70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

aynen bendede öle yazıyodu
bende 2 dilim yazıyodu

Son düzenleme:
herkesi kocaman öpüyorum.benimde bu hafta yatılı misafirim vardı.o yüzden giremedim kilo bildirimimi yapıyım birazcık geçmişe bakıyım
Başlangıç kilo:85.4
Geçen hafta:68.8
Bu hafta:66.5
Giden:2.300
Toplamda verilen:18.900
Hedef:65 16:

Son düzenleme:
aaaaaaaaaaa bak bak galatasaraylılar gelmesin yazmış. görüşcez bacım senle . siz bi yenilin bakim hergün burada şikeci feneeeeeeer diye duyuru yapacam.
partiyi biz yapcaz bir kerem pastalar börekler le size de vermeyeceğiiiiiiiiiiz

aynen bendede öle yazıyodu
bende 2 dilim yazıyodu
he he yiyin siz mısırı yiyin de zayıflayı bakim :):):):):)
ben mısır yedim mi 1 tencere yerim o yüzden valla diete başladığımdan beri en fazla 1 kere dellenip yemişimdir. o kadarcık.
neyse cimbom kazansın da benden hepinize mısııııııııııır

yok tatlım zaten yemiyorum ben.yok hayatımda mısır ve dengi şeyler

bak birde iki kere yazmış. kız yazık uğraşma hatunla
sen hangi takımlısın bakiiiiim

hiç acıması yok bana

oh oh ne güzel çoğu kişi kilo vermişherkesi tebrik ediyorum kızlar burası insanın motivasyonunu arttırıyor.bu hafta pek giremedim ya nasılda moralim bozuldu yaaaa...ama gördüğüm kadarıyla bi kaç kişi kilosunun üzerine almış oda cook fazla değil.2 haftadır süperiiz ya

yakından olmak zorunda oldu canım kendim çektim aynada yoktu
yaa ben aşırı fotojenik olmayan bi tipim ya çikinim ben
canım geçmiş olsun bu arada kızın için kıyamam
çok sağol canım yaaa
ayy neden kendini beğenmiyorsun yaaa
çirkinmiş pehhhhh

görcez bacım çok değil yarın akşam burda sarı lacivert formaları girip parti yapcaz suziyle

yaaa bende kesinlikle 1 tencere yerim tatlıya ve patlamış mısıra dur diyemiyorum hiiiç
eve almıyorum yerim diye
salatasaraylı ooo

arkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?

arkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?

yakından olmak zorunda oldu canım kendim çektim aynada yoktu
yaa ben aşırı fotojenik olmayan bi tipim ya çikinim ben
canım geçmiş olsun bu arada kızın için kıyamam
çok sağol canım yaaa
ayy neden kendini beğenmiyorsun yaaa
çirkinmiş pehhhhh

görcez bacım çok değil yarın akşam burda sarı lacivert formaları girip parti yapcaz suziyle

yaaa bende kesinlikle 1 tencere yerim tatlıya ve patlamış mısıra dur diyemiyorum hiiiç
eve almıyorum yerim diye
salatasaraylı ooo

bu ne yaaaaaaa.... kaç kere yazmışım karboksiterapi yaptıran var mı diye. ben de bilgisayarım bozuldu da yazmıyor sanmıştım. meğerse yazıyormuş.

en büyük cimbooooooooom kız en son maçı taaaaaaa 90 larda izlemiştim türkiye japonya maçıydı
ama gaza getirdiniz iyice bu gidişle bende maçı izleyeceğim
ama nirde evde yok ki eşimin peşine mi takılsam ne
yok tatlım zaten yemiyorum ben.yok hayatımda mısır ve dengi şeyler

hiç acıması yok bana
aman kıyamam
bu ne yaaaaaaa.... kaç kere yazmışım karboksiterapi yaptıran var mı diye. ben de bilgisayarım bozuldu da yazmıyor sanmıştım. meğerse yazıyormuş.
o neki hiç duymadım :26::26:

o neki hiç duymadım :26::26:[/QUOTE]

karboksiterapi vücuda gaz veriliyormuş küçük iğnelerle ve inanılmaz sıkılaştıyormuş selülit, gevşeklik gidiyormuş. diğer sitelerde gördüm de ben de yaptıracak yer arıyorum. çok selülitim var.

spor saat:13:00 ile 14:00 arası yürüyüş ve sporbol aletlerle

sonra 14:15.:türk kahvesisade ve yanında 1 dılım bıtter:)

141 tabak dolusu cacık(ıc anadolu bolgesıne aıt sanırım herkez bılmez ıspanak gıbı kendısı ve rengi)sarımsaklı yortla yanındada koca bır su bardagı suu sadeceeeeeeee ve mıdem doppp doluuuuuuuuuuuu

sımdıde burdayım :)aksamdaaynını yerım heralde yararlı ve mıdeyı sısırıyorrr ne dersınız???????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…