burada olanlar alıntı yapsın haydı bakalımm
suzan6638---burda....saat10
burada olanlar alıntı yapsın haydı bakalımm
suzan6638---burda....saat10
aranıza yeni katıldığım için bir bilgim yok yoklamadan ama bende burdayıııııımmmmm
Ayrıldık kızlar geçmiş olsun diyelim
sağo canım en kısa sürede deneyeceğim evde uan yoğurt var boşa gitmesin onu bitireyim bunu deneyeceğimaynen canım bak sende yapıcaksın seni kıskanan gözler dolancak etrafında, gidiyo bak sendende güzel güzel, yapar benim suzim ya yapıyosun zaten
ewet canım onu unutmuşum ya kusura bakma süt hafif ılık olcak tabi. annemde öyle yapıyodu önceden sofra bezine sarmalıyodu,ama sonradan biyerde duymuş fırına koyun diye şimdi öyle yapıyo sanki daha bi güzelde oluyo yoğurt. yağlı hazır süte mayala canım, sanki ben o hazır probiyotiklerden daha çok faydasını gördüm kendi mayaladığımız yoğurdun
canım bir tabak musakka dan birşey olmaz o kadar üzülme. oooo ben ne kaçamaklar yaptım kaçamaksız diete diet demem benakşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))
Yeni gelenler kesin beni deli sanıcakkkk
kızçelerim yoklama falan yokkktu ben burda iken ama 2 günde sistem değiştimi bilmiyorummmmkız pisim değiştimi sistemmmmm
canım bir tabak musakka dan birşey olmaz o kadar üzülme. oooo ben ne kaçamaklar yaptım kaçamaksız diete diet demem ben
yok canım arkadaş yoklama yazmışbende ayıp olmasın diye katıldım
eğleniyoz işte kendi aramızda
zaten benim niyet zayıflamak değil. maksat muhabbet valla kızlariyiki varsınız burada çok yalnızdım sayenizde bir sürü arkadaşım oldu.
dertlerime ortak sevinçlerime paydaş oldunuz hepinize kucak dolusu sevgiler
içimden geldi
Izmirdeeeeee güzel bir tatil hiç de fena olmazdı hani yanii izmirliler selam söyleyin benden izmire bir türlü kavuşamıyoruz onunlaaaaayyy şimdii deniz kenarında kocişle olaydık ne de güzel romantizm olurduuu :26:
Hanıımmmmm topiğinn aşk böcüğü geldiiii hanııııııımmmmmmmmmmmmmmmmm
akşam değilde gündüz 14:00 gibi eski komşuma oturmaya gitmiştim o da bişeyler hazırlamış
azar azar yedim çayı şekersiz içtim
akşam da eşim işten 18:00 de geldi ona musakka yaptım yanına da salata
ben gündüz komşuda yedim diye güyaa akşam hiçbişey yemeyecektim dayanamadım saat 20:00 de bir tabak musakkayı işte böyle götürdüm
musakkayı da güzel yapmışım söylemesi ayıp:))
esinturgay napıosun cnm görunmuosun bu ara
bol su içmeye çalış canım. su içmek yediğimizin yağa dönüşmemesi açısından çok önemli.sağol canım yaa içim rahatladı akşam musakkayı yediğimden beri bi huzursuzluk vardı içimde içim hiç rahat değildi
ama yarın bir yarım saat daha fazla yürüyüş yapıcam bi de yarından itiibaren basen çalıştırcam :)
pisimmm saril bana kucakla öppp beniii
benıde benıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?