70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

selam kizlar bugun bakim gunumdu Solaryuma gittim manikur pedukur yaptirdim sacima fon cektirdim elbise giydim gobegimi icine cekmeden vallahi guzel bir gundu sevgili kocam cocuk bakti ben gezdim ama degdi kapiyi acinca oooooo yavruda kim dedim demez mi bana kendi elleriyle yemek bile yapmis ispanak haslanmis tavuk ama ispanagin salcasini koymayi unutmus iggggggg yenecek gibi degildi koca kase ton balikli salata yedim beyefendi de kendine bol malzemeli bir pizza siparis etti ama agzima surmedim salatanin ardindan ananas yedim ve gunu kacamaksiz fonlu ve bakimli olarak kapadim AMAAAAAAAAAAAA bu bakimli kadinin daglar seklinde utusu var offf ya ispanak yapacagina utuleri yapaydi ya bu adam

ayy alemsin nurayy yasırnaşık şey sırnaşık şey
ayy valla ne güzel gün geçirmişsin bakım neyim ohh yarasın benim de ütüm var ya
hemde burda saat gece yarısıı off off

ayy alemsin nurayy yasırnaşık şey sırnaşık şey
ayy valla ne güzel gün geçirmişsin bakım neyim ohh yarasın benim de ütüm var ya
hemde burda saat gece yarısıı off off

bana getir iki eksik uc fazla farketmez yapiveririm ben o sepet nasil doluyor anlamis degilim ya nefret ediyorum utuden herseyin otomatigi var ama utuyu tek basina bitiren utu icat edilmedi

bana getir iki eksik uc fazla farketmez yapiveririm ben o sepet nasil doluyor anlamis degilim ya nefret ediyorum utuden herseyin otomatigi var ama utuyu tek basina bitiren utu icat edilmedi
sekerim saolasın düşünmen yeter..ayy evet ya şimdi diyodum ki bence bu iş için Allah bize sihirli bi güç vermelli bakınca ütüler tamam olmalı..adamın karısı yok şimdi kızı olarak ütü bana düşüyo tabii off babişko off

yazik adama bak seni besledi buyuttu bu yasa getirmis okutmus utuleyiver iki gomlekcegizini sevaptir senin elinin guzelligi utulerine yansiyordur afferim sana Allah banada gosterse kizimin utu yapicagi gunleri ya

yazik adama bak seni besledi buyuttu bu yasa getirmis okutmus utuleyiver iki gomlekcegizini sevaptir senin elinin guzelligi utulerine yansiyordur afferim sana Allah banada gosterse kizimin utu yapicagi gunleri ya
amin inşallah sonra annem gibi hiç büyümeseydi dersin ama bak:)) annem burda olsa ellemem zaten o yapar babamın ütülerini de rizeye gitti şimdi çay topluyo

en güzeli zaten yavaş yavaş vermek, hızla verilen kilolar hızla geri geliyorlar. önemli olanda sağlıklı beslenmeyi yaşam tarzı yapmak, benim gibi yaklaşık 25 kilo fazlası olan insanların çok sabırlı olması gerekiyo. bende bunu başaramıyorum işte mafoldumben
belli bir süre (en uzunu 2 ay sürdü) iyi devam ettirip sonra bi anda kendime karşı isyan çıkarıyorum, kendimi kıtlıktan çıkmış gibi yemek başında buluyorum herşey beyinde bitiyor olayı %100 doğru. halbuki keyfime düşkün bir insanım sıkmam kendimi diyet yaparken bile çikolatamıda yemişimdir, hamburgerimide ve 2 ayda 7 kilo vermiştim.. ama devamlı olmasııı ahhh benim en büyük sorunum bu kafamçokkarıştı
nasıl yenebilirim acep bu huyumu, uzun vadeli bir diyeti kabullenmicek mi benim beynim yaaaa :1no2:
[/QUOTE]

iyi geceler zeynep bende kilo verme konusunda seninle aynı fikirdeyim bence hızlı verilen kilolar fazlasıyla geri dönüyor bizim gibi kilolu insanlar az yiyip azda olsa herhangi bir spor dalı ile uğraşmayı yaşam tarzı haline getirmesi gerekli aslında fazla ağır diyetler yapmak vücudumuzun dengesini altüst ediyor metabolizmamızı yavaşlatıyorkaydirigubbakcemile3

amin inşallah sonra annem gibi hiç büyümeseydi dersin ama bak:)) annem burda olsa ellemem zaten o yapar babamın ütülerini de rizeye gitti şimdi çay topluyo

ohhh ne guzel ellemeyin kadini kapsama alani disina cikmis bol bol gezsin Rizenin o guzel cay arazilerinde ici acilsin yillik izne cikti kadincik vallahi benimde ihtiyacim var yillik izne

ohhh ne guzel ellemeyin kadini kapsama alani disina cikmis bol bol gezsin Rizenin o guzel cay arazilerinde ici acilsin yillik izne cikti kadincik vallahi benimde ihtiyacim var yillik izne
bi de şimdi o orda spor da yapıyo valla işi iş geçem sene hem diyet yamış biraz hem de çay topladı hep yürümüş falan tam 18-19 kilo verdi 4-5 ayda bide buraya geldiginde kşlo alıyomuş 2 kilo onuda veriyo gidince manyak kadın ya benden zaytı kıskançlıktan öldüm ama kışın geri aldı:))) nazar ettin beni diyo

hey masallah 18-19 kilo vallahi degmesin buda annene a.s.

hey masallah 18-19 kilo vallahi degmesin buda annene a.s.
sorma yarış içindeyiz korkuyorum ki beni geçecek:)) saka bi yana genç mübarek yapısından herhalde cildi falan çok düzgün 47 yasında ama 30 gibi bi de bu yasa kadar onca sıkıntıyı çekmese artık ablan diil kardeşin mi diye soracaklar bana

günaydın kızlar cıtır hatunlar günaydın melankolı nasılsın canım görusemıyoruz yakalıyomuyoruz bırbırımızı yegenımle ıkınızde ıyımısınz ya bugun bıraz yamur yagmıs gercı iii olmus toz toprak kesılır sabah kalktım öle serın bır hava varkı hımmm içime doluca cektım ve ınanıyorum bugun cok guzel gecıcek eee ne dusunursek o olurmus simdi cayımı içiyorum brazdanda kahvaltı edıcem 2,3 zeytınle ceyrek ekmek yıcem hadın kızlar gelın burdayım ben

günaydın kızlar... akşam iş çıkışı pazar vardı oraya gittim, oradan bir arkadaşa gittik başsağlığı için oda lahmacun, kuru pasta almış... acımıştım iş çıkışı 1 lahmacundan daha az yedim 1 tanede kurupasta yedim... ordanda başka bir yere gezmeye gittim ailemle... gece geç gelince yazamadım.. kaynatmışsınız biraz... bu akşam kısmetse görüşürüz bol bol... akşam kaçamak yaptım ama az... başka birşey yemeyede vakit yoktu... aç kalacağıma yedim bende... yarın ne yapacam bakalım...

Son düzenleme:
GÜNAYDIN KIZLARRR
sevilcanım çok sagol teyzesiii
bebişimiz çok maşallah üzmüyor annesini
ben çok kilo alıyorum ama napım bebiş dogunca sizlerle veririm inşşşş:)))
sen nasılsın yerleştin mi evine alıştın mı yeni hayatına tatlım:)))

olsun canım kılo nedeırkı bız nelerle bas ettık kılo bızden korksun sen bebegını dusun canım önemlı olan ooo ama cozutma tek hep sagglıklı seyler ceksın canın işallah saglılk bırsekılde kucagına almayı nasıp etsın rabbım canım bende cok sukur eve yerlestık buaralar ısede baslıcam yanı yavasda olsa hayatım duzene gırmeye basladı evet eskısınden daha ıyıyım canım sagol canımcım elını karnına koy söle teyzesı onu öpuyormus yumucuk ellerıni öptüm canım kendıne cok ıyı bak görusuruz canım :ecrin_bebek: :CüvCüv:

günaydın ben çalıştığım için yazmaya pek fırsat bulamıyorum sabah pc yi açınca hemen yazılanları okuyup işe dalıyorum bugün aklıma kilo verememenin nedeniyle ilgili geçen sene yaşadığım bir olay geldi sizlerle paylaşayım istedim....
haşimato için doktora gitmiştim belimdede fıtık var kilo vermen lazım dedim rejim yap yürü dedi ben onları hep yapıyorum dedim ukalaca bana kilo veremediğine göre yapmayı bilmiyorsun demekki dedi ...(ben 15 yaşımdan beri kilo ile ilgili herşeyi denedim hep başardım yazın verdim kışın hareketsizlikten aldım ne zaman istesem kilo verdim anlayacağınız 2 senedir veremiyorum problem var) neyse kan tahlilleri istedi sonuçları götürdüm demir en düşük 11 olması gerekirken 2 ye inmiş sen nasıl yaşıyorsun nasıl ayakta geziyorsun dedi metabolizman bu durumda çalışmaz ve ne yapsan kilo veremezsin dedi bende geçen hafta rejim yapmayı bilmiyorsun demiştiniz demekki hata bende değil demirimdeymiş dedim kadın güldü=)))

yanlış tuşa basınca yazdıklarım yarım kaldı =)) doktor 3 ay demir hapı kullan ondan sonra kilo vermeye başlarsın dedi gerçektende öyle oldu hap bitince iştahım kapandı 1.5 ayda hiç bir şey yapmadam 6 kilo vermiştim 1 aydır herşeyi yapıyorum kilo veremiyorum yine demirim düştü sanırım kontrole gideceğim işlerden fırsat bulunca

Günaydın arkadaşlar hiç yazamıyorum size beni unutacaksınız diye korkuyorum.Ama sizin yazdıklarınızı fırsat oldukça okuyorum.Herkese selamlar rejime devam

KİLO KAYBINIZ KALICI OLSUN

Eğer hayatınız ya rejimdeyim ya değilim şeklinde ikiye ayrılıyorsa, herkes pilav-börek-tatlı yerken siz haşlanmış sebze yiyorsanız, davetlerde ikram edilen güzelim yiyecekleri canınız çok istemesine rağmen ''diyetteyim'' diye geri çeviriyorsanız, biliniz ki yanlış yoldasınız.
İşte size kalıcı kilo kontrolü için yaşam tarzı haline getirebileceğiniz yeme önerileri:
-Yiyeceklerin porsiyon büyüklüğü konusunda dikkatli olun.YEMEĞİN EN LEZZETLİ KISMI İLK ÜÇ LOKMADIR.SONRAKİ LOKMALAR DİLİMİZDEKİ TAT ALGILAYICILARINI DOYUMA ULAŞTIRIR. Dolayısıyla yemeğe ilk lokmalardaki lezzet duygusu ile devam ederiz. Eğer yemeği lezzeti için yiyorsak bu üç lokma yeterli olacaktır.
-Çeşidi bol, miktarı az tutun. içeceğe önem verin.ikramlıkların yanında şekersiz içecek miktarını bol tutabilirsiniz. Akşam yemeğinde de, sebze yemeği-yoğurt yerseniz, hem hiç kimse diyet yaptığınızı anlamaz hem de çok rahat kilo verirsiniz.
-Acıktığınızda vücudunuza cevap verin. Acıkmak tıpkı uykumuzun gelmesi gibi fizyolojik bir ihtiyaçtır. Asla ertelememek gerekir. Ancak acıktığımızda aklımıza ilk gelen şey börek, kurabiye gibi karbonhidrat ve yağ oranı yüksek besinler yerine, süt-yoğurt-ayran ve beraberinde meyve yemek daha akıllıca seçimler olur.Böylece ana öğünlerde sevdiğimiz yiyeceklere daha fazla yer verebiliriz.
-Seçimlerinizde dikkatli olun, yağdan kaçının. Dünya üzerindeki en yüksek kalorili yiyecek yağdır.Kızartmalardan, kremalardan, şarküteriden uzak durun.
-Hareket edin ve sabredin. Kilolarınızı bir günde almadığınızı ve bunu bir günde veremeyeceğinizi bilin. Mucize formüllerin hem metabolizmamıza zarar vereceğini, hem de sizi kısır kilo döngüsüne sokacağının farkında olun ve bunlardan uzak durun.

LEZZET DERGİSİNDEN ALINTIDIR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…