Gülüm ellerine saglik süper olmus...Bende kupa almisim cok sevindirik oldummmm
Talya hosgeldin canim... bu arada bebegin cok tatli Allah bagislasin....
hgdin canım aramıza
sağolun kızlar,hoşbulduk....
Canım doğru hastane işim bitsin bakıcam söle salim kafayla haa bide tatil yaparım herhalde ondan sonrası allah kerim
kıslar dayanacak gücüm kalmadı bütün gün yoruldum gözlerim kan canagı olmuş ben yatıyorum hepinizi sevgiyle kucaklarım artık hep buradayım nasılsa ama bugün bana müsaade öpüldünüz çıtırlar
hemşerilerim çokmuş burada..hihoyyyt
aa sende mi bursadan neresinden kızzhemşerilerim çokmuş burada..hihoyyyt
gel kız gel sende gelll hoş gelkızlar bende geldim aranıza kilom 80 nasıl verecem bilmem
kızlar bende geldim aranıza kilom 80 nasıl verecem bilmem
kızlar bende geldim aranıza kilom 80 nasıl verecem bilmem
whitehall allerine sağlık arkadaşım
ama benim kilom yanlış maalesef
keşke senin yazdığın gibi 73 olsaydım ama maalesef 73.7 olacak tatlım yaa
yetisemedim listeye kizlar misafir uzerine misafir ama son olarak kupa almaligim 65 kilodan 63.100olmusum 1.900 vermisim bu hafta kizlar
günaydın çıtırlar whitehall canım ellerine sağlık bursefa canım seninde kilo verenleri kutlarım alanları benim gibi üzülmeğin şekerler ama geldi haziran dikkat edelim artık YENİ GELEN ÇITIRLAR HOŞGELDİNİZa.s.a.s.a.s. neyse şekerler ben çıkıyom kimsecikler yok normal olarak bu saatte
kızlar herkesi tek tek saymıyom ama herkesi okudum almira canım hayırlı olsun evin koltukların ayparcam canım hamen yapma spor ayağın yer etmesin sonra sevilcan dikkat et canım gözler üzerindedir zeyna canım geçmiş olsun bebiş rahatsızlanmış canım ateş olmayınca korkma her bebek te oluyo yarışa devam ama sonraki haftalar şeker bende bu hafta uçtum saymim yediklerimi yuh dersiniz sonra kızlar önümüzdeki pazartesinden itibaren sıkı yapacam çünkü hala yoğunluk devam etcek hafta sonu dışarlarda olcem neyse şimdi pazara çıkcam alcam yeşilliklerimi ha bu arada kabak yemeğide çok kilo verdiriyo yani yağsız yapınca yoğurtla ve dere otuylada süper geçen sene zayıflarken çok güzel oluyodu
canım yarışa devammı hıı ben 77 ye çıktım ama olsun-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?