70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Canom ben onu denedim yani cörekotunu pek bi fark görremedim ama arada atiyorum agzima cok salikliymiss

ben bugün 5-6 dakia aanca yapabildim ama yatmadan 10 dakika yapacağım mutlaka...

çörekotunu ben denemedim iştahım çok değil zaten... duymuşken paylaşayım dedim...
Yap gülüm yap ben yaptiktan baya sonrasinda bile

bacaklarimda karincalari hissedebiliyorum, sanki kan dolasimi daha iyi gibi oluyor.. cok

rahatliyorum... Hadin ben yatiyorum öptümmmmm

Yap gülüm yap ben yaptiktan baya sonrasinda bile

bacaklarimda karincalari hissedebiliyorum, sanki kan dolasimi daha iyi gibi oluyor.. cok

rahatliyorum... Hadin ben yatiyorum öptümmmmm

yapacağım canım.. tok karnına yapmak istemiyorum.. onun için biraz zaman geçsi diye bekledim... şimdi yapacağım...

iyi akşamlar kızlar ikinci mesajım ilkini yollamadan kızım nereye bastıysa silindi aslında çok yorgunum ama fırsat buldum bari bişeyler yazayım bugün bende gün vardı ve çok kalabalıktı 25kişi bide çocuklar okadar kalabalık değiliz aslında ekstıradan gelenler vardı pastalarım yetmiyecek diye çok korktum neyseki yetirdik bir günümde yarın var desem oda bende allahtan hem az kişiyiz hemde pasta yerine yöresel yemek yapıyoruz belki bu koşuşturma benimde işime yararda biraz kilovermemi sağlar tabi sadece umutediyorum ben buarada kayısılı form çayına başladım aranızda kullanan varmı sanki faydası oluyor gibi:içelim::içelim:

merhaba canım... koşturman iyide yaptıklarından ne kadar yiyorsun sorun orada...

kayısı çayı yerine kayısıyı yemeyi denesen canım...??? ben o çaylara güvenmiyorum... içlerinde bir sürü kimyasal madde var... boya, koruyucu,esans... kansorojen diyorlar... ben her hafta kayısı üzüm alıp işyerine bile götürüyorum... günde 4-5 adet yiyorum... yiyemiyorsanız suda haşlayıp suyunu tüketirsin... daha doğal bence...

GÜNAYDIN kızlar AYPARCAM canım iyi gitmiyo benim bak bugünde yokum çıkcam birazdan spor olmayınca salıveriyom ben yürüme bandı var ama çok kötü hani kendi gücünle olanlardan hiç zevkli değil sen alet nasıl kolaymı aynı anda kollar için olanıda yapabiliyomusun BURSEFA canım sende aynı anda kolay yapabiliyonmu kolları bide canım nerden aldın kaça aldın akşam giremedim internet gitti birazdan çıkcam yarın okurum sizi öpüyom herkesi kolay gelsin

BURSEFA canım yine göremadim sadece bahçade çekilen resimler var onları görmüştüm ama şey sorcam arkadaş gurubunda olmayıncamı göremiyom benim resimleri nasıl öyle yapabilirim yani arkadaş gurubunda olmayanlar görmezmi

mesajını anca gördüm canım internet dün bağlandı şöle bir bakayım dedim ne var ne yok yakalamışsın beni neyse kızlar ben biraz biraz geçmişi okucam sonra buralarda olurum ev yerleşti sayılır aslında bitti ufak tefek işler kaldı yazılarınızı geç görebilirim o yüzden hemen cevap gelmezse kusura bakmayın.....
herkese günaydınnnnnnnn......a.s.a.s.a.s.

GÜNAYDIN K.KNIN ÇITIR KIZLARI... CUMA YAKLAŞIYOR BENDEN HATIRLATMASI... bu arada topiğe uğramayan arkadaşların kulaklarıda çınlasında topiğe uğrasınlar inşallah... sırra kadem bastınız yaa... sabahları geçmişi okumaktan günaydın mesajı yazamazdım... şimdii bazen akşam kağpanışı yapıp sabahta açılışı yapıyorum... yada 3-4 mesaj okuyorum o kadar... kendinize gelin....

günaydın kıymetçim ben resmi topikte yazdığım mesajda eklemiştim... aynı mesajdan tekrar alıntı yaptım... büyük bir alet değil... ben kollar için olan lastikleri devamlı yapamıyorum çünkü çok ağır... kolları 1 yapıp bir duruyorum... ayaklarım güzel çalışıyor yürüyüşten alışkın sanırım... ben bir arkadaşımdan aldım.. fiyatları değişiyormuş kipa da 50 ytl dediler.. nette bakarsan 100-150 civarında olanlarda var... benimki çin malı ama iş görüyor...

günaydın seda'cım... iyi günlerde oturun inşallah... işlerinide baya yoluna koymuşsun... kaldığın yerden devam edersin artık...

günaydın çıtır kızlarrr
siz verin kilolaları ben alayım hepsini
nolucak benim bu halim bilmiom valla
yürüyüş yapmaya başlıcam bol bol malüm yemekten çok kısamıyorum
ama ekmek yemiyorum tatlı yemiyorum
bu arada bebişimiz çok ii teyzoşları 2 cm olmuş temmuzda kontrolümüz var
bakalım artık:))))

günaydın kızlar. sabah sirkeli suyumu içtim peşine de iki bardak su. sonra bi güzel kahvaltı yaptım. bi dilim ekmekle yumurta yedim. şimdi de şekersiz çay içiyorum.evde kimsecikler yok diye rahat rahat geçtim bilgisayarın başına.
öncelikle almiracıım istiyoruz valla evinin resimlerini. insan arkadaşının zevkini merak ediyo. en güzel zamanları şimdi yeni ev telaşı. bir şeyleri biraraya getirme çabası. zamanla herşey rayına oturur ama sadece bu çabalar hatırlanır geride.
melankoliciim bebişin inşallah sağlıkla dünyaya gelecek de teyzeleri olarak burdan onun ilk resimlerini yanaklarını seve seve seyredicez.sen kendine dikkat et sıcaklarda hamile olmak kolay değil bol bol su iç tavsiye ederim
sedaözer canım benim sen de hayırlısıyla güle güle otur inşallah evinde. ev taşımak zordur düzenini çabuk oturtursun inşallah.
kızlar öpüyorum hepinizi. ben temizliğe girişeyim büyükler doktordan dönmeden her yer pırıl pırıl olsun da rahat rahat oturayım misafirlerle. kendinize iyi bakın canlarım. bye

günaydın çıtırlar nasılsınız??
melankolicim minik fasulyen 2 cm mi olmuş
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

bacım kim tutar seni bende çok hırslandım bugün hafta sonu yaklaştıkça sünnet detoks yapacam 4 gün sadece lahana çorbası meyve ve bol sıvı alcam kim tutar bizi hihoyyyt
Karar verdinmi canım lahana çorbasına bende verdimde lahana bulamadık dün bir tane vardı oda çok büyük die annem almadı sarmalık mış o çorba olmazmış heheh bende karar verdim sanırım haftaya başlarım inşallah işe yararda veririz kiloları
günaydın canım ufaklık büyüyo maşallah ara ara ye aç bırakma kendini pilava makarnaya dikkat et canım bol bol sebze meyve ye yürüyüşüde yap am açok yorma kendini çocuk dğsun verirsin nasılsa kiloları :)
günaydın çıtırlar nasılsınız??
melankolicim minik fasulyen 2 cm mi olmuş
öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan

elifcim günaydın nasılsın?

günaydın kızlar herkese iyi sabahlar tostumu yedim çayıı içiyorum bu ara maşallahım var hominide gırtlak götürüyorum sanırım gene 67 çıkıcam cumaya ne güsel 66 olcaktım yaa offf hala olmak ne zormuş sürekli misafirler börekler çörekler offf akşam gene misaifr çay poğaça götürdüm 2-3 tane yedim ama olsun yedim oklavalar bana belki kendime gelirimklava:klava:

uyusunda büyüsün canım bebişin... bundan sonra daha hızlı büyüyecektir... kendini zorlamadan yürüyüş yapman iyi olur... hatta kurslar falanda var onlarada katılabilirsin bence... eşleriyle bile katılanlar oluyor.....

sağol canım benim iyiyim sen neler yapıyosun?
hala mı oldun alkisalkisalkis gözünaydın tatlım opuyorumnanaktan

makarna ekmek pilav tatlı konusunda kendimi frenliyorum işin kötüsü sıcaklardan cnm hiç bişi
istemiyor aç kalıncada midem bulanıyor:)))su içiyorum bol bol günde nerdeyse 3 litreyi buluyor
tabi tuvaletin önüne kamp kurduk ayrılamıyoruz o kadar suya kilom hala aynı kilo almıyorum dr ilk dört ay bole gidersek ii dio ama bakalım bu arada drun odasındaki tartı kilomu 74.6 gösterdi ve onu dikkata alıcakmışız
ya o halde ben hiç kilo vermedim yada daha kiloluydum anlamadım 2 kilo şişlik felan olur mu
kafam karıştı;:)))

Günaydin hanimlar...

Gecmise göz gezdirdim sedacim hayirli ugurlu olsun Allah agzinizin tadini bozmadan oturmayi nasip

etsinn..Sende islerini bitirde dön aramiza canim

Ben kaysimi erigimi yedim simdi stepp yapcam, regl olucam felaket siskinlik var buda morelimi bozuyo

günaydınlar herkeseeee..

bugün 3 te önemli bir sınavım var benneyaptımki

bu mesajı okurken içinizden en azından, "Allah yardımcın olsun" der misiniz ve tabi tüm öğrencilerin Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…