70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ufffffffffffff acıdı ama yaaaaaaaa :tomato::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

bursefacım öle deme ben zaten hiç bi zaman zayıf olmadım ama boy olup bide kilo olunca kazulet oluosun işte:çok üzgünüm:ama bazılarına yakışıo kilo ya dimi

bursefacım öle deme ben zaten hiç bi zaman zayıf olmadım ama boy olup bide kilo olunca kazulet oluosun işte:çok üzgünüm:ama bazılarına yakışıo kilo ya dimi

tamam canım ama sen 70 kilodan aşşağıya düştükçe baya zayıf olursun... şu anda bile kilolu olduğunu düşünmüyorum... sıfır bendenmi olmak istiyorsun??? 4-5 kilo vermen yeterli bence... 70 kilo olduğunda çok normal olursun bence... ben 6 kilo verdim daha önümde en az 11 kilo var... ideal kilom 55 civarı ama benim hedefim 60.. sonra kaburgalar sayılmaya başlıyo...

slm kızlar.bugun nihayet gecen haftaki kilomu gördüm tartıda,cok mutluyum.bu mutlulugun sarhosluguyla biraz kacırdım gene bugun sabah normal kahvaltı,oglen domates corba,bugulama balık,salata,1 dlm borek,yemekten yarım saat sonra da 2 dlm turta yedım:1shok:nolcak benim halim yaaa

merhaba canım.. turtaya kadar herşey normal ama turta biraz bozmuş... gerçi kremalı falan değilri ama yinede hamur... akşama bolbol spor yürüyüş yaparsın artık... yakman lazım lop lop yapışmasın biryerlerine... akşamada çorba salata yada sebze yersen dengelersin zaten... verirken canımız çıkıyor ama hopp diye hemn geri alıyoruz... aman canım dikkat et...:1hug::1hug:

selam arkadaslar artik bende diyet yapmayi cok istiorum ama birtulu basaramiorum.. spor yapiordum duzenli cok SIKILMIStim biraktim tek bacaklarim felan sertlesmisti baska faydasini goremedim..
kilom 74,5 boyum 1.63 bide yasim daha 18 cok fazlam war ama nasil yapicagimi inan bilmiorum sizler neler yapionuz biz ablamla yuruyoruz ama bi faydasi yok gibi diyeti hic basaramadim zaten bogazimi tutamiorum..

cikolota felan yemiorum sekeri bazen abur cuburla aram yok cola felan iciorum.. aksamlari cok yiyorum tatliyi da yemem hic .. mafoldumben
1 ay sonra Turkiye gidcez en azindan 1, 2 kilo versem cok iyi olur zaten turkiyede zayifliorum..ama cok eringecim ve cok uyuyorum gec yatiorum .. okul olmadigi zaman en az 1 yatiom oglen 12de kalkiom.. mafoldumben

herkes dior uyumakta cok kilo yapar... ama iste uyuyom hep.. klava:

ama inanin cok istiorum zayiflamagi ama tek istemeyle olmuyor herhalde..
bana tavsiyeleriniz warmi.. a.s.

Son düzenleme:

aslında sabah spor da yaptım,yarım saat yürüdüm bantta,aksam yürümem heralde ,saçlarım fönlü,yarın da kullancam:icecream: böyle faktörler de var sporu etkileyen biliyorsun.aksam az yerım ama genelde geciştiriyorum zaten.turta yememe sebep de arkadasım,taa italyalardan taşımıs,çok ısrar etti,yemesem olmazdı şimdiyerimseniben

merhaba canım.daha cok gencsın sen,ağır diyet yapma zararlı olabişlir,gelişme aşamasındadır vucut hala.bence yapman gereken tek sey faydalı seylere kendını alıstırmak,erken yatıp erken kalkmak gibi,ve düzenli egzersiz yapmak,hatta bir spor dalıyla ugrasmak,bunu yaparsan dikkat etmene bile gerek kalmaz,kolayca kilo verirsin uzun vadede, bir daha da almazsın,anlastık mıvereliniortak

bugün hafif yemekle atlatırsın işte... o kadar uzaktan gelince yememek olmazdı zaten... arada kaçamak olacak o kadar... yürümüşsünde başka birgün telafi edersin canım...

kesinlikle aynı fikirdeyim 5 kilo bile yeter sana bzler 1.60 1.65 boylarla senn kilondayız yani bi de bzi dusun =)) bu arada bursefacım kac adım yapıyosun

ama canlarım kemikler iri bende hem bide bebiş istiyorum o yüzden zayıfalayayım die uğraşıorum:)ben aslında 82 kiloydum 2 ay önce sonra baktım olmuo bi arkadaşım lahana çorbası yapalım dedi yaptık yedik ii de oldu ama sonra bi hastalandım vitamin kaybından iğne iğne daha yapmam siz neler yapıosunuz fıstıklar kilocuklar gitsin deyi???

cnm daha boyun da uzar belki 18missin herkese tawsiye ediyorum sana da tawsiye edym bak stepper kullan ben de kilo weremiyodum stepper a ne zmn basladım o zman basladm incelmeye smdi herkes ne kdr inceldin dio we diyet de yapıyorum diyemicem sdece dikkat ediyorum.yuruyusle ben de zayıflayamyorum artık nedense 1 2 ay okula yuruyrek gttm hc bi sey degismedi http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...imiz/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum-94.html stepperla ilgili blgilere burdan bakabilirsn sekerm bi de cignme yontemini dene istersen cok basit bi yol ama gercekten ise yarıyo yerimseniben

kac gun yaptın ki onu bi de nasıl icebildin cok kotuydu tadı :tomato: ben ciddi bseler yapmıyorum elma kromla basladım ise yaramadı ama en azından moda girdim hep tok tutuyodu yuruyus yapıodum aynı zmnda sonradan da stepper a basladım onunla inceldim 4 kilo gitti smdilk :asigim:

herkese tekrar merhaba
ben bugün bayagı abarttım
sabah 4 dilim tussuz etimek, yarım tabak kadar menemen, 2 zeytin ,kuşburnu marmelatı,8 tane yaprak sarma yedim
öğlen tavuk döner ayran
akşam ise yufkalı bulgur pilavı ayran turşuyu ziftlendim
vee gün daha bitmedi aksamda eniştemin doğum gününü kutlicaz biraz da pasta yicemm
tabii bugün p.tesi olduğu için birkaç kadehte demlenicen öff yaaaaaa
artık en fazla kiloyu bu hafta ben alarak birinciliği gögüslerim
evde oturmak maalesef yaramıcak bana öğlen yemeginin üstünede 2 saat uyudum

ooo yarasin kaydirigubbakcemile3

30-05 Haziran arası zayıflama yarışması

CUCU86...................................................75.4
Nurayy.....................................................63.1
ROSEBUD_93..........................................76.5
Meryemtaze.............................................76.2
AYPARCAMM..........................................69.2
NAZO.......................................................67.2
BURSEFA................................................71
Gul_0663..................................................70.3
Ayaynilay.................................................74
Elcincakar................................................72.5
ZEYNP....................................................72.6
GÜLEYSA...............................................67.2
ALMIRA...................................................69.8
EBTUNA..................................................73.7
MıNNA9595..............................................69.5
xZEYNA...................................................75
SEDAOZER..............................................68
ESSN......................................................73.9
TOMBıKOS..............................................73
KIYMET_AY.............................................77
LOXANDRA..............................................74
WHITEHALL.............................................72
YELıZ_DOGAN.........................................74.4
FRANSıYUM............................................71.5
TABU.......................................................79.8
TUUBAAOZ..............................................70
TALYA.....................................................77
GOKBOYA...............................................80
AZRAMM..................................................69
MAGRENTA..............................................66.5
YOKRUMUZFALAN...................................66.5
SEVıLCAN.................................................68
ZEYıNEPU.................................................79
FRANSEZ..................................................77
EATES......................................................70

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ CANIMIZ ARKAAŞIMIZ...

Melankoli................................72

Yeni haftamız ve yeni yarışmamız hayırlı olsun
ıyi olan değil hepimizin kazanması dileğiyle...
Gözünüze sokmak gibi olmasın ama kaybetmemek için...

Arkadaşlar bu haftanın listesi yeni gelecek arkadaşlar cuma günü tartılıp kilolarını yazarlarsa haftaya yapacağımız yarışmaya katılabilirler.
Sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…