70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Melankoli canimcim simd annelik defterine baktimda ben ilk 3 ayda bile nerdeyse 5 kilo almisim be canim düsün 72 ile hamile kalmisim 93,40 ile dogurmusum ve dogurduktan sonrada üstümde tam tamina 87 kilo vardi
aman salikli seyleden uzak durma süt yogurt meyve sebze bunlari bol bol tüket canim tükettki yegnimiz salikli olsun...

sağol canım benim iyiyim sen neler yapıyosun?
hala mı oldun alkisalkisalkis gözünaydın tatlım opuyorumnanaktan
iyiyim canım saol hala oldum yaaaa :)))))

sen boşver sıkma canını kilolayla falan herşey yoluna girer :)

herkesew günaydın geldim şimdide gidiyorum
az kaldı kıslar cumaya evde olucam ondan sonra hep beraberiz
hepinizi öptüm

gunaydın kızlarr birazdan benim de sınawım war ama calısmadım bu defa :çok üzgünüm: stepper yaptım braz kac gundur yapmıodum 100 kalori gtti smdiden nesfitimi koydum bi guzel tam yicektim bizm kus icine dustu yiyemedm sonuydu zateen haala acım :bbo: diyet basarı oykulerini okuyun biraz koptuysanız ben okudum cok gaza geldim Çok üzgünüm çoook hadi terim sogumadan bi dus alym ben bol kalori harcayacgnz bi gun dliorum hepinizeee a.s.

herkesew günaydın geldim şimdide gidiyorum
az kaldı kıslar cumaya evde olucam ondan sonra hep beraberiz
hepinizi öptüm

kaybolmayan kankimi geri istiyorummmm.... gelmiş ve kaçmışşş.... cumaya 2 gün var dahaaa.... kankim beni unuttuuuu!!! senağlamasenağlamasenağlama

Allah zihin açıklığı versin canım....

bu arada magrenta tebriklerr alkisalkisalkis ne denir ki bole durumlarda allah analı babalı buyutsun diyim en iisi :1rolleyes:
bir de kızlar nivea body yapan war mı onu nerden bulabilirim baktım baktım yookk fisfisfis

Kahvaltimi yaptim 1 Tost, 6 Zeytin, KKPeynir, 1 sosis, 2 Dilim Salam, Domates

1000 Adim step yaptim dusumu aldim simdi cocuklarla disari cikiyorum öglene gelirim öptümmm

bu arada magrenta tebriklerr alkisalkisalkis ne denir ki bole durumlarda allah analı babalı buyutsun diyim en iisi :1rolleyes:
bir de kızlar nivea body yapan war mı onu nerden bulabilirim baktım baktım yookk fisfisfis

ben yapıyordum her gece... 45 dakika falan sürüyor... güzel terletiyordu ama televizyonda diziler falan olunca al bilgisayarı odaya git son seç aç zor oluyordu.. bayadır yapmadım... benimaldığım sitede sorun var açılmıyor link atacaktım...

saol canım teşekkür ederim evdeki vakitlerimi bu ufaklığa harcıyorum benim yürüyüşler yalan oldu :)))

bu arada öğlen yemeğimi yedim mercimek çorbası yoğurt sebze yemeği ki yoğurdu az ve sebze yemeğininde yarısını yiyebildim zorlamadım kendimi çok acıkırsam sonra yerim dedim spor yapamıyorum bari az yiyim zaten cumaya 67 çıkıcam klava:kötükedihüso

kızlar ne bu topiğin hali Allah aşkına neler oluyor sizlere... ben işim gücüm arasında 2 dakika fırsat bulunca hemen giriyorum nete dinlenmek birşeyler içmek yerine ama kimse yok... kerbela çölü gibi oldu... nasıl motive edeceğiz birbirimizi nasıl firenleyeceğiz??? nasıl eleştirip eleştirilip doğru yolu bulacağız??? tecrübelerimizi nasıl paylaşıp birbirimize faydamız dokunacak??? bizim diğer topiklerden bir farkımız vardı bir zamanlar... Çok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook:1no2:

slm kızlar nasılsınız ya ben gıremedım sıteye ıkı gundur telefon hattı yoktu anca duzeltıler zaten bu gıdısle netı iptal edecez bıişmi yapamıyoz cırt pırt sorun cıkıyor kullanamadıkytan sonra nedıye para ödeyelım neyse ıyı bır haberım galıba bu haftanın sampıyonu ben olucam gıbı 66,5 olmusum bıle ohh gelsın zayıf gunler ama busefer oldu galıba kızlar sonra sızlere fotomuda koyucam gecmısı okuyamadım ama yazanda varsa hepınızden özur dılerım okuyamadıgım için sızlerle olamasamda kalbım sızle hepınızı cok sevıyorum iyiki varsınız

Bu ne ya, kac saattir yoktum geldim sevincle birsürü okuyacak biseyler vardir

diye ama nerdeeeeeeeeee

Esk topigimizden eser kalmamis kimsecikler yok ya

Ögle yemegi niyetine findikli pasta yedim kardesim gildeydim kahve icmeye pasta yedigim icin ögle

yemegi yemiycem

malesef ayparçam öyle... tek başımıza kilo vermeye çalışıyoruz... kimse paylaşımda bulunmuyor... ((

sağolasın aekadaşım düzenimi oturttum sayılır herşey yerli yerini buldu biraz mutfak küçüktü onuda kullanmadığım bütün eşyaları kaldırarak üstesinden geldim...

günaydın seda'cım... iyi günlerde oturun inşallah... işlerinide baya yoluna koymuşsun... kaldığın yerden devam edersin artık...

teşekkür ederim fıstık inşallah pztesiden itibaren tekrar aranızda olurum...

sağolasın canısı inşallah bitirir dönerim....

bunlar benden hepinize a.s.a.s.a.s.a.s.a.s.

bnm moralim cok bozuk hemoroid olmusum :1no2: sabahtan beri acı cekiyorum senağlama katı seyler yiyemcekmsm detoks yapym diorm ben de ewe gelene kdr anam agladı ne yuruyebldm ne oturabldm dun cok bahartlı yedm die mi bole oldu yoksa artık hep bole mi olcak mirmirmirmir yalnz tek sewnebilcegim nokta cok su icmem gerekiomus smdiden 1.5 litre bitirdim bu wesileyle su icmeye alısırım belki :jeyyar:

canım benim çok geçmiş olsun genelde kabız olunca oluyor diye biliyorum ama baharatlı yediğindende olabilir evet bol bol su iç iyi geliyor tekrar geçmiş olsun.:teselli:

canım benim çok geçmiş olsun genelde kabız olunca oluyor diye biliyorum ama baharatlı yediğindende olabilir evet bol bol su iç iyi geliyor tekrar geçmiş olsun.:teselli:

sagolasın :çok üzgünüm: bn de hep kabız olmadıgıma guwendm de olmadan da oluomus demek ki braz arastırcam smdi ne ii geliomus die CADIARZU kızlar war mı aranızda bnmle aynı kaderi paylasan senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…