heyyyy merhabalarrr..
yeni katıldım kadınlar kulübüne :) dolaşıyordum kii bana uygun bi grup açılmış olduğunu gördüm.. 70lilerin tam sınırındayım dedim hatunlar kabul ederlerse bende bi gireyim aralarına:)) en kısa zamanda 60lara inmek istiyorum.. ayy böylede gelir gelmez gitmek isteyen bi ben varımdır herhalde :roflol:
gelem mi bende aranızaaa buyrunnnnnnnnn
slm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((
gel bacım gel buyrunnnnnnnnn
bayan çıtır hatunlar olmak üzere yola çıkmışlar arasına hoşgeldin..
birlikte zayıflarız inşallah en önemliside sağlıklı bir şekilde zayıflarız inşallah ve verilen kilolar geri gelmezleerrr gitsinler defolsunlarrr artık istemiyoruz biz bu yağları
evet artık defolsunlar bu gün alışverişe çıktım kafayı yedim hiç bişi olmuoyo olanda yakışmıo( sen nasıl diet yapıosun canım?
bende bugün yediklerimi yazıverimm...
sabah cay domates salatalık peynirr...
ögleee kepekli yarım paket bisküvi ve bi köfta ile yarım dilim ekmek
aksam gelince dee kabak yemegi yapmıştım oldukca haif ondan yedim bi tane de elma
yaaa ben bi ara çok güzel kilo veriyordum, bol yeşillikli kahvaltılar yürüyüşler falan 2 ayda 7 kilo vermiştim çok rahat. sonra bana birşey oldu kendimi kaybettim kendime isyan çıkardım. ne bulduysam yedim. battı balık yan gider dedim yedim. yedikçe mutsuz oldum mutsuz oldukça yedim. berbat bir psikolojiye girdim
açıkçası hala bir diyete girmiş değilim. girmicem ben diyete falan yaaa. yediklerime az biraz dikkat edicem yürüyüş yapıcam eskisi gibi..
verdiğim 7 kilonun 5 kilosunu kadar geri aldım:çok üzgünüm:
ve bu benim psikolojimi çok ama çok bozduu. toparlanamıyorum. kilo aldığımı gördükçe kendime olan güvenim daha bi beni terkediyo. gelmiyo geriii getirtemedim bi türlü :çok üzgünüm:
buraya geldim sizinle sizin desteğinizle belki geri getirebilirim. birlikte ruh çağırma yapalım ommmmmmm naniknanik
bende yazıyorum kızlar yediklerimi çok sağlıklı değil biliyorum ama(( sabah aç karnınna 4 kuru kayısı sonra kahvaltıda bir kase nesfit 1 bardak yarım yağlı sütle sonra bir dilim karpuz sonra öğlen bol yeşillik yanında da adana dürüm :))) akşam da bir şey yemedim çok acıkırsam bir elma yicem .
adana dürüm haaaa kaydirigubbakcemile3
bence bu dürümün şerefine 50 mekik çek bu akşamhihoyyyt
hosgeldın canımm bıraz gec oldu ama yenı gördum işallah bır an önce istedımız kılolara ınerız söle cıtır cıtır dolasırızslm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((
heyyyy merhabalarrr..
yeni katıldım kadınlar kulübüne :) dolaşıyordum kii bana uygun bi grup açılmış olduğunu gördüm.. 70lilerin tam sınırındayım dedim hatunlar kabul ederlerse bende bi gireyim aralarına:)) en kısa zamanda 60lara inmek istiyorum.. ayy böylede gelir gelmez gitmek isteyen bi ben varımdır herhalde :roflol:
gelem mi bende aranızaaa buyrunnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?