ayy alemsin nurayy yasırnaşık şey sırnaşık şeyselam kizlar bugun bakim gunumdu Solaryuma gittim manikur pedukur yaptirdim sacima fon cektirdim elbise giydim gobegimi icine cekmeden vallahi guzel bir gundu sevgili kocam cocuk bakti ben gezdim ama degdi kapiyi acinca oooooo yavruda kim dedim demez mi bana kendi elleriyle yemek bile yapmis ispanak haslanmis tavuk ama ispanagin salcasini koymayi unutmus iggggggg yenecek gibi degildi koca kase ton balikli salata yedim beyefendi de kendine bol malzemeli bir pizza siparis etti ama agzima surmedim salatanin ardindan ananas yedim ve gunu kacamaksiz fonlu ve bakimli olarak kapadim AMAAAAAAAAAAAA bu bakimli kadinin daglar seklinde utusu var offf ya ispanak yapacagina utuleri yapaydi ya bu adam
ayy alemsin nurayy yasırnaşık şey sırnaşık şey
ayy valla ne güzel gün geçirmişsin bakım neyim ohh yarasın benim de ütüm var ya
hemde burda saat gece yarısıı off off
sekerim saolasın düşünmen yeter..ayy evet ya şimdi diyodum ki bence bu iş için Allah bize sihirli bi güç vermelli bakınca ütüler tamam olmalı..adamın karısı yok şimdi kızı olarak ütü bana düşüyo tabii off babişko offbana getir iki eksik uc fazla farketmez yapiveririm ben o sepet nasil doluyor anlamis degilim ya nefret ediyorum utuden herseyin otomatigi var ama utuyu tek basina bitiren utu icat edilmedi
sekerim saolasın düşünmen yeter..ayy evet ya şimdi diyodum ki bence bu iş için Allah bize sihirli bi güç vermelli bakınca ütüler tamam olmalı..adamın karısı yok şimdi kızı olarak ütü bana düşüyo tabii off babişko off
amin inşallah sonra annem gibi hiç büyümeseydi dersin ama bak:)) annem burda olsa ellemem zaten o yapar babamın ütülerini de rizeye gitti şimdi çay topluyoyazik adama bak seni besledi buyuttu bu yasa getirmis okutmus utuleyiver iki gomlekcegizini sevaptir senin elinin guzelligi utulerine yansiyordur afferim sana Allah banada gosterse kizimin utu yapicagi gunleri ya
Cok sevindim canim insallah hersey istedigin gibi olur
teşekkürler :1rolleyes: haftaya cuma bitiyor finaller, kazasız atlatırız inşallah..
Gülüm haraket haraket haraket ve bogazi azicik kismak,ben yavas yavas veriyom acelem yok :)
kendime ve vucuduma eziyet etmeden suan yazarken bile step yapiyom :)
amin inşallah sonra annem gibi hiç büyümeseydi dersin ama bak:)) annem burda olsa ellemem zaten o yapar babamın ütülerini de rizeye gitti şimdi çay topluyo
bi de şimdi o orda spor da yapıyo valla işi iş geçem sene hem diyet yamış biraz hem de çay topladı hep yürümüş falan tam 18-19 kilo verdi 4-5 ayda bide buraya geldiginde kşlo alıyomuş 2 kilo onuda veriyo gidince manyak kadın ya benden zaytı kıskançlıktan öldüm ama kışın geri aldı:))) nazar ettin beni diyoohhh ne guzel ellemeyin kadini kapsama alani disina cikmis bol bol gezsin Rizenin o guzel cay arazilerinde ici acilsin yillik izne cikti kadincik vallahi benimde ihtiyacim var yillik izne
bi de şimdi o orda spor da yapıyo valla işi iş geçem sene hem diyet yamış biraz hem de çay topladı hep yürümüş falan tam 18-19 kilo verdi 4-5 ayda bide buraya geldiginde kşlo alıyomuş 2 kilo onuda veriyo gidince manyak kadın ya benden zaytı kıskançlıktan öldüm ama kışın geri aldı:))) nazar ettin beni diyo
sorma yarış içindeyiz korkuyorum ki beni geçecek:)) saka bi yana genç mübarek yapısından herhalde cildi falan çok düzgün 47 yasında ama 30 gibi bi de bu yasa kadar onca sıkıntıyı çekmese artık ablan diil kardeşin mi diye soracaklar banahey masallah 18-19 kilo vallahidegmesin buda annene a.s.
GÜNAYDIN KIZLARRR
sevilcanım çok sagol teyzesiii
bebişimiz çok maşallah üzmüyor annesini
ben çok kilo alıyorum ama napım bebiş dogunca sizlerle veririm inşşşş:)))
sen nasılsın yerleştin mi evine alıştın mı yeni hayatına tatlım:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?