teşşekkürler tatlım sanada günaydın bu arada
azram ve magrenta kilolarınızı düzenledim ve listeye ekledim tebrikler canım yarım kilo vermişsin azracım benim gibi almaktansa aynı olmak daha iyi
heyyyy merhabalarrr..
yeni katıldım kadınlar kulübüne :) dolaşıyordum kii bana uygun bi grup açılmış olduğunu gördüm.. 70lilerin tam sınırındayım dedim hatunlar kabul ederlerse bende bi gireyim aralarına:)) en kısa zamanda 60lara inmek istiyorum.. ayy böylede gelir gelmez gitmek isteyen bi ben varımdır herhalde :roflol:
gelem mi bende aranızaaa buyrunnnnnnnnn
slm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
isteğiniz üzere listeye ekledim sizleri
cuma günü tartılıp kilonu bildirirseniz sevinirim
sevilcim seni ekledim ama ben mi göremedim bilmiyorum kilonu yazarsan sevinirim
bursefacım yeni geldim eve gez gez mahvoldum ama sen hala geziyosun herhalde ösledim seni
kızlarr sevılcanım bı sen varsın cok özledım sızı nasıl yogunum bı bılsenız bugün dolapları aldım cok ıyı gectı yarın büyük bı ıhtımal anahtar teslımı var yarından sonra hayırlısıyla emızde uyucaz cok heycanlıyız.yarında sünnet düyünü var kırmızı bı elbıse ayrladım resım cekersem yüklerım kızlar öpüyorum hepınızı artık bı süre cok gıremıcem benı özleyın :a015:
kızlarr sevılcanım bı sen varsın cok özledım sızı nasıl yogunum bı bılsenız bugün dolapları aldım cok ıyı gectı yarın büyük bı ıhtımal anahtar teslımı var yarından sonra hayırlısıyla emızde uyucaz cok heycanlıyız.yarında sünnet düyünü var kırmızı bı elbıse ayrladım resım cekersem yüklerım kızlar öpüyorum hepınızı artık bı süre cok gıremıcem benı özleyın :a015:
ayyy ne guzel kız cokmutlusundur sen sımdı ohhh sefam olsun de hayırlısı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın valla ben görmemıstım senı yoksa slmsız gecmezdım tatlım olsun neyse arada haber bırak özletme canım öptum kolay gelsın sana
günaydın kızlar günaydın yokrumuzfalan kızlar sızı haberlerım var iş konusunu çözdüm gibi ayın 5 sine buyuk bı ihtımal carıcaklar acılısı olucak iş yerının yanı kesın ama yıne de baslayana kadar neler olur bılınmez bir iyi haberimde 67,5 oldum kutlayın benı bıde sampıyon olduk aksam ailecek dısarı cıktık gezdık görsenız nasıl eglenıyordu mıllet ahh dedık bı araba almadık dedık ama yakındık kardesım askeden geldiginde alıcaz kım bılır belkı ozaman bır yıldızımızıda alırız güzel bır kutlama yaparız ama yıne kısıtklı olmasına rahmen cok guzel gectı aksam içim içime sıgmıyordu işte böle benım günlügüm sızler neler yaptınz hadın canım sıkılıyor gelınde konusalım öptum hepınızı
amın canım ınsallah hayırlı olur bı görsenız herseyımı beyaz kahverengı aldım okadar uyumlu buldumkı herseyı dolap beyaz orta cekmecesı koyukahverengı koltuklarım yıne koyukahveengı tv dolabım yıne dolapla aynı renk beyaz.orta sehpam üzerı kahve koltukla aynı altı beyaz tv dolabı ve dolapla aynı perdem yıne kahve halı buldum ama daha almadım onuda alcam ınsallah oda yıne kahve beyaz gıbı bı renk.daha ne dıım yane hep hayalımde vardı hersey evde aydınlık olsun beyaz renk olsun bıde arada kır götüren kahve olsun dımı yaneAramıza hoş geldiniz kızlarr.... Doğru yerdesiniz... Bİzim topik süperrrr... inşallah hedefinize ulaşırsınız... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.
kankimmm kavuşamadık bu akşam... ben eve erken geldim 20:00 gibi ama yemek yerken misafir bastırıdı.... geç gittiler etrafı toparlayıp bilgisayarı açmak anca bu saati buldu.... bende bursanın kültürparkına gittim.. hava çok güzeldi.. dolaştım yorulmuşum ama akşam gelen misafirler sayesinde yorgunlukda bitti malesef...
Hadi hayırlısı canım hadii bakalım yeni evini resimler güle canım yeni dolaplarını..
herkesı duaya davet edıyorum gacılar
benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı
Günaydin fistiklar,
Ben sabah yedide kaysi ve erigimi yedim sonra geri yattim ve saat 10 bucukta kahvalti yaptim kk
büyüklügünde beyaz peynir, yesillik, karpuz kavun bugün az beslenmeyi deniycem son günlerde baya
ipin ucu kacti bakalim ne olcak...
Simdide ev temizligine girisiyorum kahve molasinda gelirim.
Bu arada yeni katilan citir adaylari hosgeldiniz canlar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?