benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı
cnm hosgeldiinn sengözlerimebaksanab kızlar ben 1 kilo daa werdm inanamıyorum 72yi de gordum sonunda cok mutluyum cookk zemuszemus
bende 73 kiloyum haziranın sonunda 68 olmak istiyorum herhalde haftada 1 kilo versem olabilir
eyy maşallahhhh ben hatırlamıyorum en son ne zaman 72 kilo olduğumu delikafadulden
bazen düşünürümde acaba annem beni 80 kilo mu doğurdu die kafamçokkarıştı
cnm hosgeldiinn sengözlerimebaksanab kızlar ben 1 kilo daa werdm inanamıyorum 72yi de gordum sonunda cok mutluyum cookk zemuszemus
bende 73 kiloyum haziranın sonunda 68 olmak istiyorum herhalde haftada 1 kilo versem olabilir
ne güzel ben ne zaman görücem bakalım....
inşallah canım....:))))
amın canım ınsallah hayırlı olur bı görsenız herseyımı beyaz kahverengı aldım okadar uyumlu buldumkı herseyı dolap beyaz orta cekmecesı koyukahverengı koltuklarım yıne koyukahveengı tv dolabım yıne dolapla aynı renk beyaz.orta sehpam üzerı kahve koltukla aynı altı beyaz tv dolabı ve dolapla aynı perdem yıne kahve halı buldum ama daha almadım onuda alcam ınsallah oda yıne kahve beyaz gıbı bı renk.daha ne dıım yane hep hayalımde vardı hersey evde aydınlık olsun beyaz renk olsun bıde arada kır götüren kahve olsun dımı yane)))))))) benım kahve takıntım vardır okadar huzurluyumkı kızlar hersey ıstedım gıbı oldu hemde bu aldıklarım hepsı ayda 170 euro ve 6 ay sonra bıtecek sız düsünün artık nekadar hesaplıcok mutluyum cok eskı gerılımde cok kalmadı artık aıle ıcı.canlarım sızlerle paylasmak ıstedım sevıncımı herkesı öpüyorum bu arada dyet sallantıdabuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
sen de olursun cnm bak stepperı sddetle twsye ediorum formumu ona borcluyumkaydirigubbakcemile3 kız senn sınawın yok muu hep brdasınn
Canimcim, benim bu basarim birbucuk seneye dayaniyor,ayyy maşallah kilo tablon mükemmel görünüyo :lepi:
ne kadar sürede verdin kilocuklarını bizede söyleyiveeecenn miii :1hug:
ayrıca hoşbuldukkkk kaydirigubbakcemile3
Canimcim, benim bu basarim birbucuk seneye dayaniyor,
oglusumu dogurduktan sonra 90 a yakindim.. kardeslerim dalga gecip duruyorlardi bizde
iddaya girdik asla veremessin sen 10 kilo dediler bende veririm hatta fazlasni veririm dedim ve
500 euro iddaya girdik tabiki kazandim iddayi gecen yaz ama sonra araya ramazan ve kis
ayi gecince biraz geri kilo aldim ve bi baktimki kilo 78 bende martta geri basladim ve suan
bu kilodayim... Kendimi sIkmiyorum ama yürüyüs ve sporla veriyorum tabiki azicikta
bogazima dikkat ediyorum salikli besleniyorum(kacamaklarim oluyor) 3 haftadir spor
yapmiyorum ayagimi incittim halen agrisi var,fakat korumaya calisiyorum kilomu bi
assagiya bir yukari gidiyor kilolar bunada sükür...
Amanin destan yazdim özür dilerimmmmm
ayy deme ole :çok üzgünüm: ben bu defa gayet de yiyerek weriorum onceden cok sıkı dyetler yapardım artık onlar ise yaramıo hic kasmıyorum da werym die gunlerdr resmen tabaklar dolusu yemekler yyorum gece gece cipsler pastalar flanama seyi deniyorum daha cok cignemeye basladım yedklermi galiba en buyuk pay onun bi de stepper iste darısı basınıza kızlar yerimseniben
buyur canım sende,bende yeni geldim,henüz çıtır olmadım ama kararlıyım olacam.:jeyyar:ay ne güzel herkes verio benide alın aranıza bende çıtır olayım sizin gibi yaa
bu iddia isi harbi super bisee ben de ablamla grdim de gecenlerde 36 beden olrsam ew kiram ondamıss kopmus gibiydm yeniden dkkat etmeye basladım ondan sonra da smdi tabak tabak yemek yyrum bu dikkat ettgn haln mi dceksinz su snawlar bi btsn acısını cıkarcam ben =)) bnm iddia da soyle ki 200 weriom kiraya her ay 6 ay o kiloda kalsam oohhh :teytey:hihoyyytCanimcim, benim bu basarim birbucuk seneye dayaniyor,
oglusumu dogurduktan sonra 90 a yakindim.. kardeslerim dalga gecip duruyorlardi bizde
iddaya girdik asla veremessin sen 10 kilo dediler bende veririm hatta fazlasni veririm dedim ve
500 euro iddaya girdik tabiki kazandim iddayi gecen yaz ama sonra araya ramazan ve kis
ayi gecince biraz geri kilo aldim ve bi baktimki kilo 78 bende martta geri basladim ve suan
bu kilodayim... Kendimi sIkmiyorum ama yürüyüs ve sporla veriyorum tabiki azicikta
bogazima dikkat ediyorum salikli besleniyorum(kacamaklarim oluyor) 3 haftadir spor
yapmiyorum ayagimi incittim halen agrisi var,fakat korumaya calisiyorum kilomu bi
ewet ewet ben de oleyimm hala da hızlı yyorum da eskiye gore bi nebze yawasladım iste =)) bununla ilgili topikler war burda hatta ole yapmaya basladım zaten ben de ama yerini hatrlmıorum smdi the secret war ya kitap orda falan cok ustunde durmuslar bunun we deneyenler 10 gunde ortalama 3 kilo weriomuss fisfisfisdoğru diyosun canım,benim kilo alma nedenlerimden biridir hızlı yemek,sankim arkamdan atlı kovalıyo öle hızlı yerim....
ay ne güzel herkes verio benide alın aranıza bende çıtır olayım sizin gibi yaa
Canimcim, benim bu basarim birbucuk seneye dayaniyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?