Selam canım iyim napıyım garip garip devam eden hastalığımla uğraşıyorum. Nerdeyse 2 hafta olcak ya bitmedi daha . Eee sen napıyosun ?
Ben buralardayım valla aşadayım sürekliOkuyorum yazılanları da.
Bazen hemen okuyup kaçıyorum. Benim bilgisayarım hiç kapanmaz. Anca elektirik giderse
O yüzden sürekli çevrimiçiyim ama bilgisayar başında olmadığım zamanlar oluyor.
iyigeceler bebekkkbol su içmeye çalış canım. su içmek yediğimizin yağa dönüşmemesi açısından çok önemli.
utANDIM
öpücüklere boğarım hepiciğiniz
ben yatar kızlar akşam balık yaptım balık kokuyom bir duş alayım ben yatana kadar yine 1 i bulur :) iyi geceler
canım yeni başladığında oluyo böle şeyler malesef.ama iradeli olmaya çalış.kesin kararlıysan vermeye, sonrasında yaşayacağın pişmalığı düşünerek yememeye çalış.benim ufaklıklar ve artı eşim neler yiyiyor gözümün önünde.zorlanmıyormuyum.hemde nasıl.ama tartıdaki eksileri görüncede çok mutlu oluyorum.olan olmuş artık musakkayı götürmüşün.ardından elmayı yeme barieee musakkayı ekmeksizmi yedin?
musakka deyince aklıma ne geldi.geçen gün kaynanamlarla beraber bebek başına gittik.ben izmirde oturuyomda.gittiğimiz yer biraz uzak.arabayla gittik.giderken kaynanam şeker almış çantasına.herkese verdi.benimde ağzıma atmazmı şekeri.:26: napcamı,ne dicemi bilemedim.çaktırmadan çıkardım peçeteye.neyse gideceğimiz yere vardık.sarmalar,kompostalar,musakkalar ne ararsan var menüde.kaynanam nası yedi o musakkayı ekmeğe bana bana.ben bi çatalcık tadına baktım.allahtan benim yaramazlar rahat vermedi.biri çişim geldi der sofrada,diğeri susadım,uykum geldi.eeee sen yiyemedin bi rahat rahat diyolar.bende yok yok yedim dedim,doydum sonra dönüşte kaynanam yine şeker uzatmazmı bana.yok anne dedim sağol istemiyo canım.at ağzına iyi gelir diyo
sıkma canını.yanlışları yapa yapa insan doğruyu öğreniyo.zamana bırak bak anlıcaksın nasıl ve ne yemen gerektiğini.bide burayı sıkı takip etmeye çalış.
ekmekle yedim ne yazıkki o yüzden pişmanım zaten
ohooo ben olsaydım çoktaan götürdüydüm sarmaları, ben evlendikten sonra irademe hakim olamıyorum bekarken 2 kilo bile fazlam olsa hemencik vermeye çalışırdım ideal kilomu korurdum
eşimde kızıyor ver şu kilolarını artık diye ama ben yine de br endokrinolojiye gidicem evde kendi başıma yapamıyorum buraya çok sık gelicem inşallah
desteğin için teşekkür ederim canımm yarın daha dikkatli olcam
biraz daha var isallah yine artmaz canim yattip uyunca geciyo yoksa öyle kolay kolay gecmiyo herzaman degil ara ara geliyo canimiçtiğin suyu artır canım artı .ıkmazsın inşallah suyun çok faydası var
ışıktan filan da rahatsız oluyor musun:26:
bi de migren ağrısı çok ağır geçiyor seninki de o kadar büyük bi ağrı mı acaba:26:
inşallah yoktur ya migren çok zor çünkü annemden biliyorum kadın karanlık bi yerde uyumadan kendine gelemiyor çok ağrısı oluyor sende de yoktur inşallah..
uyu canım benim inşallah iyi gelir:26:
iyi geceler Allah rahatlık versin
sagol ballimsagolun kizlar
suzim seninde basin agriyor galiba gecmis olsun canim
simdi biride beni cet hiziyla hazirlasa ne iyi olurdunburalardaydım acilen çıktımm
eşimin iki arkadaşı bize yakın dolaşıyorlarmış
aradılar eşim de çağırdı haliyle
tam da yayılmıştık
bi anda kalkıp 5 dkda ortalığı ışık hızıyla toplayıverdimm
bir de bizim tayin çıkarsa bizim evi tutacaklar eve de baktılar
pöff stres oldummmm gitmek istemiyorumm burdannnn
geri gelddigine sevindim canimvalaa ara sıra yapıom dileğim kaçamak ama tabi öğünlerle dengelemeye çalışıyorum bakalım cuma tartı ne diyecek bu arada sınavlarda 5 ders iyi 5 ders kötü yani finallere eşşekler gibi çalışmam lazım
ehheee o listede benim adımı bir unutsaydın noram küserdim sana ama unutmamışsın benide
kaç günlerden beri uğrayamıyorum neler yaptığımı bir söylesem sizeeeee pfffff çok manyak döversiniz beni
geçmişten bu kadarcık alıntı yapabildim menüleri okudukça karnım acıkmaya başladı ki 100 sayfa bitiremezdim bu gece eminim güzel şekilde muhabbetin dibine dalmışsınızdır ama ben kaçırıyoorum en kısa zamanda döneceğim aranıza kızlar sözzzzzzzzz çok özlüyorum sizlerlee dertleşmeyi sakınn burayı bırakmayın eski kızçeler geldiğimde yenilerlede tanışacağım ama siz olmazsanızda çok üzülürüm sakkın haaa bırakmayın burayıı
Bu arada bugün gezmeye gittik annemle direk bana sen zayıflamışsın diyettemisin dediler hadi ya falan ayaklarına yattım eet dedim diyetteyim dikkat ediyorum yediklerime kaç kilosun falan 70 hadi canım falan hiç göstermiyorsun o kadar bende ben sanki kendimi 80 kg da hissediyorum dedim abartma falan dediler bakalım zayıflıyoruz inş dikkat etmeye çalışıyorum dedim kek falan vardı yemedim sadece bir bardak çayla geçiştirdim
ölee işte bakalımmm bu hafta keşke 6 lı rakamları göreydim, aslında görmem kendi elimde biliyorumm aamaa gece kociş geldiğinde illaki tutamıyorum boğazımı hafif şeylerde olsa gecenin 12 sinde yemek yinede zararlı biliyorum ama yiyorum yaaa pöfffffffffffaslında yemesen eminim sabahına 6 lı rakamı görücem bu gece tutmaya çalışçam kendimi bakalım ama hiç zannetmiyorum yine kesin yerim kocişle bişilerr
günaydııııınnnn:119::119::119:
bu sabah erken kalktım adam akıllı kahvaltımı yapıp gideyim diye
menemen yaptım yiyorum bi yandan da size bakaym dedim...
inşallah hepiniz için güzel bir gün olur
yarın cumaaaa
SUZİİİİİİ
günaydın canımcım
ben çıkıyorum artık hazırlanmam lazım...
görüşürüüüüükkk
günaydın canım
günaydınnnnnn.......
sabah sabah topik ne kadar sessiz ve sakin.
selam kızlar nabersiniz?
ben hem iyiyim hem kötü
nasıl oluyorsa
iyiyim çünkü hem okulda hemde güne gittiğim arkadaşta çok güzel şeyler duydum
okulda sordular kaç kilo verdin kalça falan kalmamış diye
güne gittiğim arkadaşlarda tipin çok iyi dedi hatta öpüşürken ellediler yokladılar beni
bitaneside dedi dün giderken arkandan inceledim süper görünüyordun dedi
sözle taciz ettiler benii
biarkadaşta 57 kiloymuş 168miş boyu sanki ben ondan daha zayıfım ilk defa öyle hissettim hem dobiç hissederken kendimi
ilginç yaniii
kızımıda doktora götürdük
fena grip olmuş kötü olmamda bundan kaynaklı onu öyle görmek üzüyor benii gece uzuuuun olacak
ama enerjisinden hiç bişeyi kaybetmemiş
gözlerini açamıyor ama etrafı dağıtırken hiç hasta gibi değil
aman halsiz düşmesinde diyorum bende
öyle işte kızlar uzun oldu ama sizler yakın arkadaşım gibisiniz hemen diyiveriyom olanları
günaydın kızlar millet kalkmadı galba:=)
dün araba 26,5 dereceyi gösteriyordu çoooooook sıcaktı sadece gömlek ve ince ceket giymiştim. şuan dışarı bakıyorumda buz gibiyağmr ve soğuk var acaba montmu giysem diyorum.
ah erzurum ah bir düzene giremedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?