70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Sağol beeebeeeğğğmmm umarım cumaya kadar korurum regl ile canavar gibi oluyorum yaaa oooooooooooooooooooooofffffffffffff

canım neler istiyo neler

inş korursun tatlım.bende regl kurbanı oldum hafta sonu ben yandım sen yanma noram
bu gün yürüyüş yapacam inş yağmurdan fırsat bulabilirsem

Biri bana yemeğimi hazırlasın ya ben yaşlı ve regl olan bir kadınım
ben sendende yaşlıyım
benden bişey olmaz
allah rahmet eylesin canım mekanı cennet olsun
çok zor bir acııı
,Bende dün tartıldım
bi rakam gördüm gamzem, cumayı bekliyorum tartılmadan
hangi rakamı gördün kız
Nugget ve domatesle doymıcam sanırım ben.:26:
Gidiyim de benzinciden zero alayım.
Hem tatlı isteğimi bastırır hem tok tutar.
Gidiyim de geliyim.
bende doymadım :26: zeroda yok :26:
burda desteğin alası var canım
sorunlarını halletsen daha zevkle verirsin kilocuklarını
Soğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları
soğuk duşa hayatta giremem
artık 80lerde değilim gamzem
yuh diyorum
sen napıyon yaaa
2 günde 2 kilomu verdin neeee
aman allahım
Sağol beeebeeeğğğmmm umarım cumaya kadar korurum regl ile canavar gibi oluyorum yaaa oooooooooooooooooooooofffffffffffff

canım neler istiyo neler
bide reglkenmi verdin sen kilo
benimde canım çok şey istiyor yaaaaa

kızlar çavdar ekmeğim bitmiş markete ekmek almaya gidiyorum,bu sefer tahıllı alcam biraz da dinlenirim bol nane limonla inş.akşama daha iyi olurum
akşama görüşürüzz

Unonun karışık tahıllı ekmeği süper bnce

çok teşekkür ederim canım
aynen canım kilo hiçkimseye yakışmıyor
yakışıyor diyenler yalan söylerler
sen de hedefine ulaşırsın inş

Şişmansan çirkinsin.:90::90::90:

Yaa Dilek diyorsa bi bildiği var işte.
Hocanın dediğini dee yaptığını yapma.:90:

Soğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları

Soğuk duşş heee
Yazın süper oluyor aslında.

canım neler istiyo neler

inş korursun tatlım bende bu hafta regl kurbanı oldum ben yandım sen yanma noram
bu gün yürüyüş yapacam yağmurdan fırsat bulabilirsem

yuh diyorum
sen napıyon yaaa
2 günde 2 kilomu verdin neeee
aman allahım

79.7 gördüm minem spor ve maydanoz suyu ikilisi diyorum kesinlikle , sporu çok arttırdım, bi de suyyun nerdeyse 1 ltresini akşam içtiğim için akşam çok yiyemiyorum :26:

kızlar
dün akşam yazmıştım doyduğum halde canım bişeyler istiyor dur diyemiyorum kendime diye
kantine ayran almaya gittim çikoda alacaktım para yoktu yanımda
yemekten sonrada tost yediler öğretmenler odasında
bende yiycem dedim kantin kapalı
vardır bundada bir hayır
karnım aç 7 otlu çayımı hüpletiyorum

Bitki çayı o vakit.
4 de bitiyordu dimi okul?
Accık dayan
3te bitiyor
dayanacam mecburen
79.7 gördüm minem spor ve maydanoz suyu ikilisi diyorum kesinlikle , sporu çok arttırdım, bi de suyyun nerdeyse 1 ltresini akşam içtiğim için akşam çok yiyemiyorum :26:

spor yapamıyorum ben yaaa
maydanozuda denemek lazım
bi tutamı 10 dk kaynatıyorsun 10dkda demliyorsun demi
toplamda 20 dk

inş korursun tatlım bende bu hafta regl kurbanı oldum ben yandım sen yanma noram
bu gün yürüyüş yapacam yağmurdan fırsat bulabilirsem

Gamzem yiyemiyorum ki benim ki benden ayrıldı zaten herşey çok boş geliyor , bilerek yemiyorum aslında ceza olsun bana

Dolapta çilekli puding var , ofisin üst kattaki teyze getirdi, ki dayanamazdım eskiden olsa , yok yani

3te bitiyor
dayanacam mecburen

spor yapamıyorum ben yaaa
maydanozuda denemek lazım
bi tutamı 10 dk kaynatıyorsun 10dkda demliyorsun demi
toplamda 20 dk

Evet ve işe yaramıyor diyip bırakmayın kızlar ödem mödem bırakmıyor, şu hafta bile regl im ama sadece sancm var hiç şişkinliğim yok :26:

memnuniyetle tatlım

kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz
acaip iyi geliyor..diri tutuyor

ben onu hep yaparım acayip etkisi var ya hemde sarkmasını önlüyor

sen şimdiden başla dileğim ben normal duşumu alıyorum çıkmadan önce soğuk suyu döküyorum kendime geliyorum

bende başlayacam maydonoz suyuna

Aslında sizlere birşeyler önerirken çekiniyorum,

ben sizin yanınızda yetiştim resmen, özellikle de dilom bildiklerimin çoğunu o öğretti
ama tek başına sporla bu kilo gidemez sanırım ben maydanozu içtiğimden beri bi kere şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum :26:

Son düzenleme:
kızlaaaar selam,
geçen hafta çok şişkindim cumartesi bir umut tartıya tekrar çıktım ve 61.4 olduğumu gördüm.ve acayip mutlu oldum.aynı gün izmire doğru yola çıktık.dün diyet biraz aksadı akşam yemeğini çok geç yedik.bu akşamüzeri de kuşadasında otele yerleşicez açık bü,fe herşey dahil otelde ne kadar diyete sadık kalabilcem bilmiyorum ama moralim yüksek geldim olurda bir kaç kg artıda olursam dönüşte sizlerle halledebileceğimi biliyorum.
şu anda ağaç altında babamızın kursunun bitmesini bekliyoruz kızımla o yeni oyuncağıyla oynuyor ben de size yazıyorum pc nin pili dayanana kadar burdayım.herkes iyidir inşllh..

o iş ne oldu tatlım.gelişme yokmu.o acıyı yeni yaşamış biri olarak seni çokiyi anlıyorum.ama inan bana çbk geçiyor.sen hep
böyle kalacağını düşünsen bile geçip gidiyor.yeni insanlar yeni heycanlar başlıyor.
inan bana.

yaa konuşuyoruz fln arada, uzak kalamıyoruz, hele ki ben nefes alamıyorum bazen nasıl alışmışım

Bu kadar çok sevmek istemiyorum onu ama elimde değil

25inde gelicek işte o zaman belli olur , bana mesaj atıyor devamlı ama ben bizi özlüyorum yaa

offf gamzem ooof hiç açmayalım bu konuyu zaman herşeyi göstericek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…