70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Herkese Merhabalar...
Ben simdi zencefil suyumu ve kaysimi yedim biraz stepp yapicam ve temizlige girisicem..

Olmuyor böyle biraktik kendimizi ben bugün tekrardan dört elle salikli beslenmeme dönüyorummm

Herkese Merhabalar...
Ben simdi zencefil suyumu ve kaysimi yedim biraz stepp yapicam ve temizlige girisicem..

Olmuyor böyle biraktik kendimizi ben bugün tekrardan dört elle salikli beslenmeme dönüyorummm

1000 adim step yaptim ter icindde kaldim, azicikta ziplayim evin icinde tam olsun :)

ooo canım ne güzel yaa bende 4 elle sarılmaya karar verdim ama uygulamadım henüz
hehe öğlen yemeğimide yedim çok geldi gene
bir tabak mercimek çorbası etli güveç ve biraz yoğurt ama çok fena şiştim akşama allah kerim bugün eğitimden kaçarsam yürücem başıma 3 günlük eğitim açıldı bide offffffff

az kilon kaldı canım biraz sık dişini zıplamaya devam benim yerimede zıpla ben işyerinde zıplayamıom

oooo bugün kimse yok herkes nerde bana yemek çok geldi kahve içiorum üzerine akşama artık ot çöp bişiler yerim abarttım bu ara

çarşıdan geliyorum bir elbise buldum sonunda içime sinen sünnette bol bol resim çekilip atarım kızlar o zaman görürsünüz öğlen yemek yemedim 1 tane haşlanmış mısır aldım gelirken onu kemiriyorum şimdi

hoşgeldin canım oh oh iyi hadi kurtulmuşun elbise derdinden hayırlısı olsun
elbiseyi merka ettim ben ama :)

1000 adim step yaptim ter icindde kaldim, azicikta ziplayim evin icinde tam olsun :)

canım ya bende arkadaştan aldım ama göstergesi çalışmıyor... akşam yemekten önce 5-10 dakika arası yapıyorum.. herkez aç beni bekliyorlar ben stepperin tepesinden inmiyorum... yemekten sonra olmuyor.. 10 dakika yatmadan önce yapıyorum.. bu sabahta 3 dakika bindim servisi kaçırmayayım diye koştura koştura... 1 dakikada en az 60 adım yapıyorum saydımmm... sen toplam ne kadar oluyor günde... kaç kişiden duydum memnun olduklarını onun için aldım... bizde bisiklette vardı baya eski ama iş görüyor.. ben stepper kadar yorulmuyordum 1 saat bile yapsam... 2 gündür en yüksek seviyesine ayarladım zorlanayım diye.. bacaklarım, baldırlarım et kesti valla... işe yarıyordur diye acısın varsın diyorum... alkisalkisalkisalkisalkisalkishihoyyythihoyyyt

ne güzel canım elbiseyide çıkarmışsın aradan... bende merak ettim şimdi.. afiyet olsun yemişsindir ama iyi olmuş...

Canom ben Ayagim

saglamken 1430 adim atiyordum buda tam 200 kalori harcatiyordu iki kere yapiyordum

günde yani toplam günde 2460 adim atiyordum..

Bugün ayagim incidikten sonra ilk kez 1000 adim attim..

Baktimki benim gidisat gidisat degil toparlanmaya karar verdim :))

Insan spor yapmayinca tembellesiyor nedense:çok üzgünüm:

yanımda olsa kamerada çeker atardım ama göğüs yerleri biraz bol oldu yapılacak yarın alacam :)))))))))

bi yapsınlar artık toptan bakarız şöle saç makyaj ayakkabılar falan :))))

yaw çok sıkıldım ben bütün gün pc karşısında otur otur offffffff

askolsunn ben de bırakmam daha hedefe cok war hihoyyyt

ayparcam sen de stepper la werdn galiba bu kadar kiloyu yalnz bse dicem cok adım atanların dizlerine zarar weriomus bse olmadı mı sana bi de ne kadar zamandır yapıosun aman dikkat et :1rolleyes:

ben ne kadar dalgın oldum bole yaa zeyinepucuum ordaki msjın su kısmı sana yazılmıstır sırnaşık şey '''dgru soluyon walla baktım da benden baska kimse kısaltmıyomus ben hep boyleyim ama mesajlarda falan da aynı sekilde alıstılar artık arkdslarım bu arada bu stepper alt bacakları da inceltiomus bnm kalın braz gorcez artık '' oldu mu tatlım kaydirigubbakcemile3

Canimcim ben stepperi bir iki aydir kullaniyorum canim..ama faydasi oluyor..
Ayrica ha yürümüsü veya kosmusum ha stepper üstünde yürümüsüm ayni galiba..
Sanmiyorumki zarari olsun yinede bilemem

ben geldım ben huuuhuuuuuuuuu

hoşgeldinnn... naptın bakalım... ne zaman taşınıyorsun???

ben günde 2-3 saat yürüyordum... 7-8 km oluyordu ama bu kadar terlemiyordum... ayaklarım ağrıyordu biraz ama böyle değil... bu alet zorluyor biraz 10 dakikadan sonra yapmak zor... yaktığını hissediyorum... ter ter su gibi oluyorum.. saç diplerim bile terliyor... hele kollarımı devamlı kullanamıyorum acayip sıkı lastikler... kollarımda sıkılaşacak göğüslerimde...

anladım onun topignde baya dizleri zarar goren olmus da ondan sormak istedm sagol :1rolleyes:

aa ben onun lastigini unutmustum bile fırlayacak gozume gircek die korktum ben cıkardım ilk gunden :roflol: ole cok yorar ama ben yapamamstm cok agrımıstı kollarım fisfisfis

benimde bacaklarım yürüyüşten alışkın ama kollar fazla alışkın değil hemen ağrıyor. bir dakika yapıp dindendiriyorum kollarımı sonra yine başlıyorum... sarklamaları önler üst bedenide alıştırıyor diye kullanıyorum valla... çok uzundu biraz kıstım boyunu o kadar... hihoyyythihoyyytalkisalkisalkisalkisalkisalkis

almira kaçtı sanırım....kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

tasındım kızlar sımdı babamın evıne geldım ıyı gıdıyo kızlarda koltuklar yok yerde yatıyoz yer yatagı mahvettı heryerım acıyo bıde yorgunlukta var

tasındım kızlar sımdı babamın evıne geldım ıyı gıdıyo kızlarda koltuklar yok yerde yatıyoz yer yatagı mahvettı heryerım acıyo bıde yorgunlukta var

iyi günlerde oturun diyeceğim ama gelmemiş dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nostaljik olmuş canım... öyle herşey dört dörtlük olmuyor işte...

inşallah en kısa zamanda gelirde rahat rahat oturursunuz yer yatağındanda kurtulursunuz canım... eşyalar gelsin resimlerini istiyoruz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…