70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

whitehall eline sağlık tatlım liste süper olmuş

herkese günaydınlar umarım kaçamaksız güzel bi gün geçiririz herkesi öpüyorum opuyorumnanaktan

teşşekkürler tatlım sanada günaydın bu arada
azram ve magrenta kilolarınızı düzenledim ve listeye ekledim tebrikler canım yarım kilo vermişsin azracım benim gibi almaktansa aynı olmak daha iyi

teşşekkürler tatlım sanada günaydın bu arada
azram ve magrenta kilolarınızı düzenledim ve listeye ekledim tebrikler canım yarım kilo vermişsin azracım benim gibi almaktansa aynı olmak daha iyi

saol canım veriym arada yaaa zaten ayda 1-2 kilo zor veriyorum neyse inşallah 65e düşücem en kısa zamanda :)
sende üzülme verirsin bi detoksda ben yapabilsem yada bir destekl yardımcı bişi bulabilsem offffffff bıktım kilolardan beemnnnnklava::1no2:benneyaptımki

saol canım iyi dileklerin için inşallah bi an önce teze olursun sende çok şeker bişi böle ufacık çok farklı bi duygu bende teze olamıcam inşallah ama arkadaşlarımdan olucam inşallah :)))))

sağol canım... Allah analı bablı büyütsün hayırlı evlat olsun ailesine, vatana milete... Allah sanada tattırsın bu duyguyu.. bütün isteyenlerede tattırır inşallah... ama canım bebişin cinsiyetini yazmamışsın... bebiş kızmı erkekmi???

canım yapabilirsin aslında aksama kadar oturuyorum diyordun
ama seninkilerde öle taze çıtır kurabiyelerle gelirlerse biraz zor tabii

gunaydın arkadaslar
ben gune guzel basladım cunkı 400 gram daha vermısım sabah tartıldım ,inşallah boyle devam eder ...
dun kahvaltıda nesfit yagsız sut ıle
arada meyve
oglen bulgurlu yogurtlu kofte
aksam 3-4 kasık erıste 3-4 kasıkta sebze yemegı ,bırazda yogurtlu semız otu yedım,yatmadan 3-4 tane cılek yemıstım
sabah yagsız sut ile muslı yedım
kolay gelsın herkese
bu arada gecen hafta kılo veren arkadasları kutluyorum...

gunaydin kizlar yatili misafirim vardi Almanyadan esimin halasi enistesi cocuklari geldi 4gun bizdelerdi kostur kostur yemek yap ortalik topla benim kizda eklendi bol bol kosturdum bu sabah gittiler masallahlari var bir hanim olmus millet sormayin bir tabagini kaldirmiyor insanlar esime nasil kizdim gelin demis banada son gece soyledi insan bir haber verir halasida Yaprak Dokumunun Cevriyesi anlayin artik yaslaninca iyice benzemis 1900 emin olun 4gun icinde verdim yazin yine gelicem demez mi 1ayligina esimle ikimiz ayni anda Turkiye ye gidicez yokuz dedik sukur bu sabah ucagi ile gittiler Allah kavustursun falan demeyin mumkunse hic kavusmadan yasayalim

günaydın arkadaşlar hiç tahmin etmiyodum ama kupa almışım çok şaşırdım ama çokta mutlu oldum nediyim inşallah gelecek haftada iyi bi kilo verebilirim kilo veremeyenler canlarını sıkmasınlar bende kaç hafta verememiştim ihtiyacımız biraz azim gerisi geliyo yarın şu 2hafta 2kase diyetinebaşlıycam bakalım sonuç nasıl olacak görüşürüz öptüm

nuraycıım maşallah yaa
4 gün içinde 1900 gr mı verdin?
süpersin hayatım,tebrik ederim
misafirler için de geçmiş olsun,tekrarından ucuz kurtulmuşsunuz:))

ah canım... güle güle gitsinler... sağ olsunlar yerlerinde otursunlar.. geçmiş olsun diyelim Allah bir daha göstermesin.... cevriye deyince zaten herşey çok net anlaşılıyor... :teselli::teselli::teselli::teselli:

hani her şerde bi hayır vardır derler ya aynı öyle olmuş biraz sıkılmışsın ama bak ne güzel kilolar gitmiş kaydirigubbakcemile2

merhaba kızlar. dün kilo bildirimi yapamadım ama regl döneminden dolayı terazinin ibresi oynamadı bile yerinden aynı kilodayım almamışım buna da şükür. dün akşam da yatılı misafir vardı bilgisayara giremedim bu yüzden. kayınvaldemler de yoldalar bi iki saate varacaklar samsuna. ben 2 gün kalacaklar diye biliyodum 10 günmüş. dua edin bana kızlar sinir harbi çıkmadan atlatayım şu on günü.yemekleri yaptım bekliyorum bakalım. öpüyorum canlarım hepinizi görüşürüzzzzzz. yerimseniben

sagolun kizlar dileyen arkadaslara,kilosu takilanlara,kupa alamiyorum diyenlere esimin halasini yollarim nazar boncugu garantisi veriyorum 4.gunun sonunda kupayi bile alirsiniz

nuraycıım maşallah yaa
4 gün içinde 1900 gr mı verdin?
süpersin hayatım,tebrik ederim
misafirler için de geçmiş olsun,tekrarından ucuz kurtulmuşsunuz:))

vallahi sali gunu sabahi geldiler onlar gelmeden tartildim gram oynama yoktu zaten 65ten 3haftadir zaten kilo vermiyordum takilmisti bulasik makinesi calisyordu ben ayni anda bulasik yikiyordum makina yetistirmedi yemek bulasik gunduz gezdir benim kizda malum kucak ister tam isin arasinda oyun ister emmek ister hanimefendi kebap vs falan hazir yemekte istemezmis esim dukkandan getiriyim diyince hakikaten yorucuydu misafiri cok severim ama hem hizmette kusur etmezsin hem deli gibi mutlu olsunlar diye kosarsin birseyi begenmez mana bulur laf sokar elestirir yok cocuk zayifmis yok yemegin tuzu azmis tam klava:

Resmen tikandim bacim ben bu sabah ugurladim Allah yardimcin olsun melissa cayi ic boyle bir rahatlik cokuyor kendini kizgin kumlardan serin sulara atan dondurma reklamindaki kiz gibi hissediyorsun

allah yardımcın olsun o zaman ne diim fisfisfis ben yine derse baslıycam 3 gun ust uste en onemli sınawlarım war :bbo: kusumla kudurduk azcık yarım kilo werdim bu arada simdiden oh rahtladım azcık kahwaltıda da 1 dilim kepek ekmegi we braz peynr yedm hadi kolay gelsn bayanlarr guzel bi cmartesi gecrmenz dlegylee kaydirigubbakcemile2

kolay gelsin canım biliyorum çok zor oluyo benim doğum zamanı hem annemler hem kayınvalidemler bizdeydi kabus gibiydi onlar gittikten sonra iki hafta kendime gelemedim delikafadulden

ıııyyyy ne zor ya memnuniyetsiz insanlarla uğraşmak misafirliğini bilmesi lazım aslında daha destek olup moral vereceklerine köstek oluyo bazıları işte amaan boşver sayılı gün kalıp gidiyolar ya :jeyyar: böyle insanlar iyilerin kıymeti anlaşılsın diye var sanırım :roflol:

burası gerçekten itekleyici bir güç. Bir daha ki hafta Cumaya kadar tartılmıycam sanırım en büyük yanlışım günde bir kaç kez tartıya çıkmak.

Kilo veren arkadaşlar hepinizi kocamannn tebrik ediyorummmm. :sm_cool:

kıslar hava cok güsel bugün o yüzden ben şimdi çıkıp fittiri fittiri gezicem artık kacta dönerim bilmem ama aksam burdayım
nuraycım bak o karmasadan bile kendine ne güsel bi sonuç cıkardın tebrik ederim seni allah herseyden memnun olabilen insanlarla karsılasmayı nasip etsin. amma uzun cümle oldu yaaa öptüm sizi

kızlar benimde son yarım saatim... bende çıkıp arkadaşımla gezeceğim... hava sıcak birazda bunaltcı... .. bugün göbeğim çıktı... kahvaltıda 1 etimek ve 1 galata yanında 1 fincan çay, arada 1 bardak süt içtim. öğlen 1 kase çorba 2 tane köfte yedim ızgara diye.. 1 bardak ayran... şimdide 1 bardak süt içiyorum... yemek yerine bol bol sulu gıda alayım dedim.. hem tok utusun diye ama oda mide ve göbek olarak görünüyor... resim çwekinip ekleyeceğim akşama... hepinizi öptüm...

nuraycım çok geçmiş olsun canım... yokrumufalan sana da Allah kolaylık versin canım... çokk öptüm hepinizi... ben kaçıyorum akşama görüşürüz kızlar.. bende topikte olacağım kankim .. bizden başkası olmaz bu gece cumaertesi nede olsa bekar bekar takılırız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…