adana dürüm haaaa kaydirigubbakcemile3
bence bu dürümün şerefine 50 mekik çek bu akşamhihoyyyt
ya bende almak istiyorummmm stepper markası farkeder mikikızlar o zaman siz de stepper alın bnce ben de aynı durumdaydm cnku,sey lise 1 de ben hepatit olmustum 1.5 ay ewde yatmıstım karaciger sorunu bliosunz 16 kilo almıstım o surede sonra ii bi depresyona girdim yazın wermstm sonra bda aldım sora bda werdm bda aldım flan smdi yne aynı kilodayımm we artık weremiodum cddi anlmda hc bse yemiodum kndmi paralıodum resmen...stepper ı bu sitede kesfettm hakkaten de muthis bi alet cok dzenli yapmasam da acayip inceldm onun sayesnde...ayrıntlı blgi diyet yontemleri ve deneyimlerimiz...> zayıflıyorum cok mutluyum topiginde arkdslr =)
yalnız dıkkat ettiysen ana yemek yesıllık,adana durum yanında meze oluyor:roflol::roflol::roflol:
ya bende almak istiyorummmm stepper markası farkeder miki
hosgeldın canımm bıraz gec oldu ama yenı gördum işallah bır an önce istedımız kılolara ınerız söle cıtır cıtır dolasırız
sıtemızede grubumuzada hosgeldın canım hadın bakalım artık yaz iyice kendını gösterdı daha bır azımole sarılalım dıyetımıze kızlar ben cokm mutluyum sampıyonuz öptum hepınızı
hb essincm bana mı söledin bilmiorum ama atıldım hemen :)) bilkentteyim ben sen nerdesin tatlım?
2 ayda 7 kılo cok ıyı vermıssın.ben subattan berı 4 ayda ancak 7 kılo verdım,sımdıde verdıklerımı alma surecıne mı gırdım nedır,bır suredır kılo veremıom,hatta bu hafta aldım:1shok:bu aralar sok dıyet tarzı bıseyler denıycem sanırım,tekrar kılo verırsem motıvasyonum artar.
ama sen merak etme,buranın etkısıyle bır 2-3 hafta cok rahat kılo verırsın,gerısı senın ıradene kalmısa.s
=)) yok cnm zeyinepuya sordum izmrdenmis ya ben yazana kdr on kisi yazıo ondan hep bole oluo =)) nese boswer snnle de tanısmıs olduk boylece egedeyim ben senn bolumun nee
=)) yok cnm zeyinepuya sordum izmrdenmis ya ben yazana kdr on kisi yazıo ondan hep bole oluo =)) nese boswer snnle de tanısmıs olduk boylece egedeyim ben senn bolumun nee
heyyy bende egede okuyorum :)) gıda müh. 3. sınıf bitmek üzere:lepi:
yaa sen ?
siyaset bilimi canım memnun oldum tanıştığıma senin bölümün ne?
kızlarr sevılcanım bı sen varsın cok özledım sızı nasıl yogunum bı bılsenız bugün dolapları aldım cok ıyı gectı yarın büyük bı ıhtımal anahtar teslımı var yarından sonra hayırlısıyla emızde uyucaz cok heycanlıyız.yarında sünnet düyünü var kırmızı bı elbıse ayrladım resım cekersem yüklerım kızlar öpüyorum hepınızı artık bı süre cok gıremıcem benı özleyın :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?