70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ıŞTE GELDıM kızlar tam sopalığım ama yoğumdum yani aslında evde durmadım dışarlardaydım en son pazar sabahı yazmışım kaynatmışınız BURSEFACIM ben gitmem daha kilom çok var bide pes etmicem bu sefer verdiğim kiloları almicam sizlerin sayesinde geçmişi okudum yeni ALMıRA canım eşyaların evin hayırlı olsun canım bendede siyah ve krem takıntısı sağlıklı mutlu huzurlu bir yaşam sizin olsun BURSEFACIM canım şu stepermidir nedir nerden bakıyoz bi yollada bakim orda görülüyomu nasıl bi alet şeker

CANIM aksam bı görseydın lamba almayı unutmusuz mum ısıgında oturduk ıyıydı yaaaa

kızlar rejim olayı sıfır bende şu sıralar ama bugün kaşlarım için kuaförüme gittim kadını 1 .5 ay olmuş tam görmeyeli ve ve ve 11 kilo gitmiş 60 olmuş tambi çıtır olmuş dedim nasıl böle dedi yemedim spor yokmuş nasıl ya falan sonra bizim kızlardan öğrendimki kocasından ayrılıyomuş ama yüzü hiç çökmemişti hep yağ gitmiştir.ya acaba koca hırsımı dicem ama kendi isteyi kadınınmış ya 11 kilo kızlar geçen yaz tam 12 kilo 2 yada vermiştim ama manyak gibi yürüyodum bantda ya uff dıkandım ya ver 67 kiloya düş sonra ol tekrar 79 üf ya ne pis boğazım

böyle bir alet.. günde 10 dakika yapınca bile acayip terletiyor valla... bazıları 3 dakika zor yapıyormuş ama ben yürüyüş yaptığım içinde alışkınım baya...

k.kda topiği var bir incele istersin...

http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/232639-zayifliyorum-cok-mutluyum.html

valla uğramaz oldun artık... paylaşımlar azaldı... arada uğrada özletme kendini..
ben çıkıyorum artık.. akşama görüşrüz kızlar...

CANIM aksam bı görseydın lamba almayı unutmusuz mum ısıgında oturduk ıyıydı yaaaa

romantik nostaljik olmuş işte canım fenamı... anı olarak hatırlarsınız ilerde.. iyi günlerde oturun inşallah...

kıymetçim sende dikkt et artık yediklerine bak kovalayacağım şimdi.. klava:klava:klava:

canım yarında yokum görümceme gitcem sabah ve belki gelmicem o yüzden şu sıralar pek giremiyom ama ayrılmam bırakmam peşinizi canımgeçmişi okurken resim koydum demişin ama ben göremedim kaldırdınmı BURSEFACIM

ALMİRA kız ne romantiktir akşam canım sen ne kadarlık evlisin şeker

eylülde ıkı sene olcak gülüm ama bızım hep ayrılıkla gectı daha 7 aydır tam olarak beraberız yoksa ben almanyaya gıdıp durdum esım türkıyedeydı sımdı almanyaya yerlesıyo bakalım

AYPARCAM canım nasılsın iyi gidiyo senin okudumda geçmişi beni sorma ama bugün kuaförümü gördüm kız 11kilo 1.5 ayda hırslandım geçen seneyi hatırladım birden

AYPARCAM canım nasılsın iyi gidiyo senin okudumda geçmişi beni sorma ama bugün kuaförümü gördüm kız 11kilo 1.5 ayda hırslandım geçen seneyi hatırladım birden

bacım kim tutar seni bende çok hırslandım bugün hafta sonu yaklaştıkça sünnet detoks yapacam 4 gün sadece lahana çorbası meyve ve bol sıvı alcam kim tutar bizi hihoyyyt

ha ha senin üst alttan fazla benim alt üstten fazla nasıl bi çelişkidir bu :roflol:

aşkolsun kızlar pek cevap yazan olmasa bile hiç terketmiyorum :enbuyukkk: :dilcikar::dilcikar:

valla yaman bir celişki,tarihi de insanlık kadar eskı heralde,herkesin vücut yapısı farklı napalım.

sana bir sözüm yok canım,ama farketmissindir sen de paylaşım bayagı azaldı,ben de cok sık gıremıyorum artık,gun ıcınde cok fırsat olmuyor,onumuzdeki 2 gun seyahatler var,hic giremem zaten,cuma sabah kılo bildirimi yaparım artık,kaçtım sanmayınyerimseniben

EylülRana, loxandra, minna9595, sedaozer+, whitehall+ kızlar hoşgelmişiniz MıNNACIM canımsana kolay gelsin iğrenç o çorba ama yemek gibi ye blendırdan geçirme ama çok zayıflama neden oluyo aslında ödem atıyo sonra devam edersen rejime almıyon kiloyu ama bırakırsan fena

Canim nasil olayim hep ayni

iste...Iyimi gidiyor kötümü bilmiyorum bi ileri iki geri misali ilerliyorum yolumda

Sen neler yapiyorsun iyimisin canimcim???

bacim ben direk bu aleti yesem olmaz mi zaman kaybi olmaz hem vallahi tam sopaligim sabahtan beri ne bulduysam yedim hava isininca istahi kapanirdi insanin benimki acildi yok olmiycak esimin halasini geri cagirayim kadin nazi subayi gibi kilo vermemek mumkun degil :mymeka:

resim duruyo canım kaldırmadım.. ne kadar sık girersen o kadar dikkat ediyor insan...

afiyet olsun nuray'cım... hüpletmişsin ne bulduysan... eziyet çekerek verdin kiloları dikkat et canım...

kızlar bu arada çörekotu yemeklerden yarım saat önce 1 çay kaşığıydı sanırım çiğnenirse iştah kesiyormuş... tadı tek başına pek hoş olmuyor ama denemek isteyene duyurullur... onunla ilgili topikde vardı sanırım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…