70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

maşallah maşallahhh zemuszemus

19-26 OCAK YARIŞI DİYET YARIŞINDA OLANLAR

adasu..................................75

guleysa...............................74

whitehall..............................72

muhasebe22........................74

inci478................................72

interhat................................76

serince84.............................71

gamzeleyy..........................75

herseyguzelolacak...............78,5

schmarig.............................72

gamzeleyy..........................75

idealist...............................79,8

aysana...............................70

Elsin...................................70

bhk.....................................75

duygu1912..........................73

Yarışmada Olan Arkadaşlarıma Başarılar Dilerim

Yarışmamız başlamıştır.. :teytey:

kıslar bakın ne buldum yaaa
hey gidi günler heyy
değişmeyen tekşey benim kilom olmuşşmafoldumben

daha önce yazdın mı gerçi bilmiyorum ama :)
günde kaç dakika kaç adım atıyorsun essn?

bide finaller nasıl gidiyoo kader arkadaşım

daha önce yazdın mı gerçi bilmiyorum ama :)
günde kaç dakika kaç adım atıyorsun essn?

bide finaller nasıl gidiyoo kader arkadaşım

hc srma cnm ya bgun acılısı fena yaptık eksk olmasn hocalrmz kaydirigubbakcemile3 senn ne drumda cnm ? ben stepperı dznli kullnmıorm ama aldgm zmn 2 hfta cok hewesli kullandm 1000 1500 adım arası atıodm ole inceldm zten bi anda bi de bi anda yapmıorum cok sklyrum tepesnde 5er dklık ckıorum drmdan ustne salonun bas kosesnde zaten :teytey:

essncim onu böle yemek gibi yaptım blendıra çekmedim hazır çorba ve kereviz katmadım zeytinyağında böle lahana yemeği yapmış oldum limon sıktım yoğurt döktüm yedim bide hep ıssıttım soğuk berbat oluo yaa

kesinlikle aynı fikirdeyim 5 kilo bile yeter sana bzler 1.60 1.65 boylarla senn kilondayız yani bi de bzi dusun =)) bu arada bursefacım kac adım yapıyosun

canım stepperı kullanıyorum günde 10'ar 10'ar 20 dakika yapıyorum ama ekranı çalışmıyor... pili bittiyse diye aldım ama ine çalışmadı... adımlarımı saymadım... akşam son ayarı en yukarıya ayarladım ama bugün baya ayaklarım ağrıdı...

walla yaramıştır da zaten cokacimcoook
off bursefam nerdesin ya birbirimizi göremiyoruz sonuçlara bakmafoldumben
beni bir detoks daha bekler
biri beni durdursun:jeyyar::jeyyar:

Kankim ne yaptın sen... bu hafta senden çok güzel persormanslar bekliyordum... kankim beni geçer diyordum... acilen kendini toparlaman lazım... detoks yapman iyi olur valla... yarından itibaren çorba,sebze ve meyva ağırlıklı beslenmen senin için en güzeli..
yoksa başlayacam senide kovalamaya klava:klava:klava:klava:klava:

canım saol ama bu hafta benden cook yüksek performans beklenmez çünkü teyzemlerdeyim ve aksama kadar yemek yiyorum

canım saol ama bu hafta benden cook yüksek performans beklenmez çünkü teyzemlerdeyim ve aksama kadar yemek yiyorum

enseye tokat ta yedim bak :jeyyar oklava bu hafta çok iner kafamamafoldumben

senin iyliğin için yapıyorum ne yapıyorsam.... teyzemler bahanesinide yutmadım...

azmi olan çözüm bulur... azmi olmayan mazeret bulur... yiyebilirsi ama taadımlık... spor desen memikler seni bekliyor....

ben kerewzsiz blendrsız da yaptım yne berbattı yne berbattı kusasım geliodu artık affedersnz ama hala da burnuma gelir o kokusu :S yne de cok ii kilo werdirmsti bana sen werebldn mi bari

5 kilo verdim valla 23 nisan törenine kadar zayıflamam gerekiodu 4 günde 5 kilo verdim sonra sabit geri almadım şükür amma ben çubuk kraker falan yedim tuz da attım aynı yemek gibiydi yani lahanayı çok severim belki ondandır eşim nefrret edio pişerken bi koku ssalıo ya alt katta bekar erkek öğrt arkadaşlar oturuo sabaha kadar ağladık soğan kokusundan demişlerdi-tatlicadiarzu-

kankim nereye gittin.. alındınmı bana yoksa....,?????

yok kuzucum malum bugün benim kacamak günüm sana darılırmıyım hiç kankim ne derse doğru der sadece balkon keyfi ve çakır biraz ama artık gelemem yarın daha rahat görüşürüz öptüm seni msn den görüşürüz yarın

tamam canım sen keyfine bak... yarın kaynatırız o zaman... yarın kendine bir çeki düzen ver bakalım... yarın daha azimli görmek istiyorum kankimi...ŞenizŞenizŞeniz

Soğan zayıflatıyor diyorlar bir daha aldırmıyor diyorlar ama dikkat etmeyince hepsi alınıyor geriye malesef...

nesse güzeller ben gidip yatayım artıkyarın iş var şu okullar artık kapansa hiç çekilmiomirmirmirmir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…