tebrik ederimmm yawruuuuuuuukiizzlaaar
nehabersiniz
gecmise bakmadim aksam bakarim insallah cok cene yapmadiysaniz tabi
kilo veren kizlaaar
veremiyenler haftaya
alanlar
geleliiim banaaa
hazirmisiniiiz
69.9
6 yi buldum yinee artik birakmaaaammm
hadi gecmisin deli kizz,tebrik ederimmmbebeğim maydanoz suyundan olabilir reglinin bitmemesi :26:
ben arada bi maydanoz yemiştim 9 gün sürdü reglim
sen p.tesi 79.7 değil miydin canım :44:
teşekkür ederim tatlım sınav da yalan oldu
hosgeldinnnmerhaba ben 78kiloyum 9 aylık bir bebeğim var emziriyorum ma hedefim 65 doğumundan bu yana tam 30 kilo verdim ama bu aralar nedense zayıflamak için hiçbirşey yapmıyorum ve size katılmak isterim tabi aranıza alınırsam
hosgeldinnnee kızlar bişi söylemediniz katılayımmmı aranıza
yawrum kaderin oruldu zayiflicaksinnnnEki Görüntüle 413546 buzdolabina astim bilesagol eline saglik fistik birde düsünsene haftaya güzel birsey görüyormussum ozaman herhafta isterim
hosgeldin canim
betülll sonuclar pazartesi degilmiydintebrikler tatlim
canim benim bi arkadasda akupunkur ile zayifladi ama akupunkturu biraktikdan sonra yavas yavas geri aldi kilolariniburda hem sohbet ediyoruz hem menü paylasiyoruz hosgeldin tekrar aramiza
görüsürüz canim :80: sanada güzel kacamaksiz haftasonu olur isallah
kizlar hemen kacacam dügüne gitcekmissiz
oglisi kresden almaya gidiyordum isden cikdikdan sonra karsima kizin teki cikti bi bilet cek dedidedim ne bileti bu dedi birsey kazana bilirsin bedava ücret ödemene gerek yok dedi cünkü ben dikkatliyimdir bazen birseyler doldurmaya calisiyorlar sonra cik cikabilirsen icinden...
neyse cektim actim gewonnen yani kazandiniz yaziyodedim ne kazandim 2 hafta bedava plates kazandiniz bizlen dedi
ay bunlar bana zorla spor yaptircaklarneyse carsambaya randevu verdi saat 17 de gel ilk dersimize baslayak birseye bagli degilsin para ödemiycen sadece gelmen yeterli dedi
ismini ögrenebilirmiyim suzan dedim nerelisin dedi türküm dedim aa bende dedi kizkizda türkkizi cikti kiza dedim ben yanliz gelmeye cekinirim arkadasimida getirebilirmiyim türksün tamam arkadasina da veriyorum 2 hafta bedava plates dedi
gec kaldim daha hazirlancam ama size anlatmadanda edemedimöptüm byyyyy
Bende gelebilirmiyim aranıza süper motive oluyorum yazdıklarınızı okuyunca 77 kiloyum
hamur işi nasıl bırakılır ondan bi başlasak
topiğimizin haline bakın bicikk
Toplam 17 kullanıcı konuyu okuyor. (2 üye ve 15 ziyaretçi)
ptty, abababa+
çabuk gelin lan dobiçler burayaaa çabuk özledim hepiniziiiii
başlangıç:84
2 mayısta 74.80
bugün 70.60
giden:4 kilo 200gr
toplam giden:13kilo 400gr
hedef:55
Bende gelebilirmiyim aranıza süper motive oluyorum yazdıklarınızı okuyunca 77 kiloyum
hadi gecmisin deli kizz,tebrik ederimmm
selam yawrular
bugunku menumu paylasiyimm
sabah
Eki Görüntüle 413580
ara
yesilcay
sutlu kahve
ayran(disarida gorevdeydim)
1-2 findik
ogle
Eki Görüntüle 413581
bakin yerken bile size laf yetistiriyomm
Eki Görüntüle 413582
ara
Eki Görüntüle 413583
aksam isten sonra arkadaslarla disari ciktik
Eki Görüntüle 413584
aksam
acliktan foto cekmeyi unuttum
3 yk patates puresi
1 kanat
salata
1 top dondurma
marketten geldim yoruldum bi sürü şey aldım
bızım burda hayat 5den sonra bıttıgı ıcın ben oturuom evde
çok şanslısın cnm hemen başlaEki Görüntüle 413546 buzdolabina astim bilesagol eline saglik fistik birde düsünsene haftaya güzel birsey görüyormussum ozaman herhafta isterim
hosgeldin canim
betülll sonuclar pazartesi degilmiydintebrikler tatlim
canim benim bi arkadasda akupunkur ile zayifladi ama akupunkturu biraktikdan sonra yavas yavas geri aldi kilolariniburda hem sohbet ediyoruz hem menü paylasiyoruz hosgeldin tekrar aramiza
görüsürüz canim :80: sanada güzel kacamaksiz haftasonu olur isallah
kizlar hemen kacacam dügüne gitcekmissiz
oglisi kresden almaya gidiyordum isden cikdikdan sonra karsima kizin teki cikti bi bilet cek dedidedim ne bileti bu dedi birsey kazana bilirsin bedava ücret ödemene gerek yok dedi cünkü ben dikkatliyimdir bazen birseyler doldurmaya calisiyorlar sonra cik cikabilirsen icinden...
neyse cektim actim gewonnen yani kazandiniz yaziyodedim ne kazandim 2 hafta bedava plates kazandiniz bizlen dedi
ay bunlar bana zorla spor yaptircaklarneyse carsambaya randevu verdi saat 17 de gel ilk dersimize baslayak birseye bagli degilsin para ödemiycen sadece gelmen yeterli dedi
ismini ögrenebilirmiyim suzan dedim nerelisin dedi türküm dedim aa bende dedi kizkizda türkkizi cikti kiza dedim ben yanliz gelmeye cekinirim arkadasimida getirebilirmiyim türksün tamam arkadasina da veriyorum 2 hafta bedava plates dedi
gec kaldim daha hazirlancam ama size anlatmadanda edemedimöptüm byyyyy
cnm benm 12çilek bi porsiyon kirazda 12 tane salatalık yağsız tuzsuz olmak şartıyla serbeskızçeler bide size bişi sorcam bennnnn
ara öğün olarak çilek,kiraz,salatalık yemek istiyorum farklı günlerde farklı şeyler olarak
ölçüleri ne sizce mesela tek arada çilek yicem ama kaç tane :44:bunun gibi diğerlerindede kaç tane yicem :44:
başlangıç:84
2 mayısta 74.80
bugün 70.60
giden:4 kilo 200gr
toplam giden:13kilo 400gr
hedef:55
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?