70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

wuuuuu süpersin beybi çok iyi kilo vermişsin bu hafta

bende 70leri gördüm

Başlangıç kilom: 89.0
Geçen Hafta: 81.0
Bu Hafta: 79.7
Giden: 1.300 kg
Toplamda Giden:9.300 kg

Herşey iyi güzel hoşta regl de 7. günüm ve hala bitmedi, yeter artık

bebeğim maydanoz suyundan olabilir reglinin bitmemesi :26:
ben arada bi maydanoz yemiştim 9 gün sürdü reglim
sen p.tesi 79.7 değil miydin canım :44:

gözün aydın kısçemmmmbu gazla sınavdan 100 çakarsın artıkımm

teşekkür ederim tatlım sınav da yalan oldu

merhaba ben 78kiloyum 9 aylık bir bebeğim var emziriyorum ma hedefim 65 doğumundan bu yana tam 30 kilo verdim ama bu aralar nedense zayıflamak için hiçbirşey yapmıyorum ve size katılmak isterim tabi aranıza alınırsam

Hep böyle mutlu ol canım en umutsuz anlarında bile vazgeçme kilolar gidecek belki 1 ay belki 3 ay ama gideccek

2012 hepimiz için dönüm noktası olacak

cnm 3 ay yada 5 ay insan kg vericeğini düşünmesi bile mutlu ediyo sanki bu üstümdeki kg hiç veremiycekmişim gibi yaşamaktansa birşeyler yapıp verebildiğini görmek süper........

bebeğim maydanoz suyundan olabilir reglinin bitmemesi :26:
ben arada bi maydanoz yemiştim 9 gün sürdü reglim
sen p.tesi 79.7 değil miydin canım :44:

Ya pazar günü akıntı başladı bende pzt tartıldım :26:79.7 gördüm, regl süreci içeriside hiç kilo gitmemiş betüş..

Ve geçen ay da tam 7 gün sürmüştü geçen ay maydanoz içmiyordum :44:

Geçen ay daha zordu, çok ödem yapmıştı vücut, bu ay maydanoz sayesinde çok rahatladım şişkinlik yaşamadım :44:

selam canlarım
nasılsınız iyisinizdir inşallah??
ben çok yorgunum her yerim ağrıyor sanki
günlerdir boş boş durdum bugün sınava gircem anca stres oldum midem filan nasıl ağrıyor.. sırtıma girdi ağrı öyle gezdi işte
sınav da kötüydü başarılar dilediniz o kadar da çalışmadım hakettim aslında
sonuç pazartesi açıklancakmış bakalım nolcak
ama pek umudum yok...
bu arada kilom için tebrik etmişsiniz çok sağolun canlarım
ben de hepinizi tebrik ederim bu hafta süper görünüyor topik
dün 3 öğün salata yemiştim bağırsaklarımda bişey kalmamıştı artık
deneyin derim peynirli-ton balıklı-tavuklu filan... çeşit çeşit yapın ya da yemeğin yanına mutlaka yeyin

dilek canım süper görünüyorsun hala da kilo veriyor olman harika inşallah en yakın zamanda sen de kendinden memnun olursun
sevdiceğinin sağ sağlim gelmesine de çok sevindim şükür... görüşemesen de en azından yakınında olduğunu biliyorsun o bile yeter yarın da bi şekilde kaçıp evden görüşürsünüz inşallah...

ftemiz sen de doğur gitsin anacım
bize 35'den sonra tehlikeli diyorlar da ben inanmıyorum yapanlar nasıl yapıyor
ben 6 tane istiyorum

canm benim en büyük hayalimdi peş peşe doğurucaktım sözde 3-4 çocuk istioduk ama nasip oğlum olduktan sonra eşimin işleri tepetaklak oldu.şimdi 2.yi bile istemiorum ...
senin maddi manevi gücün yerindeyse yap çok çocuk çok kardeş iyidir
arkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?
benim arkadaşım yaptırmıştı bacakları ve baseni çok büyüktü sıkılaşma olmuş ve çatlaklarından kurtulmuştu
1000dolar vermişti benmde karnımda çatlaklarım var doğumdan sonra giderim diodum ama şartlar elvermedi kaldı

bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
hoşgeldin canım kendini çok kasma ozaman 1 grm bile veremezsin dengeli beslenmeye başla ve spor yap kurtulursun
tebrikler canm fark belli ama daha olmamış yolumuz var benmde makineyi bi alaydım görürdünüz simitimi:)))

darısı başıma darısı başıma darısı başıma

geldim geri cok güzel yemek yedim yazacam birazdan

taylan kümelinin yalancısıyım , yağsız tuzsuz yiyin istediğiiz kadar dedi. ben bir deniyim, bir şey olmazsa siz de yersinizçok seviyorm, hergün tüketiyorum neredeyse.
sen bi dene canim ama kilo olmazin dikkat et
tebrikler canim
baktınmı suzim tombili hemşona siyah giyinmeme rağmen tombul çıkmışım be ya
nerde tatlim pantolon bile bol duruyo masallah benim hemsoma
eee güzel suzim işte gitmiş sonuçtaa kızım
hem haftaya dileğin ellerindesin biliyon demiii
en az 1 kilo gitcek bak gör
evet dilegin dedigini yapcam yapma dedigini yapmiycam sagol tatlim
aaa negüzel haber gittigine sevindim kistmiydin neydin ohh iyi bari yarasida gecer isallah kuzumun
bende öyleyim totom sIkIsdigi zaman giderim doktora aslinda önemli kendimizi hep arka plana atiyoruz cocugumuz rahatlansin nasil da biliyoruz ama kostura kostura doktorun yolunu
yakından olmak zorunda oldu canım kendim çektim aynada yoktu
yaa ben aşırı fotojenik olmayan bi tipim ya çikinim ben
canım geçmiş olsun bu arada kızın için kıyamam
bende fotojenik degilim bi tuhaflik buluyorum her fotoda kendimde en az 5-7 foto cekecem tuturana kadar
kiz oglan baska oluyor zerram simdiden takma sen onu kafana mesela annem benden cok cekti kardesimle aramda 10 yas var
annem gec yapti kardesimi oda ergen ama okadar olmuyor sende de olmaz isallah
tebrikler canim

çok sağol canım yaaa
ayy neden kendini beğenmiyorsun yaaa
çirkinmiş pehhhhh

görcez bacım çok değil yarın akşam burda sarı lacivert formaları girip parti yapcaz suziyle
iyi fikir yarin benim formam var giyerim oglisinde fenerbahce formasi var onada giydiririm esim deli olacak
arkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?
bende ilk kez duyuyorum canim bunu :44:
bu ne yaaaaaaa.... kaç kere yazmışım karboksiterapi yaptıran var mı diye. ben de bilgisayarım bozuldu da yazmıyor sanmıştım. meğerse yazıyormuş.

Eki Görüntüle 413343 78 kg dım sanırım burdaaa
Eki Görüntüle 413344 80 kgdım sanırım burdada
iki kilo bile nekadar degisik gösteriyor suzancim
süper fark var
bende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
hosgeldin canim

bugün bitcek gibi mi peki :26:
bilmiyorum belki de benimki maydanozdan değildr geçen ay az gelmişti onu telafi etmiş olabilir durduramadı kendini
reglide kilo gitmediyse haftaya bomba gibi geliyorsun bebeğim

6 tane mi

betüş futbol takımımı kurcan galatasaray için

6 tane mi

betüş futbol takımımı kurcan galatasaray için

kalabalık ailelere bayılıyorum ben yaa
yani sayı vermeyeyim de maddi ve manevi olarak bakabilecek kadar istiyorum...
param olur da çocuğuma kötü davranmışım o zaman ne anlamı var çocuk yapmanın
sabrıma göre artık bakıcaz
benim sevgiliim fenerli yaa bebeğim
yoksa hepsi galatasayar kadrosunda olurdu

bugün bitcek gibi mi peki :26:
bilmiyorum belki de benimki maydanozdan değildr geçen ay az gelmişti onu telafi etmiş olabilir durduramadı kendini
reglide kilo gitmediyse haftaya bomba gibi geliyorsun bebeğim

valla gitmedi haftaya ne olcak bilemem

bitmez canım bugün anlarım ben bu pazar günü anca biter :44:

tatlı krizleri fln yaşamıyorum Allahtan , tatlıyı unuttum valla

ben geldimmmm
metabolizma hızlandıran çay tarifi aldım arkadaştan malzemelerimi aldım yaptım bakalım faydasını görücekmiyim
2elma
2limon
1tktane karabiber
1kkaranfil
1 çubuk tarçın
düdüklüde kaynattım sonra süzdüm yemeklerden sonra 1 bardak içilecekmş
birazdan oğluşm gelir yürüyüşe çıkarız akşamda eşim maç izlemeye gidicek o yokkende platesimi yaparım

aynen benimki de

yarın ayrılık kararı alabiliriz gene kavga edip her maçta olduğu gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…