70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Allah yardımcın olsun canım... işin zor valla... bol bol sakinleştirici çaylardan iç ve kayınvalidenlerede içirde bu çaylar çok güzel falan diye... onlarda sakin olup sana bulaşmasınlar... biraz uzun kalacaklatmış... sıkıldıkça anlat canım paylaşalım.. hatta bir derdim var bölüümünde topik açç... kızdıkça yaz için boşalsın... Allah sabır versin canım...

hayırlısı olsun canım.. inşallah sorunsuz başlarsın işine... düzenini kuruyorsun yavaş yavaş... zamanla herşey olur inşallah...

ne güzel canm sizin eviniz yeni bir ev yen eşyalar...heryer bembeyaz heryer... temizliği biraz zorlar ama katlanacaksın artık.. herşeyini almışsın.. yalnız diyeti askıya alma o kadar ilaçda içiyorsu yoksa klava:klava:klava: kovalarım seni...

Ben de katılabilir miyim aranıza?70 kiloyum ben,şu an elma sirkesi kullanıyorum,dün başladım.

benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı

ay ne güzel herkes verio benide alın aranıza bende çıtır olayım sizin gibi yaa

benide alırsanız aranız sevinirim

Aramıza hoşgeldiniz kızlar... doğru yerdesiniz... topiğimizi düzenli olarak takip ederseniz güzel motive olur ve süper tiyolar alabilirsiniz... ben daha önce çok denemiştim ama bir türlü verememiştim... bu topikte az yemeyi, dikkat etmeyi ve sebze ağırlıklı beslenmeyi öğrendim... 2 ayda 6 kilo verdim... inşallah böyle devm edeceğim...inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız...a.s.a.s.a.s.a.s.

2 ay çok değilmi.. bazen 2-3 kilo aldığımızı fark etmiyoruz... haftada 1 tartılmak bence çok normal... verince süpriz oluyor ama yerinde saydığım hafta biraz daha sıkıyorum mecburen.. 2 ay beklersen ne zaman verdiğini, ne zama aldığını fark edemezsin...

AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...

maşallah ne güzel vermişsin kiloları,darısı benim başıma ...
Canim benim insallah verirsn azim azim azim, önce karar verceksin sonra azimle devam ediceksin...
Ben bugünlerde ipin ucunu kacirdim ama toparlarim bilyom :)

doğru diyosun canım,benim kilo alma nedenlerimden biridir hızlı yemek,sankim arkamdan atlı kovalıyo öle hızlı yerim....
Bende öyleyim canim ya hem cok sicak yiyorum hemde cok hizli.. tabaktan duman cikiyor resmen ama ben cumburlup hepsini mideye indiriyorum, keske sindire sindire yemeyi ögrenebilsem :1no2:

Canim zaten yaziyoruz, burda bircok seyi paylasiyoruz ve gercekten hem morel oluyor yeri geldiginde ders alicagimiz seyler oluyor... ben burayi cok seviyorum senağlama

slm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((

Ben de katılabilir miyim aranıza?70 kiloyum ben,şu an elma sirkesi kullanıyorum,dün başladım.

benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı

ay ne güzel herkes verio benide alın aranıza bende çıtır olayım sizin gibi yaa

benide alırsanız aranız sevinirim

Hoşgeldiniz kızlar a.s. a.s. a.s.

işin hayırlısı olsun tatlım inş herşey gönlünce olur a.s

yokrumuzfalan sana da kolay gelsin arkadaşım allah sabırlar versin ama kendini çok yıpratma bence akışına bırak gitsin sen kendini sıksan da işler olacağına varıyor nasıl olsa bari sinir olma delikafadulden

almiracım yeni eşyalarını güle güle kullan allah mutlulukla huzurla sağlıkla eskitmeyi nasip etsin yerimseniben

iyi akşamlar kızlar bugün sabahtan beri ablamın evinde temizlik yaptık fiziksel aktivite tamdı ama kahvaltı ve akşam yemeğinde kalorili şeyler yemek zorunda kaldım başka tercihim yoktu bi de acıkmıştım tabi sengözlerimebaksanab kaçamak günüm oldu artık bugün klava:

yarın diyete kaldığım yerden devam edeceğim

AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...

bende bişeyler yazayım diye uğraşıyordum bursefam sen neler yapıyon ben çamaşır makinesinin işini bitirmesini bekliyorum bi yandan delikafadulden

ilk başta banada 2 ay fazla geldi... ama bu zamana kadar milyonlarca kere diyete başladım bıraktım. bu sefer bu yolu denemek istiyorum bakarsın tutar :1rolleyes:
heran tetikte olacaksın aslında o iki ay hergün içinde saklı.. sonuçta ayları günler oluşturuyo.. :))

Ben okumakla mesguldum daha bidenem ve yorumlarimi yaziyordum...ne yapiyorsun canparcasi iyimisin canim???

tek başıma nöbet tutuyorum.. arada bakıyordum kimse yoktu... bir baktım kaç kişi var.. canım sıkıldı valla... iyiyim işte tatilimin son saatleri... 1 saat sonra yatacağım... yarın iş var... hiç anlamadım tatilden... sen naslsın nasıl gidiyor???

bende bişeyler yazayım diye uğraşıyordum bursefam sen neler yapıyon ben çamaşır makinesinin işini bitirmesini bekliyorum bi yandan delikafadulden

iyiyim canım sen nasılsın??? kimse yok bekledim birileri gelsin diye... iyi oldu... yaz gelince katılımlar azaldı baya..

haklısın tatlım ee havalar ısınınca geziyodur herkes biz de oğlanı babannesinde bıraktık bu akşam orda kalacak ondan böyle rahat rahat oturabiliyorum pc de

sen ne güzel tatil yaptın biz baya yoğunuz bu aralar bakalım ne zaman dinlenebileceğiz

güya ev hanımıyım bi de çalışsam daha az yorulurdum herhal :roflol:

Nasil olsunn be canim hep ayni kosturmaca iste...

ah canım ev hanımlığı kolay değil ama çalışıp birde eve gelince ev işleri yapmak koşturmak hiçde kolay değil...

akşam misafir geldi... bugü yine misafir geldi.. akşamüstü bahçeye inip çiçeklere baktım... otlarını yoldum suladım... duşumu aldım... yemek yapıp yedik... sofrayı topladık... çay derken saat bu oldu... çay içerken oturdum ama kalk çay dök otur... dilenmeden yarın erken kalk işe git... off offfffff....:roflol::roflol::roflol::roflol:

işte kadın olmak kadar zor bişi yok bu hayatta kaydirigubbakcemile2

o kadar harekete bu kilolar nasıl yapışıyo bize onu da anlamış değilim ya delikafadulden

hadi tekrar iyi geceler tatlım ben kaçıyorum artık Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…