- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Yawrum aynı sorun bende de var bilion.
Spor yapmadığımızdan hep.
Totomuzu bi kaldırsak güzel olcek.
Gel birbirimize gaz verelim belki işe yarar
Bakcem hemen.
Ben diyorum ne kadan kilo verirsek verelim mutlu olmıcez
ahahah mutlu olmayacağına kalıbımı basarım.
.
Canım sabah 50 mekik ve 100 adım ip atladım, bende mekik çekerken boynum ağrıyo ama 50i bitirdiğim de o karnımdaki kasların şahlanması beni benden alıyor
Akşam da 50 mekik çekip yatıyorum, yatmadan yarım saat önce fln
Bugün işe yürüyerek gelmedim, havada kötü yürüyerek gitmicem, eve gider gitmez eşortmanları giyip çıkıcam, dönünce de yemeğimi yicem
GAMZEM : önemli olan kaç tane mekik çektiğin değil her hafta 10ar arttırırsın, sabah akşam çek sen ben 55 kilo dahi olsam sporu bırakmak istemiyorum, alışmak istiyorum :26:
çok haklısın cnm.ama ısınmadan çekilen mekiğin bi faydası yok falan diyorlar kafamı karıştırıyorlar.ama dinlemicem onları ben noramı dinlicem
bu gün akşam başlıyorum ozaman bu hafta sabah ve akşam 10 ar tane çekerim.Sağol cnm yardımın ve güzel fikirlerin için
ben mekik çekemiyorum 3 aylık bebeğim war we sezeryanım..
Faydası yok ne yaa o kaslar boşuna mı gün boyu ağrıyo
yazdıklarımda bi eksiklik mi var
beni neden listeye almadınız
yoksa beni beğenmiyomusunuz..?
şu smile bende açık değil onun içinde yardımcı olursanız sevinirim
Selam kızlar nasılsınız
dun ku menudekı aksam yemegınde bıraz sapma olsada [ıskender kadar] bugun yenı bır gun.iskenderınde etını ve 2 adet pıdesını yedım ve bol salata.bu hafta tartıda pek umıtlı degılım.reglı + menulerde kı ıstıkrarsızlık kılo almasamda verdırmıyecek gıbı..cuma yı merakla beklıyorum.bugunku menumu paylasayım hemen .
Sabah
1 domates
1 salatalık
1 yumurta
5 dılım sucuk
1 kupa sekersız sutlu nescafe
ara
3 orta boy çilek
öğle
3 yk.semızotu
3 yk.yoğurt
ara
elma
akşam
3 yk.nesfıt+1 sb.süt
spordan gelınce muhtemelen aksam yemegını 6 da yedıgım ıcın acıkıcam. Bu sebeble 1 adet elma daha yıyebılırım....
ılaveler:3 lt su,1 kupa skersız sutlu nescafe daha,1 kupa form cayı...
Kendınıze cok ıyı bakın yarın gorusmek uzere ......
diloşum kapuskamı daha yemedim, yemeden etki etti bana heralde bacımm
anam kötü bi tercih yapmışım ben bugün o zamannnn, şişkinlikten hawalanırım heralde
DİLEKKKKKKKKKKK
artık çayıma şeker koymuyorum biliyormusunn..tam 5 gün oldu..
sigarayı bıraktığım gibi şekeride bıraktım artık..çok mutluyumm.yapamam bırakamam gibi geliyodu.ama yaptım vede oldu..
Dilek benide zayiflatttt kızzz nolurrrr....beni zayiflatanın kırk yol kölesi olucam dermişim..
aklıma gelmişken menümüde yazayım bari..
kalkış 6:30
1 brdk ılık su
7:30
sade türk kayfesi
(fincanım biraz büyüktü zararı olurmu acaba)
08:00
yarım dilim ekmek
2 yumurta
1-2 çatal peynir
1 zeytin
az domates
2 bardak siyah çay (şekersiz)
11:00 ara
10 badem
1 kuru incir
1 avuç sarı leblebi
öğlen 13:30
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çrb
salata
yogurt
akşam 18-19 arası
3-4 kaşık bezelye
yoğrt
şimdilik 1 litre su, 2 kupada yeşil çay içebildim..
aynen canım spor spor sporrr
ama ben hala koltuğa kıçımı yapıştırıp oturuyorum
aynen ya ben de geleceğimim görebiliyorumm
hep daha fazlasıııı
Çizelgeni 2-3 hafta sonra 50 e çekmezsen bende Dilo değilim.
tşk ederim beybiWoooowwww süper görünüyooorrr.
Afiyet olsun canım.
tşk ederim beybi
ne güzel bende evde ekmek yapmak istiyrum aslında. şayet zayıflarsam yani 60 a yaklaşırsam ödül olarak ekmek yapma makinesi alacağım. ondan sonra da bir daha ekmek satın almak yok. hep kendim yapacağım
GÜNAYDINN KUŞLARIM...
İnş.bugünümüz hafif geçerde hafif kuşlar olup özgürlüğe uçabiliriz.
offf yaaa.sabahtan beridir ev işi yapıyorum ama sadece mutfaktan anca çıkabildim.
hamur yaptım mayalanmaya bıraktım.kepekli undan ev ekmeği yapıcam.
zeynep sana bir sorum daha olacak.. kahvaltını kaç gibi yaparsın ve hep aynı saattemi yaparsın?ne güzel ya demekki sen beyninde bitirmişsin yeme işini canım.bende yemicem diyorum ama eğer evde varsa yemem yemem sonra zayıf bir anımda mideye inmiş olur.şimdilik tek şikayetim bu..yani kaçamak yapmak..bunlarıda sonlandırırsam kilo vereceğime inanıyorum.
kızlar kanal d de mutfağım programındaki evsahibinin evine bakarmısınız ne kadar güzel..kış bahçesi var terasında.. bir köşesinde de yürüyüş bandı var.zaten kilo problemi var hatunun belli.
nasıl yapıyorsun canım. probiyotik mayayı nereden buluyorsun?blackcatim bide ben probiyotik yoğurdumu kendim mayalıyom, içinede akşamdan 3 kayısıyı minik minik doğruyorum, daha çok beğendim
geçmiş olsun kızçeminsallah faydali olur pisimben iyi degilim canim alerjim azdi yine :2:
aksam yazarim insallah dilekim
sagolun canlariiimm
aslinda dr. bana maske ile gez diyor ama :26:ben gezemiyorum ya
havada cok güzeldi ne zamana kadar oturucam evde ki yazik bana
evet ya sanki oruç tutuyoruz bozuldu diye niye saldırıyorsak mama laraişte bozmasaydım arada 4 kilo fln fark olacaktı bu aklıma geldikçe gaza geliyorum...
Bi de şu hatayı yapmicam, haftasonu arkadaşıma gittiğimde 1 börek yedim diye bütün günü bozdum , nasıl olsa bozuldu diye
Bu en büyük hata
konu neydi baktım ama anlamadım:26:biri bana yardım edelir mi
DİLEKKKKKKKKKKK
artık çayıma şeker koymuyorum biliyormusunn..tam 5 gün oldu..
sigarayı bıraktığım gibi şekeride bıraktım artık..çok mutluyumm.yapamam bırakamam gibi geliyodu.ama yaptım vede oldu..
Dilek benide zayiflatttt kızzz nolurrrr....beni zayiflatanın kırk yol kölesi olucam dermişim..
aklıma gelmişken menümüde yazayım bari..
kalkış 6:30
1 brdk ılık su
7:30
sade türk kayfesi
(fincanım biraz büyüktü zararı olurmu acaba)
08:00
yarım dilim ekmek
2 yumurta
1-2 çatal peynir
1 zeytin
az domates
2 bardak siyah çay (şekersiz)
11:00 ara
10 badem
1 kuru incir
1 avuç sarı leblebi
öğlen 13:30
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çrb
salata
yogurt
akşam 18-19 arası
3-4 kaşık bezelye
yoğrt
şimdilik 1 litre su, 2 kupada yeşil çay içebildim..
ne güzel sigarayı bırakmışın bende bırakmak istiyorum ama korkuyorum. son bıraktığımda 10 kilo almıştım. yıllardır65 lerde seyreden ben bir iki ayda 75 fırlamıştım. hala da o kiloları veremedim. o yüzden cesaret edemiyorum sigarayı bırakmaya.
Kahvalttıımm seni tahriik ediyooorrr muu
karnımı acıktırdı valla
Çok güzen monam afiyet olsun
Canım Mona diyeceklerimi demiş.
Öğlenleri et veya tavuk + salata + yogurt
Akşmları da 4-5 yk sebze yemeği + salata + yoğurt tüketirsen çok kolay bi şekilde kilo verebilirsin.
Bulgur pilavı 2-3 yk yiyebilirsin bi tabak değil.
Bide kapuska, haşlanmış karnabahar, ıspanak, bakla, t.fasulye, bezelye bunlardan tüket süper olur
Canım sen öyle düşünmeyi bırakana kadar devam eder...
Sağlıklı beslendiğin halde kilo vermemen mümkün değil ki , ama tek başına gerçekten zor olay burada bizim aramıza sürekli gel...
Yediklerini yaz, ruh halini paylaş, soracaklarını sor sende yardımcı ol ... ve hayatına devam etmeyi unutma nasıl hissedersen öyle olursun canım
Yawru bu arada ben 57i gördüm.
Paylaşayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?