70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

a.s. monaamm
öglen yemedim ama o yüzden bisey olmaz dimi :26:
yok canim ya kocis götürdü dondurmayi ben kahve aldim onunkinden 3 kasik kadar yedim sadece
sen götürmüsün toplari :131:

sabah kahvaltıyı geç yaptım diye ben de atladım öğleni canım
çoğu zaman yemiyorum öğlen ben geç kalktığımda
bi sorun olmadı
aynen ya top top indirdim mideye

Kendinize yasaklar koymak yerine, porsiyonlarınızı küçültün. Küçük tabaklarda yiyin. Tabağınızın yarısını karşınızdakiyle paylaşın.

Çay ve kahvede şeker kullanmaktan vazgeçin. Her gün 5 şeker tüketirseniz, bir yılın sonunda alacağınız 5 kilo garanti demektir.

Salataya koyduğunuz her bir kaşık yağ 50 kalori demektir. Salatada 1 kaşık yağ yeterli olacaktır. Doymuş yağ tüketimini azaltın. Süt, yoğurt, peynir ve etlerin yağsız kısımlarını tercih edin.

Kuru baklagillerden haftada 1-2 kere tüketmeye özen gösterin. Mercimek, nohut, kuru fasulye yemeği ihmal etmeyin.

Önem vermeniz gereken öğün kahvaltıdır. Ancak sürekli aynı tip beslenme yerine, kahvaltı seçeneklerinizi belirleyin. Omlet, tost, meyve ve süt, yulaf ve süt, meyve salatası ile yoğurt gibi farklı besinler tüketin.

Fiziksel ve duygusal açlık arasındaki farkı iyi bilin. Hepimiz zaman zaman bu ayarı kaçırıyoruz ama siz hemen cesaretinizi kaybetmeyin. Pozitif düşünün ve duygularınızın farkında olun.

Az ve sık yeme prensibini hep aklınızda tutun. Kilo vermenizi sağlayacak en pratik yöntem az ve sık yemektir.

Su içme alışkanlığınızdan asla vazgeçmeyin. Bardakla içmekte zorlanıyorsanız, yanınıza bir şişe alın, onu için böylece ne kadar su içtiğinizi de bilmiş olursunuz.

Yaşam biçimi ve düşünce şeklinizi yeniden yapılandırın. Dengeli beslenme ve iyi yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirin ve etrafınıza da bunu anlatın. Arkadaşınıza giderken pasta almak yerine, taze meyve sepeti veya zeytinyağı ürünlerinden bir sepet hazırlayabilirsiniz.

paylaşmak istedim.sonuncusu çok hoş.en azından sonra yiyemediğimiz baklavada aklımız kalmamış olur

ben çıkayım canlarım yarın için ütümü yapıp yatayım artık çok uykum geldi

Kızlar ıkı gundur spoorda yapamıyorum sımdı 20dk bı plates yaptım hem ev hem cocuk hem sınavlar cok zor oluyo sabah yataktan kalkamıom valla 3gundur kahvaltıda yapamıyorum gec kalktıgımdan

ay canım okudum güldüm valla. aman nedir bizim bu boğazımızdan çektiğimiz. ama yemekle iyi yapmışsın yoksa aklından çıkmazdı o tatlı
benimki de çıktığından değil ayda 1 ya da 2 kez zorla izin veriyorum
hatta bugün gitmeyecekti ben zorladım git diye
biraz da arkadaşlarıyla zaman geçirsin
sonuçta ben de çıkıyorum arkadaşlarımla
benim koca da yüz bulsa her akşam dışarı çıkacak. ya annemler burdayken bile toputopu 2 gün evde durdu yanlarında sinir etti beni
ya maça gider ya arkadaşlarına ya spora ya saz kursuna öldürecek beni sinirden.
mücverrrrrrrrrr
bayılırıııııııım kız bende yapsam fırında da oluyormuş iyi fikir aslında öğlenleri yanımda götürebilirim
iyi geceler kızlar. 3 saattir ütü yapıyorum en sonunda bitirdim yazlıkları ütülemeyi. 30 tane falan gömlek ütüledim sanırsam. mümkünse bir müddet gömlek görmek istemiyorum
ben yatıyorum yorgunum kızlar yine spor yapamadım ama olsun gündüz 2 saat falan yürüdüm akşamda ütü sauna niyetine yeter dimi

senin kocan yorumsuz zaten bacım
yola getir artık şunuuuuu

ohh 2 saat yürümüşsünnn süpermişşşş
hadi iyi gecelerrrr

cok kötü yakalanmissin minem ya ama gözlerin kasinmasi griple alakali gibime gelmedi canim ya yine git sen doktora bence :26:
canim ben öyle durumlarda hep gelecegi düsünüyorum gelirse tabii
iyi yapmissin canim olsun sonucda emziriyorsun ve canin cekmis süt olur isallah bebisine
ben de hemen tuvaletimi yapıp hızlı hızlı hazırlandım çıktım
sorunsuz geldim suziim
iyi bari ama cocuklarin cikolatalarini yemissin onlar cocuklar icin yapilmis :111:

ayyy kızlar valla size söylemeden yapamıcam bugün
bi tanıdık beni gördü şok oldu kilo vermişsin falan yüz ifadesi aynen böyle
içimden güldüm bende
cok güzel bir duygudur canim insan nekadar mutlu oluyor öyle deyince dimi

Slm kızlar nasılsınız ya ben bu hafta hıç umıtlı degılım bı sıskınlık var ustumde napcam ben
form cayi kuru kayisi :44:ac karnina armut da wcye götürür seni canim
kızlar yeni fotolardan albüm yaptımmm
yüzüm küçülmüş cidden ama küçülmeyen yerlerim var
açık olabilirsiniz ben 50 olsam anca zayıf olcam sanırım
monam ben cok begendim fotolari zaten güzel bir kizsin simdi daha bi hos olmussun kilolar gidince boyun kacdin monam senin :44:
İyi geceler kaçtım

ip aldım bu arada 100 kere atladım evde ve kollarım bile ağrıyo nasıl hamlamışım
noram bugün aklima sen geldin disariya ciktik kocisle telefonlan cektim diyor neyapiyorsun sen bak nickini gördüm bugün

kizlar ben kactim,arkadasimin yarin sabah 9da mulakati var..dualariniza ihtiyacimiz var..
operim hepinizi kocamannnn
insallah alir canim sinav oluyor sanirsam allah zihin acikli versin
menümüz sanki birbirine benziyo
tesekkürler canim baylasimin icin
ben çıkayım canlarım yarın için ütümü yapıp yatayım artık çok uykum geldi
kolay gelsin canim iyi geceler

bende menümü paylasayim

sabah öglen karisik: 1 dilim kara ekmek sucuklu yumrta,maydonoz,domates,zeytin,salatalik 1 tane sosis

ara: 10 findik

aksam 17.30 dun tavuk dürümü (esimle disariya ciktik evde sIkILdik acikdim dedi mc donaldsa durdu 1 bigmäc 2 cheseburger yedi banada tavuk wrapi aldi hicde canim cekmemisdi aslinda söyle düsündüm esimde dedi hayret menü alirdin fishmäci cok severdin niye yemedin dedi yemiycem dedim buadam beni yoldan cikartiyo )

ara: 10 findik

suanda da cikolata getirsene cekirdek getir citleyek sene diyor kendi gidip alsaya bana cin iskencesi cektircegine

birde cok reglim var ya daha 1-2 hafta gecti bitmisdin sancimda vardin simdi gecti disarisi 30 dereceydin ben sicak su torbami doldurdum yine

tşk ederim suzimmm
boyum kısa canım 1.65

benim boyum sanirsam 1 58 belkide 1 56 canim yani senden 10 santim kücügüm
bmi yi hesapliyorum bazende ondan sordum yani ideal kilo boyun 10 cm alti diye yaziyo bence 55 olunca tam senin ideal kilon olur monam ama suan cok güzelsin zaten
benimkide 48-46 mi oluyor ozaman dogrumu ki

yok kız niye öyle diyon ben izin vermem şahsen
böyle yaparım adamı arada olur o başka tabiii
canım ben 64le hamile kalmıştım ozamanlarda kiloluyum derdim ama
şimdi kendimi daha kötü hissediyorum
dün dışarı çıktık yemeğe vitrinlerde hep kendime bakıyorum
hatta eşime dedim ayyy ayı gibiyim yaaa 68ken falan nasıldım acabaaa
gerçekten kilolar gitsede mutlu olunmuyor
kızlar yeni fotolardan albüm yaptımmm
yüzüm küçülmüş cidden ama küçülmeyen yerlerim var
açık olabilirsiniz ben 50 olsam anca zayıf olcam sanırım
boyumuz aynı kilomuzda sayılır
50yi hedef gösterme şimdi banada iş çıkarma
yok bacım yaa 50yle kaybolur gidersin yüzün iyice kaşık kadar kalır
55 ideal bence, eşinin yanında çocuk gibi kalırsın bak haa, kilosu nasıl bilmiyorum ama
İyi geceler kaçtım

ip aldım bu arada 100 kere atladım evde ve kollarım bile ağrıyo nasıl hamlamışım
sen akşamları geliyormuydun yaw
bende 100tane zor atlıyorum
en az 15 dk atlamak gerekmiş bide
ben atlayamam valla
selam balkaymaaamm
akşam hariç güzel canım..
ben de bugün donddurma yedim ama 2 top52:
senle yazştık yaa izin verme olayı falan
tel geldi arkadaşlar aradı apar topar çıktık
dondurma yedim :26:
1 top anca vardı hatta eşimede dedim hemen bitti yaaa çok azdııı
afiyet olsun yag olmasiin

umaayy
nasil oldun canim
bu yazdığını okurken parmağımı gözüme sokmuş kaşıyordum
güldüm bende
kaşınıyor gözüm hala ama o günkü kadar değil
kaşımamaya çalışıyorum belkide ondan
iyigecler kizlaar

aa gittinmi, bende yatacam iyi geceler
cok kötü yakalanmissin minem ya ama gözlerin kasinmasi griple alakali gibime gelmedi canim ya yine git sen doktora bence :26:

yok canım griple alakalı değil zaten 2 haftadır var
randevu aldım ama bugüne, işçi bayramı ya burda hastanelerde kapalıymış
dingiller neden randevu verdilerse
normal aile hekimi yazdı biilaç onu kullanıyorum
oda anlamazda pazartesi işe gitmedim yaa hastaneye giriş yaptırıp ilaç yazdırmam gerekiyordu
gözümü gösterdim onada konjoktivik dedi, mikrop kamış yani
tabi salladı göz doktoru değil anlamaz
pazartesi okula gitmediğim içinde bidaha izin alamam bisüre kullanayım diyorum ilacı

dondurma getireyimmi dedim esime suratini astida birsey getirmiyor diye yok günah olur diyo deli yaaa ben yemiycem getireyim de yesin yoksa rahat vermiyo sayip duruyor yiycekleri

tüh ya kötü olmus baktirmadan da olmaz ki :26: ilacin faydasini görüyonmu ki canim ya :26: yarin hemen basliyormusun ise minem :26:

iyi geceler kızlarrr günden çok geç kalktık 11i geçmişti yeni gelebildim.
menümü yazıymm

9:1kk peynir,1yk lor,4 zeytin, 1domates,1 salatalık,1 ekmek, çay
11:yarım porsiyon erik
13:2 kepçe yoğurtlu çorba,2köfte,2 ekmek,salata
15:erik
18:2kepçe domates çorba,2 kepçe fasülye kavurma,yoğurt,1 ekmek
20:10 fındık, 1 muz,
21:şekerli türk kahvesi
son ara öğünüm fazla oldu malesef

2lt su
1 fincan yeşil çay
1saat yürüyüş
10dk twister

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…