noruyosun pisimmm
degisebilir canim,bende en azindan 1 kg fark ediyor..Teşekkürler canım...Darısı başıma müstakbal kaynanamı öldürmezsemGeçiştirdik bakalım bişekilde.
Canım aç-tok karnına tartı da kaç kilo fark ettiği kişiye göre değişir mi? Sende ne kadar fark ediyo?
yetisirsiniz canim,yeter ki birakmayinnHoşbulduk minderbob ama cidden hoş buldum burayı kilocukları gitmiş hep hatunların biz de yetişebilcez mi size bakalım:)
ben de dus aldim,daha sacimi kurulamadimmyenisin sanırım hoşgeldiiiiin
slm kızlar ne ediyonuz gece gece toplaşmışınız yine:)
bugün çok yoğundum giremedim hiç geçmişe bakıyom ama yarım yamalak okuyorum gözlerimden uyku akıyor. gece gece eşim sayesinde poça kek yaptım onların pişmesini bekliyorum yoksa gidip yatacağım
burda gül yok ki hiçBu gece Hıdırellez gecesi canlar.
Dileklerinizi bi kağıda çizip güle iliştiriverin.
Dilekleriniz kabul olur inş..
Ben geçen yıl zayıflamak için dilek tuttmuştum.
Direkt bi manken kızın resmini kesip koymuştum.
selam kızlar
1-2 foto yükledim bibakın nasıl görünüyorum
noruyosun pisimmm
degisebilir canim,bende en azindan 1 kg fark ediyor..
yetisirsiniz canim,yeter ki birakmayinn
ben de dus aldim,daha sacimi kurulamadimm
:
neyse ben de kaca kizlar iyi geceler herkeseee
iyi geceler ben hala fırını bekliyom yaİyi geceler bakalım çıtır topiğimizin çıtır hatunları
Bende kaçtım
arkadaşlar ben 77 kiloyum 1.60 boyundayım. bayaaaa tembelim. tabi bu kansız olmam dolayısıyle de olabilir. ne kullanırsam kullanayım bir türlü kanımı normal düzeye çıkaramadım. benim sorunum hareketsizlik ve sürekli yorgunluk. ne yapacağımı şaşırdım. motivasyonum eksik, hem de çok. bir bebeğim var. bir an önce kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum. şu çirkin görüntüden kurtulmak istiyorum. her tarafımda kılcal damarlar ve selülit var. yıllardır ne denize gittim ne de etek giyebildim. bunun böyle gitmesini istemiyorum. her gün düzenli yürümek istiyorum. düzenli beslenmek istiyorum(çoğu zaman aç kalıyorum, yemek yemeyi canım istemiyor, bazen tembellikten yemek yiyemiyorum). bunlar içinde motivasyonumun tam olması gerekiyor. güçlü bir motivasyon için önerebileceğiniz güçlü şeyler var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
istiyom dilekim hemde cooook
ama ama sen benim bugün yediklerimi okuyunca beni öpceeenn
iyi geceler
umaynegüzel kilo vermissin canim
neskiviiiiikbittimi evin isi canim
tubişşşşş canımm günaydın naparsın abe
naptın kazandınmı bahsiiii
selam kızlar
1-2 foto yükledim bibakın nasıl görünüyorum
canım ya gelemedim kaç gündür,bugün de regl oldum sabahtan beri yatıyorum.Sen naptın nasıl gidiyor
ya ne tgitmişti o yüzden yazamadım
Canımcım ilacın adını hatırlamıyorum. Kuzenimde de aynı sorun var o devamlı kullanıyor bana da bi gün verdi zor durumda kalınca artık. Böyleee minicik bi hap geceden içiliyo sabah karın ağrısıyla uyanıyosun zaten. Sonra bütün gün evde olmak zorundasın. Sürekli içinden garip sesler geliyo ve karnın ağrıyo. Sevmedim o ilacı hiç. Aslında bide geç kalkıyorum ondan olabilir.
Erken kalksam düzelir belki bu sorun ya. Çünkü hep erken kalkıp bi yere gitmek için çıktığımda gelir nalet şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?