ay ne güzel herkes verio benide alın aranıza bende çıtır olayım sizin gibi yaa
benide alırsanız aranız sevinirim
günaydın kızlar.ben 7 ye çeyrek kala kalktım pazar sabahı ama kayınvaldeler burdaaaaa.kahvaltı hazırladım. evi toparladım.sabah önce sirkeli sıcak su bir bardak, sonra iki bardak şekersiz çay üzerine iki bardak su. sonra bi dilim kepek ekmeği ve kibrit kutusundan bile az beyaz peynir ve kafaya diklenip içilmiş pasiflora . sebebi de iki gün sadece kayınpeder kalacak diye bildiğim misafir ağırlama yanına kayınvalde eklenince şok niyetine oldu benim beyinde. onlar yoldayken de 10 gün kalacaklar diye öğrendim. dün geldiklerinde de yemekte dedilerki " bir aaaayyyyyyyyy" . görümcecim dedi ki hemen gitmeyin evler bitmek üzere. taşının öyle gidersiniz. yani anlayacağınız iki ev birden taşıycam ve bir ay da kafayı yememek için taklalar atıcam.imdaaaaaaat diye bağırıcam da çocuklar uyanacak
ayyy ne guzel kız cokmutlusundur sen sımdı ohhh sefam olsun de hayırlısı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın valla ben görmemıstım senı yoksa slmsız gecmezdım tatlım olsun neyse arada haber bırak özletme canım öptum kolay gelsın sana
günaydın kızlar günaydın yokrumuzfalan kızlar sızı haberlerım var iş konusunu çözdüm gibi ayın 5 sine buyuk bı ihtımal carıcaklar acılısı olucak iş yerının yanı kesın ama yıne de baslayana kadar neler olur bılınmez bir iyi haberimde 67,5 oldum kutlayın benı bıde sampıyon olduk aksam ailecek dısarı cıktık gezdık görsenız nasıl eglenıyordu mıllet ahh dedık bı araba almadık dedık ama yakındık kardesım askeden geldiginde alıcaz kım bılır belkı ozaman bır yıldızımızıda alırız güzel bır kutlama yaparız ama yıne kısıtklı olmasına rahmen cok guzel gectı aksam içim içime sıgmıyordu işte böle benım günlügüm sızler neler yaptınz hadın canım sıkılıyor gelınde konusalım öptum hepınızı
amın canım ınsallah hayırlı olur bı görsenız herseyımı beyaz kahverengı aldım okadar uyumlu buldumkı herseyı dolap beyaz orta cekmecesı koyukahverengı koltuklarım yıne koyukahveengı tv dolabım yıne dolapla aynı renk beyaz.orta sehpam üzerı kahve koltukla aynı altı beyaz tv dolabı ve dolapla aynı perdem yıne kahve halı buldum ama daha almadım onuda alcam ınsallah oda yıne kahve beyaz gıbı bı renk.daha ne dıım yane hep hayalımde vardı hersey evde aydınlık olsun beyaz renk olsun bıde arada kır götüren kahve olsun dımı yane)))))))) benım kahve takıntım vardır okadar huzurluyumkı kızlar hersey ıstedım gıbı oldu hemde bu aldıklarım hepsı ayda 170 euro ve 6 ay sonra bıtecek sız düsünün artık nekadar hesaplıcok mutluyum cok eskı gerılımde cok kalmadı artık aıle ıcı.canlarım sızlerle paylasmak ıstedım sevıncımı herkesı öpüyorum bu arada dyet sallantıdabuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnnbuyrunnnnnnnnn
Ben de katılabilir miyim aranıza?70 kiloyum ben,şu an elma sirkesi kullanıyorum,dün başladım.
benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı
günaydınlar herkese
bu güzel pazar gününüden herkese merhabalarrrrra.s.
bu sabah tartıldım meğer kilom 79 değil 77.5 muş :dance: aslında bunda hiç sevinecek yan yok çünkü ben 74ü görmüş insandım :çok üzgünüm:
neyse artıkkk Yüce Rabbim geçmişe bakarak yaşamamızı isteseydi gözlerimizi ensemize monte ederdi :1rolleyes:
dün gece bi arkadaşımla konuştum. sorunumu anlattım falan. bana dediki iki ay tartılma. kilo vermek için uğraş. böylece sürekli zinde olursun dedi. annesi hamilelikte 85 kilo olmuş boyuda 1.60 falan. sonra 1 yıl boyunca hiç tartılmamış ve bir yıl sonunda 25 kilo vermiş. gidip teyzemi tebrik etmek istiyorum müsadenizle vereliniortak
bu yüzden bende biraz sabretmek istiyorum. size kilo bildirimi yapmasamda sürekli sizinle birşeyler paylaşsam yediklerimizi falan yazsak olma mıııı fisfisfis
Canim benim insallah verirsn azim azim azim, önce karar verceksin sonra azimle devam ediceksin...maşallah ne güzel vermişsin kiloları,darısı benim başıma ...
Bende öyleyim canim ya hem cok sicak yiyorum hemde cok hizli.. tabaktan duman cikiyor resmen ama ben cumburlup hepsini mideye indiriyorum, keske sindire sindire yemeyi ögrenebilsem :1no2:doğru diyosun canım,benim kilo alma nedenlerimden biridir hızlı yemek,sankim arkamdan atlı kovalıyo öle hızlı yerim....
Canim zaten yaziyoruz, burda bircok seyi paylasiyoruz ve gercekten hem morel oluyor yeri geldiginde ders alicagimiz seyler oluyor... ben burayi cok seviyorum senağlamaayyy ne güzel destan yazmışsın böyle güzel anılarımızı yazalım hep a.s
okuması zevkli, paylaşması zevkli, inan bunları okudukça yalnız olmadığımı hissediyorum.. kızlar herkes kendinden bir destan yazsınn alkisalkisalkis hem birbirimize moral olur hemde birbirimizi daha iyi tanımış oluruz.
olmaa mıııı? :dance:
Ben okumakla mesguldum daha bidenem ve yorumlarimi yaziyordum...ne yapiyorsun canparcasi iyimisin canim???AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...
heyyyy merhabalarrr..
yeni katıldım kadınlar kulübüne :) dolaşıyordum kii bana uygun bi grup açılmış olduğunu gördüm.. 70lilerin tam sınırındayım dedim hatunlar kabul ederlerse bende bi gireyim aralarına:)) en kısa zamanda 60lara inmek istiyorum.. ayy böylede gelir gelmez gitmek isteyen bi ben varımdır herhalde :roflol:
gelem mi bende aranızaaa buyrunnnnnnnnn
slm kızlarr bende katılmak istiyorum aranıza 77 kiloyum ve çok umutsuzumm bana da destek olun lütfeeen(((
Kızlarrr ben de geldim aranıza.
Benim kilom da 75,5.
Ben de pko olduğu için kolay kilo veremiyorum yapmadığım şey kalmadı nerdeyse.
Hatta şu an elma krom kullanıyorum üç haftadır ama o da bi işe yaramadı(
İnşallah böyle hep beraber kilolardan kurtulabiliriz.
Ben de katılabilir miyim aranıza?70 kiloyum ben,şu an elma sirkesi kullanıyorum,dün başladım.
benide aranıza alırsanız belki zayıflarım bende.. olmaz mı
ayyy ne guzel kız cokmutlusundur sen sımdı ohhh sefam olsun de hayırlısı olsun canım allah gule gule oturmayı nasıp etsın valla ben görmemıstım senı yoksa slmsız gecmezdım tatlım olsun neyse arada haber bırak özletme canım öptum kolay gelsın sana
günaydın kızlar günaydın yokrumuzfalan kızlar sızı haberlerım var iş konusunu çözdüm gibi ayın 5 sine buyuk bı ihtımal carıcaklar acılısı olucak iş yerının yanı kesın ama yıne de baslayana kadar neler olur bılınmez bir iyi haberimde 67,5 oldum kutlayın benı bıde sampıyon olduk aksam ailecek dısarı cıktık gezdık görsenız nasıl eglenıyordu mıllet ahh dedık bı araba almadık dedık ama yakındık kardesım askeden geldiginde alıcaz kım bılır belkı ozaman bır yıldızımızıda alırız güzel bır kutlama yaparız ama yıne kısıtklı olmasına rahmen cok guzel gectı aksam içim içime sıgmıyordu işte böle benım günlügüm sızler neler yaptınz hadın canım sıkılıyor gelınde konusalım öptum hepınızı
AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...
2 ay çok değilmi.. bazen 2-3 kilo aldığımızı fark etmiyoruz... haftada 1 tartılmak bence çok normal... verince süpriz oluyor ama yerinde saydığım hafta biraz daha sıkıyorum mecburen.. 2 ay beklersen ne zaman verdiğini, ne zama aldığını fark edemezsin...
Ben okumakla mesguldum daha bidenem ve yorumlarimi yaziyordum...ne yapiyorsun canparcasi iyimisin canim???
bende bişeyler yazayım diye uğraşıyordum bursefam sen neler yapıyon ben çamaşır makinesinin işini bitirmesini bekliyorum bi yandan delikafadulden
Nasil olsunn be canim hep ayni kosturmaca iste...tek başıma nöbet tutuyorum.. arada bakıyordum kimse yoktu... bir baktım kaç kişi var.. canım sıkıldı valla... iyiyim işte tatilimin son saatleri... 1 saat sonra yatacağım... yarın iş var... hiç anlamadım tatilden... sen naslsın nasıl gidiyor???
haklısın tatlım ee havalar ısınınca geziyodur herkes biz de oğlanı babannesinde bıraktık bu akşam orda kalacak ondan böyle rahat rahat oturabiliyorum pc de
sen ne güzel tatil yaptın biz baya yoğunuz bu aralar bakalım ne zaman dinlenebileceğiz
güya ev hanımıyım bi de çalışsam daha az yorulurdum herhal :roflol:
ah canım ev hanımlığı kolay değil ama çalışıp birde eve gelince ev işleri yapmak koşturmak hiçde kolay değil...
akşam misafir geldi... bugü yine misafir geldi.. akşamüstü bahçeye inip çiçeklere baktım... otlarını yoldum suladım... duşumu aldım... yemek yapıp yedik... sofrayı topladık... çay derken saat bu oldu... çay içerken oturdum ama kalk çay dök otur... dilenmeden yarın erken kalk işe git... off offfffff....:roflol::roflol::roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?