70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

oofff yeşim diye bi arkadaşım vardı liseden bu hafta ankaraya geliyormuş, beni görünce şok olcak

ol iştehemen telden cektım geriyafffffff nasılım kızlar uzerımdekı etek 4 sene önce söz alısverısınde kayın valıdem almıstı 80kg dayken olmuyordu yanı sıkıyordu ama sımdıdumeye yaklastı he heyttttttttttttttt

farkı sız gorunnn

Son düzenleme:
kızlar ben kilolarıma fazla takar oldum bu yüzden resim bile çektirmek istemiyorum kendimi kçük bir karede kocaman gibi geliyor bana tartılmaktanda korkuyorum ama bu korkumu yenmem lağzım şuan kilo verdiğimi gördükce dahada hırslanırım belki geçen hafta dr tartıldım 78 kg bugün çıkabilirsem tartılacam bakalım değişen birşey varmı :18::18::18::18:

hoşgeldiniz umarım hep beraber zorlanmadan veririrz şu kiloları

umarım veririm artık kendi kendime kurar oldum acaba eşim artık beni beğenmiomudur diye düşünüyorum mutsuzluk verici birşey onun birşey dedği yok daha yeni doğum yaptın stres yapma bu kadar dio ama cok takmış bi durumdaım anlıcağınız

ben bu günkü menümü yazmak istiyorum
sabah yumurta zeytin peynir 1 adet yeşil biber
karışık bitki çayı
öğlen çorba yeişllik domates
nescafe :125::126:
akşamı düşünme aşamasındayım ne yemek yapim diye :44:

neden cam kendınle barısık ol ve kararını ver kılo vermek her daimm zınde tutuyor bende cok kararsızdım 3 gunugecmesdi benmkıde buraya gele gıde gele gıde cok sukur 7 kılom gıttı bıle bende 80 le basladım

kilolar nasıl olsa gider senin sağlığın moralin yerinde olsun...

bende istiyorum canım 2 haftayı geçti diyetimi uyguluyorum ama nedense hala aşamadım resim çekilince tartılınca moralim çok bozuluyor :18::18:

bende istiyorum canım 2 haftayı geçti diyetimi uyguluyorum ama nedense hala aşamadım resim çekilince tartılınca moralim çok bozuluyor :18::18:

pozıtıf bak bıraz yaaaaa cok sukur saglıgın ve ıraden elınde coksukurrr de ve basla korkunu yen kendınle barısık ol...arkadasım:))

ben burayıııı cok sevdimmmmmmmmmm süper kamçılyor beni sizlerin herhafta kg verdiğini görmek müthiş olucak umarım bende hızlı hızlı veririm yehuuuuuuuuuutürk kahvemi içiyorum acaba mutluluk hormonumu salgılıyo

Hep böyle mutlu ol canım en umutsuz anlarında bile vazgeçme kilolar gidecek belki 1 ay belki 3 ay ama gideccek

2012 hepimiz için dönüm noktası olacak

kiizzlaaar
nehabersiniz
gecmise bakmadim aksam bakarim insallah cok cene yapmadiysaniz tabi
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz

69.9

6 yi buldum yinee artik birakmaaaammm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…