Nasil olsunn be canim hep ayni kosturmaca iste...
ben gidiyorum artık kızlar herkese iyi geceler yarın grş üzere kaydirigubbakcemile3
herkez gitmiş yalnız kaldım yine... iyi geceler...
AyParCaMM+, eates, fatma26+, xzeyna+, zeyinepu kızlar sobeledim sizi... neredesiniz tek başıma bekliyorum burada...
almiracım aldığın eşyaları öyle güzel anlatıyosun ki benimde bütün eşyalarımı değiştiresim geldi ama benim için bu aralar çok zor bende evin bütün halılarını değiştirdim saray halıda bir alana bir bedava kampanyası var bizde o fırsatı değerlendirdik birde bunların üstüne çamaşır makinem bozuldu e mecburen onuda değiştirdik anlayacağın bu kırizde bayağı bir borca girdik neyse canım güzel eşyalarını engüzel günlerde eskitirsin inşallahturkbayragi
saol acnım ılac almıyorum 2 gündür oda askıda ama yarın devam sözAllah yardımcın olsun canım... işin zor valla... bol bol sakinleştirici çaylardan iç ve kayınvalidenlerede içirde bu çaylar çok güzel falan diye... onlarda sakin olup sana bulaşmasınlar... biraz uzun kalacaklatmış... sıkıldıkça anlat canım paylaşalım.. hatta bir derdim var bölüümünde topik açç... kızdıkça yaz için boşalsın... Allah sabır versin canım...
hayırlısı olsun canım.. inşallah sorunsuz başlarsın işine... düzenini kuruyorsun yavaş yavaş... zamanla herşey olur inşallah...
ne güzel canm sizin eviniz yeni bir ev yen eşyalar...heryer bembeyaz heryer... temizliği biraz zorlar ama katlanacaksın artık.. herşeyini almışsın.. yalnız diyeti askıya alma o kadar ilaçda içiyorsu yoksaklava: klava: klava: kovalarım seni...
Aramıza hoşgeldiniz kızlar... doğru yerdesiniz... topiğimizi düzenli olarak takip ederseniz güzel motive olur ve süper tiyolar alabilirsiniz... ben daha önce çok denemiştim ama bir türlü verememiştim... bu topikte az yemeyi, dikkat etmeyi ve sebze ağırlıklı beslenmeyi öğrendim... 2 ayda 6 kilo verdim... inşallah böyle devm edeceğim...inşallah sizlerde hedeflerinize ulaşırsınız...a.s.a.s.a.s.a.s.
2 ay çok değilmi.. bazen 2-3 kilo aldığımızı fark etmiyoruz... haftada 1 tartılmak bence çok normal... verince süpriz oluyor ama yerinde saydığım hafta biraz daha sıkıyorum mecburen.. 2 ay beklersen ne zaman verdiğini, ne zama aldığını fark edemezsin...
Almiram hayirli olsun bebis, hadi bakalim Allah agiz tadiyla oturmayi nasip eder insallah...
Seni zor günler bekliyor birsürü is:)
Iyide kilo verirsin kostururken..
Tam olarak nezaman tasiniyorsun???
gunaydın kızlar tsk vıteralım senı cok ugrastırdım valla kımseden cekmemısındır benden kılomdan cektını neyse canlar durumlar ıyı dıyet supen gıdıyor hiç bukar motıve olmamıstım heralde yazın kendını göstermesıne borcluyum bunu bırazdanda kılomu degıstırcem iyice gaza getırsın benı valla gecen kardeslerım dondurmaları göturdu ablamla bız agzımıza surmedık dunde sucuklara el surmedık yanı cok sukur eskı irademe kavustum cokmuttluyum hadın kızlar bu hafta guzel bır yarıs cıkralım kımse 1 kılonun altına kılo vermemıs olsun lutfen bunu kendımız için daha cabuk ulasıcaz mutlu gunlere neyse bende bukarad kızlar canlarım hepını yanaklarını kıtlıyorum az kalorılı bırgun gecırırsınız buseferdam fotolarına baktım canımcım aslında fazla kılolu durmuyo bence basenlere agırlık vermelısın yoksa hossun dıcem ama demıyom sımarma dıyetı bırakma devam canım harıskasın öptüm
hayırlı ömürlü olsun cimcime ben erkek teyzesiyim ne kadar güzel bişi olduğunu anlatamamGünaydın kızlar herkese iyi sabahlar hayırlı haftalar
geçmişi okuyamadım herkes iyidir inşallah sabah sabah işlere dalıyorum arada görüşrüz az kalorili günleeeeeeeeer :)
bu arada biz ticket olayına girdik yemek şirkete gelmicek yane artık daha fazla kilo almam umarım pizzalar pideler fast food falan
görüşürüzz
aaa bu arada ben kız halası oldum heheh bebeğin cinsiyetini sormuşunuz :):ecrin_bebek:
biraz abartmışsın canım ama onların da yaptığı su götürmez bişi insan herşeye hakim olamıyor bazen fisfisfiskızlar sünnet düğününden gelıyorum cok yoruldum kızlar bugün hırsıma agladım desem yerıdır.bu sünnet aılesı bızım hem akraba hem komsu burda gecengün benı kuafore cagırdılar bende dedımkı ben zaten aynı kuaförde randevu yapcaktım madem sız cagırıyosunuz sızınle gelırım ama ücretını öderım dedım ya olurmu falan dedıler.ıyı madem bakarız ben randevu yapmıyorum ozaman dedım.ok dedıler sonra babamlada haber göndermısler ok dedım.ama bu 1 ay önce oluyo.sonra hıc ses seda yok.neyse bende ogün gelır ararlar cagırırlar dedım öle kaldı kızlar öglen oldu yok bı ses.megerse vazgecmmısler sonra ben kuaförü aradım dedımkı onlar gıdınce benı cagır fön cektırecem.ha beklıyom yok aksam bes oldu altıda dügüne gıdecez kuaför bekle dıyo bana sonrada aradı alamam senı önce onları bıtırecem sıra sana gelmıyo demesın sınırıme nasıl oldum nasıl kızdım o ınsanlarakonusmadım ayrı oynadım resım cekılelım dedıler cekılmedım cokmu abarttım hashas günümdeyım bılmıyorum ama bu dönek ınsanlara herzaman kızıyorum.madem nıye cagırıyosun benım planımı altüst edıyosun madem vazgectın nıye bana randevu yapmam ıcın uyarmıyosun.kızlar comu abartmısım
canım o nasıı söz lütfen vee hep böle devam et artık birazda sen bizi motive edersin
herkese günaydın kıslar nasılsınız bugün benim ilk günüm işsiz bakalım ne kadar dayanabilicem
tv de gündüzleri bişey olmadığını biliyomusunuz abuk sabuk programlar varmış yaa neyse yabancı kaanallarda dil geliştiricem artık
bursefam görüşemiyoruz canım nasılsın
bu dfa da ben geldm :lepi: basladn mı stepper a naptınn
hoşbulduk canlar benim kilo 77 boy 1.80 yani bildiğiniz danayım inşallah inşallah zayıflarım ya aslında düğünden sonra böle oldum ben gelsin kremalı börek gitsin sütlü çörek aha sonuç bu ammaaan ammmaaan :içelim:
tüh yakalanmışım...
ara ara bakıyorum kilo durumları nasıl diye
benim berbat çünkü kilo almışım ve aynıyım hala benneyaptımki(77 mafoldumben)
ama sen süpersin maşallah iyi azimli gidiyorsun :lepi:
kızlar sünnet düğününden gelıyorum cok yoruldum kızlar bugün hırsıma agladım desem yerıdır.bu sünnet aılesı bızım hem akraba hem komsu burda gecengün benı kuafore cagırdılar bende dedımkı ben zaten aynı kuaförde randevu yapcaktım madem sız cagırıyosunuz sızınle gelırım ama ücretını öderım dedım ya olurmu falan dedıler.ıyı madem bakarız ben randevu yapmıyorum ozaman dedım.ok dedıler sonra babamlada haber göndermısler ok dedım.ama bu 1 ay önce oluyo.sonra hıc ses seda yok.neyse bende ogün gelır ararlar cagırırlar dedım öle kaldı kızlar öglen oldu yok bı ses.megerse vazgecmmısler sonra ben kuaförü aradım dedımkı onlar gıdınce benı cagır fön cektırecem.ha beklıyom yok aksam bes oldu altıda dügüne gıdecez kuaför bekle dıyo bana sonrada aradı alamam senı önce onları bıtırecem sıra sana gelmıyo demesın sınırıme nasıl oldum nasıl kızdım o ınsanlarakonusmadım ayrı oynadım resım cekılelım dedıler cekılmedım cokmu abarttım hashas günümdeyım bılmıyorum ama bu dönek ınsanlara herzaman kızıyorum.madem nıye cagırıyosun benım planımı altüst edıyosun madem vazgectın nıye bana randevu yapmam ıcın uyarmıyosun.kızlar comu abartmısım
gunaydın kızlar tsk vıteralım senı cok ugrastırdım valla kımseden cekmemısındır benden kılomdan cektını neyse canlar durumlar ıyı dıyet supen gıdıyor hiç bukar motıve olmamıstım heralde yazın kendını göstermesıne borcluyum bunu bırazdanda kılomu degıstırcem iyice gaza getırsın benı valla gecen kardeslerım dondurmaları göturdu ablamla bız agzımıza surmedık dunde sucuklara el surmedık yanı cok sukur eskı irademe kavustum cokmuttluyum hadın kızlar bu hafta guzel bır yarıs cıkralım kımse 1 kılonun altına kılo vermemıs olsun lutfen bunu kendımız için daha cabuk ulasıcaz mutlu gunlere neyse bende bukarad kızlar canlarım hepını yanaklarını kıtlıyorum az kalorılı bırgun gecırırsınız buseferdam fotolarına baktım canımcım aslında fazla kılolu durmuyo bence basenlere agırlık vermelısın yoksa hossun dıcem ama demıyom sımarma dıyetı bırakma devam canım harıskasın öptüm
Günaydın herkese.
yine pazartesi yine pazartesi sendromu. hiç sevmiyorum pazartesi günlerini.
canım o nasıı söz lütfen vee hep böle devam et artık birazda sen bizi motive edersin
herkese günaydın kıslar nasılsınız bugün benim ilk günüm işsiz bakalım ne kadar dayanabilicem
tv de gündüzleri bişey olmadığını biliyomusunuz abuk sabuk programlar varmış yaa neyse yabancı kaanallarda dil geliştiricem artık
bursefam görüşemiyoruz canım nasılsın
günaydın şekerler
bursefacım resimlere baktım çok güzel çıkmışsın maşallah
ben ev işleriyle boğuşuyorum sabahtan beri :1ninca:
bugün çok işlerim var çooook kayınvalidemin yanına gideceğim oğlan orda gitmeden evi bi toparlıyım diyorum oğluşumu da nasıl özledim ben yaaagamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?