- 26 Ağustos 2010
- 7.456
- 991
- 248
- 36
Selam AylinCimmm.
İyi yapmışsın bi arkadaşın daha sebeplenecek.
Zten kilo verince hemen kiloyla ilgili tüyo almaya falan çalışıyorlar.
Eşin nöbetçi olduğu için kahvaltıda coşamamışsındır herhalde.
Geçmişi okuyamamıştım dün şimdi bitirdim.
Okumayınca kendimi kötü hissediyorum.
Cevap yazmayınca falan.
Bu sabah süper bi kahvaltı yaptım valla.
Kaçamak olarakta 2 tane canga ve dondurma var ama bi daha yemem sıkıldım kaçamaktan.
Sabah 56.6 yı gördüm.
Sabahın köründe dondurma yiyince midem çalıştı da.
Şimdi de Ebru Şallı'nın düz bi karın için hazırladığı videoyu indiriyorum.
Sonra da pilates dvd sini indircem.
Sanırım artık spor için hazırım.
Sabah aynada cidden ufaldığımı hissettim.
Neyse bu hafta regl olurum inş. ondan sonra yeni bir albüm oluşturucam.
Bu arada sonunda dolabımı düzelttim.
Bir sürü giymediğim kıyafet vardı ayırdım annem başkalarına verecek.
Öyle işte.
Geçmişi okuyamamıştım dün şimdi bitirdim.
Okumayınca kendimi kötü hissediyorum.
Cevap yazmayınca falan.
Bu sabah süper bi kahvaltı yaptım valla.
Kaçamak olarakta 2 tane canga ve dondurma var ama bi daha yemem sıkıldım kaçamaktan.
Sabah 56.6 yı gördüm.
Sabahın köründe dondurma yiyince midem çalıştı da.
Şimdi de Ebru Şallı'nın düz bi karın için hazırladığı videoyu indiriyorum.
Sonra da pilates dvd sini indircem.
Sanırım artık spor için hazırım.
Sabah aynada cidden ufaldığımı hissettim.
Neyse bu hafta regl olurum inş. ondan sonra yeni bir albüm oluşturucam.
Bu arada sonunda dolabımı düzelttim.
Bir sürü giymediğim kıyafet vardı ayırdım annem başkalarına verecek.
Öyle işte.
aynen ben pek hazetmiyorum bana diyet ya da kiloyla ilgili şeyler sordukları zaman
ama olsun
kendi çapımda çoştum gibi
ama dengeliydi yine
isallah istedigin kiloya gelirhamis kalirsin arzum
baska dobic kizceler giysin artikay bende oturdum kaldim birsürü isim var camasir
ufak ufak kacayim acik birakayim sayfayi ara ara bakarim
bak aynada fark etmissin ufaldigini
darisi bizim basimiza fistik
wawwwwww pilatesimi başlıyosun
ben de okumadım geçmişi bugünokumam lazım içim rahat etmiyorr
afiyet bal şeker olsun canım
sen yemicen de kim yicek artık
bir de 56yı görmüşsün ooo yeahhhh baby diyorum
listeyi gördümmm
çok güzel bu hafta liste yahu
noracım tebrik ederim
bana 63 yeter dediğim zamanlar dün gibiDiyet yapamayacak lafta soranlara ben sinir oluyorum.
Kısa kesiyorum yağı, tuzu, şekeri bıraktım diye.
Ay ne güzel 5li rakamlardayız Mona artık yaaaaaa
Yazın göbeğimizi saklamak için ellerimizle kapatmamız gerekmicek.
iyi birsey yapiyorsun seker o da mutlu olurselam şekerler:80:
eşim nöbetçi bugün tekim
temizlik yaptım biraz..
sonra da arkadaşımla buluştuk..
uzun zamandır ankaradaydı
yeni geldi..
tabi beni görünce şokkkk
o da 68 kilo falan hemen diyete karar verdi..
kendimize yaptığımız iyilik yetmezmiş gibi
başkalarını da gaza getiriyoruz süper bişey
evet dilegim yazildim artik aksam rahat rahat koltuga yayilcakdimAfiyet olsun kısçem.
Ne demek şekersiz Türk kahvesi 0 kalori ve cidden vücuda faydaları çok.
Osmanlı döneminde günde 2 fincan içilirmiş sağlıklı olduğu için bi yerde okumuştum.
Tartılmaman daha iyi suzim.
Neden dersen bazen alışkanlık oluyor tartıdaki rakam.
Bide psikolojik olarak insan rahatlıyor kilo verdiğini görünce ne de olsa verdim diyorsun yiyorsun tekrar.
Böyle acaba verdim mi falan filan derken yiyemiyorsun cısslardan.
Tebrik ettim akşam salona gitmeni falan.
Azimlendin sen maşşaalllah.
Ayy pardon.
Senin hedefinin 60 olduğunu gözden kaçırmışım.
Boyun uzundu dimi seninde hain kısçe
Dimi dimiii arada kaçamak olması iyidir ama bi daha kilo almak istemiyorum açık ve net.
Geçen yaz d.günümde giydiğim şortu gördüm.
Lcw den almışım 44 beden.
Üstüme tuttum o kadar komik duruyor ki.
Ablam diyo amma fark var o zaman da şişman durmuyodun falan.
Dedim bi git Allah aşkına.
Menülerini yazmak için zorlamak işe yaradı sanırım.
bana 63 yeter dediğim zamanlar dün gibi
10 kilo vereyim yeter diyordum hep
ooo 10u geçti artık yetmiyorr ama
valla lisede bile 61_62 falandım sanırım
5i görmek hayal gibiydi ucundan da olsa gördüm
aynen haziran gibi antalyaya gitme durumum var
ozamana kadar iyice vermem lazımmm
iyi birsey yapiyorsun seker o da mutlu olur
evet dilegim yazildim artik aksam rahat rahat koltuga yayilcakdim10 gibi cikdim okadar uzak yerde degil birde busefer tekdim rahat rahat yaptim sporumu arkadassiz
patlican gibi kizardim ama cikinca
tartilmayayim bari ama birsey eksik gibi hissetiyorum aliskanlik olunca sanki birsey kacircam
simdi icecek birsey yapacam kendime ne yapim 1. secenek ihlamur 2.secenek form kaysi cayi yoksa kahve yada energy icecegibana kalsa sonuncunu secerimde
aynen topik olmasaydı ben en fazla 2 ay diyete devam edip 8_10 kilo veripAynen yaaa senden önce ben 68 olsam normal duruyorum yeter falan diyordum.
Topik olmasa zaten çoktan bırakmıştım ben kilo vermeyi.
Antalyaaa mııııı
Cılız cılız Rusların yanına hee
Aylin yaa gel sende indir pilates dvdlerini beraber yapalım.
Birlikten kuvvet doğar hem.
:
sagol fistikDiyet yapamayacak lafta soranlara ben sinir oluyorum.
Kısa kesiyorum yağı, tuzu, şekeri bıraktım diye.
Ay ne güzel 5li rakamlardayız Mona artık yaaaaaa
Yazın göbeğimizi saklamak için ellerimizle kapatmamız gerekmicek.
Kolay gele canımm aminn aminnn darısıı başınızaa.
senin sayende dilegimAynen yaaa senden önce ben 68 olsam normal duruyorum yeter falan diyordum.
Topik olmasa zaten çoktan bırakmıştım ben kilo vermeyi.
Antalyaaa mııııı
Cılız cılız Rusların yanına hee
Aylin yaa gel sende indir pilates dvdlerini beraber yapalım.
Birlikten kuvvet doğar hem.
Aferim aferim yola gelicen.
P.tesi doktora gidecektin dimi??
1. seçenek bence canım.
Wc olmazsa akşam içersin form çayını.
aynen topik olmasaydı ben en fazla 2 ay diyete devam edip 8_10 kilo verip
sonra eski düzenime dönüp eski kilomu bırak onun üstüne çıkıp 80lerde fink atıyor olurdum büyük ihitmall
aynen işte cılız cılız rusların yanında dev anası olmayayımmm
ben de onu srocaktım nereden indirion len
link atsana...
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] [/TD] [TD] NiCK [/TD] [TD] BaŞLanGıÇ [/TD] [TD] GeÇen Hafta [/TD] [TD] Bu Hafta [/TD] [TD] GiDen [/TD] [TD] Toplam Giden [/TD] [TD] HeDeF [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] NorA_ [/TD] [TD] 89.0 [/TD] [TD] 83.4 [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 2.400 [/TD] [TD] 8.000 [/TD] [TD] 75 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] chukuleta [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 68.1 [/TD] [TD] 2.100 [/TD] [TD] 6.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] karakuzucum [/TD] [TD] 80.0 [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 2.000 [/TD] [TD] 4.000 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] chosen1234 [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 6.200 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] Oyaz_08 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 69.2 [/TD] [TD] 67.6 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 6.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] grafiti [/TD] [TD] 85.4 [/TD] [TD] 70.4 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 1.600 [/TD] [TD] 16.600 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] PuCCaaa [/TD] [TD] 86.0 [/TD] [TD] 58.5 [/TD] [TD] 57.0 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 29.000 [/TD] [TD] 50 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] monarosa_22 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 61.0 [/TD] [TD] 59.5 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 13.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] ptty [/TD] [TD] 75.4 [/TD] [TD] 71.3 [/TD] [TD] 69.8 [/TD] [TD] 1.500 [/TD] [TD] 5.600 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] umay0110 [/TD] [TD] 70.2 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 60.6 [/TD] [TD] 1.300 [/TD] [TD] 9.600 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 11 [/TD] [TD] silverpowder [/TD] [TD] 81.0 [/TD] [TD] 68.0 [/TD] [TD] 66.9 [/TD] [TD] 1.100 [/TD] [TD] 14.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 12 [/TD] [TD] esinturgay [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 72.1 [/TD] [TD] 900 [/TD] [TD] 0.900 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 13 [/TD] [TD] bursa86 [/TD] [TD] 72.6 [/TD] [TD] 69.9 [/TD] [TD] 69.1 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 3.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 14 [/TD] [TD] 2ee [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 63.7 [/TD] [TD] 62.9 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 15.100 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 15 [/TD] [TD] minderbob [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 66.8 [/TD] [TD] 66.0 [/TD] [TD] 800 [/TD] [TD] 9.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 16 [/TD] [TD] GWZNAZ [/TD] [TD] 77.3 [/TD] [TD] 68.5 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 700 [/TD] [TD] 9.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 17 [/TD] [TD] abababa [/TD] [TD] 73.0 [/TD] [TD] 66.2 [/TD] [TD] 65.6 [/TD] [TD] 600 [/TD] [TD] 7.400 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 18 [/TD] [TD] BlackCat [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 71.5 [/TD] [TD] 71.0 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 5.000 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 19 [/TD] [TD] ftemiz [/TD] [TD] 70.6 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 61.4 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 9.200 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 20 [/TD] [TD] urke [/TD] [TD] 76.0 [/TD] [TD] 68.7 [/TD] [TD] 68.2 [/TD] [TD] 500 [/TD] [TD] 7.800 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 21 [/TD] [TD] narciceği16 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] 62.2 [/TD] [TD] 61.9 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 12.100 [/TD] [TD] 57 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 22 [/TD] [TD] balkaymakim [/TD] [TD] 78.0 [/TD] [TD] 72.0 [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 300 [/TD] [TD] 6.300 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 23 [/TD] [TD] huzunperisi [/TD] [TD] 77.0 [/TD] [TD] 75.0 [/TD] [TD] 74.8 [/TD] [TD] 200 [/TD] [TD] 2.200 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 24 [/TD] [TD] red [/TD] [TD] 91.0 [/TD] [TD] 78.6 [/TD] [TD] 78.5 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 12.500 [/TD] [TD] 60 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 25 [/TD] [TD] guldogru [/TD] [TD] 70.5 [/TD] [TD] 68.9 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] 100 [/TD] [TD] 1.700 [/TD] [TD] 58 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 26 [/TD] [TD] Alsimi [/TD] [TD] 76.8 [/TD] [TD] 74.1 [/TD] [TD] 74.3 [/TD] [TD] +200 [/TD] [TD] 2.500 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 27 [/TD] [TD] BenSuzi [/TD] [TD] 76.3 [/TD] [TD] 73.1 [/TD] [TD] 74.0 [/TD] [TD] +900 [/TD] [TD] 2.300 [/TD] [TD] 65 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[TR][TD] 28 [/TD] [TD] barerse [/TD] [TD] 71.7 [/TD] [TD] 67.8 [/TD] [TD] 68.8 [/TD] [TD] +1.000 [/TD] [TD] 2.900 [/TD] [TD] 55 [/TD] [TD] :99::99::99: [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Bu haftanın birincisi NorA_ arkadaşımızı kutlar başarısının devamını dileriz.
BlackCat haklı çıktı size çemkirmek gerekiyormuş.
Nasıl hizaya gelindi hemen bu hafta.
Şaka bi yana azminizden dolayı hepinizi tebrik ediyorum.
Her giden gram/kilo bizi sağlıklı, hafif, güzel kısçe yapıyor.
Kilo alanlarda üzülmesinler kilo veren arkadaşların menülerini takip etsinler.
Bu hafta da düzenli menü paylaşımının devam etmesini istiyorum.
Verilen kilolar geri alınmasın lütfen.!
Bu hafta aramıza katılan arkadaşlarımız; eferay, Cleopatra, zerra, umutlu kuzu, suzan6638, nisan34, sadakattt, arimayambenim, gur_bet'dir.
Katılımlarının devamını diliyoruz.
Listede bir kusur varsa affola.
Haftaya daha da güzel bir listeyle görüşmek üzere.
PuCCaaa
Msnden attım linki canım burda virüsvüris diye çıkıyor çünkü.
İnşaallah severim de devam ederim pilatese yaa.
Bi ara heveslenip top falan almıştım annem zor kurtarmıştı kırıyodum belimi.
Kızlar merhaba 2 haftadır sinsi sinsi:) paylaşımlarınızı takip ettim ve sizin menülerinizden faydalanarak 3 kg verdim.
O kadar sıcak,samimi bir ortam yakalamışsınız ki üye olmadan yapamadım ben de sizin aranızda yer almak istedim kabul ederseniz eğer:)
Merhaba arkadaslar.77 kılıyom 1.70 boyundayım.boyuna posuna bırıyım anlayacagınız.yemegı cok sevıyorum,sebze,et,tatlı,herturlu yemegı severım.roka ve maydonoz harıc.aslında uzun ınce bı yapım var fakat son yıllarda 80 varmıstım,zayıflamaya karar verdım.10 gun dıkkat ettım 3 kılo vermısım.bıraz da yurusem erıyıverıcem.ben de sızlere katılmak ıstedım,sevgıler...
Slm kızlar herkes çok güzel kilo vermiş
mona 5 leri görmüş
minede haftaya 5 leri görr inşallah
sızlandın durdun minecim bak 10 kg verdinsana
suzivcim sende üzülme haftaya verirsin canım
dilekten hiç bahsetmeme gerek yok o herzamn süper zaten
neskuikim yerinde saymakta başarıdır almamışsın en azından
ballıgaymak ve pisim haftaya sizden ataklar bekliyoruz
nora sende süper vermişsin bu hafta
miderbob,ababa, sadakat,ftemiz ve şıuan aklıma gelmeyen dier kısceler slmlar hepinize
slm kizlardün aksam giremedim sabahda gelemedim sayfalar ilerlemis hizli gectim gecmisi güzel haftasonu diliyorum kacamaksiz
cok güzel olmussun betülcüm masallah
dünkü menüm:
sabah: sehriyeli tavuk corbasi
ara: 10 badem
öglen: ceyrek tavuk cacik
aksam: 1 dilim pasta(yiyesim yokdun babam anneme küsmüs gecen hafta cocuklara dogum gününde pasta yedirmedin diye zorla 1 dilim yedim )
3 köfte salata
ara: süt tarcinli
aksam pastayi yedikden sonra cikdim fitnesssalonuna 300 kalori yaktim kosubandindaannemgil dedi aksam aksam gitme dedim pastayi yedirmeseydiniz ozaman hemen yakmam lazim bundan sonra böyle cis yemiycem yersemde kendimi cezalandiracam
bugün: 2 dilim kara ekmek sucuk,kasar, domates,salatalik,zeytin
ara: 10 findik
simdilik bu kadar
listeyi gördüm pek beğendim bu hafta çok güzel kilolar verilmiş geçen haftayı kurtardık sanırım
ellerine sağlık dileğim
demek bizi takip ediyorduuunn
biz adamı böyle yaparız bağımlı olursun
şaka bi yana hoşgeldin canım doğru bi karar vermişsin
sen de hoşgeldin canım
selam tatlım
ben de seni düşünüyordum nerde bu kız diye..
sağol tatlım en yakın zamanda hepimiz istediğimiz vücuda sahip oluruz inşallah
vaaayy bebeğim süpersin
pasta yiyip sonra fitness salonuna gitmen harika azmini hiç kaybetme inşallah fıstık gibi olcaksın
tamam bebeim bakarım saol
ben alsam topu lastiği falan
eşimin tepkisini tahmin edebiliyorumm
aylinnnn in onun üstünden ne debellenion boşuna derdi büyük ihtimal
tvde falan izliyoruz bazen tepkileri böle oluyo da
ahahhaha
Süpermiş..
Bende lastiği var topu köpeğim patlatmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?