70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

allah allah ya benden başka kimse yok topikte ne yapıyosunuz kızlar nerelere kayboldunuz?dertleşeyim sıkıntılarımı paylaşayım dedim kimse yok

valla meydan deliye kaldı. ben sabah hafif bi kahvaltı yaptım demiştim zaten, öğlen bu koşturma içinde ne yedim bilmiyorum bile sanırım yarım tabak meyve yedim 2-3 bardak da su içtim. akşam bi simit bir tabak da kayısı yedim. bir kase de kirazı lüpletmişim valla. bol bol sıcak su içicem şimdi. arada o kadar çok gelen giden olduki kayınvaldeler burda diye ne oturduğumdan bişey anladım ne de yediğimden. sanırım arada bir fincan da türk kahvesi ve iki bardak çay var ama şekersiz içiyorum zaten çayları. cumaya kadar bakalım kaç gram kaybolacak?

mrb kızlar bende 3 gün üstüne girebildim annem gelsede kurtulsam bi nebze..
sabah domates yumurtaa salatalık yedimm ögle bi dilim ekmek ve yogurt akşama da 2 dolma ve bol yeşil salata yapıcam şimdi geldim eve dinleniyorum biraz..

Ben aksam yemegine mantar kavurdum yaninada esmerpirincten pilav yaptim

Simdide bir aktivia yiyorum...

Regl olmusum canim felaket abur cubur istiyor nasil dayanicam bilmiyorummmm

hemoroidi iyice arastırdım ogrendm her seyini we rahatladım ben de boylece ne kdar pimpirikli bi insan oldugumu bi daha gormus oldum kaydirigubbakcemile3 artık cok dikkat etmem gerekiyomus yedigim ictigim her seye bugunku agrıyı bda cekmek istemiyorum smdi agrı kesici aldım da iyiym cok sukur gunlerdir sucuk yyp duruodum metabolizmayı hızlandırıomus die de baharatı dolduruodum her seye en az 2 ltre su icmem sartmıs sonracııma o bol kalorili seylerin cogu zararlıymıs artık diyet yapmak sart yani neyse gelelim bugun yedklerme sabah sanırım bse yemedm 2 3 tane burcak bsküwi sonra 1 kase corba smdi de 2 dilim kepekli ekmek ustune peynir domates maydonz we biber allah saglıgımızı bozmasın kızlar :Saruboceq:

Bugün yediklerim
09.00 - 4 Kaysi, 2 Erik
10.20 - 1 Tost, 6 Zeytin, KKPeynir, 1 sosis, 2 Dilim Salam, Domates
13.00 - Findikli Pasta
17.00 - Mantarkavurmasi, Pilav(esmerpirinc)
19.00 - 1 Aktivia
21.00 - 1 Elma

slm kızlar neler yapıyosunz bn burdayım sohbet etmek ıstersenız sıtemızı bıraz cozutalım hadın beklıyom

h .b canım nasılsın görusmeyelı ama kızdım sakın baska yeme bak yaz ıyıce kendını gösterdı söle rajat rahart gezep tozma zamnımız yaklasıyor az kaldı

çok şükür bugünkü sınavım fena değildi. dualarınız için teşekkürler :))

Bugün biraz bende cozuttum yaaaa sınav çalış falan derken kendimi sımartır oldum. sınavdan sonra

biraz nefes almak için arkadaşlarla kordona gittik çekirdek çitledik :)) çok çok iyi geldi valla denizi

nasılda özlemişim..

finallerim bittikten sonra inşallah daha dikkatli olucam daha çok yürüyüş, daha çok toto sallama :))

canım ayrıca cıgelgende super kılo vrmıs gözukuyorsun neye borcluyuz bunu acarmısn tatlım bıraz senın nemetlerınden bızde yararlanalım valla massallh süpersın tebrıkler

Hosgeldin sevilcanimm
Dayanamadim iki parca bittercikolata yedim klava:

afiyet olsun canım cokacimcoook bence aşırıya kaçmadıktan sonra ufak tefek kaçamaklar olabilir. bizde insanız bizimde canımız var demii sengözlerimebaksanab

ayrıca bitter çikolatanın kalp sağlığı için iyi geldiğini biliyor muydunuz?

ohh ıyı yapmısın canım sankı ben rajhatladım anlatınca sınavınıda ıyı gecmesıne cok sevındım :hooray:

h .b canım nasılsın görusmeyelı ama kızdım sakın baska yeme bak yaz ıyıce kendını gösterdı söle rajat rahart gezep tozma zamnımız yaklasıyor az kaldı
Canim kizma valla cok canim istedi :) dayanamadim

Cok sevindim canim insallah hersey istedigin gibi olur

canım ayrıca cıgelgende super kılo vrmıs gözukuyorsun neye borcluyuz bunu acarmısn tatlım bıraz senın nemetlerınden bızde yararlanalım valla massallh süpersın tebrıkler
Gülüm haraket haraket haraket ve bogazi azicik kismak,ben yavas yavas veriyom acelem yok :)
kendime ve vucuduma eziyet etmeden suan yazarken bile step yapiyom :)

ooo masllah canım yok kızmadım haklısın canımvalla bende sımdı oynuyorum ayna karsısında nerde hareket orda bereket

Cok sevindim canim insallah hersey istedigin gibi olur

ohh ıyı yapmısın canım sankı ben rajhatladım anlatınca sınavınıda ıyı gecmesıne cok sevındım :hooray:

teşekkürler :1rolleyes: haftaya cuma bitiyor finaller, kazasız atlatırız inşallah..

Gülüm haraket haraket haraket ve bogazi azicik kismak,ben yavas yavas veriyom acelem yok :)
kendime ve vucuduma eziyet etmeden suan yazarken bile step yapiyom :)
[/QUOTE]

en güzeli zaten yavaş yavaş vermek, hızla verilen kilolar hızla geri geliyorlar. önemli olanda sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı yapmak, benim gibi yaklaşık 25 kilo fazlası olan insanların çok sabırlı olması gerekiyo. bende bunu başaramıyorum işte mafoldumben
belli bir süre (en uzunu 2 ay sürdü) iyi devam ettirip sonra bi anda kendime karşı isyan çıkarıyorum, kendimi kıtlıktan çıkmış gibi yemek başında buluyorum herşey beyinde bitiyor olayı %100 doğru. halbuki keyfime düşkün bir insanım sıkmam kendimi diyet yaparken bile çikolatamıda yemişimdir, hamburgerimide ve 2 ayda 7 kilo vermiştim.. ama devamlı olmasııı ahhh benim en büyük sorunum bu kafamçokkarıştı
nasıl yenebilirim acep bu huyumu, uzun vadeli bir diyeti kabullenmicek mi benim beynim yaaaa :1no2:

zeynepcım bır zamanlar bu boyla bende 77 kıloydum ve uzun zamanda bu hale geldım gercekten sabır olunca oluyor hanı arada kacırıyozya ertesı gun devam ettıkmı bak gör ne guzel gıdıyor işallah bırgun hepımız isteteklerımıze ulasırız tek temennım bu hayırlısıyla cuma gunude ii bır sekılde atlatıorsın canım kızlar ben kacar 12 gelmıs hepınıze ıyı geceler işlalh sabah görusuruz hepınızı öpüyorum

Ben yemek tarzimdan sikayetci degilim aslinda, yesilligi, meyveyi,

Salata cesitlerini cok severim, fakat abur cubur cikolata, pasta v.s onlardan vazgecmek zoruma gidiyoru..

Allah öyle güzel nimetler yaratmiski insanin zoruna gidiyor onlardan uzak durmak..

Yeyip yeyip sismanlamiyan insanlara imreniyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…