70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Haftada bir balık tüketmek lazım en az , çok güzel menü beybi

günaydin kizlar :95: :95::2: :95:

nehabersiniz :2:

cumaya bir kaldii:2::2:
ben bu sümükle kesin +2 cikariim

:2::2:

ama böylede ise gidilmez kii :2:

iste bende durum buu :2::2::95: :2::95::95:

Yarın sabah enteresan olcak gamzem umarım iyi olur

inş busecim inş iyi olur.ama bnm regl de yaklaştı çok iyi olacağını sanmıyorum bu hafta
neyse senle uzuuuuun bir yolumuz var takvimime not aldım bitiş tarihini.heycanla bekliyorum

Son düzenleme:
günaydin kizlar :95: :95::2: :95:

nehabersiniz :2:

cumaya bir kaldii:2::2:
ben bu sümükle kesin +2 cikariimEki Görüntüle 405548

:2::2:

ama böylede ise gidilmez kii :2:

iste bende durum buu :2::2::95: :2::95::95:

Evet yaaa hasta olunca işe gitmek resmen işkence ballım

Çok geçmiş olsun kıyamaaaam

inş busecim inş iyi olur.ama bnm regl de yaklaştı çok iyi olacağını sanmıyorum bu hafta
neyse senle uzuuuuun bir yolumuz var takvimime not aldım bitiş tarihini.heycanla bekliyorum

Aynen kuzu

çok moralim bozuldu yaaaa
pazartesi,perşembe ,cuma tartılıyorum.pazartesi 62ydim cumaya 61.5 olurum diyordum bugün ne göreyim 62.2:18::18fff 2 haftadır gram vermemiş oldum bu durum da !!

Herkese günaydınlarrr,
Cumaya 1 kala, keyifler yerindedir umarım

Günaydıın! Valla benim keyfim hiç yerinde değil, çünkü bu hafta artıların da artısı çıkacağım...

pazar günü bütün gün temizlik yaptım akşam da 1 saat yürüyüş 1 saat pilates yapınca fazla zorladım galiba kendimi...

pazartesi ishal, mide bulantısı, halsizlik...hasta ettim kendimi resmen, bütün gün yattım, yeme düzenim de bozuldu tabi haliyle

salı da eşimin doğum günüydü, sarma yaptım ondan çok kaçtı, ishalden sonra bağırsaklar da tembelleşiyor

dün bari iki öğün müsli yiyim dedim, evde sarma vardı hala, ne yapsam beğenirsiniz kahvaltıda sarma yedim, bari dedim öğlen akşam müsli yiyim, gene sarma, gene sarma...

bu sabah müsli yedim ama bugün çok şişko hissediyorum kendimi...

çok artı çıkıcam çooookkkk!....

aman aman tüm annelerime allah kolaylık versin
evet uyanmadı kimse henüz...erzurum da 26,5 derece süpermiş.dün burası da az rüzgarlıydı esinti vardı çanakkale için bu da bir mucize)
bugün de 10 derece ama ya. mayısta bir kez kar yağmadan erzuruma yaz gelmez diyorlar doğru galiba
oy kıyamam hastam. bende dün akşam azıcık kırgındım korktum valla gripten ama şuan birşey yok.
bugün görüşmeyelim balım bak çok işim var hasta etme beni al mikroplarını sende kalsınlar

dün mekik çekemedim
uyuya kalmışım
bende akşam uyumuşum yaaaaa. spor yapamadım yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…