70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Küçük kase salata falan demişsin ya niye kısıyorsun ki o kadar.
Yediğin ana yemek yok zzaten:26:
Ne kadar faydalı şey yersen miden o kadar çalışır canım.
Ara da yap bence.
Diyette ne çok az ne de fazla yemek gerekiyor işte.

Suzuuuuummm sen napıyorsun asıl gittin mi doktora, tartıldın mı , kaçamak yaptın mı len

İşkence yaparım sana bak cozuttuysan
gittim canim cok sükür kistden kurtulmussum tartidan korkmaya basladim yarin tartilayim sabah tartildim tartildim yoksa fazla gösterir suan nekadar oldugumu bilmedigim icin düsüp bayilirim :18::18:

OHAAA TAM BUNU YAZDIM MESAJ ATTI

:119::119::119::119::119::119::119::119:

SİZ CADILAR VARYA GERÇEKTEN UĞURLUSUNUZ AHANDA BENDE BUNU YAZDIM BURAYA
havada ask kokusu var
bende korkuyorum bari deyisik birsey görsem keske
işte hep bu iş arkadaşlarının yüzünden :18: iyi kalori yakmışın ama suzim kıı
menü yorumlayamıyom daha ben
dilekden fircayi yedim
affiyet olsun kdrcim
pingpong oynadik bi ben attim geri bi o atti sonra ne ara yuttum oani hatirlamiyorum dilegim
aman dur dilegim aklina gelir kulaklari cinlar da
iyi bari artik sade tavik bacagi yemiyo demek pelin bizdende selam söyle dilegim

bence öğlen çok az olmuş acıkırsın.dilekimin dediği gibi et tavuk yiyeydin .en azından çorbayı salatayı biraz fazla yesydin.acıkmıcan mı yaaa

canım ya tamam yemem...
doktorum öğeln ve akşamda aynı yazmış tabi ben tam uyamıyorumda..
devlet hastanesinde olduğundan yani hazır liste giib aslında ama kiloma göre miktarlaırnı yazdı sadece..
mesela...
1kepçe çorba
1yumurta kadar et,tavuk,balık yada 4yemek kaşığı kuru baklagil..(susuz tabiki)
6yemek k.sebze yemeği
bol yağsız salata
2ince dilim ekmek yada diyelim ekmek yerine 4 yemek k.pilav yada makarna
yarım subardağı yoğurt.....
iyi değilmi...yani ben tavuğumu yedim bakliyat yerine geçti....

ayrıca tartım var aslında çokta farklı çıkmıyor ama güvenmiyorum..ya kendime değilde kızkardeşime doğum gününde tartı almak
isitiyorum hanig markaları önerirsiniz kızlar.......
semizotum yok bikaç gün önc eyemeğini yaptım yedim
akşama ne yesem mantar var ama??onumu pişrsem ya bana menü yoğun geliyor aslında doktorum hepsni ye dedi ben normalde
aç durduğumdna almışım kiloyu zaten bağıraskalr durmuş vaziyette...

Son düzenleme:

senin yorumuna benzer yorum yaptım şeker öğrendim ben bu işi ama ele verir talkımı kendi yutar salkımı durumundayım çaktırmayalım

alıntılar gene kaçtı yaaa
Kıymalı pide (1 adet) 498 kaloriymiş,yarım pide ayran çok kalorili değil canım,içini rahat tut sen
öğleye doğru iş yoğunlaştı,ara da yapamadımm yemeğimi aldım gittim yemekhaneye,açlıktan saldırdım hemenfotoğraf çekmeyi son kaşığımı alırken hatırladımm

şimdicik bencede değişik bişeyler görsek şöyle eksilerden eksi görseydik iyiydi
anoww gördüm suzim galiba azcık fırçalanmışın :44:
suzim daha dün okudum galiba dilek senin ellerine emanetiz demiyomuydun

gittim canim cok sükür kistden kurtulmussum tartidan korkmaya basladim yarin tartilayim sabah tartildim tartildim yoksa fazla gösterir suan nekadar oldugumu bilmedigim icin düsüp bayilirim :18::18:

havada ask kokusu var

Kistten kurtulmana çok çok sevindim Suzuuuummm

Evet aşk var geeel vatandaş geeel

selam hatun kişilerrrr:80::80:

selammm şeker

ayy yeşekkür ederim datlım, aynı yere bakmışız galiba bende öyle gördüm netten kalorisini
annenler afyondamı oturuyo canım senin dün okudum galiba :26: bende afyondayımda

hosgeldin tatilci gel tabii sohbete
insallah canim
fark edebilir suzis regliyken kilo oynuyo :18:
bende bayadir mantar yemedim yarin bende mantar mi yesem
selam hatun kişilerrrr:80::80:

selam tatlim

son kasigini cekseydin tatlim ben bakardim ne var kasigin üstünde diye
ivit pazartesine anlastik sözlesmemisi pazar günü imzalariz dilek ile pazartesinden itibaren diyetisyenim dilek ne derse o olacak :18:
Kistten kurtulmana çok çok sevindim Suzuuuummm

Evet aşk var geeel vatandaş geeel
coook sagol bebegim cok sükür anam benden gecti siz daha baharindasiniz askin bizimki monotonlasdi biraz romantik olsana diyorum bazen esime de 10 sene gecmis ne romantikli diyo
suzimmm nolduu ben kaçırmışım ya ne kisti :26: geçmiş olsun datlım bi sorun yoktur inşallah
yok seker kist vardin rahimde düstü cok sükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…