70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

teşşekkürler tatlım sanada günaydın bu arada
azram ve magrenta kilolarınızı düzenledim ve listeye ekledim tebrikler canım yarım kilo vermişsin azracım benim gibi almaktansa aynı olmak daha iyi

whitehal tşk ederim cnm benimm gördüm listeye benide eklemişsinnn
giremiyorum yoğunluk hat safhada bende ama kiloda veremiyorum almadığıma çok seviniyorum yarın gene hırsla başlıcamm diyete (( ya moralim bozuluyor neden neden 2 aydır tepiniyorum ama 65 düşemedim hırsımdan ağlıcam haziranda yazlığa gidiyoruzz ben hala 69 kilodayım çenemdüştü genee ( :çok üzgünüm:

Kızlarrr ben de geldim aranıza.
Benim kilom da 75,5.
Ben de pko olduğu için kolay kilo veremiyorum yapmadığım şey kalmadı nerdeyse.
Hatta şu an elma krom kullanıyorum üç haftadır ama o da bi işe yaramadı(
ınşallah böyle hep beraber kilolardan kurtulabiliriz.

slm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((

Aramıza hoş geldiniz kızlarr.... Doğru yerdesiniz... Bİzim topik süperrrr... inşallah hedefinize ulaşırsınız... a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

kankimmm kavuşamadık bu akşam... ben eve erken geldim 20:00 gibi ama yemek yerken misafir bastırıdı.... geç gittiler etrafı toparlayıp bilgisayarı açmak anca bu saati buldu.... bende bursanın kültürparkına gittim.. hava çok güzeldi.. dolaştım yorulmuşum ama akşam gelen misafirler sayesinde yorgunlukda bitti malesef...

Hadi hayırlısı canım hadii bakalım yeni evini resimler güle canım yeni dolaplarını..

gözlerim kapanıyor kızlar... daa fazla oturamayacağım... mesajları okurken uyurmu oturduğu yerde... başım düşüp duruyor... yarın görüşürüz kkızlar... iyi gceler....

günaydın kızlar.ben 7 ye çeyrek kala kalktım pazar sabahı ama kayınvaldeler burdaaaaa.kahvaltı hazırladım. evi toparladım.sabah önce sirkeli sıcak su bir bardak, sonra iki bardak şekersiz çay üzerine iki bardak su. sonra bi dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusundan bile az beyaz peynir ve kafaya diklenip içilmiş pasiflora . sebebi de iki gün sadece kayınpeder kalacak diye bildiğim misafir ağırlama yanına kayınvalde eklenince şok niyetine oldu benim beyinde. onlar yoldayken de 10 gün kalacaklar diye öğrendim. dün geldiklerinde de yemekte dedilerki " bir aaaayyyyyyyyy" . görümcecim dedi ki hemen gitmeyin evler bitmek üzere. taşının öyle gidersiniz. yani anlayacağınız iki ev birden taşıycam ve bir ay da kafayı yememek için taklalar atıcam.imdaaaaaaat diye bağırıcam da çocuklar uyanacak

ayyy ne guzel kız cokmutlusundur sen sımdı ohhh sefam olsun de hayırlısı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın valla ben görmemıstım senı yoksa slmsız gecmezdım tatlım olsun neyse arada haber bırak özletme canım öptum kolay gelsın sana
günaydın kızlar günaydın yokrumuzfalan kızlar sızı haberlerım var iş konusunu çözdüm gibi ayın 5 sine buyuk bı ihtımal carıcaklar acılısı olucak iş yerının yanı kesın ama yıne de baslayana kadar neler olur bılınmez bir iyi haberimde 67,5 oldum kutlayın benı bıde sampıyon olduk aksam ailecek dısarı cıktık gezdık görsenız nasıl eglenıyordu mıllet ahh dedık bı araba almadık dedık ama yakındık kardesım askeden geldiginde alıcaz kım bılır belkı ozaman bır yıldızımızıda alırız güzel bır kutlama yaparız ama yıne kısıtklı olmasına rahmen cok guzel gectı aksam içim içime sıgmıyordu işte böle benım günlügüm sızler neler yaptınz hadın canım sıkılıyor gelınde konusalım öptum hepınızı

günaydınlar herkese
bu güzel pazar gününüden herkese merhabalarrrrra.s.
bu sabah tartıldım meğer kilom 79 değil 77.5 muş :dance: aslında bunda hiç sevinecek yan yok çünkü ben 74ü görmüş insandım :çok üzgünüm:
neyse artıkkk Yüce Rabbim geçmişe bakarak yaşamamızı isteseydi gözlerimizi ensemize monte ederdi :1rolleyes:

dün gece bi arkadaşımla konuştum. sorunumu anlattım falan. bana dediki iki ay tartılma. kilo vermek için uğraş. böylece sürekli zinde olursun dedi. annesi hamilelikte 85 kilo olmuş boyuda 1.60 falan. sonra 1 yıl boyunca hiç tartılmamış ve bir yıl sonunda 25 kilo vermiş. gidip teyzemi tebrik etmek istiyorum müsadenizle vereliniortak

bu yüzden bende biraz sabretmek istiyorum. size kilo bildirimi yapmasamda sürekli sizinle birşeyler paylaşsam yediklerimizi falan yazsak olma mıııı fisfisfis

ohhhhhh sefam olsun )))

YENı GELEN ÇITIRLAR HOŞGELDıNıZ kızdaha bebesinizde öğrenci bunlar ayol ne güzel bu günlerin kıymetini bilin şekerler ben okuyamadım ama çok isterdim bende yerinizde olmak neyse kızlar kaynatmışınız akadaşlar pek giremedim dün sabahtan bu zamana gecede 3de geldim kimseler yok ee çıkim bari hepinizi öptüm

amın canım ınsallah hayırlı olur bı görsenız herseyımı beyaz kahverengı aldım okadar uyumlu buldumkı herseyı dolap beyaz orta cekmecesı koyukahverengı koltuklarım yıne koyukahveengı tv dolabım yıne dolapla aynı renk beyaz.orta sehpam üzerı kahve koltukla aynı altı beyaz tv dolabı ve dolapla aynı perdem yıne kahve halı buldum ama daha almadım onuda alcam ınsallah oda yıne kahve beyaz gıbı bı renk.daha ne dıım yane hep hayalımde vardı hersey evde aydınlık olsun beyaz renk olsun bıde arada kır götüren kahve olsun dımı yane )))))))) benım kahve takıntım vardır okadar huzurluyumkı kızlar hersey ıstedım gıbı oldu hemde bu aldıklarım hepsı ayda 170 euro ve 6 ay sonra bıtecek sız düsünün artık nekadar hesaplıcok mutluyum cok eskı gerılımde cok kalmadı artık aıle ıcı.canlarım sızlerle paylasmak ıstedım sevıncımı herkesı öpüyorum bu arada dyet sallantıdabuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn

herkese günaydın
sevilcim ekledim seni 68 olarak
kıslar yazdığınız her kiloyu kaydediyorum onun için lütfen ara bildirim yapmayınız
kıslar ben bir hafta kadar teyzemlerde olucam inş kilo almam orda spora devam edicem gene burada olucam hepinizi kucaklıyorum

Günaydin fistiklar,

Ben sabah yedide kaysi ve erigimi yedim sonra geri yattim ve saat 10 bucukta kahvalti yaptim kk

büyüklügünde beyaz peynir, yesillik, karpuz kavun bugün az beslenmeyi deniycem son günlerde baya

ipin ucu kacti bakalim ne olcak...

Simdide ev temizligine girisiyorum kahve molasinda gelirim.

Bu arada yeni katilan citir adaylari hosgeldiniz canlar...

ayyy maşallah kilo tablon mükemmel görünüyo :lepi:
ne kadar sürede verdin kilocuklarını bizede söyleyiveeecenn miii :1hug:

ayrıca hoşbuldukkkk kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…