70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

hoşbulduk canlar benim kilo 77 boy 1.80 yani bildiğiniz danayım inşallah inşallah zayıflarım ya aslında düğünden sonra böle oldum ben gelsin kremalı börek gitsin sütlü çörek aha sonuç bu ammaaan ammmaaan :içelim:

AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...

tüh yakalanmışım...
ara ara bakıyorum kilo durumları nasıl diye
benim berbat çünkü kilo almışım ve aynıyım hala benneyaptımki(77 mafoldumben)
ama sen süpersin maşallah iyi azimli gidiyorsun :lepi:

amın gülüm ıhtıyac krız falan dınlemıyo valla

saol acnım ılac almıyorum 2 gündür oda askıda ama yarın devam söz

Almiram hayirli olsun bebis, hadi bakalim Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah...
Seni zor günler bekliyor birsürü is:)
Iyide kilo verirsin kostururken..
Tam olarak nezaman tasiniyorsun???

kızlar sünnet düğününden gelıyorum cok yoruldum kızlar bugün hırsıma agladım desem yerıdır.bu sünnet aılesı bızım hem akraba hem komsu burda gecengün benı kuafore cagırdılar bende dedımkı ben zaten aynı kuaförde randevu yapcaktım madem sız cagırıyosunuz sızınle gelırım ama ücretını öderım dedım ya olurmu falan dedıler.ıyı madem bakarız ben randevu yapmıyorum ozaman dedım.ok dedıler sonra babamlada haber göndermısler ok dedım.ama bu 1 ay önce oluyo.sonra hıc ses seda yok.neyse bende ogün gelır ararlar cagırırlar dedım öle kaldı kızlar öglen oldu yok bı ses.megerse vazgecmmısler sonra ben kuaförü aradım dedımkı onlar gıdınce benı cagır fön cektırecem.ha beklıyom yok aksam bes oldu altıda dügüne gıdecez kuaför bekle dıyo bana sonrada aradı alamam senı önce onları bıtırecem sıra sana gelmıyo demesın sınırıme nasıl oldum nasıl kızdım o ınsanlarakonusmadım ayrı oynadım resım cekılelım dedıler cekılmedım cokmu abarttım hashas günümdeyım bılmıyorum ama bu dönek ınsanlara herzaman kızıyorum.madem nıye cagırıyosun benım planımı altüst edıyosun madem vazgectın nıye bana randevu yapmam ıcın uyarmıyosun.kızlar comu abartmısım

Almiram hayirli olsun bebis, hadi bakalim Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah...
Seni zor günler bekliyor birsürü is:)
Iyide kilo verirsin kostururken..
Tam olarak nezaman tasiniyorsun???

saol bıtanem aslında dünden berı tasınacaktık yetıstıremedıler evın badanasını.sonra anlasmamıza göre kadın evı tertemız verecektı(ya yıne ben temızlerımde mılletın pıslınden banane dımı)baktım pıs begenmedım yarın gene temızlesınler sonra yarın teslımat olacak ögledensonra bakalım cıcım yarın baslayacaz tasınmaya eger bıterse bıtmezse yarın gecede burdayız artıkın

gunaydın kızlar tsk vıteralım senı cok ugrastırdım valla kımseden cekmemısındır benden kılomdan cektını neyse canlar durumlar ıyı dıyet supen gıdıyor hiç bukar motıve olmamıstım heralde yazın kendını göstermesıne borcluyum bunu bırazdanda kılomu degıstırcem iyice gaza getırsın benı valla gecen kardeslerım dondurmaları göturdu ablamla bız agzımıza surmedık dunde sucuklara el surmedık yanı cok sukur eskı irademe kavustum cokmuttluyum hadın kızlar bu hafta guzel bır yarıs cıkralım kımse 1 kılonun altına kılo vermemıs olsun lutfen bunu kendımız için daha cabuk ulasıcaz mutlu gunlere neyse bende bukarad kızlar canlarım hepını yanaklarını kıtlıyorum az kalorılı bırgun gecırırsınız buseferdam fotolarına baktım canımcım aslında fazla kılolu durmuyo bence basenlere agırlık vermelısın yoksa hossun dıcem ama demıyom sımarma dıyetı bırakma devam canım harıskasın öptüm

Günaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı haftalar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah sabah sabah işlere dalıyorum arada görüşrüz az kalorili günleeeeeeeeer :)
bu arada biz ticket olayına girdik yemek şirkete gelmicek yane artık daha fazla kilo almam umarım pizzalar pideler fast food falan

görüşürüzz
aaa bu arada ben kız halası oldum heheh bebeğin cinsiyetini sormuşunuz :):ecrin_bebek:

canım o nasıı söz lütfen vee hep böle devam et artık birazda sen bizi motive edersin
herkese günaydın kıslar nasılsınız bugün benim ilk günüm işsiz bakalım ne kadar dayanabilicem
tv de gündüzleri bişey olmadığını biliyomusunuz abuk sabuk programlar varmış yaa neyse yabancı kaanallarda dil geliştiricem artık
bursefam görüşemiyoruz canım nasılsın

günaydın şekerler
bursefacım resimlere baktım çok güzel çıkmışsın maşallah
ben ev işleriyle boğuşuyorum sabahtan beri :1ninca:
bugün çok işlerim var çooook kayınvalidemin yanına gideceğim oğlan orda gitmeden evi bi toparlıyım diyorum oğluşumu da nasıl özledim ben yaaagamyoncuiremsu

hayırlı ömürlü olsun cimcime ben erkek teyzesiyim ne kadar güzel bişi olduğunu anlatamam
evden götürebilirsen öyle yap bence tatlım az yesen doymazsın yemesen olmaz aç durulmaz hem sağlıklı da değil :bbo:
biraz abartmışsın canım ama onların da yaptığı su götürmez bişi insan herşeye hakim olamıyor bazen fisfisfis

ben kendimi boşlukta gibi hissetmiştim ilk işsiz günümde elimi ayağımı nereye koyacağımı şaşırmıştım :roflol: evin içinde bi o yana bi bu yana gezinmiştim öyle boş boş ama dinlenmek de iyi gelmişti :jeyyar:

günaydın arkadaşlar bana ne ceviz ne exsodex fayda vermiyor 35 günde 1 kg 200 gr çok komik ya millet 5-6 kg veriyor ayda ben bu kadar ((
her günde yürüyüş yapıyorum ne bacakta ne basende değişim yok...ölçülerimde değişiklik sadece göbekte var 3 cm incelmişim oda yaptıklarım sayesinde....nemi yapıyorum yürüyüşten geldikten sonra göbeğime bel kemeri takıp titreşim yapıyorum 20 dk ka onu çıkarıncada elimle 10 dk masaj yapıyorum bu bile sevindirdi beni hiç yoktan iyi diyorum=))))

Günaydın kızlarrr..... güzel bir hafta olsun herkez için... sabahtan beri tam giriyorum çağırıyorlar çıkıyorum... sonunda geçmişi okuyup yazabiliyorum....hihoyyythihoyyyt

bu dfa da ben geldm :lepi: basladn mı stepper a naptınn

Adım canım 4-5 gündür kullanıyorum... 10 dakika yapabiliyorum... akşam yemekten önce ve yatmadan yapıyorum... toplam 20 dakika oluyor... inşallah faydasını görürüm... terlettiği için mutlaka faydası vardır.. inşallah incelirim kilom aynı olsada sorun değil valla...
çok teşekkür ederim canım sağol...ŞenizŞeniz

ah canım 77 kiloya 1.80 boy... sen beni bir düşün bakalım yorumun ne olacak.. 77 kilo 1.60 boy toparlacıktım.... şimdi sıkılaşıp 72'ye indim ama birde bana sor... 2 ayımı verdim... sen biraz versende boy kurtarır seni... bu kadar takma bence...

yakalarım ben öyle... ne yaptın bakayım sen diyeti baştan savmışsın... klava:klava: kovalayacağım... birde üstüne kilo almışsın... nerede senin azmin heee??? takıl peşimize verelim beraber kiloları... kaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile

boşver canım onlar terbiyesizlik yapmışlar... keşke sen kendini garantiye alsaydın.. bende güvenmiyorum kimseye sonra açıkta kalıyor insan... bu arada çok kızdım sana diyeti salla ilacı salla:mymeka::mymeka: geliyo bakkk...

çok teşekkür ederim canım... şımaracak halim yok valla bacaklarım çok kalın, göbiş daha duruyor, basenleri hiç sorma...
Günaydın herkese.
yine pazartesi yine pazartesi sendromu. hiç sevmiyorum pazartesi günlerini.

Kankimmmmmm nazar deydi hafta sonu giremedim bile... işletmeden çağırmaan hemen yazayım... tekrar gireceğim canım... evde dinlen bugün ohhh keyif yap benim yerimede canım...ŞenizŞenizŞeniz

teşekkürler canım... her yeni resimde dahada zayıf olacağım inşallah... ŞenizŞenizŞeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…