70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ya kızlarbu hafta 1 kg gıtmıs ve bu aya hıc regl olmadımya ben doktorun verdıgı ılac 3 gun sonra bıtıyor haftaya artık fasla kg vermıs gelırım sızeee olurmuuu moralım bozuk oyusdenn

ay geçmişim geçmişiiiimmmmm aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 24::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:

hiç beklemiyodum çıldırmış gibi sevimdim yaaa
gözün aydın canım
kız suzi ne balısın bedava plates. bende gitcem de daha para ayıramadım o işe bak git iyice öğren gel bana da anlat
salatalık kalori değeri çok düşük bir oturuşta 1 kilo bile ye yani çilek ve kiraza için 10-15 tane deniliyor ölçü

kızlar napıonuz

ya ben senin bu resimli menülerine bayılıyorum

ya kızlarbu hafta 1 kg gıtmıs ve bu aya hıc regl olmadımya ben doktorun verdıgı ılac 3 gun sonra bıtıyor haftaya artık fasla kg vermıs gelırım sızeee olurmuuu moralım bozuk oyusdenn

canım haftada 1 kilo gayet iyi hatta çk iyi ben felaket kastığım haftalarda bile 800-900 gr larda süründüğümü bilirim

kizlar gecmise bakdim ama hepsini alinti yapmadim :26:
kilo verenler
veremeyenler haftaya insallah

dilekimresimlerini gördüm
noracanim sen hic 79ngibi durmuyosun ya
monaam ne oldu canim sana :26:
birinin fotografi daha vardi ya :44: unuttum :26::26:
arkadaşlar beni de aranıza alın lütfen..
tek başıma kilo veremiorum ben..iradesizim çünkü..sizinle vermek istiyorum inşallah başarabilirim..
hosgeldin

tebrikler darısı bizim başımıza, ben de 60 ları görmezmiyim acep
sagol canim inanki bende bunlari yazdim buraya

wuuuuu süpersin beybi çok iyi kilo vermişsin bu hafta

bende 70leri gördüm
sagol canim sanadaa

sagol canim

hosgeldin

amiiin canim

sagol suziim

slm kızlar bn de çok mutsuzum kilolardan kakılayım mı size
hosgeldin

tebrik ederimmm yawruuuuuuuu

hadi gecmisin deli kizz,tebrik ederimmm

hosgeldinnn

hosgeldinnn

yawrum kaderin oruldu zayiflicaksinnnn

sagol canim

slmmm platesimi yaptım geldm
menümü yazıym
9:1kkpeynir,2zeytin,1tktahinpekmez,1domates,1havuç,2ekmek
11:1yenidünya
13:tavukluyeşilliklisalata,hazır kupa domates çorbası,4yk makarna,2ykkabaksalata,1ekmek
15:1elma,5yenidünya
18:2kepçebol limonlu arpaşehriyeçorbası,2kepçe türlü,1ekmek
21:15erik

2ltsu
3büyük bardak meta hızlandıran çay
2bardak yeşil çay

1saat yürüyüş
1 saat plates

saçlarım keçe gibi olmuştu bakım yağlarımı sürdüm oturuyorum
birazdan duşumu alıp yatarım
güzel hatunlar öperim hepinizi

başlangıç:74
geçen hafta:67.6
bu hafta:67.1
giden:500 gr.cık
toplam giden:6.900 gr.
hedef:60

bu hafta bunada şükür.çok kızıyorum kendime.kaçamaklarım çok oldu çünkü.daha doğrusu kaçamak yapmak zorunda bırakıldım.annem ve ablam tarafından baskı vardı.neymiş efendim daha vermeyecekmişim,yetermiş.yada diyetimi evde yapcakmışım.
neyse bide regl dönemindeyim zaten.yeni hafta 65 i görmeyi hedefliyorum kendime.bu hafta küçük oğlum rahatsızlandığı içinde buraya gelemedim fazla.buda etkiliyormuş insanı,onu anladım.uzaklaşmayada gelmiyo valla insan hemencik salıyo kendini.siz olmasanız napardım ben.bugün 1 kabak,1 patlıcan,birde enginar dolması yedim,kendimi çok suçlu hissediyorum. uzun zamandır yememiştim,kendimi tutamadım.olan oldu artık.yarından itibaren tekrar sıkı yönetim var.dolmaların acısını çıkarmam lazım.

kilo veren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.başarılarının devamını diliyorum...

bugünkü mamalarim
kahve

kahvalti

2 dilim tam tahilli ekmek,1 t.k.krem peynir 1dil.peynir,kivircik,ayran

kahve

öglen

tavuk gögüslü salata,ayran

ara

1c.bar.molke

aksam

birtane biber dolmasi ve birnin sadece biberinin yarsi(kizimdan kaldi ), yogurt

kahve
1,5 lt.kadar su

aksam yemeginden sonra yidim yidim yidimmm
1 elma
15 erik
3-4 findik
1 bardak sut
simdi yatiyim yoksa yemeye devam etcemmm
iyi geceler

bende bugünkü menümü yazıyım
sabah domates salatalık acı yeşilbiber dereotu 1haslanmıs yumurta 1dilim peynir 5 zeytin 1 dilim ekmek
yeşilçay
ara öğün:10badem
45dk kosu bantında yürüyüş
2.ara öğün:2 grisini 1 bardak ayran
akşam30da 4 yemek kaşığı fasulye ve pilav ve acılı salata(uzun bi aradan sonra diyetisyenin bana verdiği baklagil kısmını uyguladım)
1.30dk dısarıda yürüyş gün içinde 3 ltre su
şimdide 7 otlu çayımı içip yatıcam
ben bu hafta 1 tane yumurta yedim ve yemeklerin yanında 10 12 tane acı biber yediğim olmustur.(küçük top biberlerden)metebolizmayı calıştırıyormus ya herhalde bu hafta ondan fazla kilo verdim
herkese iyigeceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…