70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Süper valla onu bende düşündüm ama. Seansları bizim burda cok pahalı kendi irademizde vermeye çalışıyoruz iste bide sagolsunlar arkadaslar cok destek oluyorlar her konuda yani kg dam hariç cok guzel muhabbet oluyo:))))

Öncelikle diyet uzmanı benim diyebilirim denemediniz şey kalmadi patates diyetinden tut soğan kuru yok Maydonoz suyu yok Hollywood diyeti ...ama sonuc hüsran.......
Diyet Demiyelimde sağlıklı yasam bicimi diyelim.....
Puccaa yani dileğimiz var ona ayak uyduruyoruz diyebilirim....aramızda en cok kg veren o çünkü yanlışlarımızı genellikle o duzeltiyoooo Topigin ustası diyeyimmm:))))) herkes yardımcı olur sanada....

ne güzel bn çalışıyorum iş itresini azaltacak sohpet edecek dostlar arıyordum buldummm:))))) ewt malesef pahalı seans olarak degıl de aylık verıyordum 120 tl kendı radem ile vermek istiyorum bn de

ne güzel halla bn de denedim herseyi en son dukan yaptım vejeteryan olmama ragmen 10 gunde 4 kilo verdım pes ettım bayılacaktım artık bıktırdu yogurt peynir falan

akşam yemeğimi yedim güne kapanışı yaptım pöffffff cok doydum yatmadan öncede plates topunun üzerinde biraz yuvarlanırm tamam işte...

Aynen valla bende en son patates diyeti yaptım patatese bakacak yüzüm kalmadi artık.....
Hafta ici topik cok yogun hafta sonu durgun yani baya şenleniyor cok guzel oluyo.....
Hergün yediklerimizi menü halinde yazıyoruz....yanlışlarıma varsa düzeltiyoruz birbirimizi.....
Cuma günlerine bildirim gunümüz...dileğimiz liste yapıyo kim kac kg vermis....
Oda söyle oluyo.....

Başlangıç kg
Gecem hafta kg
Bu hafta kg
Giden kg
Toplamda giden
Ve hedef

Böylelikle kim ne kadar almış yada vermis liste halinde gorebiliyoruzzz....
Aramızda spor yapanlar da var ama cogunluk yapamıyor herkes çalışıyor is yerinden giriyorlar....
He bide cok su iciyoruzzz:) ortalama 2-3 l su

Kizlar ben kactimmmm malum aksama Feriha var onu izlicemmmmmm kendinize dikkat edin kacamaksiz bir hafta sonu dileğiyle öptüm hepinizi......

buzdolabina astim bile sagol eline saglik fistik birde düsünsene haftaya güzel birsey görüyormussum ozaman herhafta isterim
slm kızlar bn de çok mutsuzum kilolardan kakılayım mı size
hosgeldin canim
ay geçmişim geçmişiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124:

hiç beklemiyodum çıldırmış gibi sevimdim yaaa
betülll sonuclar pazartesi degilmiydin tebrikler tatlim
hoşbulduk :) 6 ay falan sürmüştü akapuntur ile 18 kilo verdim daha sonra da aynı sistemle devam ettim o şekilde canım
canim benim bi arkadasda akupunkur ile zayifladi ama akupunkturu biraktikdan sonra yavas yavas geri aldi kilolarini burda hem sohbet ediyoruz hem menü paylasiyoruz hosgeldin tekrar aramiza
Kizlar ben kactimmmm malum aksama Feriha var onu izlicemmmmmm kendinize dikkat edin kacamaksiz bir hafta sonu dileğiyle öptüm hepinizi......
görüsürüz canim :80: sanada güzel kacamaksiz haftasonu olur isallah

kizlar hemen kacacam dügüne gitcekmissiz
oglisi kresden almaya gidiyordum isden cikdikdan sonra karsima kizin teki cikti bi bilet cek dedi dedim ne bileti bu dedi birsey kazana bilirsin bedava ücret ödemene gerek yok dedi cünkü ben dikkatliyimdir bazen birseyler doldurmaya calisiyorlar sonra cik cikabilirsen icinden...
neyse cektim actim gewonnen yani kazandiniz yaziyo dedim ne kazandim 2 hafta bedava plates kazandiniz bizlen dedi
ay bunlar bana zorla spor yaptircaklar neyse carsambaya randevu verdi saat 17 de gel ilk dersimize baslayak birseye bagli degilsin para ödemiycen sadece gelmen yeterli dedi
ismini ögrenebilirmiyim suzan dedim nerelisin dedi türküm dedim aa bende dedi kiz kizda türkkizi cikti kiza dedim ben yanliz gelmeye cekinirim arkadasimida getirebilirmiyim türksün tamam arkadasina da veriyorum 2 hafta bedava plates dedi

gec kaldim daha hazirlancam ama size anlatmadanda edemedim öptüm byyyyy

ayyy canım çıldırmış gibi sevindim valla
pazartesi demişlerdi ama bi arkadaş öğrenmiş mesaj attı
çok şükür yaa sevgilim de geçti rahatladık

kıızzzz her şey seni zayıflamaya yöneltiyor
çok sevindim inşallah güvenilir bi durumdur ama :26:
dikkatli ol sen yine de
buraya gelene kadar fıstık olcan bebeğim

anaaaaa kimse kalmadı topikteeeben cvp yazıncaya kadar belki gelen olur

günaydın kızlar

başlangıç: 70,2
geçen hafta: 60,6
bu hafta : 60,8
gelen 200
toplamda giden 9,4
hedef 58
ablam hayırdır neden böyle oldun sen hep +larda saldınmı yoksam kendini sen , ben fazla topiği takip edemiyorum şu sıralar ama inşallah toparlanırsın haftaya

anamm öle sözlerii duymayaa bende başladım insan çok mutlu oluyor gerçektennnn

görürsün görürüsün canım bende senin gibi diyordum gördüm 2 haftadır 6 lı rakamlardayım çok mutluyum ilk başladığım günleri hatırlıyorum halime binlerce kez şükrediyorum

Özzzleeem ne yaptın bebeğim aklım sende kaldı bu hafta
bende hiç kalmadımı kızz aklınn söle bakemmm çatlak kızçem

Eki Görüntüle 413014

Alın dobiç görün olm

Az önce çektim

Her ne kadar memnun olmasam da eski halimle kıyaslayınca ilerleme var sanırım

hadii kız ordan neden memnun değilmişin halinden bu arada o kilodaki bir insanın bacakları nasıl böyle ince olabilir hala kavrayamıyorum ,senin için çok iyi bir durum bu ve çok şanslısın ,ahh bende o şanslı kişilerden olaydımmm benim bacaklar kalın çok sinir oluom valla bacaklarıma

bu arada çatlak kızçem senin giyim tarzında bir asiii genç ruhu var kaç yaşındaydın canım benim sen :44:

veeeeeeeeeeeeeeee az sonra bildirim geliyorr benden

topiğimizin haline bakın bicikk

Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
ptty, abababa+

çabuk gelin lan dobiçler burayaaa çabuk özledim hepiniziiiii

Başlangıç kilo:75.4 kg
Geçen hafta:69.8 kg
Bu hafta:69.4 kg
Giden:400grbu haftaki bu yemeye helal olsun diyorum bu kadarına bile
Toplamdan verilen:6 kg
Hedef:55 kg

kızçeler bide size bişi sorcam bennnnn

ara öğün olarak çilek,kiraz,salatalık yemek istiyorum farklı günlerde farklı şeyler olarak

ölçüleri ne sizce mesela tek arada çilek yicem ama kaç tane :44:bunun gibi diğerlerindede kaç tane yicem :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…