hc srma cnm ya bgun acılısı fena yaptık eksk olmasn hocalrmz kaydirigubbakcemile3 senn ne drumda cnm ? ben stepperı dznli kullnmıorm ama aldgm zmn 2 hfta cok hewesli kullandm 1000 1500 adım arası atıodm ole inceldm zten bi anda bi de bi anda yapmıorum cok sklyrum tepesnde 5er dklık ckıorum drmdan ustne salonun bas kosesnde zaten :teytey:
ewet ewt iste o koku yok ole bse yaa o tencerenn kapagnı acınca btun ew kokuodu kaydirigubbakcemile3 aman allah bda dusurmesn ole sylere hyrlısyla werelm de bda bole seylere muhtac olmayalm :çok üzgünüm:5 kilo verdim valla 23 nisan törenine kadar zayıflamam gerekiodu 4 günde 5 kilo verdim sonra sabit geri almadım şükür amma ben çubuk kraker falan yedim tuz da attım aynı yemek gibiydi yani lahanayı çok severim belki ondandır eşim nefrret edio pişerken bi koku ssalıo ya alt katta bekar erkek öğrt arkadaşlar oturuo sabaha kadar ağladık soğan kokusundan demişlerdi-tatlicadiarzu-
oh iimiss asıl sınaw yarın smdi laelaelaelaelae ewt ole diilms ama dolasımı dzenliomus fln da ondan incelioms ole bseler okumustum yne de cok yapmamk lazm 3bin 4bin adım atıolar aman sen de yapma 1000 iidr max 1500CADIARZU hd bn de az daa clsym ytrm sra hadi c ya kızlarrbenim ilk sınavım seçmeli ders olduğu için çok fazla zorlanmadık. fena değildi yaniialkisalkisalkis
bu stepper çok kas yapar diye düşünüyordum bacakları şişirir falan gibisinden ama siz inceldik diyorsunuzCADIARZU ama tabi kullananlar daha iyi bilir yerimseniben
ben yarınki sınava çalışmaya başliyimmm..
herkese sağlıklı zayıflamalarrr...
Günaydın kızlar...yine kimseler yokk... paylaşımlar iyice azaldı... kızlar topiğe dönün... nerelerdesiniz???? topikten uzak kaldıkça diyette sizden uzaklaşıyooo.... toplayın kendinizi...
herkese günaydın kıslar ben geldim
evde olmak ne kadr iyiymiş ya bu ssate kadar yattım
rahatlıktan kilo almasam bari
benim biran önce eve dönmem lazım anladım
günaydın kimsecikler yok motivasyonlar düştü herhalde oysa yaz gelince sıcaklar daha çabuk ter atar daha kolay kilo veririz diye düşünüyorduk ama bende hafta sonundan beri çok yoğunum oğlanın sünnet hazırlığı beni çok yordu yarın detoksa başlıyacam pazar sabahına kadar yapmam lazım en azından şişliği ve yanı sıra 3 kg versem iyi olacak işlerde yoğun cuma günüde izinliyim daha elbisede almadım çok iş var daha offfffffff
günaydın canım iyi sabahlar geçmişi okumaya çalışıyordum baya zaman aldı ara ara bakınca sana kolay gelsin işleri bir an önce halledersin umarım ya bende bişiler yapıym diom ama acaba lahana çorbası diyuetimi yapsam 3 günlük falan diorum ilaç almaktan vazgeçtim diğer şeylerden vazgeçtim ama hominide gırtlak yiyorum bakalım nolcakgünaydın özge sobe
herkese günaydın kıslar ben geldim
evde olmak ne kadr iyiymiş ya bu ssate kadar yattım
rahatlıktan kilo almasam bari
benim biran önce eve dönmem lazım anladım
gercekten ne kadar azaldık yaa,15 gun once boyle mıydı burası,tatıle mı gıttı herkes nedır,yoksa zayıflayamıyoruz dıye umudu kestıler mı,nolursa olsun kılo veremesek de almamızı engellıyor en azından burası,ve benı hala motıve edıyor.kımse kalmasa da ıkımız terketmeyelım gemıyı olurmu bursefacımvereliniortak
günaydın kimsecikler yok motivasyonlar düştü herhalde oysa yaz gelince sıcaklar daha çabuk ter atar daha kolay kilo veririz diye düşünüyorduk ama bende hafta sonundan beri çok yoğunum oğlanın sünnet hazırlığı beni çok yordu yarın detoksa başlıyacam pazar sabahına kadar yapmam lazım en azından şişliği ve yanı sıra 3 kg versem iyi olacak işlerde yoğun cuma günüde izinliyim daha elbisede almadım çok iş var daha offfffffff
günaydın canım kendini çok saldın cumadan beri :mymeka:klava: klava: silkelen rahatlığa alıştırma kendini
oh iimiss asıl sınaw yarın smdi laelaelaelaelae ewt ole diilms ama dolasımı dzenliomus fln da ondan incelioms ole bseler okumustum yne de cok yapmamk lazm 3bin 4bin adım atıolar aman sen de yapma 1000 iidr max 1500CADIARZU hd bn de az daa clsym ytrm sra hadi c ya kızlarr
özge ilaç gelmedi daha bu hafta gelecek sanırım koşuşturmacam çok olunca arkadaşın yanına gidecek fursat bulamadım ,bu arada aynı şeyi düşünmüşüz sabah bende lahana çorbası içmeye karar verdim pazar gününe kadar
ha ha senin üst alttan fazla benim alt üstten fazla nasıl bi çelişkidir bu :roflol:herkese gunaydın.dun aksam annem kısır yapmıs,cok az yaglıydı ama kucuk bır kase ondan yedım,bayagı tuttu benı.sabah da 2 dlm ekmek,peynır,5 zeytın,salatalık ve kıraz yedım.dun guzel bır gelısme oldu ıpekyolun 40 beden pantolonunun ıcıne gırmeyı basardımdelikafaduldenbıraz dar oldu belı ama olsun,kotu haber de ceketlerden 42 bıle olmadı,bu ust beden problemını napcam ben yaa,emzırdıgımden de olabılır ama benım ust bedenım her zaman daha ırı,yokmu bunun caresı?
gercekten ne kadar azaldık yaa,15 gun once boyle mıydı burası,tatıle mı gıttı herkes nedır,yoksa zayıflayamıyoruz dıye umudu kestıler mı,nolursa olsun kılo veremesek de almamızı engellıyor en azından burası,ve benı hala motıve edıyor.kımse kalmasa da ıkımız terketmeyelım gemıyı olurmu bursefacımvereliniortak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?