- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
evet canım boyun 10 cm altı ideal oluyormuşbenim boyum sanirsam 1 58 belkide 1 56 canimyani senden 10 santim kücügüm
bmi yi hesapliyorum bazende ondan sordum yani ideal kilo boyun 10 cm alti diye yaziyo bence 55 olunca tam senin ideal kilon olur monamama suan cok güzelsin zaten
benimkide 48-46 mi oluyor ozamandogrumu ki
yok kız niye öyle diyon ben izin vermem şahsen
böyle yaparım adamı arada olur o başka tabiii
canım ben 64le hamile kalmıştım ozamanlarda kiloluyum derdim ama
şimdi kendimi daha kötü hissediyorum
dün dışarı çıktık yemeğe vitrinlerde hep kendime bakıyorum
hatta eşime dedim ayyy ayı gibiyim yaaa 68ken falan nasıldım acabaaa
gerçekten kilolar gitsede mutlu olunmuyor
boyumuz aynı kilomuzda sayılır
50yi hedef gösterme şimdi banada iş çıkarma
yok bacım yaa 50yle kaybolur gidersin yüzün iyice kaşık kadar kalır
55 ideal bence, eşinin yanında çocuk gibi kalırsın bak haa, kilosu nasıl bilmiyorum ama
senle yazştık yaa izin verme olayı falan
tel geldi arkadaşlar aradı apar topar çıktık
dondurma yedim :26:
1 top anca vardı hatta eşimede dedim hemen bitti yaaa çok azdııı
canim menülere yorum yapmiyorum genelde ama günün varmis sIkma canini yine güzel gecistirmissin benceiyi geceler kızlarrr günden çok geç kalktık 11i geçmişti yeni gelebildim.
menümü yazıymm
9:1kk peynir,1yk lor,4 zeytin, 1domates,1 salatalık,1 ekmek, çay
11:yarım porsiyon erik
13:2 kepçe yoğurtlu çorba,2köfte,2 ekmek,salata
15:erik
18:2kepçe domates çorba,2 kepçe fasülye kavurma,yoğurt,1 ekmek
20:10 fındık, 1 muz,
21:şekerli türk kahvesi
son ara öğünüm fazla oldu malesef
2lt su
1 fincan yeşil çay
1saat yürüyüş
10dk twister
evet canım boyun 10 cm atı ideal oluyormuş
ilaç temizliyor canım mikrop kapsa faydası olurduda bence alerji onada alerji doktoru lazım oda burda yoktüh ya kötü olmus baktirmadan da olmaz ki :26: ilacin faydasini görüyonmu ki canim ya :26: yarin hemen basliyormusun ise minem :26:
ayyy aynen yaaaevet canım boyun 10 cm atı ideal oluyormuş
off aynen vitrinlerde kendime bakmaktan gına geldi
eşim de kızıp duruyor
bakıp bakıp ayı gibiyim, besiliyim falan deyip duruyorum
eşim 90 kiloama boyu da var göstermio hiçççç..
55e ineyim bi mutlu olmazsam çekerim hedefi 50ye
bugün herkes doındurma yemişşş
ama hepiniz benden az yemişsinizzzz
ben 2 top yedimmmmm
ilaç temizliyor canım mikrop kapsa faydası olurduda bence alerji onada alerji doktoru lazım oda burda yok
bide kaşıntı için biilaç kullanıyorum
inşallah faydası olur
geçen senede aynı buzamanlar böyle olmuştumsanırım mevsimsel
ayyy aynen yaaa
vitrinler fenaaa
eski kilomun altındayım yaaa kendimi çokta kötü hissetmiyordum ama dünkü vitrin bakışmamız beni kendime getirdi
oldum bikendime gelemedim bisüre
ben 60 olamadım ilk hedefim 58di büyük hayal
sen 50 olacaksın ben hala 60ı hayal ediyor olacağım sanırım
bide kilo alırmışım
amaneeeeeeeen
acaba cizelgemi söyle 50 yi ceksem bi sok gecirsemmi ki73 63ü e 10 kilo :44:53e 20 kilo
dedim belki 20 kilo fazlam olursa cizelgede belki gözümü acar diye düsünmüsdümBence değiştirme çizelgeni bende aslında 55 olmak isterim tabi ama öncelikle ulaşılabilecek hedefler koymalı şekerim
olabilir canim mesela benim alerjim önceden hic yoktun isyerinde bazen oram sisiyo buram sisiyo yanagimda ari isiri gibi bir sislik oluyor alerji doktoruna gittim ben findikdan oldugunu sandim üzülmüsdüm toza karsi alerjim varmis dedim önceden öyle birsey yokdun diye doktor bana sonradan da alerji cikabiliyor dedi
isallah gecer canim yabirde karti buldunmu minem ben takintiliyim biraz birsey kaybetsem veya birisi birsey kaybetse cok kafaya takarim üzülürüm acaba nerde diye
dedim belki 20 kilo fazlam olursa cizelgede belki gözümü acar diye düsünmüsdümcumayi iple cekiyorum acaba fazlami cikacam azmi diye yarin carsamba persembe cuma :18:amanennn yine cabuk geliyor cuma
bilgisayarin etrafinda dir belki :26: neyse caninizin sagli
bulamadım :26::26:
rüyama bile girdi suzim yaaa
bugün yorganımızı falan kaldırdım belki kılıfından çıkar diye ama yok
eşimde gıcık kart falan yok diyor
sanki ben alamıyorum
pışşşık dedim onada
eşim komşuyu çağırmıştı gsın maçını izlemeye
onlar maç izlerken bende mutfakta takılıyordum ozaman kartı bilgisayara takmıştım en son onu hatırlıyorum
sonrası yok işte, yeniydi ama ben foto çekmeyi sevdiğim için içi foto doluydu yaaa
kızımın fotoları hemde
yok canım masa üstü değil netbook, öyle diyorum canım giden mal olsunbilgisayarin etrafinda dir belki :26: neyse caninizin sagliyine cekersin minem iyi geceler öptüm canim
Canım eğer motive olcam diyosan değiştir tabi ki ama sonrada çok zor yaa nerde 53 ü ben mi görcem dersen iyice salma ihtimalinde var
Bende sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Çok merak ediyorum 2 günde ne kadar değişcek bakalım.
Gerçekten çok çabuk geliyo cumalar.
Bide Dilek bu cuma kilo veremeyenleri sopalıcaktı vermek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?