iyi günlerde oturun diyeceğim ama gelmemiş dahakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 nostaljik olmuş canım... öyle herşey dört dörtlük olmuyor işte...
inşallah en kısa zamanda gelirde rahat rahat oturursunuz yer yatağındanda kurtulursunuz canım... eşyalar gelsin resimlerini istiyoruz...
İŞTE GELDİM kızlar tam sopalığım ama yoğumdum yani aslında evde durmadım dışarlardaydım en son pazar sabahı yazmışım kaynatmışınız BURSEFACIM ben gitmem daha kilom çok var bide pes etmicem bu sefer verdiğim kiloları almicam sizlerin sayesinde geçmişi okudum yeni ALMİRA canım eşyaların evin hayırlı olsun canım bendede siyah ve krem takıntısı sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam sizin olsun BURSEFACIM canım şu stepermidir nedir nerden bakıyoz bi yollada bakim orda görülüyomu nasıl bi alet şeker
CANIM aksam bı görseydın lamba almayı unutmusuz mum ısıgında oturduk ıyıydı yaaaa
ALMİRA kız ne romantiktir akşam canım sen ne kadarlık evlisin şeker
AYPARCAM canım nasılsın iyi gidiyo senin okudumda geçmişi beni sorma ama bugün kuaförümü gördüm kız 11kilo 1.5 ayda hırslandım geçen seneyi hatırladım birden
ha ha senin üst alttan fazla benim alt üstten fazla nasıl bi çelişkidir bu :roflol:
aşkolsun kızlar pek cevap yazan olmasa bile hiç terketmiyorum :enbuyukkk: :dilcikar::dilcikar:
Canim nasil olayim hep ayniAYPARCAM canım nasılsın iyi gidiyo senin okudumda geçmişi beni sorma ama bugün kuaförümü gördüm kız 11kilo 1.5 ayda hırslandım geçen seneyi hatırladım birden
böyle bir alet.. günde 10 dakika yapınca bile acayip terletiyor valla... bazıları 3 dakika zor yapıyormuş ama ben yürüyüş yaptığım içinde alışkınım baya...
k.kda topiği var bir incele istersin...
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html
valla uğramaz oldun artık... paylaşımlar azaldı... arada uğrada özletme kendini..
ben çıkıyorum artık.. akşama görüşrüz kızlar...
Canim özel bir diyet uygulamiyorum, kendime eziyet etmekten yana degilim o yüzden ne yemek istersem onu yiyorum ama ölcülü sekilde bol bol sivi tüketiyorum spor yapiyorum v.sayparcamm nasıl bir diyet uyguluyorsun?
canım yarında yokum görümceme gitcem sabah ve belki gelmicem o yüzden şu sıralar pek giremiyom ama ayrılmam bırakmam peşinizi canımgeçmişi okurken resim koydum demişin ama ben göremedim kaldırdınmı BURSEFACIM
bacim ben direk bu aleti yesem olmaz mi zaman kaybi olmaz hem vallahi tam sopaligim sabahtan beri ne bulduysam yedim hava isininca istahi kapanirdi insanin benimki acildi yok olmiycak esimin halasini geri cagirayim kadin nazi subayi gibi kilo vermemek mumkun degil :mymeka:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?