Regl bittikten 2 gün sonra tatlım.
dünkü resimlerden sonra mutsuz musuuunn
totona totona vururum kız senin
harika olmuşsun kızım eski resimlerine bak da bi farkına var istersen
kızların fikirleri güzel siyah kot hoş olur
üzerine de kalçanı hafif kapatacak, ama bel kısmı dar olan bi bluz
ben bile evlenme teklifi ederim
selam canlarım
ben de menümü yazayım..
kalkınca:2 kuru kayısı 1 bardak ılık su
okula geç kalıyordum kahvaltı yapamadım :26:
okulda 1 tane probis yedim proteinli yazıyor üstünde sağlıklı bisküvi
ara:
eti form mısır patlağından 1 tane
eti yulaflı bisküvi 1 tane
öğle:
80 gr. ton balığıyla salata
1 küçük paket ayran
ara:
2 top dondurma küllahsız
akşam:
yoğurtlu semizotu salatası
bi daha ara yapar mıyım bilmiyorum
yaparsam 10 fındık-incir/kahve-2 kuru kayısı şeklinde yaparım
ahahah çatlak.
Bilemiyorum bulucaz bişiler.
İnsanoğlu nankör bi yere odaklanınca sürekli çirkin gelio orası işte.
Sabah dışında güzelmiş canım afiyet olsun.
Sen spor yapıyorsun oralarda gider.
Ben pek totomu kaldırmadığımdan umutsuz vakayım
Ablamdan onay alabilirsem stepper alayım diyorum.
Sen kullanıyor musun spor salonunda nasıl sence canım?
herkese slm canlarım..bugün çok kötüyüm 1 bardak süt içtim moralim bozuk bişey yiyesim falanda yok.1 aydır bir durum yaşıyorum uyumaya korkuyorm bu 3.cü oldu gece gözlerimi kapatır kapatmaz nefesim kesiliyor sabaha kadar ağladım.oturdum..can hawliyle yataktan çığlıklarla kalkıyorum..kalkamamaktan korkuyorum..offfff..
geçmiş olsun tatlım,panik atak olabilir canım doktora görün istersenyok canım o değil bu nefes darlığı çekiyorum..uykuya dalamıyorum.ölmekten korkuyorum bişeyden değil yani.şuan hala nefes almakta biraz zorlanıyorum..kalp grafiği çektirdim kalpte problem yok dedi ama nabzım 120lere çıkıyor bazen..astım we solunum hastalıklarına gitmem lazım bide gidebilirim inşallah
haaa dün bana kocam ne dediii
göbeği açık bişi giymiştim evde
aynaya bakıyodum belim ne kadar incelmiş faln diye
belin incelmişte alt tarafın ayrı bi cumhuriyet, bazğımzıslığını ilan etmiş dedi
ben başının etini yedim tabi senmisin o lafı diyennn
duruyor duruyor bi laf söylüyor sinirlerimi zıplatıyorrr benimmm
Başınız sağolsun canım,Allah rahmet eylesin...zor yaa bu durumlarda ne diyeceğimi bilmiyorum,Allah sabrınızı artırsınselam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim(((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm(((((
geçmiş olsun canım..kızlar çavdar ekmeğim bitmiş markete ekmek almaya gidiyorum,bu sefer tahıllı alcam biraz da dinlenirim bol nane limonla inş.akşama daha iyi olurum
akşama görüşürüzz
duştan çıkmadan ayaklara da soğuk su tutun kızlar,baş ağrısı yaşama olasılığı azalırmış..kızlar soğuk sudan bahsedince
aklıma geldi
banyodan çıkmadan önce göğüs bölgenize soğuk suyu 2_3 dk tutun
tabi dayanabilirseniz
acaip iyi geliyor..diri tutuyor
canım 1 porsiyon puding 160 kalori mi neydi galiba..2 ara yapabilirsinnGamzem yiyemiyorum ki benim ki benden ayrıldı zaten herşey çok boş geliyor , bilerek yemiyorum aslında ceza olsun bana
Dolapta çilekli puding var , ofisin üst kattaki teyze getirdi, ki dayanamazdım eskiden olsa , yok yani
baco 1 sap maydonozu kaç sefer kaynatıyosun?buzdolabında bekletsek nolur?biraz isin raconunu öğrettAslında sizlere birşeyler önerirken çekiniyorum,
ben sizin yanınızda yetiştim resmen, özellikle de dilom bildiklerimin çoğunu o öğretti
ama tek başına sporla bu kilo gidemez sanırım ben maydanozu içtiğimden beri bi kere şişkinlik yaşadığımı hatırlamıyorum :26:
slm bebisler
gecmise dalacakdim ama esim acele ettiriyor
bugün isde degilim
simdi fitnesse gittip
kadindoktoruna gitcem sonra
hadin öptüm sizi
kamufle yöntemleriyle o çirkin gelen yeri kapat
önemli olan sevdiceğinin çirkin görmemesi
evet ya öğlenki salatayı hazırlıcam diye kahvaltı yapamadım :26:
manitamla okulda ton balıklı salata yedik iyice birlikte diyet modundayız
slm bebisler
bugün isde degilim
simdi fitnesse gittip
hadin öptüm sizi
Vayyy beraber diyet yapmakta iyi ya.
Birbirinizden destek alırsınız.
Hem evlenince falan da iyi olur.
Yemek derdin olmaz.
Kahvaltıyı baayaa sağlam etmişsin ne güzel.
1 dilim beyaz ekmek pek yakışmamış ama.
Baklava ve dondurma içinde sebeplerin varmış.
düzenli yaptığnda faydasını görürsün cnmebru şallının selülit savarını indirdim netten ama yapamadım zor geldi pilates bana
allah rahmet etsin. başınız saolsun çok zorselam kizlar..
cok üzgünüm sabah kötü haber aldim
gelinimizin babasi vefat etmis ........
coook üzüldüm
aradim...
sadece agladik o biseyler söyledi agladi ben agladim basin sagolsun bile diyemedim(((((((((
Allahim sabirlar versin coook üzgünüm kafam kazan gibi
yaninda olmayi cok isterdim ya kiyamamm(((((
geçmiş olsun sende burdan kopma cnmslmmm kızlar geçmişe daldım slm vermekte geciktim biraz herkese güzel ve sağlıklı bi hafta diliyorum
ben dün akşamdan beri gribim yine de tam gaz devam,
dileğim önerini dikkate alacağım akşamları daha hafif geçirmeye dikkat edicem zaten dün akşam yemeği bile yemedim eşimi beklemekten(
ama bundan sonra salata yoğurt sebze üçlüsüyle devam edicem
ilk 15-20 gün çok kilo kaybı olur benim için önemli olan sonrası işte o zaman lütfen yanımda olun bir kaç gündür bir takım sorunlarımız var onları halletmeye çalışıyorum
selülit oluşumunu engelliyo çok sağlıklı ama dayanabilsekSoğuk duş ta zayıflatıyor kalori yaktırıyor.birde yoğurt özellikle göbek bölgesindeki yağları yakıyormuş.
doktorumun bnm le paylaştıkları
artık 80lerde değilim gamzem
noracm tebrik ederimEvet ve işe yaramıyor diyip bırakmayın kızlar ödem mödem bırakmıyor, şu hafta bile regl im ama sadece sancm var hiç şişkinliğim yok :26:
kızlar bıraz once tartıldım 68.2 cıktım
canm kilo alma hikayemiz aynı evlilik ve doğum bende doğmdan sonra 2 yıl 80lerde gezdm şükür şimdi kurtuluyorumselam ben de bu gruba dahil olmak istitorum ne yapmalıyım ? kilo,boy gibi ölçülerimi bi yere eklemem gerekiyor mu?
Boyum 1.65,kilom 73.7 ve 26 yaşındayım.
Aslında 3 yıl önce evlenene kadar en fazla 60 kg olmuş bi insandım genelde 57 civarında seyrederdi kilom.
2009 yılında evlendim.Evlendikten 10 ay sonra 65 kg ile hamile kaldım ki tamamen plansızdı ve o kiloyla hamile kalmayı hiiiiiççç istemezdim.
İlk 5 ay 6 kilo verdim mide bulantılayla.Dedim tamam son 4 ay alsam alsam 10 kilo alır doğururum.Ama hiç öyle olmadı kızlar,tecrübe olsun diye anlatıyorum size...93 kilo ile doğuma girdim.28 kilo yani...
Oğlum 16 aylık..emzirmeye devam ediyorum.Emzirdiğim ilk aylar hiç oralı olmadım emzirdikçe gider palavrasına kandım ama hiç bişi gitmedi.Ocakta doğum yapmıştım ve geçen haziranda 83 kg olarak memlekete geldiğimde tanıyamadılar benı...Her gören şok oluyordu,ne kadar şişmanlamışsın dedikçe benım moralım bozuluyordu,yolmak istedim o insanların hepsini:))
Geçen yaz vere vere 3 kg verdim.Emziriyodum bebeğim henüz 6 aylıktı.Eylülde 80 kilo ile okula döndüm.Öğretmenim bu arada.Aman Allah'ım hiç bi kıyafetim bana olmadı...o kadar zordu ki..
Ama ne yaptıysam olmadı,yemek abur cbur,pizza,pide...görünce dayanamıyodum.Spor desen bebek ve iş varken zaman yoktu...Aslında bahaneydi bu sonuçta zayıflamak sağlıklı bi insan olmak da bebeğim için yapacağım bişeydi...hem günde 1 saat bulunamayacak bişi değildi ama yine de bahane üretiyor beyin işte...
En son geçtiğimiz mart ayının 19unda ani bi kararla 77.3 kg olarak diyetisyene gittim.Verdiği diyet listesini 1 hafta uygulayabildim ve o hafta 2 kg verdim.Ama spora başladım.Haftada 2 gün step aerobik yapıyorum ara sıra pilates ve jillian.Abur cuburu hayatımdan çıkardım.Ekmeği azalttım.Onun dışında evde ne varsa doyana kadar yıyorum.abur cubur en buyuk zaafımdı ayda 2-3 kereyı geçmiyo şu an.
1,5 ayda 77.3 ten 73.7 ye inerek 2.6 kilo verdim bu sayede.Yavaş belki ama diyet modunda değilim herşey serbest sadece miktarı az.Kendimi " bundan bi tabak da yesem bi kaşık da yesem ağzımda kalacak tat aynı" diye az yemeye motive ediyorum...
Hedefim 58 kilo olmak...kendime 6 ay zaman verdim yazın daha çok zayıflarım gibi gelıyo...
iyi haberlerle gel cnmslm bebisler
bugün isde degilim
simdi fitnesse gittip
hadin öptüm sizi
Vayyy beraber diyet yapmakta iyi ya.
Birbirinizden destek alırsınız.
Hem evlenince falan da iyi olur.
Yemek derdin olmaz.
tebrikler darısı başımızaselaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
kızlar duydugum seler karsısında cnm yemek ıstemıo
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
yengemn abıyesı wardı cok begenıodum olmuodu tabıkı bana
annem hasret sacmalama sen onun ıcıne asla gıremessn dıodu
sımdı gıydm annm aglıcktı nerdeyse
noldu sna bole dıo
bende bu kadr zayfladıgımı sanmıodum ama basarmısın yane
ama cok gec saatlere kadr oturup bısıler tıkınıoruz
cok kacamk yaptıgım solenemz bol bol su ıcıorum
ıns kılo almadan donerım aranıza
sewıorum sızı
hersey sızlerın sayesınde
selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
noldu sna bole dıo
sewıorum sızı
hoşgeldin canım
en güzel şeyler o sözler zaten
iyice keyfin yerine gelmiştir
çok kaçamak yapmadan gel
amann canım yaşlı işte,kafasında bi doğru var ,koşullar değişsin yıllar boyu o doğru onun kafasında değişmez..öyle kabullenben durgun topik durgun sf ilerlemiyo ne iş?
geçen gün eşimle konuşuyoruz. annesi aramış(kaynanam) oğlum siz arabayı nasıl aldınız demiş. eşimde kredi ile demiş. oğlum niye kredi çektiniz faiz haram çekmeyin bir daha demiş.
şimdi bu bizim çektiğimiz 3. kredi falan. araba boç vb için daha öncede çektik mecburen. ya çok güldüm kadına. kredi haram diyor peki ben nasıl başka türlü mal sahibi olacağım. ayrıcana tek maaşla o kadar sıkıntı çektiğimiz günler arayıpta bir ihtiyacınız var mı demez diniz. kredi kartı ile borç ile düşe kalka geçinirdik. Bazen ben mi çok fesadım diyorum ama kadınıda anlamıyorum. neyse canımı sıktı yine arkasından çekiştirmeyeyim
ev temizliğini de spor olarak görbebişim uyudu bendemi spor yapsam ne ama çok işim var çamaşır katlanacak etrafı ... götrüyor bugün hiç iş yaptırmadı bu kız bana
yoksa ikisinidemi yapmiyim yordu beni hep kucak
selaaaaaaaaaaaaaam
ben geldım
her benı goren sok oldu
cok guzl olmussn dıolr
noldu sna bole dıo
sewıorum sızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?