çorumda yaptırmıştı o cnm
bnmde karnımda var baktıkça üzülüyorumAh sen gel bide benim çatlakları gorrrr...2 doğumdan sonra harita gibi oldu.....cok takıyordum ama alıştım artık görmüyorum.....
tebrikler cnmay geçmişim geçmişiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hiç beklemiyodum çıldırmış gibi sevimdim yaaa
geçen yaz ne güzel 23 kilo vermiştim ama aldım 91 ile başladım68 olmuştum sonra nemi oldu 82(((( şimdi de 79 ile 80 arası geliyorum uygun yer burası diye düşündüm yaşım 21 çalışıyorum şuan muhasebeciyim
aramıza hoşgeldin azmin bol olsn
akşam yemeğimi yedim güne kapanışı yaptım pöffffff cok doydum yatmadan öncede plates topunun üzerinde biraz yuvarlanırm tamam işte...
akşam yemeğimi yedim güne kapanışı yaptım pöffffff cok doydum yatmadan öncede plates topunun üzerinde biraz yuvarlanırm tamam işte...
Kizlar ben kactimmmm malum aksama Feriha var onu izlicemmmmmm kendinize dikkat edin kacamaksiz bir hafta sonu dileğiyle öptüm hepinizi......
Vallaa abla düşünmekteyim ama burdaki hatunlarla zor başa çıkıyorum
Onla uğraşamam diye düşünüyorum.
Twister işe yarıyor canım ben 2 hafta mı ne yapmıştım belim bayağı bi sertleşmişti.
Burdan anlayacağımız şey salata yenmeli arkadaşlar
Yawru de git eski resimlerine bak ne kadan fark var.
Yawruu o listeye uy senin için bu kaa şey arasında oturdum liste yaptım.
hosgeldin canimslm kızlar bn de çok mutsuzum kilolardankakılayım mı size
betülll sonuclar pazartesi degilmiydinay geçmişim geçmişiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119::119:
:124::124::124::124::124::124:
hiç beklemiyodum çıldırmış gibi sevimdim yaaa
canim benim bi arkadasda akupunkur ile zayifladi ama akupunkturu biraktikdan sonra yavas yavas geri aldi kilolarinihoşbulduk :) 6 ay falan sürmüştü akapuntur ile 18 kilo verdim daha sonra da aynı sistemle devam ettim o şekilde canım
görüsürüz canim :80: sanada güzel kacamaksiz haftasonu olur isallahKizlar ben kactimmmm malum aksama Feriha var onu izlicemmmmmm kendinize dikkat edin kacamaksiz bir hafta sonu dileğiyle öptüm hepinizi......
Eki Görüntüle 413546
betülll sonuclar pazartesi degilmiydintebrikler tatlim
kizlar hemen kacacam dügüne gitcekmissiz
oglisi kresden almaya gidiyordum isden cikdikdan sonra karsima kizin teki cikti bi bilet cek dedidedim ne bileti bu dedi birsey kazana bilirsin bedava ücret ödemene gerek yok dedi cünkü ben dikkatliyimdir bazen birseyler doldurmaya calisiyorlar sonra cik cikabilirsen icinden...
neyse cektim actim gewonnen yani kazandiniz yaziyodedim ne kazandim 2 hafta bedava plates kazandiniz bizlen dedi
ay bunlar bana zorla spor yaptircaklarneyse carsambaya randevu verdi saat 17 de gel ilk dersimize baslayak birseye bagli degilsin para ödemiycen sadece gelmen yeterli dedi
ismini ögrenebilirmiyim suzan dedim nerelisin dedi türküm dedim aa bende dedi kizkizda türkkizi cikti kiza dedim ben yanliz gelmeye cekinirim arkadasimida getirebilirmiyim türksün tamam arkadasina da veriyorum 2 hafta bedava plates dedi
gec kaldim daha hazirlancam ama size anlatmadanda edemedimöptüm byyyyy
ablam hayırdır neden böyle oldun sen hep +larda saldınmı yoksam kendini sen , ben fazla topiği takip edemiyorum şu sıralar ama inşallah toparlanırsın haftayagünaydın kızlar
başlangıç: 70,2
geçen hafta: 60,6
bu hafta : 60,8
gelen 200
toplamda giden 9,4
hedef 58
anamm öle sözlerii duymayaa bende başladım insan çok mutlu oluyor gerçektennnn
Öyle minem ama 2 aydır nerdeyse 1 hafta regl sürüyo ki regl beni psikolojik olarak çok etkiliyo, bitsin artık valla kescem kendimi dökücem bütn kanlarımı kurtulcam
evet minderim yaa çok güzel bir duygu iyi ki varsınız
------------------------------------------------------------------------------------
Kızlar dün bize bi komşumuz geldi, normalde kendisini çok beğeniş bi insandır ve kimseye öyle iltifat etmez...
Beni gördü . Hİİİİİİİİİİİİİ BUUSEEEEEEEEEEEdedi.. Ben de anlamadım başta muşmula gibi bakıyorum öyle...
SEEEN NE KADAR ZAYIFLAMIŞSIIIIN dedi ve ben o an arka fondan oryantal çalsında göbek atayım fln istedim resmen..
Normalde misafir gelince odama kapanırdım, oturmazdım bile yanlarında kimsenin, gidene kadar yanlarında oturdum..
Ve kadın gidene kadar iltifat etti, bi ara tekrar ayağa kalkmamı isteyip yine baktı fln
O anı görmenizi isterdim
görürsün görürüsün canım bende senin gibi diyordum gördüm 2 haftadır 6 lı rakamlardayım çok mutluyum ilk başladığım günleri hatırlıyorum halime binlerce kez şükrediyorumbence de yemez
ay evet ya artık bir 6 ları göreyim. gözüm açık gidecek yoksa
canım bence senin artı 200 de yağ değildir. haftaya kesin verirsin. ben bir günde 700 gr oynadığımı biliyorum. bunlar su ne yazık ki.
ben 2 hafta tartıda aynı rakamı görmeden gidenin yağ olduğuna inan mıyorum
bende hiç kalmadımı kızz aklınn söle bakemmm çatlak kızçemÖzzzleeem ne yaptın bebeğim aklım sende kaldı bu hafta
Eki Görüntüle 413014
Alın dobiç görün olm
Az önce çektim
Her ne kadar memnun olmasam da eski halimle kıyaslayınca ilerleme var sanırım
hadii kız ordan neden memnun değilmişin halinden bu arada o kilodaki bir insanın bacakları nasıl böyle ince olabilir hala kavrayamıyorum ,senin için çok iyi bir durum bu ve çok şanslısın ,ahh bende o şanslı kişilerden olaydımmm benim bacaklar kalın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?