selam balkaymaaamm
akşam hariç güzel canım..
ben de bugün donddurma yedim ama 2 top52:
a.s. monaamm
öglen yemedim ama o yüzden bisey olmaz dimi :26:
yok canim ya kocis götürdü dondurmayi ben kahve aldim onunkinden 3 kasik kadar yedim sadece
sen götürmüsün toplari :131:
sabah kahvaltıyı geç yaptım diye ben de atladım öğleni canım
çoğu zaman yemiyorum öğlen ben geç kalktığımda
bi sorun olmadı
aynen ya top top indirdim mideye
ben çıkayım canlarım yarın için ütümü yapıp yatayım artık çok uykum geldi
ay canım okudum güldüm valla. aman nedir bizim bu boğazımızdan çektiğimiz. ama yemekle iyi yapmışsın yoksa aklından çıkmazdı o tatlıselam kızlar,az önce ne yaptığımı duyunca çok güleceksiniz.sabah çok sağlıklı harika bir kahvaltı yaptım arada bir avuç leblebimi yedim.2 buçukta arkadaşa gittik film orda koptu.kocalar dışarda mangal keyfi yaptı biz hava rüzgarlı diye bebeklerle çıkmadık.arkadaş börek ve pasta yapmış.tatlı götürmüştük biz de.ben yarım börek yedim tatlınında pudingini ve muzunu yedim pandispanyasını bıraktım.ev sahibi arkadaş getirdiğimiz tatlıdan ikram etti ben istemedim diğer arkadaş aldı bir tane.ama aklım takıldı baklavaya!!neyse kocalar bize tavuk gönderdi 4-5 tane ızgara kanat ta yedim.neyse geldik eve benim aklım hala baklavada.eee emziriyorum da!!normalde olmaz hiç böyle yemem aklım kalmaz bu sefer öyle olmadı.napsam kocişe desem bana o tatlının aynısından al kızacak yemedim diye.ben de naptım arkadaşı aradım dedim böyle böyle benim aklım kaldı kocişe al desem kızxacak ben geleyim o tatlıdan 1 tane yiyeyim.ama utana sıkıla arıyorum.ve gittim 1 tane yedim geldim.rahatladım valla.korktum sütüm kesilir bi yerim şişer diyepişman mıyım hayır.zamanında yemediğime pişmanım keşke rezil olmadan zamanında yeseymişim.velhasıl bugünü kapattık böyle abuk subuk daha bişey yemem inşallah.komiğim ve de çok rezilim biliyorum
benim koca da yüz bulsa her akşam dışarı çıkacak. ya annemler burdayken bile toputopu 2 gün evde durdu yanlarında sinir etti benibenimki de çıktığından değil ayda 1 ya da 2 kez zorla izin veriyorum
hatta bugün gitmeyecekti ben zorladım git diye
biraz da arkadaşlarıyla zaman geçirsin
sonuçta ben de çıkıyorum arkadaşlarımla
bayılırıııııııım kız bende yapsam fırında da oluyormuş iyi fikir aslında öğlenleri yanımda götürebilirimmücverrrrrrrrrr
ay canım okudum güldüm valla. aman nedir bizim bu boğazımızdan çektiğimiz. ama yemekle iyi yapmışsın yoksa aklından çıkmazdı o tatlı
benim koca da yüz bulsa her akşam dışarı çıkacak. ya annemler burdayken bile toputopu 2 gün evde durdu yanlarında sinir etti beni
ya maça gider ya arkadaşlarına ya spora ya saz kursuna öldürecek beni sinirden.
bayılırıııııııım kız bende yapsam fırında da oluyormuş iyi fikir aslında öğlenleri yanımda götürebilirim
iyi geceler kızlar. 3 saattir ütü yapıyorum en sonunda bitirdim yazlıkları ütülemeyi. 30 tane falan gömlek ütüledim sanırsam. mümkünse bir müddet gömlek görmek istemiyorum
ben yatıyorum yorgunum kızlar yine spor yapamadım ama olsun gündüz 2 saat falan yürüdüm akşamda ütü sauna niyetine yeter dimi
cok kötü yakalanmissin minem ya
Canım gözüm dışında gribim yrıca, antibiyotik ve soğuk algınlığı ilaçları içiyorum bitmek üzere ama geççmedi hala
canım daha iyiyim
gribim tam geçmedi gözlerimede elimi sürmüyorum ama kaşınıyor
gece deli gibi gözlerimi kaşırken kendime geldim uyurken bile kaşınıyor yani
canim ben öyle durumlarda hep gelecegi düsünüyorumsade sodayı içemiyorum ya limon falan sıkıp bazen zorla içerimde genelde sevmem.
form çayını hergün içme canım mideni mahveder. 2-3 günde bir iç. yeşil çay sevmiyorsan 7 otlu çay adaçyı ıhlamur falan tüket gün içinde
suziiiiiii bende 1. yi beğendim sonra kendimi onun içinde hayal ettim. güzelim elbisenin yanından 2 salam gibi sallanan kol. katkat göbek ve kocaman toto. dünyam karardı hayal kurarken bile
iyi yapmissin canim olsun sonucda emziriyorsun ve canin cekmis süt olur isallah bebisineselam kızlar,az önce ne yaptığımı duyunca çok güleceksiniz.sabah çok sağlıklı harika bir kahvaltı yaptım arada bir avuç leblebimi yedim.2 buçukta arkadaşa gittik film orda koptu.kocalar dışarda mangal keyfi yaptı biz hava rüzgarlı diye bebeklerle çıkmadık.arkadaş börek ve pasta yapmış.tatlı götürmüştük biz de.ben yarım börek yedim tatlınında pudingini ve muzunu yedim pandispanyasını bıraktım.ev sahibi arkadaş getirdiğimiz tatlıdan ikram etti ben istemedim diğer arkadaş aldı bir tane.ama aklım takıldı baklavaya!!neyse kocalar bize tavuk gönderdi 4-5 tane ızgara kanat ta yedim.neyse geldik eve benim aklım hala baklavada.eee emziriyorum da!!normalde olmaz hiç böyle yemem aklım kalmaz bu sefer öyle olmadı.napsam kocişe desem bana o tatlının aynısından al kızacak yemedim diye.ben de naptım arkadaşı aradım dedim böyle böyle benim aklım kaldı kocişe al desem kızxacak ben geleyim o tatlıdan 1 tane yiyeyim.ama utana sıkıla arıyorum.ve gittim 1 tane yedim geldim.rahatladım valla.korktum sütüm kesilir bi yerim şişer diyepişman mıyım hayır.zamanında yemediğime pişmanım keşke rezil olmadan zamanında yeseymişim.velhasıl bugünü kapattık böyle abuk subuk daha bişey yemem inşallah.komiğim ve de çok rezilim biliyorum
iyi bariben de hemen tuvaletimi yapıp hızlı hızlı hazırlandım çıktım
sorunsuz geldim suziim
cok güzel bir duygudur canimayyy kızlar valla size söylemeden yapamıcam bugün
bi tanıdık beni gördü şok oldu kilo vermişsin falan yüz ifadesi aynen böyle
içimden güldüm bende
form cayi kuru kayisi :44:ac karnina armut da wcye götürür seni canimSlm kızlar nasılsınız ya ben bu hafta hıç umıtlı degılım bı sıskınlık var ustumde napcam ben
monam ben cok begendim fotolari zaten güzel bir kizsin simdi daha bi hos olmussun kilolar gidincekızlar yeni fotolardan albüm yaptımmm
yüzüm küçülmüş cidden ama küçülmeyen yerlerim var
açık olabilirsiniz ben 50 olsam anca zayıf olcam sanırım
noram bugün aklima sen geldin disariya ciktik kocisle telefonlan cektim diyor neyapiyorsun senİyi geceler kaçtım
ip aldım bu arada 100 kere atladım evde ve kollarım bile ağrıyo nasıl hamlamışım
insallah alir canimkizlar ben kactim,arkadasimin yarin sabah 9da mulakati var..dualariniza ihtiyacimiz var..
operim hepinizi kocamannnn
kizlaar
nöörüyonuz bakem
ay bugün cozuttummi cozutmadimmi karar veremedim :26:
bi yazayimda siz bakin
sabah
az sekerli ve light sütlü hahve
kahvalti (12:30 )
2 dilim t.b.ekmek ,peynir,domates,yesillik ve papatya cayi
öglen
yok:26:
ara
sekersiz sütlü kahve ,3 tatli kasigi dondurma
aksam
döner dürüm ama ince yufkali bol salatali :26:ve ayran
:44:
tesekkürler canim baylasimin icinKendinize yasaklar koymak yerine, porsiyonlarınızı küçültün. Küçük tabaklarda yiyin. Tabağınızın yarısını karşınızdakiyle paylaşın.
Çay ve kahvede şeker kullanmaktan vazgeçin. Her gün 5 şeker tüketirseniz, bir yılın sonunda alacağınız 5 kilo garanti demektir.
Salataya koyduğunuz her bir kaşık yağ 50 kalori demektir. Salatada 1 kaşık yağ yeterli olacaktır. Doymuş yağ tüketimini azaltın. Süt, yoğurt, peynir ve etlerin yağsız kısımlarını tercih edin.
Kuru baklagillerden haftada 1-2 kere tüketmeye özen gösterin. Mercimek, nohut, kuru fasulye yemeği ihmal etmeyin.
Önem vermeniz gereken öğün kahvaltıdır. Ancak sürekli aynı tip beslenme yerine, kahvaltı seçeneklerinizi belirleyin. Omlet, tost, meyve ve süt, yulaf ve süt, meyve salatası ile yoğurt gibi farklı besinler tüketin.
Fiziksel ve duygusal açlık arasındaki farkı iyi bilin. Hepimiz zaman zaman bu ayarı kaçırıyoruz ama siz hemen cesaretinizi kaybetmeyin. Pozitif düşünün ve duygularınızın farkında olun.
Az ve sık yeme prensibini hep aklınızda tutun. Kilo vermenizi sağlayacak en pratik yöntem az ve sık yemektir.
Su içme alışkanlığınızdan asla vazgeçmeyin. Bardakla içmekte zorlanıyorsanız, yanınıza bir şişe alın, onu için böylece ne kadar su içtiğinizi de bilmiş olursunuz.
Yaşam biçimi ve düşünce şeklinizi yeniden yapılandırın. Dengeli beslenme ve iyi yaşamı hayatınızın bir parçası haline getirin ve etrafınıza da bunu anlatın. Arkadaşınıza giderken pasta almak yerine, taze meyve sepeti veya zeytinyağı ürünlerinden bir sepet hazırlayabilirsiniz.
paylaşmak istedim.sonuncusu çok hoş.en azından sonra yiyemediğimiz baklavada aklımız kalmamış olur
kolay gelsin canim iyi gecelerben çıkayım canlarım yarın için ütümü yapıp yatayım artık çok uykum geldi
monam ben cok begendim fotolari zaten güzel bir kizsin simdi daha bi hos olmussun kilolar gidinceboyun kacdin monam senin :44:
tşk ederim suzimmm
boyum kısa canım 1.65
yok kız niye öyle diyon ben izin vermem şahsenizin veriyorum derken bana sorar gideyim mi diye yani
aynen tabi kısıtlama değil, öyle olsa dayanılmaz olurdu zaten..
sık olmadıkça birbirimizi yalnız bırakmadıkça ayrı ayrı takıldığımız zamanlar da olmalı
aynen aynen aşk eşin yanında yokken sıkılmaktır
canım ben 64le hamile kalmıştım ozamanlarda kiloluyum derdim amakızlarr ya ben kendimi hiç 60 kilo gibi görmüyorum
bugün foto çekildim bisürü..
bakıyorum fotolarıma ya oram çıkmış ya buram
önceden 60 kilo olsam daha ne isterim derdim
60 kiloda çok zayıf olacağımı düşünürdüm ama 73 kilo halimle az fark görüyorum
canım sıkılıyorrrrrr
boyumuz aynı kilomuzda sayılırkızlar yeni fotolardan albüm yaptımmm
yüzüm küçülmüş cidden ama küçülmeyen yerlerim var
açık olabilirsiniz ben 50 olsam anca zayıf olcam sanırım
sen akşamları geliyormuydun yawİyi geceler kaçtım
ip aldım bu arada 100 kere atladım evde ve kollarım bile ağrıyo nasıl hamlamışım
senle yazştık yaa izin verme olayı falanselam balkaymaaamm
akşam hariç güzel canım..
ben de bugün donddurma yedim ama 2 top52:
bu yazdığını okurken parmağımı gözüme sokmuş kaşıyordumafiyet olsunyag olmasiin
umaayy
nasil oldun canim
aa gittinmi, bende yatacam iyi geceleriyigecler kizlaar
cok kötü yakalanmissin minem yaama gözlerin kasinmasi griple alakali gibime gelmedi canim ya yine git sen doktora bence :26:
yok kız niye öyle diyon ben izin vermem şahsen
böyle yaparım adamı arada olur o başka tabiii
canım ben 64le hamile kalmıştım ozamanlarda kiloluyum derdim ama
şimdi kendimi daha kötü hissediyorum
dün dışarı çıktık yemeğe vitrinlerde hep kendime bakıyorum
hatta eşime dedim ayyy ayı gibiyim yaaa 68ken falan nasıldım acabaaa
gerçekten kilolar gitsede mutlu olunmuyor
boyumuz aynı kilomuzda sayılır
50yi hedef gösterme şimdi banada iş çıkarma
yok bacım yaa 50yle kaybolur gidersin yüzün iyice kaşık kadar kalır
55 ideal bence, eşinin yanında çocuk gibi kalırsın bak haa, kilosu nasıl bilmiyorum ama
sen akşamları geliyormuydun yaw
bende 100tane zor atlıyorum
en az 15 dk atlamak gerekmiş bide
ben atlayamam valla
senle yazştık yaa izin verme olayı falan
tel geldi arkadaşlar aradı apar topar çıktık
dondurma yedim :26:
1 top anca vardı hatta eşimede dedim hemen bitti yaaa çok azdııı
bu yazdığını okurken parmağımı gözüme sokmuş kaşıyordum
güldüm bende
kaşınıyor gözüm hala ama o günkü kadar değil
kaşımamaya çalışıyorum belkide ondan
aa gittinmi, bende yatacam iyi geceler
yok canım griple alakalı değil zaten 2 haftadır var
randevu aldım ama bugüne, işçi bayramı ya burda hastanelerde kapalıymış
dingiller neden randevu verdilerse
normal aile hekimi yazdı biilaç onu kullanıyorum
oda anlamazda pazartesi işe gitmedim yaa hastaneye giriş yaptırıp ilaç yazdırmam gerekiyordu
gözümü gösterdim onada konjoktivik dedi, mikrop kamış yani
tabi salladı göz doktoru değil anlamaz
pazartesi okula gitmediğim içinde bidaha izin alamam bisüre kullanayım diyorum ilacı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?