70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bozma datlım bidaha, gaza getir kendini pişman olmayalım artık yapıcaksınn

işte bozmasaydım arada 4 kilo fln fark olacaktı bu aklıma geldikçe gaza geliyorum...

Bi de şu hatayı yapmicam, haftasonu arkadaşıma gittiğimde 1 börek yedim diye bütün günü bozdum , nasıl olsa bozuldu diye

Bu en büyük hata

Yok şekerim normal yerim yemesine de bugünlük böyle oldu. Hiç halim yok yemek hazırlıcak. Niye byle oldum anlamadım sıcaktan heralde.

Yarın normal menüme dönerim inşallah.

diloşum kapuskamı daha yemedim, yemeden etki etti bana heralde bacımm
anam kötü bi tercih yapmışım ben bugün o zamannnn, şişkinlikten hawalanırım heralde

kıslar şuan 74 kiloyum.inşallah31 mayısta buraya 68 kilo olduğumu yazacağım inşallah bekleyin beniiiii bu sefer bozmayacağımmm

merhabalar ssecemm

bende 74 kiloyum

hedeflerimiz aynı gibi

ay sonunda hedefim 68 olmadı 69 kapışmaya var mısın..?

ahanda işte aynı ben
bi çikolata yerdim, amaaaan bugun bozuldu derdim, hadee bakalım can boğazdan gelir nasılsa bozuldu der bütün günümü bozardım
zararın neresinden dönülse kardır aslında
resmen düşene bide biz tekme atıyoz

DİLEKKKKKKKKKKK
artık çayıma şeker koymuyorum biliyormusunn..tam 5 gün oldu..
sigarayı bıraktığım gibi şekeride bıraktım artık..çok mutluyumm.yapamam bırakamam gibi geliyodu.ama yaptım vede oldu..
Dilek benide zayiflatttt kızzz nolurrrr....beni zayiflatanın kırk yol kölesi olucam dermişim..
aklıma gelmişken menümüde yazayım bari..
kalkış 6:30
1 brdk ılık su
7:30
sade türk kayfesi
(fincanım biraz büyüktü zararı olurmu acaba)
08:00
yarım dilim ekmek
2 yumurta
1-2 çatal peynir
1 zeytin
az domates
2 bardak siyah çay (şekersiz)
11:00 ara
10 badem
1 kuru incir
1 avuç sarı leblebi
öğlen 13:30
1 kepçe erişteli yeşil mercimek çrb
salata
yogurt
akşam 18-19 arası
3-4 kaşık bezelye
yoğrt
şimdilik 1 litre su, 2 kupada yeşil çay içebildim..

Son düzenleme:
sen kaç kilosun bacım

bi mesajında 74 diğerinde 84 gördüm gibi

beni bi aydınlatır mısın

benim boyum 1 64 senin ki kaç ?

Son düzenleme:
mekik çekerken yorulmuyonmu noram bnm nefesim kesiliyor
en fazla 10 tane çekebiliyorum.bide akşam yemeğini spordan sonramı yiyorsun?

Canım sabah 50 mekik ve 100 adım ip atladım, bende mekik çekerken boynum ağrıyo ama 50i bitirdiğim de o karnımdaki kasların şahlanması beni benden alıyor

Akşam da 50 mekik çekip yatıyorum, yatmadan yarım saat önce fln

Bugün işe yürüyerek gelmedim, havada kötü yürüyerek gitmicem, eve gider gitmez eşortmanları giyip çıkıcam, dönünce de yemeğimi yicem

GAMZEM : önemli olan kaç tane mekik çektiğin değil her hafta 10ar arttırırsın, sabah akşam çek sen ben 55 kilo dahi olsam sporu bırakmak istemiyorum, alışmak istiyorum :26:

Son düzenleme:

o zaman tek çaren maske sen öyle diyince kaptım geldim hemen pisim..ben yeşilçayımı demleme usulü yapıyorum..biraz otundan koyuyorum biraz top karabiber ve çubuk tarçınla kaynamış ve biraz beklemiş suyumu üzerine döküyorum.. harika bir tat oluyor.acılığını hissetmeden zevkle içiyorum..ohh mis mis..siyah çayı bunu içtiğim kadar içmem..

Son düzenleme:
günaydin minem ise baslamissin canim benim isallah gününü agrisiz sizisiz gecirirsin
inşallah canım çok sağol
nekadar ayıp
şaka yollu belli edin canım eğer samimiyseniz
değilsede ne yüzle size ısmarlatıyor ayıp yani
Güzel canıım bence öğlen salatanın yanında ayran falan olsa daha da doyurucu olur kanımca
peynir var yinede ayran içeyimmi canım
hemen alırım 1 paket ayran
afiyet olsun canım
pırasayı hiç sevmiyorum ama diyet hatrına yiyorum arada
sabah kahvaltıda yiyebilirsin
bol yağda kızartmak yerine tavada kavurabilirsin yada yağlayıp fırında
canim bisey söylicem ama yanlis anlama lütfen :26:
bence bebegin her agladiginda ilac verme :26:
aşkolsun canım neden alınayım
her ağladığında vermiyorum canım ama benim kızım gece sadece süt için uyanır
normaldede ağlayarak uyanmaz
ağlıyorsa biyeri ağrıyordur
gecede kucağımda kıvrandı, uyuyor 2 dk geçmiyor kıvranmaya başlıyor ağlayarak
baş edemedik o yüzden verdik canım
zaten bugünde grip, hafif ateşi varmış
Bende inşallah hazirana kadar 75 hedefliyorum :124::124::124::124::124::124::124:

Doğum günüm 28 mayıs veeeeeeeeee sadece o gün ki pastaya kadar cıss yemeyi düşünmüyorum
o zamana kadar nasıl dayancan şeker yaaa
sagolun canlariiimm
aslinda dr. bana maske ile gez diyor ama :26:ben gezemiyorum ya
havada cok güzeldi ne zamana kadar oturucam evde ki yazik bana

geçmiş olsun canım
şuan seni en iyi ben anlarım sanırım
böyle çekmektense maske tak
bişey merak ettim canım kızındada varmı, yada küçükken alerjik bronşit falan oldumu

çok haklısın cnm.ama ısınmadan çekilen mekiğin bi faydası yok falan diyorlar kafamı karıştırıyorlar.ama dinlemicem onları ben noramı dinlicem
bu gün akşam başlıyorum ozaman bu hafta sabah ve akşam 10 ar tane çekerim.Sağol cnm yardımın ve güzel fikirlerin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…