Sağol beeebeeeğğğmmm umarım cumaya kadar korurum regl ile canavar gibi oluyorum yaaa oooooooooooooooooooooofffffffffffff
canım neler istiyo neler
ben sendende yaşlıyımBiri bana yemeğimi hazırlasın ya ben yaşlı ve regl olan bir kadınım
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsunselam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim(((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm(((((
hangi rakamı gördün kız,Bende dün tartıldım
bi rakam gördüm gamzem, cumayı bekliyorum tartılmadan
bende doymadım :26: zeroda yok :26:Nugget ve domatesle doymıcam sanırım ben.:26:
Gidiyim de benzinciden zero alayım.
Hem tatlı isteğimi bastırır hem tok tutar.
Gidiyim de geliyim.
burda desteğin alası var canımslmmm kızlar geçmişe daldım slm vermekte geciktim biraz herkese güzel ve sağlıklı bi hafta diliyorum
ben dün akşamdan beri gribim yine de tam gaz devam,
dileğim önerini dikkate alacağım akşamları daha hafif geçirmeye dikkat edicem zaten dün akşam yemeği bile yemedim eşimi beklemekten(
ama bundan sonra salata yoğurt sebze üçlüsüyle devam edicem
ilk 15-20 gün çok kilo kaybı olur benim için önemli olan sonrası işte o zaman lütfen yanımda olun bir kaç gündür bir takım sorunlarımız var onları halletmeye çalışıyorum
soğuk duşa hayatta girememSoğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları
yuh diyorumartık 80lerde değilim gamzem
bide reglkenmi verdin sen kiloSağol beeebeeeğğğmmm umarım cumaya kadar korurum regl ile canavar gibi oluyorum yaaa oooooooooooooooooooooofffffffffffff
canım neler istiyo neler
kızlar çavdar ekmeğim bitmiş markete ekmek almaya gidiyorum,bu sefer tahıllı alcam biraz da dinlenirim bol nane limonla inş.akşama daha iyi olurum
akşama görüşürüzz
çok teşekkür ederim canım
aynen canım kilo hiçkimseye yakışmıyor
yakışıyor diyenler yalan söylerler
sen de hedefine ulaşırsın inş
vay vay vayyyy anam bi yaşıma daha girdim gribi bi atlatayım ördek gibi sudan çıkmıycam :)
dilek te demişti bol yoğurt ye diye bir haftadır yoğurt tüketimimi fazlalaştırdım
bilgilerin için sağol canım sen yine ara ara dr.un senle paylaştıklarını aktar :)
Soğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları
kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz
acaip iyi geliyor..diri tutuyor
Sağol beeebeeeğğğmmm umarım cumaya kadar korurum regl ile canavar gibi oluyorum yaaa oooooooooooooooooooooofffffffffffff
canım neler istiyo neler
bende doymadım :26: zeroda yok :26:
yuh diyorum
sen napıyon yaaa
2 günde 2 kilomu verdin neeee
aman allahım
aynen ben güzele güzel demem güzel eğer dobiçseŞişmansan çirkinsin.:90::90::90:
ben dayanamıyorum
3te bitiyorBitki çayı o vakit.
4 de bitiyordu dimi okul?
Accık dayan
79.7 gördüm minem spor ve maydanoz suyu ikilisi diyorum kesinlikle , sporu çok arttırdım, bi de suyyun nerdeyse 1 ltresini akşam içtiğim için akşam çok yiyemiyorum :26:
inş korursun tatlım bende bu hafta regl kurbanı oldum ben yandım sen yanma noram
bu gün yürüyüş yapacam yağmurdan fırsat bulabilirsem
ama çok iyi geliyor ya
ben hep yapmaya çalışıyorum...
3te bitiyor
dayanacam mecburen
spor yapamıyorum ben yaaa
maydanozuda denemek lazım
bi tutamı 10 dk kaynatıyorsun 10dkda demliyorsun demi
toplamda 20 dk
vay vay vayyyy anam bi yaşıma daha girdim gribi bi atlatayım ördek gibi sudan çıkmıycam :)
dilek te demişti bol yoğurt ye diye bir haftadır yoğurt tüketimimi fazlalaştırdım
bilgilerin için sağol canım sen yine ara ara dr.un senle paylaştıklarını aktar :)
kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz
acaip iyi geliyor..diri tutuyor
Unonun karışık tahıllı ekmeği süper bnce
Şişmansan çirkinsin.:90::90::90:
Yaa Dilek diyorsa bi bildiği var işte.
Hocanın dediğini dee yaptığını yapma.:90:
Soğuk duşş heee
Yazın süper oluyor aslında.
79.7 gördüm minem spor ve maydanoz suyu ikilisi diyorum kesinlikle , sporu çok arttırdım, bi de suyyun nerdeyse 1 ltresini akşam içtiğim için akşam çok yiyemiyorum :26:
Gamzem yiyemiyorum ki benim ki benden ayrıldı zaten herşey çok boş geliyor , bilerek yemiyorum aslında ceza olsun bana
Dolapta çilekli puding var , ofisin üst kattaki teyze getirdi, ki dayanamazdım eskiden olsa , yok yani
o iş ne oldu tatlım.gelişme yokmu.o acıyı yeni yaşamış biri olarak seni çokiyi anlıyorum.ama inan bana çbk geçiyor.sen hep
böyle kalacağını düşünsen bile geçip gidiyor.yeni insanlar yeni heycanlar başlıyor.
inan bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?