Poff yarın gene P.tesi yaa.
Neler yedin abarttın mı bakalım.
Selam yawruşkalarr.
Bütün gün gezdiimmm full yürüdüm.
Bide nazar değdirdim kendime.
Başım çatlıyo.
Anneme okuttum şimdi.
Yarına okurum geçmişi..
Bugünün hatrına çekindiğim iki resmi albümüme attım.
Bakmak isteyen olursa işte.
Survivor a bakem bi size bakem
Selam yawruşkalarr.
Başım çatlıyo.
Anneme okuttum şimdi.
Yarına okurum geçmişi..
anladım canım genelde kızlar samimi konuşuyor birbiriyle ya baya tanıyosunuz birbirinizi diye düşündüm
hiç deme ya sendrom şimdiden başladı bende
biraz abarttım cnm kaymak yedim bide biraz beyaz ekmek yedim.akşama doğruda mangal başına gittik et tavuk gitti bişeler
eve gelir gelmez bi demlik form çay içtim sonrada yemin ettim gene
dilek seninde hiç böle çok abarttığın oldumu
Ben niye göremiyorum resim falan yeni olduğum için mi:)
Oooo benim abarttıklarım çok canım.
Ben burda yazınca bazı uyanık yawrular ne de olsa Dilek yedi bende yiyim bişi olmaz diyolar.
O yüzden demiyorum canım ama abarttığımı söylüyorum.
Arada bide ufaktan bahsediyorum zaten.
Kaymak ve beyaz ekmek dışında ibşi yok ki şeker.
Et ve tavuktan olmaz bişi mangal sonuçta
Oooo benim abarttıklarım çok canım.
Ben burda yazınca bazı uyanık yawrular ne de olsa Dilek yedi bende yiyim bişi olmaz diyolar.
O yüzden demiyorum canım ama abarttığımı söylüyorum.
Arada bide ufaktan bahsediyorum zaten.
Kaymak ve beyaz ekmek dışında ibşi yok ki şeker.
Et ve tavuktan olmaz bişi mangal sonuçta
Arkadaş olarak ekli olman gerek.
canım nekadar ödüyorsun ayda uydunete
hoşgeldin canım,bende bugün sabah kuşu oldum,bi bakayım dedimde senin yazını gördüm
şöyleki motivasyon en önemli şey ve sen doğru yerdesin,burda herkez birbirine hem gaz veriyo hem moral oluyo hemde kilo vermene cidden etkili oluyo,ben sana şunları söyliyim,elma sirkeli su içiyorum ben aylardır ve inan bana faydasını gördüm,şöyleki yediklerinden aldığın zararları yağa dönüştürmüyomuş,ve cidden ne yersem yiyim hiç kilo almadım,ama dikkat ederekte yediklerime çok güzel kilo verdim ama aması var işte
burda yazdıklarım tüm kızçeler için geçerli,yani sağlıklı zayıflamak isteyen herkez için
herşeyin başı önce karar verip zayıflamayı kafada bitirmek,ve boğazı tutmak,onu bunu herşeyi homiligırtlak yiyipte,bu karışımı içerseniz tabiki işe yaramaz,ama şunu söyliyim size,sabah ve akşam elma sirkeli suyla sadece destek verin kendinize,en azından yediklerinizin yağa dönüşmesini önlüyo,bizzat aylardır kendimde test edip onayladım
abur cuburdan vazgeçmeniz gerekir öncelikle,ve bol su,beyaz ekmeği bırakın bikere yerine tambuğday-çavdar ve tam tahıllı ekmekleri dönüşümlü olarak kullanmanızı öneririm,ve en önemli şeyse kilo vermede,akşam yemeklerini en geç 7de bitirmiş olmamız,ve akşam ağır yemekler yerine hafif şeylerle kapatmanız,ve şunuda önerebilirim,bizzat ben denedim ve denemeye hala devam ediyorum,nesfit 14gün programı,geçen ay sabahve akşam nesfitle geçiriyodum çokta güzel kilo veriliceni gördüm,heleki kilolu insanlar için heveslenmek için çok güzel bi başlangıç,diyceklerim şimdilik bunlar,önce bi başlngıca adım atın devamı gelir zaten,karışımlartek başına hiçbiri işe yaramaz unutmayın,sporuda zayıfladıktan sonra yapmaya başlayın sıkılaşmak için
şimdi yapabiliceniz en güzel şey yürüyüş ve hafif egzersizler
haklısınyok ama karar verdim artık kaçamak yapmıcam sabrım kalmadı çünkü bi an önce zayıflım bitsin istiyorum hem daha yapmam gereken çok şey var.
birazda onlara vakit ayırmam lazım.şimdi hiç bişeye kafamı yoramıyorum.
Baya face durumu var yani iyimiş:)Mangal ızgara yediğin zaman ölçün ne oluyor Dilek ben sanki çok yiyormuşum gibi hissediyorum
Kişiden kişiye değişir canım ya ben çok sıkınca çok çabuk sıkılıyorum o yzden arada bi kaçamak yapıyorum.
Zaten eskisi gibi çok yiyemiyorum.
Kaçamak yaptğım da h.sonları işte.
Sen dayanırım diyorsan kaçamaksz yap tabi canım.
Aynen öyle valla.
Ölçün derken valla mangal olunca kanatlardan 3-4 tane yiyorum köfte olursa 3 tane falan.
Baget olursa 2 tane.
cnm bende resım eklıcemde eklıyemıyorum nası yapcam
Altta kalmış yawru mesajın.
Bişey yok resim eklemekte.
Profiline gel. Sol tarafta albüm ekleme var zaten.
Orda adım adım yapabilirsin.
kaçamak yapsam bile bukadar fazla yapmayacam bide alışveriş yapmak için sabırsızlanıyorum
Kişiden kişiye değişir canım ya ben çok sıkınca çok çabuk sıkılıyorum o yzden arada bi kaçamak yapıyorum.
Zaten eskisi gibi çok yiyemiyorum.
Kaçamak yaptğım da h.sonları işte.
Sen dayanırım diyorsan kaçamaksz yap tabi canım.
Aynen öyle valla.
Ölçün derken valla mangal olunca kanatlardan 3-4 tane yiyorum köfte olursa 3 tane falan.
Baget olursa 2 tane.
En güzel kısmı o biliyor musun.
Benim dobiçken 3-4 tane elbisem.
1 tane pantolonum vardı.
Bugün baktım 7-8 tane pantolon almışım.
Etek, elbise falan da var.
Pantolonlar için hele ki kotlar için ekstra seviniyorum.
ben fenerliyimevde diji yok eşimde maç izlemeye gitti . kızım(kedicim) acık uğraştı benle oyna benle diye yüz bulamayınca gitti yattı uyuyor bir yerde. tüm gün yağmrluydu burasıda bende çok sıkıldım. dün temizledim evi ama valla sıkıntıdan birazdan açacam süpürgeyi bir daha süpüreceğim :)
eşim giderken diyor ki duaet de GS alsın kupayı. benim karım ne olacak dedim. sana yüzük alayım dedi. iyi o zaman dedim EN BÜYÜK CİMBOMALSA KUPAYIDA yüzük aldırsam he he he
bende kadın çağırcam bugidişlebenim camlarda leş te. 5. kattayız valla silememönümüzdeki ay kadın çağıracam:)
bizde 2 tv var o yönden rahatım. o maç izlerken mutfaktakini izliyorum bende . ama keşke gitmeseydi ya. yalnızlıktan çok sıkılıyorum. ya iş te ya maçta. ben evd hep yalnızım. takılacak arkadaş olmayınca çok sıkıcı bu şehir
bu gidişle elişi başlayacam sanırsam
fotoğrafçılar halleder canımkızlarrr foto makinemdeki bazı fotoları yanlışlıkla sildim
silinen fotoları geri getiren bilidğiniz bir program varmı
interntten bazı programları indirdim ama satın almadan çalışmıyorr
foto makinem markası:canon
ben ayakkabı aldım anneme, netten aldım yetişmeyecek galiba anneler gününede umarım uyarsimdi de yesilcayimi icicem..utuye basliycammmmhic basliyasim yok..
kizlar annenize ne hediye alicaksinizz:26::26::26:karar veremiyorum yaa ne alicamm:18::18:
soruluyor canımTeşekkür ederim iyiyim sizin de yardımınızla kilo verip daha da iyi olacağımı hissediyorum:)ya burda kişilerin hayatlarıyla ilgili soru soruluyor mu nerde yaşadığı vs.yoksa girilmiyor mu o mevzulara
foto çok büyükse öyle oluyor ben genelde kırpıyorum küçültüyorum önce sonra yüklüyorum küçültmezsem dediğin gibi oluyor yüklemiyoryaptım cnm donuo donuo olmuo gıcık ettı benı
saol cnm yuklemedım bende sınır oldum
ben fenerliyim
biz şampiyon olalım yaaaa
yendik bizde, herşey haftaya belli olacak
bende kadın çağırcam bugidişle
çok sevmem eve kadın almayı ama gücüm yetmeyecek gibi
mutfak penceresi hemen lavabo üstü gözümün önünde olunca rahatsız oldum sildim ama
yağmur hayırladı
bizdede tv 2 tane ama mutfakta izlemek sıkıcı geliyor kızımda rahat vermiyor öyle işte
bende sıkıcı sıkıcı maç izledim eşimle
fotoğrafçılar halleder canım
ben ayakkabı aldım anneme, netten aldım yetişmeyecek galiba anneler gününede umarım uyar
soruluyor canım
nerdensiz, kimsin necisin
anlat hele bakalım
sende zamanla bizi tanırsın
foto çok büyükse öyle oluyor ben genelde kırpıyorum küçültüyorum önce sonra yüklüyorum küçültmezsem dediğin gibi oluyor yüklemiyor
selam arkadaşlar benim yaza kadar 10 kilo vermem lazım suan 79 kilodayım normalde 69 kiloydum yazdan bu yana aldım dukanı bile yaptım
ama az kilo verince bıraktım yürüyüşü ne kadar yapmalıyım yada mekik arkadaşlarım fln fazla yapma sporcu gibi olma fln dediler bende tırstım biraz
yardım lütfenn
hosgeldiniz kizlararkadaşlar ben 77 kiloyum 1.60 boyundayım. bayaaaa tembelim. tabi bu kansız olmam dolayısıyle de olabilir. ne kullanırsam kullanayım bir türlü kanımı normal düzeye çıkaramadım. benim sorunum hareketsizlik ve sürekli yorgunluk. ne yapacağımı şaşırdım. motivasyonum eksik, hem de çok. bir bebeğim var. bir an önce kilo vermek ve sıkılaşmak istiyorum. şu çirkin görüntüden kurtulmak istiyorum. her tarafımda kılcal damarlar ve selülit var. yıllardır ne denize gittim ne de etek giyebildim. bunun böyle gitmesini istemiyorum. her gün düzenli yürümek istiyorum. düzenli beslenmek istiyorum(çoğu zaman aç kalıyorum, yemek yemeyi canım istemiyor, bazen tembellikten yemek yiyemiyorum). bunlar içinde motivasyonumun tam olması gerekiyor. güçlü bir motivasyon için önerebileceğiniz güçlü şeyler var mı? yardımlarınızı bekliyorum.
[/QUOTE]günaydın arkadaşlaaaarrr,,
ya varya biz dün eşimle pazara çıkmıştık valla bi yağmur bastırdııönümde kocaman bebek arabası(ikiz bebek arabası almıştıkya işte o)ve içinde oturan 2 veledin ağırlıkları yetmiyomuş gibi alışveriş torbaları vs. ite ite koşa koşa pasaja girdik yağmurun bereketi işte tamda pasaja yakın biyerde bastırdı yağmur saklandık içerde dolaşırken ilan gördüm kiralık ev ilanı eve gdince aradım yaşlı bi amca açtı,konuştuk akşam 9gibi sözleşip 9da evlerine arabayla almaya gittik,sonra kiralık eve bakmaya gittik,pazarlık yaptık vs.sözleşmeyi hazırlıycak ve biz taşınıcaaazz,evi beğendim fiyatıda uygun olduu, onlarda tokide yaşıyolarmış,yani başımızda durmıycaklar gerçi alt katında altında eltisi yaşıyomuş,o herşeyi yetiştirirde neyse allahtan bizim alt katımızda kiracı varmış,kavga gürültümüzü duysada ev sahibine diyemez
işte öyleeee
bu cuma taşınıyoruz nasipse,,bakalım orda interneti napcaz,ev telimizde yokburda ablamla ortak kullanıyoduk,alt katımda ya ablam öyle
ordada bulabilirsek komşu falan umarımyoksa eşim hayatta tel almıyo eve,yanarım netsiz napcam benyaaa sizleri özliycem yaaa,yine yazamasamda arada girip bişeyler yazdığınızı görmek mutlu ediyodu beni, neyse allahım bi yol gösterir inşallah,ev taşımak zor iş,ama ev içime sindi,kocaman bi tarası var hemde oturma odasında kapısı(biz ona büyüük balkoonu varevin diyelim.)),eşim çok istiyodu evlerin hep balkonları standart,,, şöyle büyük olsa mangal yaksak falan diyodu,dünde görüncee ooh küçük tv'yide koruz balkona yaparız magal keyfi,hem bide en üst kat(zemin katı sayarsak 4.kat)çevre yolu manzaralı çok açık önüü ve bikaç adım ötede park var evin bahçesi kocaman,bahçesinde kuyusu var yaa bukadarmı denk gelir herşey beni ve çocuklarımı düşünmüş gibi,camdan bakınca park şap diye görünüyo,batuhaaan eve gel desem duyucak o denli yani, oyüzden allahım bukadar hafta ev bulamamız buna işretmiş,en güzelini nasip etti,fiyatıda diğerlerine göre çok iyi anlaştık
yine çenem düştü yaa,ne biliyim ayrılmak zor geliyo,nasılsa uzun bi süre yazamıycam,bunlar ozamanların acısı olsun
hadi gözün aydinbitti balgaymağummmmmmmmmmm çok şükür
Günaydın kızlar hayırlı pazarlar olsun
herkescikler uyuyor heralde
horuldama sesleri geliyor taaa burayaaaa
mine sırtın açık kalmış ört ört üşüme
dilekkkkk çek uleynnnn poponu kenaraaaa dışarı çıkmış yataktan
mona saçların ağzına girmişşşşşşşşş böğğğğğğğğğğğğğğğ
balkaymakkkkk ayaklarında ne kocamnmışşşşşş:44:
pisimmmmmmmmmmmmm elinde kitapla uyumuşsunnnnnnn:26:
suziiiiiiiimmmmm çok yemişşşş kalkamıyorrrrr göbişe bak göbişeeee ıykkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk çek içeri çekkkkkkkk
kızlarrrrrrrrrrrrrrrr hadinnnn uyanınnnn
tamam suzim girekgurbetcim döndünmü aramiza
yavas yavas gidecek canim nezaman dügünün :26:
aldim geri tatlimbende seni özledim neslim
bende dün foto cekmisdim aksam yemegiminesim telefonuma update alacam diye bozdu telefonumu
ben 900 gramm aldim ballim
kacirdim tüh ben tombili kalcam
he ya denk gelmiyoruz ballimbak bu hafta girelim senlen yine yarisa ne dersin
hemen bakim
gecmis olsun canim
gecmis olsun canim regl sancisi kötü oluyor
bensiz nasil kek yersinyeme pisim
aynegüzel gönlünüze göre bi ev bulmanisa cok sevindim tugbisama isallah net bulursun ya ben sana cok alisdim kelebegim özlerim seni
yemedim cis yemedim haftasonu ilk kez düsgün geciyor
türkiyem iyice karisti hayirlisi
noram bebegim benim regl bitti dünden itibaren ben bi tartilsam
Selam yawruşkalarr.
Başım çatlıyo.
Anneme okuttum şimdi.
Yarına okurum geçmişi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?