70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

evet canım boyun 10 cm altı ideal oluyormuş
tşk ederim canım buarada

off aynen vitrinlerde kendime bakmaktan gına geldi
eşim de kızıp duruyor
bakıp bakıp ayı gibiyim, besiliyim falan deyip duruyorum

eşim 90 kilo ama boyu da var göstermio hiçççç..
55e ineyim bi mutlu olmazsam çekerim hedefi 50ye

bugün herkes doındurma yemişşş
ama hepiniz benden az yemişsinizzzz
ben 2 top yedimmmmm

Son düzenleme:
canim menülere yorum yapmiyorum genelde ama günün varmis sIkma canini yine güzel gecistirmissin bence

tüh ya kötü olmus baktirmadan da olmaz ki :26: ilacin faydasini görüyonmu ki canim ya :26: yarin hemen basliyormusun ise minem :26:
ilaç temizliyor canım mikrop kapsa faydası olurduda bence alerji onada alerji doktoru lazım oda burda yok
bide kaşıntı için biilaç kullanıyorum
inşallah faydası olur
geçen senede aynı buzamanlar böyle olmuştumsanırım mevsimsel
ayyy aynen yaaa
vitrinler fenaaa
eski kilomun altındayım yaaa kendimi çokta kötü hissetmiyordum ama dünkü vitrin bakışmamız beni kendime getirdi
oldum bikendime gelemedim bisüre
ben 60 olamadım ilk hedefim 58di büyük hayal
sen 50 olacaksın ben hala 60ı hayal ediyor olacağım sanırım
bide kilo alırmışım
amaneeeeeeeen

bende ufak ufak kaciyorum kizlar ne güzel bugün burda da tatil vardin yarin yine is var iyi geceler canlar öpüldünüz

SABAH(Sabah dediysem 12 civarı)

2 yumurta ve 3 dilim kaşarla yapılmış omlet
1 fincan şekersiz çay

ARA(15:00)

2 tane ceviz

ÖĞLE(16:00)

6 tane inegöl köfte(kasaptan hazır almıştım da yağ koymadan tavada kızarttım)
1 kocaman kase salata(göbek, maydonoz, nane, kırmızı biberle yaptım bolca limon azcık da yağ koydum)

ARA(18:00)

15 tane badem

AKŞAM(19:00)

6 tane inegöl köfte(buzluktan çıkardım da çözüldükten sonra tekrar koymıyım diye aynı günde tükettim)
3 yk yoğurt(Salata çok şişirmişti ondan bi daha salata yiyemedim yoğurt yedim)

GECE(22:00)

10 tane fındık
1 kupa nescafe(yeşil kahve çekirdekli olandan)

olabilir canim mesela benim alerjim önceden hic yoktun isyerinde bazen oram sisiyo buram sisiyo yanagimda ari isiri gibi bir sislik oluyor alerji doktoruna gittim ben findikdan oldugunu sandim üzülmüsdüm toza karsi alerjim varmis dedim önceden öyle birsey yokdun diye doktor bana sonradan da alerji cikabiliyor dedi
isallah gecer canim ya birde karti buldunmu minem ben takintiliyim biraz birsey kaybetsem veya birisi birsey kaybetse cok kafaya takarim üzülürüm acaba nerde diye

Kızlaaaar okuyun da görüüün

''Ortalama bir kişinin 1 kilogram vücut yağını eritebilmesi için 20,5 saat tenis, 43 saat voleybol, 16.1 saat basketbol oynaması, 13.4 saat ip atlaması, 5,1 saat güreş yapması, 17,2 saat yüzmesi ve 125 kilometre koşması gerekiyor'' dedi. Boyacıoğlu, zayıflamanın birden gerçekleşmediğini dikkat çekerek, ''Zayıflama yavaş yavaş olduğu için öncelikle sabır gerekiyor. Alanında uzman bir diyetisyenden alınacak diyet programı ve düzenli spor ile fazla kilolardan sağlıklı bir şekilde kurtulmak mümkün''

Bence değiştirme çizelgeni bende aslında 55 olmak isterim tabi ama öncelikle ulaşılabilecek hedefler koymalı şekerim
dedim belki 20 kilo fazlam olursa cizelgede belki gözümü acar diye düsünmüsdüm cumayi iple cekiyorum acaba fazlami cikacam azmi diye yarin carsamba persembe cuma :18:amanennn yine cabuk geliyor cuma

bulamadım :26::26:
rüyama bile girdi suzim yaaa
bugün yorganımızı falan kaldırdım belki kılıfından çıkar diye ama yok
eşimde gıcık kart falan yok diyor
sanki ben alamıyorum
pışşşık dedim onada
eşim komşuyu çağırmıştı gsın maçını izlemeye
onlar maç izlerken bende mutfakta takılıyordum ozaman kartı bilgisayara takmıştım en son onu hatırlıyorum
sonrası yok işte, yeniydi ama ben foto çekmeyi sevdiğim için içi foto doluydu yaaa
kızımın fotoları hemde

dedim belki 20 kilo fazlam olursa cizelgede belki gözümü acar diye düsünmüsdüm cumayi iple cekiyorum acaba fazlami cikacam azmi diye yarin carsamba persembe cuma :18:amanennn yine cabuk geliyor cuma

Canım eğer motive olcam diyosan değiştir tabi ki ama sonrada çok zor yaa nerde 53 ü ben mi görcem dersen iyice salma ihtimalinde var

Bende sabırsızlıkla bekliyorum cumayı. Çok merak ediyorum 2 günde ne kadar değişcek bakalım.

Gerçekten çok çabuk geliyo cumalar.

Bide Dilek bu cuma kilo veremeyenleri sopalıcaktı vermek lazım

bilgisayarin etrafinda dir belki :26: neyse caninizin sagli yine cekersin minem iyi geceler öptüm canim

Kızlar bende gidiyorum yatmaya..

Herkese iyi geceler.

Sabah kaçamaksız bir güne uyanmanız dileğiyle...

dursun bakalim zaten cuma dan cumaya degistiriyorum ben ozamana kadar fikrim degisir belki cumaya bagli
cok ugrasiyo yazik dilek sac cekiyor sopaliyo
iyi geceler canim öptüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…