kiizzlaaar
nehabersiniz
gecmise bakmadim aksam bakarim insallah cok cene yapmadiysaniz tabi
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz
69.9
6 yi buldum yinee artik birakmaaaammm
kiizzlaaar
nehabersiniz
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz
69.9
tebriklerkiizzlaaar
nehabersiniz
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz
69.9
Başlangıç kilom: 89.0
Geçen Hafta: 81.0
Bu Hafta: 79.7
Giden: 1.300 kg
Toplamda Giden:9.300 kg
Herşey iyi güzel hoşta regl de 7. günüm ve hala bitmedi, yeter artık
gözün aydın kısçemmmmbu gazla sınavdan 100 çakarsın artıkımm
KK' nın Sevgili Üyeleri,
Kilonuz 70-79 aralığındaysa ve zayıflama yolunda "Birlikten Güç Doğar" ilkesine inanıyorsanız, sizleri buraya bekliyoruz..
Başlık altında diyete yönelik tecrübelerinizi, her gün neler yediğinizi, zayıflamak için yaptığınız sporları paylaşabilir ve deneyimlerinizi sizinle aynı kilo aralığında olan diğer üyelerimizle paylaşabilirsiniz.
Keyifli paylaşımlar ve sağlıklı kilo vermeler dileriz. a.s.
Hep böyle mutlu ol canım en umutsuz anlarında bile vazgeçme kilolar gidecek belki 1 ay belki 3 ay ama gideccek
2012 hepimiz için dönüm noktası olacak
bebeğim maydanoz suyundan olabilir reglinin bitmemesi :26:
ben arada bi maydanoz yemiştim 9 gün sürdü reglim
sen p.tesi 79.7 değil miydin canım :44:
cnm 3 ay yada 5 ay insan kg vericeğini düşünmesi bile mutlu ediyo sanki bu üstümdeki kg hiç veremiycekmişim gibi yaşamaktansa birşeyler yapıp verebildiğini görmek süper........
canm benim en büyük hayalimdi peş peşe doğurucaktım sözde 3-4 çocuk istioduk ama nasip oğlum olduktan sonra eşimin işleri tepetaklak oldu.şimdi 2.yi bile istemiorum ...Teşekkür ederim fikirlerin için, bazen çok bunalıyorum, kızlar büyük olsalar da birbirleriyle bi kavgaya tutuşuyolar, ama bazen de işte ne bileyim emin değilim. 3 çocuklu annelerden yorumlar bekliyorum, 3.çocuk yapılmalı mı, yapılmamalı mı? Ayy kızlar kusura bakmayın, topiğimizin konusu bu değil ama, tecrübesi olanlardan yorum bekliyorum.
benim arkadaşım yaptırmıştı bacakları ve baseni çok büyüktü sıkılaşma olmuş ve çatlaklarından kurtulmuştuarkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?
hoşgeldin canım kendini çok kasma ozaman 1 grm bile veremezsin dengeli beslenmeye başla ve spor yap kurtulursunbende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
tebrikler canm fark belli ama daha olmamış yolumuz var benmde makineyi bi alaydım görürdünüz simitimi:)))ol iştehemen telden cektım geriyafffffff nasılım kızlar uzerımdekı etek 4 sene önce söz alısverısınde kayın valıdem almıstı 80kg dayken olmuyordu yanı sıkıyordu ama sımdıdumeye yaklastı he heyttttttttttttttt
farkı sız gorunnnEki Görüntüle 413364 Eki Görüntüle 413363 Eki Görüntüle 413365
kiizzlaaar
nehabersiniz
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz
69.9
ben de mısır kalorili diye biliyordum ama taylan kümeli söyledi geçen gün tv de, patlayınca içindeki karbonhidrat ısıyla selüloza dönüşüyormuş. selüloz zaten sindirilemiyor. yani patlamış halinin kalorisi yok sınırsız yiyebilirsiniz dedi. lif olur.
sen bi dene canimtaylan kümelinin yalancısıyım , yağsız tuzsuz yiyin istediğiiz kadar dedi. ben bir deniyim, bir şey olmazsa siz de yersinizçok seviyorm, hergün tüketiyorum neredeyse.
tebrikler canimherkese merhabalar:) bayadır takılamıyorum topiğe hem bu aralar canım sıkkın hemde deli gibi ders çalışmam lazım haziranın 9 una sınavım var dualarınızı eksik etmeyin, yalnız bayağı uzak kaldığımı hissettim topikten :)) çünkü puccaaaaaa ne olmuş 55 elere düşmüşsün, beklediğin özel kişi gelmiş galiba :) gözün aydın, herkes kilo vermeye devam ediyor maşallah. bu arada noraaaaaaaaaaaaa resmini gördüm ya sen fıstık gibi hatunsun gözüme hiç kilolu gelmedin. bende dilekün sana özelden msj attım ama burdan da yazayım :) ben topiğe az uğrasam da diyete devam ediyorum sadece arada kaçamaklarım oldu bir de ders çalışayım derken iyice hareketsiz kaldım normaldeki uzun yürüyüşlerimi yapamadım :) bayağı yavaşladı vermem zaten haftada 800-900 arası ancak veriyordum şimdi bayağı azaldı ama sağlık olsun ne diyelimdimi :)
bildirim :
başlangıç kilom: 75
geçen hafta: 70.2
bu hafta: 69.9
giden: 300 gr
toplamda giden: 5.1 kg
hedef: 59
öpüyorum hepinizi, kilo verenleri şimdiden kutluyorum:)
baktınmı suzim tombili hemşonasiyah giyinmeme rağmen tombul çıkmışım be ya
evet dilegin dedigini yapcam yapma dedigini yapmiycameee güzel suzim işte gitmiş sonuçtaa kızım
hem haftaya dileğin ellerindesin biliyon demiii
en az 1 kilo gitcek bak gör
aaa negüzel haber gittigine sevindim kistmiydin neydin ohh iyi bari yarasida gecer isallah kuzumun
hayırdır tatlım neden canın sıkkın
dünde gelmemiştin merak ettim seni
fotolarına baktım
çok yakından çekmişsin
hem neden yüzün yok
gül cemalini neden saklıyorsun bizden :44::44:
geçmiş olsun kızına önemli bişey değildir umarım
kilo içinde tebrikler
bu süper oldu
bayılırım mısıra ama diyetten dolayı yemiyorum
bide ben bol tuzlu seviyorum yaaa
evet yaa
ya ben hasta oluyorum ya kızım
ben zaten 1 aydır çekiyorum nezle gibiyim hep
doğru söylüyon nazar olabilir
gözleri çıksın gözü değenlerin
yok canım fotodaki değil o kayboldu gitti
azıları kabarmış ateşide çıkınca doktora gittik
ağzında yaralar olmuş dedi
azı çıkarken vücut direnci düşüyor oluyor genelde dedi
bide salgınmı varmış ne
öyle işte
kartı bulamadım gitti canım yaaa
test işide burda yapılcağını sanmıyorum canım yaaa
bide ben doktor işini pek sevmiyorum
hastane falan uğraşacağıma çekerim daha iyi diyorum
yarın burda parti yapalım olurmu
salatasaraylılar gelmesin üzülürler yazık
bende fotojenik degilim bi tuhaflik buluyorum her fotoda kendimdeyakından olmak zorunda oldu canım kendim çektim aynada yoktu
yaa ben aşırı fotojenik olmayan bi tipim ya çikinim ben
canım geçmiş olsun bu arada kızın için kıyamam
kiz oglan baska oluyor zerram simdiden takma sen onu kafana mesela annem benden cok cekti kardesimle aramda 10 yas varKilo veren herkesi
Tebrik ediyorummmmmmmmm
Kusuruma bakmayın alıntı yapamadım malum telden yazıyorum
Beni tebrik edenlerede çokkkkkkkkk teşekkür ederim
FTEMİZ
Canım ben 3 cocuk annesiyim topikte başka da yok sanırım
36 yasında doğurdum diğer ikisi büyüktü oğlum doğduğunda
Ablası 6 ya abisi 4 gidiyordu
Bizde çok kardesiz severim kalabalığı
Cocuklar kıskanmadı bebeğimizi bakımında yardımcı oldular
Evdeyim izne ayrıldım oğlum için çok güzel zaman geçiriyoruz
Anne oldugumu 3.de anladım diyebilirim
Ama bu sene Kizim çok sorunlu acaba diyorum bazende
En küçüğüm ergen oldugunda daha mı fazla çatışırız kaldıramam mı
İnşallah Rabbim kuvvet verir yinede güzel 3 cocuk annesi olmak
herkesi kocaman öpüyorum.benimde bu hafta yatılı misafirim vardı.o yüzden giremedim kilo bildirimimi yapıyım birazcık geçmişe bakıyım
Başlangıç kilo:85.4
Geçen hafta:68.8
Bu hafta:66.5
Giden:2.300
Toplamda verilen:18.900
Hedef:65 16:
iyi fikir yarin benim formam var giyerim oglisinde fenerbahce formasi var onada giydiririm
çok sağol canım yaaa
ayy neden kendini beğenmiyorsun yaaa
çirkinmiş pehhhhh
görcez bacım çok değil yarın akşam burda sarı lacivert formaları girip parti yapcaz suziyle
bende ilk kez duyuyorum canim bunu :44:arkadaşlar aranızda karboksiterapi yaptıran var mı? yoğun selülitlerim var da ayrıca yoğun kılcal damarımda var. yaptıranlar var mı?
bu ne yaaaaaaa.... kaç kere yazmışım karboksiterapi yaptıran var mı diye. ben de bilgisayarım bozuldu da yazmıyor sanmıştım. meğerse yazıyormuş.
iki kilo bile nekadar degisik gösteriyor suzancim
süper fark varol iştehemen telden cektım geriyafffffff nasılım kızlar uzerımdekı etek 4 sene önce söz alısverısınde kayın valıdem almıstı 80kg dayken olmuyordu yanı sıkıyordu ama sımdıdumeye yaklastı he heyttttttttttttttt
farkı sız gorunnnEki Görüntüle 413364 Eki Görüntüle 413363 Eki Görüntüle 413365
hosgeldin canimbende 5 ay önce sezeryanla doğum yaptım ve 5 aydır 79 kilodan bir gram bile inemedim anlıcağınız bende geldimmm :)
Ya pazar günü akıntı başladı bende pzt tartıldım :26:79.7 gördüm, regl süreci içeriside hiç kilo gitmemiş betüş..
Ve geçen ay da tam 7 gün sürmüştü geçen ay maydanoz içmiyordum :44:
Geçen ay daha zordu, çok ödem yapmıştı vücut, bu ay maydanoz sayesinde çok rahatladım şişkinlik yaşamadım :44:
selam canlarım
nasılsınız iyisinizdir inşallah??
ben çok yorgunum her yerim ağrıyor sanki
günlerdir boş boş durdum bugün sınava gircem anca stres oldum midem filan nasıl ağrıyor.. sırtıma girdi ağrı öyle gezdi işte
sınav da kötüydü başarılar dilediniz o kadar da çalışmadım hakettim aslında
sonuç pazartesi açıklancakmış bakalım nolcak
ama pek umudum yok...
bu arada kilom için tebrik etmişsiniz çok sağolun canlarım
ben de hepinizi tebrik ederim bu hafta süper görünüyor topik
dün 3 öğün salata yemiştim bağırsaklarımda bişey kalmamıştı artık
deneyin derim peynirli-ton balıklı-tavuklu filan... çeşit çeşit yapın ya da yemeğin yanına mutlaka yeyin
dilek canım süper görünüyorsun hala da kilo veriyor olman harika inşallah en yakın zamanda sen de kendinden memnun olursun
sevdiceğinin sağ sağlim gelmesine de çok sevindim şükür... görüşemesen de en azından yakınında olduğunu biliyorsun o bile yeter yarın da bi şekilde kaçıp evden görüşürsünüz inşallah...
ftemiz sen de doğur gitsin anacım
bize 35'den sonra tehlikeli diyorlar da ben inanmıyorum yapanlar nasıl yapıyor
ben 6 tane istiyorum
6 tane mi
betüş futbol takımımı kurcan galatasaray için
bugün bitcek gibi mi peki :26:
bilmiyorum belki de benimki maydanozdan değildr geçen ay az gelmişti onu telafi etmiş olabilir durduramadı kendini
reglide kilo gitmediyse haftaya bomba gibi geliyorsun bebeğim
kalabalık ailelere bayılıyorum ben yaa
yani sayı vermeyeyim de maddi ve manevi olarak bakabilecek kadar istiyorum...
param olur da çocuğuma kötü davranmışım o zaman ne anlamı var çocuk yapmanın
sabrıma göre artık bakıcaz
benim sevgiliim fenerli yaa bebeğim
yoksa hepsi galatasayar kadrosunda olurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?