70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

buraya takıl becerirsin
daha yarıdayım ben bi o kadar daha vemem gerekiyo

Azminize hayran kaldım valla sizi görüpte gaza gelmemek imkansız zaten önemli olan sabır ve doğru menüleri oluşturmak
benim için öğlen sıkıntı okulda herkes börekleri lahmacunları götürüyo benim evden götürmem gerekecek sanırım o konuda bi sıkıntım var ne yiyebilirim öğlen öneriniz var mı

tavukla salata,ton balıklı salata,sebze yemeği olabilir
yoğurt yada ayran da olabilir yanında(hazır küçük olanları var)
spor fln yapıyomusun :44:

Son düzenleme:
Bugünkü menüm

sabah:
-salatalık
-domates
-peynir
-bir dilim çavdar ekmeği
1 bardak şekersiz çay

ara yok
öğle:
-bol yeşillikli salata
-yoğurt

akşam:
4 ymk.kaşığı pirinç pilavı
yağsız tuzsuz tavuk eti,
salata

toplamda 45 dk yürüyüş
1 litre su içtim
nane limon kaynatıp içtim
Bugün çok canım sıkkın, ((((

tavukla salata,ton balıklı salata,sebze yemeği olabilir
yoğurt yada ayran da olabilir yanında(hazır küçük olanları var)
spor fln yapıyomusun :44:

evet haşlama tavuk salata fln götüreyim sağol önerilerin için spor yapamıyorum hatta yürüyüş bile yapamıyorum çünkü doğuda küçük bi ilçedeyiz yürünmüyor burda rahat rahathareketsizlikten de kilo aldım zaten evde yapılanlara yönelicem artık leslie varmış sanırım yarın deniycem bakalım sen yapıyomusun

Canımcım ilacın adını hatırlamıyorum. Kuzenimde de aynı sorun var o devamlı kullanıyor bana da bi gün verdi zor durumda kalınca artık. Böyleee minicik bi hap geceden içiliyo sabah karın ağrısıyla uyanıyosun zaten. Sonra bütün gün evde olmak zorundasın. Sürekli içinden garip sesler geliyo ve karnın ağrıyo. Sevmedim o ilacı hiç. Aslında bide geç kalkıyorum ondan olabilir.
Erken kalksam düzelir belki bu sorun ya. Çünkü hep erken kalkıp bi yere gitmek için çıktığımda gelir nalet şey

ben zamanım olursa spor pilates yapıyorum
sürekli yapımıyorum tabi yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum

Len istiyosan ben sana alıp kargoyla göndereyim dobiç

Hayde kaldır totoyu dooğru markete

bu saat oldu hala gitmedim marketesabah gitcem sozz
maydonozun yapraklari mi kaynatiliyoo:26:ben bu zamana kadar saplarini kaynatip iciyodum yaa
ben cıkıorum kısceler
2 de arabaya bıncem 12 de ewdeım ıns
dua edın bana kazasız belasız ıneyım
gorsurz
iyi yolculuklar tatlimforumu ihmal etmee
Ben kaçar çıtırlar....

Kardeşimin nişan alışverişi var bugüüüün.

Dışarda karnımı nası doyurcam bilemiyorum inşallah seçenek vardır. :26:
hayirli olsun tatlim,tavuklu salata hafif bisiler yersin

hosgeldinnn
hoageldinn

eline saglik yawrucummm 29 kg ne demek yaaamasallaaahhh en Adnan hocalisindan

Allah'ımmmmmmmm balkaymağın içine Ebru Şallı kaçırdığın için sana minnettarımmmm.
koptum yaaa
tebrik ederim canimmm,aynen bende universite 3teyken levisten bi kot almistim,dana gibi para bayilmistim..inat edip atmamistim o kotu..bugun o kotu giyince,universite yillarima dondum adetaaa

Teşekkürler canım...Darısı başıma müstakbal kaynanamı öldürmezsem Geçiştirdik bakalım bişekilde.

Canım aç-tok karnına tartı da kaç kilo fark ettiği kişiye göre değişir mi? Sende ne kadar fark ediyo?

Hoşbulduk minderbob ama cidden hoş buldum burayı kilocukları gitmiş hep hatunların biz de yetişebilcez mi size bakalım:)

Hoşbulduk minderbob ama cidden hoş buldum burayı kilocukları gitmiş hep hatunların biz de yetişebilcez mi size bakalım:)

yenisin sanırım hoşgeldiiiiin
slm kızlar ne ediyonuz gece gece toplaşmışınız yine:)
bugün çok yoğundum giremedim hiç geçmişe bakıyom ama yarım yamalak okuyorum gözlerimden uyku akıyor. gece gece eşim sayesinde poça kek yaptım onların pişmesini bekliyorum yoksa gidip yatacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…