herkese tekrar merhaba
ben bugün bayagı abarttım
sabah 4 dilim tussuz etimek, yarım tabak kadar menemen, 2 zeytin ,kuşburnu marmelatı,8 tane yaprak sarma yedim
öğlen tavuk döner ayran
akşam ise yufkalı bulgur pilavı ayran turşuyu ziftlendim
vee gün daha bitmedi aksamda eniştemin doğum gününü kutlicaz biraz da pasta yicemm
tabii bugün p.tesi olduğu için birkaç kadehte demlenicen öff yaaaaaa
artık en fazla kiloyu bu hafta ben alarak birinciliği gögüslerim
evde oturmak maalesef yaramıcak bana öğlen yemeginin üstünede 2 saat uyudum
kac gun yaptın ki onu bi de nasıl icebildin cok kotuydu tadı :tomato: ben ciddi bseler yapmıyorum elma kromla basladım ise yaramadı ama en azından moda girdim hep tok tutuyodu yuruyus yapıodum aynı zmnda sonradan da stepper a basladım onunla inceldim 4 kilo gitti smdilk :asigim:
daha önce yazdın mı gerçi bilmiyorum ama :)
günde kaç dakika kaç adım atıyorsun essn?
bide finaller nasıl gidiyoo kader arkadaşım
kesinlikle aynı fikirdeyim 5 kilo bile yeter sana bzler 1.60 1.65 boylarla senn kilondayız yani bi de bzi dusun =)) bu arada bursefacım kac adım yapıyosun
herkese tekrar merhaba
ben bugün bayagı abarttım
sabah 4 dilim tussuz etimek, yarım tabak kadar menemen, 2 zeytin ,kuşburnu marmelatı,8 tane yaprak sarma yedim
öğlen tavuk döner ayran
akşam ise yufkalı bulgur pilavı ayran turşuyu ziftlendim
vee gün daha bitmedi aksamda eniştemin doğum gününü kutlicaz biraz da pasta yicemm
tabii bugün p.tesi olduğu için birkaç kadehte demlenicen öff yaaaaaa
artık en fazla kiloyu bu hafta ben alarak birinciliği gögüslerim
evde oturmak maalesef yaramıcak bana öğlen yemeginin üstünede 2 saat uyudum
walla yaramıştır da zaten cokacimcoook
off bursefam nerdesin ya birbirimizi göremiyoruz sonuçlara bakmafoldumben
beni bir detoks daha bekler
biri beni durdursun:jeyyar::jeyyar:
bursefaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Kankim ne yaptın sen... bu hafta senden çok güzel persormanslar bekliyordum... kankim beni geçer diyordum... acilen kendini toparlaman lazım... detoks yapman iyi olur valla... yarından itibaren çorba,sebze ve meyva ağırlıklı beslenmen senin için en güzeli..
yoksa başlayacam senide kovalamayaklava: klava: klava: klava: klava:
yerde araken gökte buldum seniiii..klava: klava: klava: klava: yakalarsam....:mymeka::mymeka::mymeka:
canım saol ama bu hafta benden cook yüksek performans beklenmez çünkü teyzemlerdeyim ve aksama kadar yemek yiyorum
enseye tokat ta yedim bak :jeyyaroklava bu hafta çok iner kafamamafoldumben
essncim onu böle yemek gibi yaptım blendıra çekmedim hazır çorba ve kereviz katmadım zeytinyağında böle lahana yemeği yapmış oldum limon sıktım yoğurt döktüm yedim bide hep ıssıttım soğuk berbat oluo yaa
enseye tokat ta yedim bak :jeyyaroklava bu hafta çok iner kafamamafoldumben
kankim nereye gittin.. alındınmı bana yoksa....,?????
yok kuzucum malum bugün benim kacamak günüm sana darılırmıyım hiç kankim ne derse doğru der sadece balkon keyfi ve çakır biraz ama artık gelemem yarın daha rahat görüşürüz öptüm seni msn den görüşürüz yarın
5 kilo verdim valla 23 nisan törenine kadar zayıflamam gerekiodu 4 günde 5 kilo verdim sonra sabit geri almadım şükür amma ben çubuk kraker falan yedim tuz da attım aynı yemek gibiydi yani lahanayı çok severim belki ondandır eşim nefrret edio pişerken bi koku ssalıo ya alt katta bekar erkek öğrt arkadaşlar oturuo sabaha kadar ağladık soğan kokusundan demişlerdi-tatlicadiarzu-
ammmaaaan şu ii gelir bu ii gelir die die her yanımdan bilimum ot çeşitleri çıkacak yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?