Ya pazar günü akıntı başladı bende pzt tartıldım :26:79.7 gördüm, regl süreci içeriside hiç kilo gitmemiş betüş..
Ve geçen ay da tam 7 gün sürmüştü geçen ay maydanoz içmiyordum :44:
Geçen ay daha zordu, çok ödem yapmıştı vücut, bu ay maydanoz sayesinde çok rahatladım şişkinlik yaşamadım :44:
gözün aydın canımay geçmişim geçmişiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa24::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
hiç beklemiyodum çıldırmış gibi sevimdim yaaa
kız suzi ne balısın bedava plates. bende gitcem de daha para ayıramadım o işe bak git iyice öğren gel bana da anlatEki Görüntüle 413546 buzdolabina astim bilesagol eline saglik fistik birde düsünsene haftaya güzel birsey görüyormussum ozaman herhafta isterim
hosgeldin canim
betülll sonuclar pazartesi degilmiydintebrikler tatlim
canim benim bi arkadasda akupunkur ile zayifladi ama akupunkturu biraktikdan sonra yavas yavas geri aldi kilolariniburda hem sohbet ediyoruz hem menü paylasiyoruz hosgeldin tekrar aramiza
görüsürüz canim :80: sanada güzel kacamaksiz haftasonu olur isallah
kizlar hemen kacacam dügüne gitcekmissiz
oglisi kresden almaya gidiyordum isden cikdikdan sonra karsima kizin teki cikti bi bilet cek dedidedim ne bileti bu dedi birsey kazana bilirsin bedava ücret ödemene gerek yok dedi cünkü ben dikkatliyimdir bazen birseyler doldurmaya calisiyorlar sonra cik cikabilirsen icinden...
neyse cektim actim gewonnen yani kazandiniz yaziyodedim ne kazandim 2 hafta bedava plates kazandiniz bizlen dedi
ay bunlar bana zorla spor yaptircaklarneyse carsambaya randevu verdi saat 17 de gel ilk dersimize baslayak birseye bagli degilsin para ödemiycen sadece gelmen yeterli dedi
ismini ögrenebilirmiyim suzan dedim nerelisin dedi türküm dedim aa bende dedi kizkizda türkkizi cikti kiza dedim ben yanliz gelmeye cekinirim arkadasimida getirebilirmiyim türksün tamam arkadasina da veriyorum 2 hafta bedava plates dedi
gec kaldim daha hazirlancam ama size anlatmadanda edemedimöptüm byyyyy
salatalık kalori değeri çok düşük bir oturuşta 1 kilo bile ye yanikızçeler bide size bişi sorcam bennnnn
ara öğün olarak çilek,kiraz,salatalık yemek istiyorum farklı günlerde farklı şeyler olarak
ölçüleri ne sizce mesela tek arada çilek yicem ama kaç tane :44:bunun gibi diğerlerindede kaç tane yicem :44:
selam yawrular
bugunku menumu paylasiyimm
sabah
Eki Görüntüle 413580
ara
yesilcay
sutlu kahve
ayran(disarida gorevdeydim)
1-2 findik
ogle
Eki Görüntüle 413581
bakin yerken bile size laf yetistiriyomm
Eki Görüntüle 413582
ara
Eki Görüntüle 413583
aksam isten sonra arkadaslarla disari ciktik
Eki Görüntüle 413584
aksam
acliktan foto cekmeyi unuttum
3 yk patates puresi
1 kanat
salata
1 top dondurma
kızlar napıonuz
ya kızlarbu hafta 1 kg gıtmıs ve bu aya hıc regl olmadımya ben doktorun verdıgı ılac 3 gun sonra bıtıyor haftaya artık fasla kg vermıs gelırım sızeee olurmuuu moralım bozuk oyusdenn
hosgeldinarkadaşlar beni de aranıza alın lütfen..
tek başıma kilo veremiorum ben..iradesizim çünkü..sizinle vermek istiyorum inşallah başarabilirim..
sagol canimtebrikler darısı bizim başımıza, ben de 60 ları görmezmiyim acep
sagol canim sanadaawuuuuu süpersin beybi çok iyi kilo vermişsin bu hafta
bende 70leri gördüm
sagol canimtebrikler
hosgeldinmerhaba ben 78kiloyum 9 aylık bir bebeğim var emziriyorum ma hedefim 65 doğumundan bu yana tam 30 kilo verdim ama bu aralar nedense zayıflamak için hiçbirşey yapmıyorum ve size katılmak isterim tabi aranıza alınırsam
amiiin canimcanm benim en büyük hayalimdi peş peşe doğurucaktım sözde 3-4 çocuk istioduk ama nasip oğlum olduktan sonra eşimin işleri tepetaklak oldu.şimdi 2.yi bile istemiorum ...
senin maddi manevi gücün yerindeyse yap çok çocuk çok kardeş iyidir
benim arkadaşım yaptırmıştı bacakları ve baseni çok büyüktü sıkılaşma olmuş ve çatlaklarından kurtulmuştu
1000dolar vermişti benmde karnımda çatlaklarım var doğumdan sonra giderim diodum ama şartlar elvermedi kaldı
hoşgeldin canım kendini çok kasma ozaman 1 grm bile veremezsin dengeli beslenmeye başla ve spor yap kurtulursun
tebrikler canm fark belli ama daha olmamış yolumuz var benmde makineyi bi alaydım görürdünüz simitimi:)))
darısı başıma darısı başıma darısı başıma
Selam beybi döktürmüşsün.
Ben hep diyorum salatayı eksik etmeyin diye.
Sakalım yok ki sözüm dinlensin.
Teşekkür ederim canımm 50 olunca bide spor yapınca ideal görüntüme ulaşıcam sanırım.
Selam şeker
Hoşgeldin aramıza
Aferim kaymak
Bide kafama vurma dersin.
Bende te şimdi içtimmm
Öhh
Baya fark varmış şeker
Ya 89 kiloyken görseydi?
Tebrik ederim tatlım
Buna şükür beybi.
sagol suziimamaaaa balliiiiimmmmmcoooookkkk sevindiiiiiimmmmm senin adina darisi bana
hosgeldin canim
insallah güzel gecmisdir betülcüm
cok sagol canim
sagol fistikdilek özeli acmiyo pc takiliyo aksam bakar yarin alacaklarimi liste yaparim haftaya beni bomba gibi hazirla
isim cokdan bitti takildim alintilarim bosuna gitmesin diye kaldim kactim kizlar
hosgeldinslm kızlar bn de çok mutsuzum kilolardankakılayım mı size
tebrik ederimmm yawruuuuuuuu
hadi gecmisin deli kizz,tebrik ederimmm
hosgeldinnn
hosgeldinnn
yawrum kaderin oruldu zayiflicaksinnnn
9 günde nasıl verdın bu kadar kıloyu canım merak ettim ben debelenıp duruyorum aksamaca ve haftada 1 kılo verıyorum ancakkk
umay
kizin nasil oldu canim :26:
o fotosu olan biri ben olabılırmıyım canımmm
kızlar napıonuz asagıda
walla herkes kendı halınde dolanıyor kızzzzzzzz larrrrr bosa elektırık harcamayın kız:):):):)):) cevap verın azıcıkkkkk huhuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?