Allah yarıdm etsin sekerim benim bitti ama zor tutuyo insan kendiniBen aksam yemegine mantar kavurdum yaninada esmerpirincten pilav yaptim
Simdide bir aktivia yiyorum...
Regl olmusum canim felaket abur cubur istiyor nasil dayanicam bilmiyorummmm
Hosgeldin sevilcanimm
Dayanamadim iki parca bittercikolata yedimklava:
çok şükür bugünkü sınavım fena değildi. dualarınız için teşekkürler :))
Bugün biraz bende cozuttum yaaaasınav çalış falan derken kendimi sımartır oldum. sınavdan sonra
biraz nefes almak için arkadaşlarla kordona gittik çekirdek çitledik :)) çok çok iyi geldi valla denizi
nasılda özlemişim..
finallerim bittikten sonra inşallah daha dikkatli olucam daha çok yürüyüş, daha çok toto sallama :))
Canim kizma valla cok canim istedi :) dayanamadimh .b canım nasılsın görusmeyelı ama kızdım sakın baska yeme bak yaz ıyıce kendını gösterdı söle rajat rahart gezep tozma zamnımız yaklasıyor az kaldı
Cok sevindim canim insallah hersey istedigin gibi olurçok şükür bugünkü sınavım fena değildi. dualarınız için teşekkürler :))
Bugün biraz bende cozuttum yaaaasınav çalış falan derken kendimi sımartır oldum. sınavdan sonra
biraz nefes almak için arkadaşlarla kordona gittik çekirdek çitledik :)) çok çok iyi geldi valla denizi
nasılda özlemişim..
finallerim bittikten sonra inşallah daha dikkatli olucam daha çok yürüyüş, daha çok toto sallama :))
Gülüm haraket haraket haraket ve bogazi azicik kismak,ben yavas yavas veriyom acelem yok :)canım ayrıca cıgelgende super kılo vrmıs gözukuyorsun neye borcluyuz bunu acarmısn tatlım bıraz senın nemetlerınden bızde yararlanalım valla massallh süpersın tebrıkler
ohh ıyı yapmısın canım sankı ben rajhatladım anlatınca sınavınıda ıyı gecmesıne cok sevındım :hooray:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?