ol iştehemen telden cektım geriyafffffff nasılım kızlar uzerımdekı etek 4 sene önce söz alısverısınde kayın valıdem almıstı 80kg dayken olmuyordu yanı sıkıyordu ama sımdıdumeye yaklastı he heyttttttttttttttt
farkı sız gorunnnEki Görüntüle 413364 Eki Görüntüle 413363 Eki Görüntüle 413365
bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
ol iştehemen telden cektım geriyafffffff nasılım kızlar uzerımdekı etek 4 sene önce söz alısverısınde kayın valıdem almıstı 80kg dayken olmuyordu yanı sıkıyordu ama sımdıdumeye yaklastı he heyttttttttttttttt
hoşgeldiniz umarım hep beraber zorlanmadan veririrz şu kiloları
kızlar ben kilolarıma fazla takar oldum bu yüzden resim bile çektirmek istemiyorum kendimi kçük bir karede kocaman gibi geliyor bana tartılmaktanda korkuyorum ama bu korkumu yenmem lağzım şuan kilo verdiğimi gördükce dahada hırslanırım belki geçen hafta dr tartıldım 78 kg bugün çıkabilirsem tartılacam bakalım değişen birşey varmı :18::18::18::18:
şahane fark etmişsin canım. sanki ilk resim anne de bu da onun kızı
umarım veririm artık kendi kendime kurar oldum acaba eşim artık beni beğenmiomudur diye düşünüyorum mutsuzluk verici birşey onun birşey dedği yok daha yeni doğum yaptın stres yapma bu kadar dio ama cok takmış bi durumdaım anlıcağınız
neden cam kendınle barısık ol ve kararını ver kılo vermek her daimm zınde tutuyor bende cok kararsızdım 3 gunugecmesdi benmkıde buraya gele gıde gele gıde cok sukur 7 kılom gıttı bıle bende 80 le basladım
Baya fark var canım tebrik ederim seni
bende istiyorum canım 2 haftayı geçti diyetimi uyguluyorum ama nedense hala aşamadım resim çekilince tartılınca moralim çok bozuluyor :18::18:
ben burayıııı cok sevdimmmmmmmmmm süper kamçılyor beni sizlerin herhafta kg verdiğini görmek müthiş olucak umarım bende hızlı hızlı veririm yehuuuuuuuuuutürk kahvemi içiyorum acaba mutluluk hormonumu salgılıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?