70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Poff yarın gene P.tesi yaa.
Neler yedin abarttın mı bakalım.

hiç deme ya sendrom şimdiden başladı bende
biraz abarttım cnm kaymak yedim bide biraz beyaz ekmek yedim.akşama doğruda mangal başına gittik et tavuk gitti bişeler
eve gelir gelmez bi demlik form çay içtim sonrada yemin ettim gene
dilek seninde hiç böle çok abarttığın oldumu

Ben niye göremiyorum resim falan yeni olduğum için mi:)

cnm bende resım eklıcemde eklıyemıyorum nası yapcam

Oooo benim abarttıklarım çok canım.
Ben burda yazınca bazı uyanık yawrular ne de olsa Dilek yedi bende yiyim bişi olmaz diyolar.
O yüzden demiyorum canım ama abarttığımı söylüyorum.
Arada bide ufaktan bahsediyorum zaten.
Kaymak ve beyaz ekmek dışında ibşi yok ki şeker.
Et ve tavuktan olmaz bişi mangal sonuçta

Ben niye göremiyorum resim falan yeni olduğum için mi:)

Arkadaş olarak ekli olman gerek.

haklısın yok ama karar verdim artık kaçamak yapmıcam sabrım kalmadı çünkü bi an önce zayıflım bitsin istiyorum hem daha yapmam gereken çok şey var.
birazda onlara vakit ayırmam lazım.şimdi hiç bişeye kafamı yoramıyorum.

Baya face durumu var yani iyimiş:)Mangal ızgara yediğin zaman ölçün ne oluyor Dilek ben sanki çok yiyormuşum gibi hissediyorum

hoşbuldum. önerileriniz için teşekkür ederim. mutlaka yapacağım. iyi bir başlangıç olacak. nesfit de alacağım. teşekkürler.

Kişiden kişiye değişir canım ya ben çok sıkınca çok çabuk sıkılıyorum o yzden arada bi kaçamak yapıyorum.
Zaten eskisi gibi çok yiyemiyorum.
Kaçamak yaptğım da h.sonları işte.
Sen dayanırım diyorsan kaçamaksz yap tabi canım.

Baya face durumu var yani iyimiş:)Mangal ızgara yediğin zaman ölçün ne oluyor Dilek ben sanki çok yiyormuşum gibi hissediyorum

Aynen öyle valla.
Ölçün derken valla mangal olunca kanatlardan 3-4 tane yiyorum köfte olursa 3 tane falan.
Baget olursa 2 tane.

kaçamak yapsam bile bukadar fazla yapmayacam bide alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

kaçamak yapsam bile bukadar fazla yapmayacam bide alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum

En güzel kısmı o biliyor musun.
Benim dobiçken 3-4 tane elbisem.
1 tane pantolonum vardı.
Bugün baktım 7-8 tane pantolon almışım.
Etek, elbise falan da var.
Pantolonlar için hele ki kotlar için ekstra seviniyorum.

Önceden ekmekle pilavla yediğim şeyi sade salatayla yiyorum çok yemişim gibi hissettim biraz daha azaltayım bari:)cumaya kadar tartılmamak daha iyi dimi bende öyle yapıcam bakalım cumayı iple çekiyorum:)

ayyyy darısı başıma inşşşş.....
benimde kotlar çok bol gelmeye başladı.yenisini alıcam ama daha zayıflıcam tam formuma girim ondan sonra almaya başlım diyorum.
ama geçen 2 tane tayt gibi olan pantullar varya ondan aldım.süper oldu.dün doktorda farketti dar şeyler giyilmeye başlanmış ne güzel diyo

ben fenerliyim
biz şampiyon olalım yaaaa
yendik bizde, herşey haftaya belli olacak
bende kadın çağırcam bugidişle
çok sevmem eve kadın almayı ama gücüm yetmeyecek gibi
mutfak penceresi hemen lavabo üstü gözümün önünde olunca rahatsız oldum sildim ama
yağmur hayırladı
bizdede tv 2 tane ama mutfakta izlemek sıkıcı geliyor kızımda rahat vermiyor öyle işte
bende sıkıcı sıkıcı maç izledim eşimle
fotoğrafçılar halleder canım
simdi de yesilcayimi icicem..utuye basliycammmmhic basliyasim yok..
kizlar annenize ne hediye alicaksinizz:26::26::26:karar veremiyorum yaa ne alicamm:18::18:
ben ayakkabı aldım anneme, netten aldım yetişmeyecek galiba anneler gününede umarım uyar
Teşekkür ederim iyiyim sizin de yardımınızla kilo verip daha da iyi olacağımı hissediyorum:)ya burda kişilerin hayatlarıyla ilgili soru soruluyor mu nerde yaşadığı vs.yoksa girilmiyor mu o mevzulara
soruluyor canım
nerdensiz, kimsin necisin
anlat hele bakalım
sende zamanla bizi tanırsın
yaptım cnm donuo donuo olmuo gıcık ettı benı
foto çok büyükse öyle oluyor ben genelde kırpıyorum küçültüyorum önce sonra yüklüyorum küçültmezsem dediğin gibi oluyor yüklemiyor

saol cnm yuklemedım bende sınır oldum

hosgeldiniz kizlar
bence burayi takip edin

[/QUOTE]
herseyde vardir bir hayir sevindim canim senin adina güle güle otur yeni evinde
net isinide halledersiniz insallah bi sekilde :26:

bitti balgaymağummmmmmmmmmm çok şükür
hadi gözün aydin
yok canim erken kalkdimda mesguldüm

tamam suzim girek

gecmi olsun dilekim
bende onu izliyorum arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…