70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

patlıcanın tepesindeki diken battı cıkaramadık da saatlerce o hanta wirüsyle bi adam olmstu ya eline dken batınca cok korktum ondan :1no2: ama cıktı glba smdi agrı yok iice icine grms olamaz dmi yani hisseder mydim fisfisfis

bu arada yediklerimi yazym sabah bi simit oglen 2 dilim kepekli ekmekle kozlenms patlıcan yogurtla adını blmiorum artık anlayın siz =) 1 saat once de nesfit+sut iste bgun bda yemem midem hala dolu gectgmz gunlerden =) cok azimliyim ins haftaya 2 kilo wermis olcam acısını cıkarcam :Saruboceq:

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum. evlenmeden önce 65 kiloydum 2sene oldu evleneli ve 70i geçiyorum artık ki daha çocuk yok.. hamilelikten önce zayıflamak istiyoruuuumm...

dün eşim iş arkadaşından bir formül öğrenmiş yazmış kağıda getirdi bana sizede yazayım ;
2 kg limon/1 demet nane/1 demet maydanoz :limonların suyu sıkılır nanelerin yaprakları içine koyulur daha sonra maydanzların sapları içine koyulur ve karışım 12 saat boyunca dinlendirilir.her gün 1/2 çay bardağı içiliyor.tarifte böle yazıyordu.

23-30 Mayıs arası yarışmada olanlar BİR HATAM VARSA AFFOLA.... (acemiyiz sonuçta)

KİLO VEREN ARKADAŞLARI TEBRİK EDİYORUM...
CUCU86..........................................77.6.........75.4..........2.2 :hooray:
Nurayy.............................................65...........63.1..........1.9 :hooray:
ROSEBUD_93.................................78............76.5..........1.5 :hooray:
Meryemtaze....................................77.4.........76.2...........1.2:hooray:
AYPARCAMM.................................70.4.........69.2...........1.2:hooray:
NAZO.............................................68.2..........67.2...........1
BURSEFA......................................72.............71..............1
Gul_0663........................................71.2..........70.3...........0.9
Ayaynilay........................................73.3..........74..............0.7
Elcincakar.......................................73.............72.5...........0.5
ZEYNP...........................................73.............72.6...........0.4
GÜLEYSA.......................................67.5..........67.2...........0.3
ALMIRA...........................................70............69.8...........0.2
EBTUNA.........................................73.9..........73.7...........0.2

AYNI KİLODA KALAN ARKADAŞLAR...
MİNNA9595...................................69.5..............................69.5
xZEYNA........................................75.................................75
SEDAOZER...................................68.................................68

KİLO ALAN ARKADAŞLARIMIZ...
ESSN...........................................73.5..........73.9.......... -0.4
TOMBİKOS...................................72.............73.............-1
KIYMET_AY.................................75.5...........77.............-1.5
LOXANDRA..................................72.5...........74.............-1.5
WHITEHALL.................................71.2...........72.............-0.8

KİLO BİLDİRİMİNDE BULUNMAYAN ARKADAŞLAR...

YOKRUMUZFALAN.....................66.5
AZRAMM....................................69
GÖZYAŞI...................................71
MEHTAPİNO..............................71.9
MAGRENTA..............................67
ELMASU...................................75
CARPEDİEM.............................68.1
AZİMSİZ....................................73
İSTANBULUT.............................70
REYHANSX...............................79
EKODANCER............................75
HİDENNİSKO.............................74
BUSANİSE................................70.5
YAREN09..................................80
AHTERBİHTERECE....................75
NEJARAS.................................79
OZGURUM................................75
YASEMİNDUG...........................79

YENİ GELEN ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ...
Yeliz_doğan..............................74.4
Fransiyum................................71.5
Tabu........................................79.8
tuubaaoz.................................70 CİVARI..
Talya.......................................77

KİLO BİLDİRİMİNDEN MUAF TUTTUĞUMUZ ARKAAŞIMIZ...

Melankoli................................72

Arkadaşlar kilo veren arkadasları tebrik ederiz.
yayında ve yapımda emeği geçen tüm dostlara sevgiler
tabii en başka canım bursefama beni yalnız bırakmadığı için büyüük bir alkışalkisalkisalkis

Son düzenleme:
kıslar haftaya yapacagımız liste yarın hazır olacak arada kilo bildirmeyen arkadaslarda olabilir
pazara kadar kilo bildirimi yapmayan arkadasları silicem listeden arada gelirlerse tekrar yazarım liste uzuyo çünkü ve takibini zorlastırıyo Allah sedacımın yardımcısı olsun bayağı zormuş ben hazıra konduğum halde

canım kankim benim.. benide düşünmüş.. çok teşekkür ederim canım... a.s.a.s.a.s.vereliniortakvereliniortakvereliniortak seninde ellerine sağlık canım...ŞenizŞeniz
kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum...:hooray::hooray::hooray:
yerinde sayan arkadaşları almadıkları için..kutluyorum..:teytey::teytey:
kilo alan arkadaşları kovalıyorum...klava:klava:klava: kankim sendemi diyeceğim ama senide bu hafta stresten dolayı....

yeni gelen arkadşalar hoşgeldiniz...a.s.a.s.a.s.

walla nasıl yogun ve berbat bir gün geçirdim anlatamam sabahleyin kuaföre gittim güzelce süslenip püslenip işe gittim jübile yapcam ya ay nazarı deydi milletin walla bi oturamadım iş iş basımı kaldıramadım inan bide kilo almışım sinirlerim bozuldu tabi bu arada aksama kadar mutluluk pozu vermekten bitap düştüm

Gülüm ellerine saglik süper olmus...Bende kupa almisim cok sevindirik oldummmm

canım bende 77 kiloyum benide aranıza alırmısınız....
Talya hosgeldin canim... bu arada bebegin cok tatli Allah bagislasin....

canımm ellerine saglık çok güzel olmuş bende bu hafta suncacık kilo yani daha dogrusu gram verdim ya çok seviniyorum herkesleri tbrk ederimm kaydirigubbakcemile3

öyle oluyor canım son günler.. senin işini herkez yapsaydı olmazdıa tek olunca heriş sana bakıyoo.. zor çıkıyosun akşam... hayırlısı olsun kurtuldun, rahatladın, bundan sonra önümzdek maçlara bakacağız... güzel bir iş hayırlısıyla inşallah...

Canım doğru hastane işim bitsin bakıcam söle salim kafayla haa bide tatil yaparım herhalde ondan sonrası allah kerim
kıslar dayanacak gücüm kalmadı bütün gün yoruldum gözlerim kan canagı olmuş ben yatıyorum hepinizi sevgiyle kucaklarım artık hep buradayım nasılsa ama bugün bana müsaade öpüldünüz çıtırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…