70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

canim bende 3-4 kere menü degistirdim bugün gece gelip yine degistirirsem hic sasmam :111:
öptüm canim

Tamam canım biraz daha azaltıyım o zaman ızgara diye fazla kaçırıyorum sanırım:))Sağol yardımların için canım

Bende spor yapayım dedim ama pek bir tembellik var üstümde 1saatdir oturuyorum. canım hiç bir şey yapmak istemiyor ya. eşimde maç izlemeye gitti.
kızlar gelinde çay yapayım içelim. dantel işler çene yaparız
çok sıkıldım yalnızlıktaaaaaaaaaaaaaaaaaan

Son düzenleme:
birisi foto ekledi diye neden kapatasın canım
silisin istemiyorsan zorla paylaşamazkiii
evet içinde veriliyor telefon parası
toplamda 40 lira işte
şu kelebeği bir ben anlamadım :)
tavuğun bir yeri canım
biraz derili oluyor ama güzel
migrosta var biz hep alıyoruz

tam olarak neresi canım çok merak ettimde anlamadım bir türlü alınca fotosunu çeksene

Bugün TONLA İŞİM var hangisinden başlasam?' Diye düşünerek bütün günümü hiçbir şey yapmadan geçirmek gibi ÖZEL GÜÇLERİM var benim.))Pazar gününü SEVİYORUMMM))

Bugün TONLA İŞİM var hangisinden başlasam?' Diye düşünerek bütün günümü hiçbir şey yapmadan geçirmek gibi ÖZEL GÜÇLERİM var benim.))Pazar gününü SEVİYORUMMM))

ay çok doğru vallaha. ama bugün sahiden işim yok. evle ilgili temizlik düzenleme hepsini yaptım. ütü az var açtığıma değmez.sporu da canım istemiyor oturdum kaldım kız böyle. tüm günü boş geçirdim. son zamanlarda çok yoğundum yoğunluğa alışınca boş kalınca sıkılıyor insan

eşim maç izliyor gözlerini ayırmadan aynen böyle
kızım oyun istiyor hiç halim yok
mutfağın camını sildimbugün, şuan yağmur yağıyor
biraz önce tıkabasa yediğim halde canım felaket çiko, tatlı istiyor

benim işim çok aslında
bahar temizliği lazım ama havalar düzelemedi diye bekliyor
geçen çamur yağdı resmen camlarım berbat
canım sıkılıyor
bide çocuk olunca hiç iş bitmiyor
toplasanda 5dk sonra heryer aynı

bunalıma girdim 2dkda
bide senin eşin maça gitmiş ne güzel
benimki tvyi gaspetti
mutfaktada sandalye tepesinde oturmak istemiyorum

evde diji yok eşimde maç izlemeye gitti . kızım(kedicim) acık uğraştı benle oyna benle diye yüz bulamayınca gitti yattı uyuyor bir yerde. tüm gün yağmrluydu burasıda bende çok sıkıldım. dün temizledim evi ama valla sıkıntıdan birazdan açacam süpürgeyi bir daha süpüreceğim :)
eşim giderken diyor ki duaet de GS alsın kupayı. benim karım ne olacak dedim. sana yüzük alayım dedi. iyi o zaman dedim EN BÜYÜK CİMBOMALSA KUPAYIDA yüzük aldırsam he he he

benim camlarda leş te. 5. kattayız valla silememönümüzdeki ay kadın çağıracam:)
bizde 2 tv var o yönden rahatım. o maç izlerken mutfaktakini izliyorum bende . ama keşke gitmeseydi ya. yalnızlıktan çok sıkılıyorum. ya iş te ya maçta. ben evd hep yalnızım. takılacak arkadaş olmayınca çok sıkıcı bu şehir
bu gidişle elişi başlayacam sanırsam

kızlarrr foto makinemdeki bazı fotoları yanlışlıkla sildim
silinen fotoları geri getiren bilidğiniz bir program varmı
interntten bazı programları indirdim ama satın almadan çalışmıyorr
foto makinem markası:canon

ne yazık ki ben anlamaz bedava program ara diyerek bak bir de canım

ben de bilmiyom canim,dilege soralim o bilir herkes hidirelleze piknige mi gitti bugun
bugun 10:30a kadar uyumusum bi guzel
haftasonu cok dikkat edemiyorum menulerde,bi rahatlik oluyo..menumu paylasayim
sabah 12ye dogru kahvalti yaptik
2 kucuk dilim tam tahilli bugday ekmegi
1 kozlenmis biber,domates,yesillik
1 kk peynir
3 zeytin
5 dilim suda pismis sucuk
1 filtre kahve

ara
yesil cay ve 1 elma

aksam
1 tk keten tohumu
6-7 yk garniturlu haslanmis tavuk
yogurt salata

simdi de yesilcayimi icicem..utuye basliycammmmhic basliyasim yok..
kizlar annenize ne hediye alicaksinizz:26::26::26:karar veremiyorum yaa ne alicamm:18::18:

Siz diyetisyene gittiniz mi yoksa kendiniz mi hazırlıyorsunuz günlük menüleri ben o konuda kararsız kaldım gitmeden de sağlıklı zayıflayabilir miyim acaba

gitmiyorum canım herşeyden yeterince yiyorum ekmek we pilawı asitli içecekleri unuttum okadar tatlıda yok tabi

tam olarak olmasada daha küçük boyutta kurtardım fotoları
evt pikniğe gittiler heralde
menün güzelmiş

uydu neti sormuştuk geçen yıl,ama bizim burda kablolu yayın olmadığı için olmazmış
telefonsuz adsl tam bizlikmiş ama burda vardırmıki,sanmıyorum,ama arayıp sormakta fayda var sağol canımyaa

canım nekadar ödüyorsun ayda uydunete

selam kısçelerrrr
sabah 8.00 spor
8.30
2 dilim t.b.ekmeği
1 çt bal
1 çk tereyağ
3 parça peynir
3 zeyti,n

11.30 3 hurma

14.00
yarım kase çorba
3 kaşık yoğurt

16.00 bir avuç topi tanem

19.30
yarım sebze
yarım çorba
salata
yoğurt

21.00 bir avuç leblebi
2 kupa soğan suyu, 2.5 lt su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…