Allah zihin acikligi versin canim:Saruboceq:günaydınlar herkeseeee..
bugün 3 te önemli bir sınavım var benneyaptımki
bu mesajı okurken içinizden en azından, "Allah yardımcın olsun" der misiniz ve tabi tüm öğrencilerin Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
iyiyim canım saol hala oldum yaaaa :)))))sağol canım benim iyiyim sen neler yapıyosun?
hala mı oldun alkisalkisalkis gözünaydın tatlım opuyorumnanaktan
makarna ekmek pilav tatlı konusunda kendimi frenliyorum işin kötüsü sıcaklardan cnm hiç bişi
istemiyor aç kalıncada midem bulanıyor:)))su içiyorum bol bol günde nerdeyse 3 litreyi buluyor
tabi tuvaletin önüne kamp kurduk ayrılamıyoruz o kadar suya kilom hala aynı kilo almıyorum dr ilk dört ay bole gidersek ii dio ama bakalım bu arada drun odasındaki tartı kilomu 74.6 gösterdi ve onu dikkata alıcakmışız
ya o halde ben hiç kilo vermedim yada daha kiloluydum anlamadım 2 kilo şişlik felan olur mu
kafam karıştı;:)))
herkesew günaydın geldim şimdide gidiyorum
az kaldı kıslar cumaya evde olucam ondan sonra hep beraberiz
hepinizi öptüm
günaydınlar herkeseeee..
bugün 3 te önemli bir sınavım var benneyaptımki
bu mesajı okurken içinizden en azından, "Allah yardımcın olsun" der misiniz ve tabi tüm öğrencilerin Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:
bu arada magrenta tebriklerr alkisalkisalkis ne denir ki bole durumlardaallah analı babalı buyutsun diyim en iisi :1rolleyes:
bir de kızlar nivea body yapan war mı onu nerden bulabilirim baktım baktım yookk fisfisfis
bu arada magrenta tebriklerr alkisalkisalkis ne denir ki bole durumlardaallah analı babalı buyutsun diyim en iisi :1rolleyes:
bir de kızlar nivea body yapan war mı onu nerden bulabilirim baktım baktım yookk fisfisfis
günaydın kızlar. sabah sirkeli suyumu içtim peşine de iki bardak su. sonra bi güzel kahvaltı yaptım. bi dilim ekmekle yumurta yedim. şimdi de şekersiz çay içiyorum.evde kimsecikler yok diye rahat rahat geçtim bilgisayarın başına.
öncelikle almiracıım istiyoruz valla evinin resimlerini. insan arkadaşının zevkini merak ediyo. en güzel zamanları şimdi yeni ev telaşı. bir şeyleri biraraya getirme çabası. zamanla herşey rayına oturur ama sadece bu çabalar hatırlanır geride.
melankoliciim bebişin inşallah sağlıkla dünyaya gelecek de teyzeleri olarak burdan onun ilk resimlerini yanaklarını seve seve seyredicez.sen kendine dikkat et sıcaklarda hamile olmak kolay değil bol bol su iç tavsiye ederim
sedaözer canım benim sen de hayırlısıyla güle güle otur inşallah evinde. ev taşımak zordur düzenini çabuk oturtursun inşallah.
kızlar öpüyorum hepinizi. ben temizliğe girişeyim büyükler doktordan dönmeden her yer pırıl pırıl olsun da rahat rahat oturayım misafirlerle. kendinize iyi bakın canlarım. bye
günaydın seda'cım... iyi günlerde oturun inşallah... işlerinide baya yoluna koymuşsun... kaldığın yerden devam edersin artık...
Günaydin hanimlar...
Gecmise göz gezdirdim sedacim hayirli ugurlu olsun Allah agzinizin tadini bozmadan oturmayi nasip
etsinn..Sende islerini bitirde dön aramiza canim
Ben kaysimi erigimi yedim simdi stepp yapcam, regl olucam felaket siskinlik var buda morelimi bozuyo
bnm moralim cok bozuk hemoroid olmusum :1no2: sabahtan beri acı cekiyorum senağlama katı seyler yiyemcekmsm detoks yapym diorm ben de ewe gelene kdr anam agladı ne yuruyebldm ne oturabldm dun cok bahartlı yedm die mi bole oldu yoksa artık hep bole mi olcak mirmirmirmir yalnz tek sewnebilcegim nokta cok su icmem gerekiomus smdiden 1.5 litre bitirdim bu wesileyle su icmeye alısırım belki :jeyyar:
canım benim çok geçmiş olsun genelde kabız olunca oluyor diye biliyorum ama baharatlı yediğindende olabilir evet bol bol su iç iyi geliyor tekrar geçmiş olsun.:teselli:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?