70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ne kadar cok konusmussunuz cenesi dusuk kisceler gecmisi anca bitirip geldimmm
bugun cok tirt bir menu ile karsinizdayim ama tum gun disarida olunca boyle oluyooo:44:
sabah cok vaktim yoktu arti evde bisey de yoktu
11:30
4-5 kasik kabak yemegi
3-4 catal peynir
1 tane cilekli activia
1 filtre kahve
15:00
2 bardak ihlamur cayi
16:00
7-8 badem findik
19:00
1 top cilekli,1 top vanilyali dondurma
1 sade turk kahvesi
20:00
burger kingden tavuklu salata ve light kola
23:00
limonlu soda

gordugunuz uzre cok tirttt
sabah uyudummm danalar gibi,sonra kursa gittim,kurstan sonra universiteden bi arkadasimla bulustuk..ikimizde istanbuldayiz ama bi turlu bi araya gelemiyodukcok sukur bugun bulustuk..guzel kilo vermissin didi banaa ben de sizden bahsettim,buraya gel didim,motive olursun didim,cis yimezsin didim..didim de didimmm belki gelir canim arkadasim benimmmm

aaaaaaaaaa herkes kaçmış bir ben kalmışım.nere gittiniz leynnnnnnnnnn gelin geri fırında kek var poça var diyom beni onlarla başbaşa bırakmayın:18::18::18:

noruyosun pisimmm
degisebilir canim,bende en azindan 1 kg fark ediyor..
Hoşbulduk minderbob ama cidden hoş buldum burayı kilocukları gitmiş hep hatunların biz de yetişebilcez mi size bakalım:)
yetisirsiniz canim,yeter ki birakmayinn
ben de dus aldim,daha sacimi kurulamadimm
:
neyse ben de kaca kizlar iyi geceler herkeseee

burda gül yok ki hiç
selam kızlar
1-2 foto yükledim bibakın nasıl görünüyorum

noruyosun pisimmm

degisebilir canim,bende en azindan 1 kg fark ediyor..

yetisirsiniz canim,yeter ki birakmayinn

ben de dus aldim,daha sacimi kurulamadimm
:
neyse ben de kaca kizlar iyi geceler herkeseee

İyi geceler bakalım çıtır topiğimizin çıtır hatunları

Bende kaçtım
iyi geceler ben hala fırını bekliyom ya pişse de yatsam

arkadaşlar ben 77 kiloyum 1.60 boyundayım. bayaaaa tembelim. tabi bu kansız olmam dolayısıyle de olabilir. ne kullanırsam kullanayım bir türlü kanımı normal düzeye çıkaramadım. benim sorunum hareketsizlik ve sürekli yorgunluk. ne yapacağımı şaşırdım. motivasyonum eksik, hem de çok. bir bebeğim var. bir an önce kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum. şu çirkin görüntüden kurtulmak istiyorum. her tarafımda kılcal damarlar ve selülit var. yıllardır ne denize gittim ne de etek giyebildim. bunun böyle gitmesini istemiyorum. her gün düzenli yürümek istiyorum. düzenli beslenmek istiyorum(çoğu zaman aç kalıyorum, yemek yemeyi canım istemiyor, bazen tembellikten yemek yiyemiyorum). bunlar içinde motivasyonumun tam olması gerekiyor. güçlü bir motivasyon için önerebileceğiniz güçlü şeyler var mı? yardımlarınızı bekliyorum.

hoşgeldin canım,bende bugün sabah kuşu oldum,bi bakayım dedimde senin yazını gördüm
şöyleki motivasyon en önemli şey ve sen doğru yerdesin,burda herkez birbirine hem gaz veriyo hem moral oluyo hemde kilo vermene cidden etkili oluyo,ben sana şunları söyliyim,elma sirkeli su içiyorum ben aylardır ve inan bana faydasını gördüm,şöyleki yediklerinden aldığın zararları yağa dönüştürmüyomuş,ve cidden ne yersem yiyim hiç kilo almadım,ama dikkat ederekte yediklerime çok güzel kilo verdim ama aması var işte

burda yazdıklarım tüm kızçeler için geçerli,yani sağlıklı zayıflamak isteyen herkez için

herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suyla sadece destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çokta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için
şimdi yapabiliceniz en güzel şey yürüyüş ve hafif egzersizler

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlaaaarrr,,

ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdııönümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs.ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmursaklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanıeve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu,onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklargerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez

işte öyleeee

bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yokburda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle
ordada bulabilirsek komşu falan umarımyoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaasizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni,neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı(biz ona büyüük balkoonu varevin diyelim.)),eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart,,, şöyle büyük olsa mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralıçok açık önüüve bikaç adım ötede park varevin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu varyaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani,oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık

yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun
[/QUOTE]

Son düzenleme:
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn

tubişşşşş canımm günaydın naparsın abe
naptın kazandınmı bahsiiii

%75 kazandım diyorum da,eşime görede ben kaybetmişim,o kazanmış falan filan
aman yıpranan strese giren ben oldum ben uğraştım 55e incem diye,her akşam gelipte yemek yap demsisni biliyo yedirmesini biliyo,kilo veremedimmide veremedin oluyoo,aman saçma bişeydi zaten bu adamla iddaya falan girilmezhep böyle yapıyo
ama banane eşim sağolsun o gaza getirmeseydi ben 56yı rüyamda görürdüm,neyse yorgan gitti kavga bittistressiz yaşamak çok güzelmiş beyaaaa

selam kızlar
1-2 foto yükledim bibakın nasıl görünüyorum

çok güzel olmuş canım

canım ya gelemedim kaç gündür,bugün de regl oldum sabahtan beri yatıyorum.Sen naptın nasıl gidiyor

ya ne tgitmişti o yüzden yazamadım

iyiyim tatlım ne yapalım böyle idare ediyoruz.. sen napıyosun??

canım duphalac diye bi ilac var şurup gibi kocaman şişesi var. üzerinde fizyolojik bağırsak düzenleyici yazar. onu al çok işe yarıyor. gayet normal yollardan yaptırır tuvaletini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…