hala oldumda dün ufaklık geldi yengem hamileydi bütüngün hastanedeydim akşamda geç geldim sızdım şimdide işe geldim uyuyorum pc karşısında :)hayırdır canım ne hastanesi :uhm:
yudum yudum içiyorum canım yavaş yavaş... 1-2 saat arayla içiyorum 2. bardağı.. süt, yoğurt her öğünde aralarda tüketin yağ yakımını hızlandırır diyorlar birçok sitede... bende gün içinde 2bardak süt 2 kase yoğurt tüketiyorum...:1hug::1hug::1hug:
hayırlı evlat olsun canım... Allah banada teyze olmayı nasip eder inşallah...:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
saol canım iyi dileklerin için inşallah bi an önce teze olursun sende çok şeker bişi böle ufacık çok farklı bi duygu bende teze olamıcam inşallah ama arkadaşlarımdan olucam inşallah :)))))
kızlar günaydın herkes kilo verenleri tebrik ediyorum yerişnde sayanlar bi çözüm bulsun bende uyucam onlara valla alanlarda üzülmesin verirler ama sıksınlar biraz yaz geldi çattı :)) kızlar ya adet olalı 2 hafta oldu benim heryerim şişti göğüslerim acıyo anlamadım nasıl göbeğim şiş hamile gibi dolandım hastanede hehehe anlamadım bu işi valla neyse sabah tartıldım tartı hassas olsaydı net bi rakam olucaktı ama 66,5 66,70 gibi bişi görünüodu siz beni 66.5 die not alın hafta içide 66.5 u görmüştüm bende ama dün hep hazır gıda hominide gırtlak götürdüm pzt tekrar yürüyüşe başlıcam bu hata 3 gün 45 dk yürüyebildim sadece
çok uzatttım görüşürzzz
bu arada şulecim gene kilon aynı sen ilaca başlıcaktın başladınmı?
whitehall eline sağlık tatlım liste süper olmuş
herkese günaydınlar umarım kaçamaksız güzel bi gün geçiririz herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan
teşşekkürler tatlım sanada günaydın bu arada
azram ve magrenta kilolarınızı düzenledim ve listeye ekledim tebrikler canım yarım kilo vermişsin azracım benim gibi almaktansa aynı olmak daha iyi
saol canım iyi dileklerin için inşallah bi an önce teze olursun sende çok şeker bişi böle ufacık çok farklı bi duygu bende teze olamıcam inşallah ama arkadaşlarımdan olucam inşallah :)))))
saol canım veriym arada yaaa zaten ayda 1-2 kilo zor veriyorumneyse inşallah 65e düşücem en kısa zamanda :)
sende üzülme verirsin bi detoksda ben yapabilsem yada bir destekl yardımcı bişi bulabilsem offffffff bıktım kilolardan beemnnnnklava::1no2:benneyaptımki
gunaydin kizlar yatili misafirim vardi Almanyadan esimin halasi enistesi cocuklari geldi 4gun bizdelerdi kostur kostur yemek yap ortalik topla benim kizda eklendi bol bol kosturdum bu sabah gittiler masallahlari var bir hanim olmus millet sormayin bir tabagini kaldirmiyor insanlar esime nasil kizdim gelin demis banada son gece soyledi insan bir haber verir halasida Yaprak Dokumunun Cevriyesi anlayin artik yaslaninca iyice benzemis 1900 emin olun 4gun icinde verdim yazin yine gelicem demez mi 1ayligina esimle ikimiz ayni anda Turkiye ye gidicez yokuz dedik sukur bu sabah ucagi ile gittiler Allah kavustursun falan demeyin mumkunse hic kavusmadan yasayalim
gunaydin kizlar yatili misafirim vardi Almanyadan esimin halasi enistesi cocuklari geldi 4gun bizdelerdi kostur kostur yemek yap ortalik topla benim kizda eklendi bol bol kosturdum bu sabah gittiler masallahlari var bir hanim olmus millet sormayin bir tabagini kaldirmiyor insanlar esime nasil kizdim gelin demis banada son gece soyledi insan bir haber verir halasida Yaprak Dokumunun Cevriyesi anlayin artik yaslaninca iyice benzemis 1900 emin olun 4gun icinde verdim yazin yine gelicem demez mi 1ayligina esimle ikimiz ayni anda Turkiye ye gidicez yokuz dedik sukur bu sabah ucagi ile gittiler Allah kavustursun falan demeyin mumkunse hic kavusmadan yasayalim
nuraycıım maşallah yaa
4 gün içinde 1900 gr mı verdin?
süpersin hayatım,tebrik ederim
misafirler için de geçmiş olsun,tekrarından ucuz kurtulmuşsunuz:))
merhaba kızlar. dün kilo bildirimi yapamadım ama regl döneminden dolayı terazinin ibresi oynamadı bile yerinden aynı kilodayım almamışım buna da şükür. dün akşam da yatılı misafir vardı bilgisayara giremedim bu yüzden. kayınvaldemler de yoldalar bi iki saate varacaklar samsuna. ben 2 gün kalacaklar diye biliyodum 10 günmüş. dua edin bana kızlar sinir harbi çıkmadan atlatayım şu on günü.yemekleri yaptım bekliyorum bakalım. öpüyorum canlarım hepinizi görüşürüzzzzzz. yerimseniben
kolay gelsin canım biliyorum çok zor oluyo benim doğum zamanı hem annemler hem kayınvalidemler bizdeydi kabus gibiydi onlar gittikten sonra iki hafta kendime gelemedim delikafaduldenmerhaba kızlar. dün kilo bildirimi yapamadım ama regl döneminden dolayı terazinin ibresi oynamadı bile yerinden aynı kilodayım almamışım buna da şükür. dün akşam da yatılı misafir vardı bilgisayara giremedim bu yüzden. kayınvaldemler de yoldalar bi iki saate varacaklar samsuna. ben 2 gün kalacaklar diye biliyodum 10 günmüş. dua edin bana kızlar sinir harbi çıkmadan atlatayım şu on günü.yemekleri yaptım bekliyorum bakalım. öpüyorum canlarım hepinizi görüşürüzzzzzz. yerimseniben
vallahi sali gunu sabahi geldiler onlar gelmeden tartildim gram oynama yoktu zaten 65ten 3haftadir zaten kilo vermiyordum takilmisti bulasik makinesi calisyordu ben ayni anda bulasik yikiyordum makina yetistirmedi yemek bulasik gunduz gezdir benim kizda malum kucak ister tam isin arasinda oyun ister emmek ister hanimefendi kebap vs falan hazir yemekte istemezmis esim dukkandan getiriyim diyince hakikaten yorucuydu misafiri cok severim ama hem hizmette kusur etmezsin hem deli gibi mutlu olsunlar diye kosarsin birseyi begenmez mana bulur laf sokar elestirir yok cocuk zayifmis yok yemegin tuzu azmis tamklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?