70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bidaha aslaaaa kaçamak yok sözünden de çıkmıcam valla.hergün düzenli sporumuda yapıcam.
inş artık haftaya - görmek istiyorum.bende 1 haftada 2 kilo vermek istiyommmm

Senin bu işten sıkılma sebebinde yaptığın kaçamaklar, halbu ki kendini disipline sokup bazı şeylere hayır demeyi öğrensen sende her hafta daha da mutlu olacaksın

Biz ilk rakip olduğumuzda sen 1.200 kilo vermiştin, yani imkansız değil...

Ve ilk kural gamze bu hafta cumaya kadar tartılmayacaksın burada yemin ediceksin

puccaaa süper ya Allah bizede nasib etsin böyle incecik fotolar çekilmeyi ya iyki bu gruba katıldım sizleri görünce dahada motive oluyorum

güzeeeeeeeeel ama birde hırkasız istiyom banane işte
benim bu bilg da blutooth yok. evdekinin ki de bir acayip çok zorlanıyorum yükleyemiyorum bir türlü. çekip çekip telefonda biriktiriyorum fotoları :)

aahahh çatlak tüm gün size foto eklerim artık.
H.sonu badanaa var çekinemem de haftaya artık.
Briktir yawru kendin için çekion sankii çek at bize işte.

günaydın kızlar, kilo bildirimini nasıl nereye yapıyoruz?? dün msj attım ama sonrasında takip edemedim forumu:-(

Bana mesaj atılcak şeker.
Guldogrunun yaptıgı şekilde.
Toplamda gideni yazmayı unutmuş ama hatun

Yeteri kadar su içmemiş olabilrisin
wc, regl durumuna göre değişir şeker.

maaşallah canım,darısı başımıza artık. bu ne istikrar böyle ,nazar değmesin.

Sağol canım teşekkür ettim.

puccaaa süper ya Allah bizede nasib etsin böyle incecik fotolar çekilmeyi ya iyki bu gruba katıldım sizleri görünce dahada motive oluyorum

İnşaallah canım uzun sürede sağlıklı beslenince gidiyor kilolar

Dilek sana daha çnce de söylemiştim artık kızmaya başlıyorum kendine haksızlık ediyorsun

Sen artık zayıf bir kadınsın, ama her zayıf kadın kendini beğenecek diye bir kural yok, senin beğendiğin bir vücut tipi var ve o vüduca ulaşman için boyuna oranla 50 kilo fln olman lazım, kaldı ki oluyorsun da

Şu halinle ben seni yolda görsem dönüpte bi daha bakmam dobiç diye çünkü artık gayet iyi gözüküyorsun...

Senin kilo verme isteğin şu an sadece estetiksel memnuniyetten dolayı...

Tartına güven ve lütfen daha fazla haksızlık etme bizim 30 kilo vermiş fıstık dilomuza

Poff evet çevremdeki arkadaşlarımın hepsi zayıf hemen hemen aynı kilolardayız ama onlar daha zayıf duruyo sanki.
Ya da benim psikolojim çöktü.
Buseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,
Sonuç olarak 56 gibi duruyor muyum?
Tartımı servise göndersem mi diye bile düşündüm.

Bende albüme foto yükledim kızlar, esk fotolardaki halimden daha ince bi bel gördüm moralim düzeldi biraz

inş. canım haftaya 60lara geçerm
ödülünü afiyetle fazlasıyla hakettin afiyetolsn

sabit olmakda başarı cnm
inş. hedef kilona ulaşırsın cnm

başlangıç:76
geçen hafta:69.8
bu hafta:69.6
giden:0.2
toplamda giden:6.4
hedef:60
200grmı sakın küçümseme

dilekcim süpersin yaa

Hayatım 56 gibi durmak diye bi kavram yok, o senin 56 dediğin kilodan 10 farklı bayan çıkar...

Sen şu an memnun değilsin ama spor yapman lazım, 30 kilodan hiç iz kalmamış mı sanıyorsun dilom , sıkı değil vücudun ...

Platese yazıl ne bilim düzenli programlı sporu sok hayatına

kilo bildirimim

baslangıç :66
gecen hafta :66
bu hafta :64.8
gıden:1,2
toplamda giden: 1,2
hedef: 55

Son düzenleme:

Alın dobiç görün olm

Az önce çektim

Her ne kadar memnun olmasam da eski halimle kıyaslayınca ilerleme var sanırım

Dilekim verdiginnnn kiloya dondüm kaldım valllaaa nasil beceriyosunnnn bunu

Bugünkü menum
Sabah tavada yagsiz yumurta
1 salatalık
Az peynir
4 adetzeytin
Bir kupa bitki cayı...

Ara 4 adet fındık

Öğle kabak sote sarımsaklar yogurt

Ara
Eti form bisküvi 2 adet 1 sise sade soda

Aksam
1 su bardagi nesfit ve bir su bardagi yarım yagli sut le

2 l su

slm bacımlarrr
kızçelerrr naptınız kaldım böle
ya maşşallah diyorum en kocamanından ya süpersinizzz
saygılar yani hepinize
bende o kadar hafta sonu hüpletme yapmama rağmen şükürler olsun diyorum

Başlangıç kilo:78
Geçen hafta:62.9
Bu hafta:62.7
Giden:200
Toplam Giden: 15.3
Hedef:60

kalbim fln çarptı böyle tarıya çıkarken

tamam haftaya cuma gününe kadar tartılmayacağıma yemin ederim.kaçak yapmıcam.spor yapıcam.ve haftaya inş herşey yoluna girecek.
söz veriyorum.

Az önce dilekle de konuştuk kızlar boydan ziyade ben kilolu bi kız değildim hatta kemiklerim sayılırdı ve 2 yılda 30 kilo aldım...

Kiloların tamamen oturmadığını düşünüyorum, tabi eğer bu yıl sizinle karşılaşıp toparlanmasaydım seneye nasıl olurdum bilmiyorum

Bi de kızlar sporsuz olmuyor bunu unutmayın... Su ve spor

bugünkü menümü yazayım,öğleden sonra ve haftasonu yokum ama nefesiniz sürekli ensemde olacak:))

sabah:1 tutam dere otu-1 bardak ılık su
kahvaltı:1 dilim çavdar ekmeği-1 tatlı kaşığı krem peynir(işe geç kaldım yine)
ara:1 elma
öğle:4 kapuska-2 kaşık yoğurt
ara:10 badem-10 fındık
ara:2 tane yulaflı form bisküvi
akşam:2 kaşık kuru fasülye-1 kase cacık
20 dk(200 civarı)mekik

akşama kocam gelcek diye spora 2 gün ara vercem,gerçi jillian cd'si sipariş vermiştim,kargom bgn gelcekmiş,belki yarı ona başlarım

Çocuk işini bitirdin diyon ama bazen bazen acaba 3.yü yapsam mı diye şeytan dürtüyo, sonra ona otur oturduğun yere diyorum. 2 kızım var, acaba bir de oğlan olur mu diyorum ama çooook zor çocuk işi. Aslında bir yandan kızlar büyüdü, onlar da yardımcı olurlar diyorum, kararsız duygular içindeyim. 3 çocuk sahibi olanların yorumlarına ihtiyacım var, yaşım da 36 geç oldu diyorum emin değilim.

tamam haftaya cuma gününe kadar tartılmayacağıma yemin ederim.kaçak yapmıcam.spor yapıcam.ve haftaya inş herşey yoluna girecek.
söz veriyorum.

Gamzem sana güveniyorum bak daha gencecik kızsın , bunu sadece bu dönemlik değil, fit olmak istiyorsan hayatın boyunca az kaçamaklarla yaşaman gerekiyor...

Yaaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor, bak sitede anneler var çocuklarına eşlerine kızartma yapıp kendileri çorba içiyolar...Ve senin benim böyle kaçamaklar yapmaya hakkımız yok.

Lütfen toparlan bu hafta , sadece içinde bulunduğun güne odaklan,

**bugün ben ne kadar dikkat ettim?

** bugün ben kilo verebilmek için ne yaptım?

diye sor ve 7 gün sonra tartıylsa buluş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…