sözü bitirmenin en kibar yolu en son varmı bir isteğiniz annecim benim demek şahsen benim bütün herkese son konuşmamada öle derim anlaşılır gitmek istediğim veya teli kapatmak istediğim
bende gezmek istiyorum ama gözüm yemiyo. hava yine kapalı .dünde böyleydi sonra aniden bir dolu başladı ve yarım saat sürdü heryer kar yağmış gibi oldu. buranın dolusu da bir acayip
sözü bitirmenin en kibar yolu en son varmı bir isteğiniz annecim benim demek şahsen benim bütün herkese son konuşmamada öle derim anlaşılır gitmek istediğim veya teli kapatmak istediğim
kız yaşlı onlar olsun gönüllerini alıverin 5 dakcık yarın öbür gün sizin evlatlarınız gelinleriniz damatlarınız size öle yapsa alınmazmısınız :26:şahsen ben alınırım o yüzden sadece 5 dak çekersin sonra zaten kapatçan teli eninde sonundahad, baby görüşürüz çüüüüüüz desin kapasın
hehe bende kornudan arayamıyom ya şimdi aradımı başlıyo hemen bıdı bıdı bir sürü şeye.şunu ne ettin şunu ne yaptın niye aramadın hiç. yok babanı aramıyon yok şunu da ara. çocuk yok mu. ne zman geliyonuz gelmeyecek misiniz
herşeye karışıyo ay öldürüyor beni aramaya çekiniyorum resmen:18:
kız yaşlı onlar olsun gönüllerini alıverin 5 dakcık yarın öbür gün sizin evlatlarınız gelinleriniz damatlarınız size öle yapsa alınmazmısınız :26:şahsen ben alınırım o yüzden sadece 5 dak çekersin sonra zaten kapatçan teli eninde sonundaana baba duası almak çok sevaptır derler işleriniz rast gider arayın bakem çabukk accık küçük sözü dinleyin
neyse kızçelerim öpüyorumm kocaman sizi ben kocişin istekelrini anca yetiştiririm bir daha fırsatım olmaz girmeye yarın görüşürüzzzAllah'a emanet olun
had, baby görüşürüz çüüüüüüz desin kapasın
hehe bende kornudan arayamıyom ya şimdi aradımı başlıyo hemen bıdı bıdı bir sürü şeye.şunu ne ettin şunu ne yaptın niye aramadın hiç. yok babanı aramıyon yok şunu da ara. çocuk yok mu. ne zman geliyonuz gelmeyecek misiniz
kız yaşlı onlar olsun gönüllerini alıverin 5 dakcık yarın öbür gün sizin evlatlarınız gelinleriniz damatlarınız size öle yapsa alınmazmısınız :26:şahsen ben alınırım o yüzden sadece 5 dak çekersin sonra zaten kapatçan teli eninde sonundaana baba duası almak çok sevaptır derler işleriniz rast gider arayın bakem çabukk accık küçük sözü dinleyin
neyse kızçelerim öpüyorumm kocaman sizi ben kocişin istekelrini anca yetiştiririm bir daha fırsatım olmaz girmeye yarın görüşürüzzzAllah'a emanet olun
ay arayacam da vakit kazanıyorum
ay kızım benim kaynana bana neler neler etti heç aranmayı haketmiyor da ben yine arıyorum aradabirde o 5 dk değil en az 15-20 dk olacak şimdi öffffffff
bence saygı ve sevgi kendiliğinden olmaz kazanılması lazım. ben eğer oğluma kızıma ve eşlerine onun bana davrandığı gibi davranırsam onlarda beni hiç aramasın hakları yani
aman neyse korkunun ecele faydası yok arayam kurtulam bari
benimde günüm aynen öyle geçiyordur bende yazayım
sabah 730-8 gibi kalk. hızlıca kahvaltı sonra mutfaktakı akşamdan kalanları topla
işe uç
öğlen gelirsem yine yemek aaaaaaa mutfak yine dağınık ben bunu sabah toplamamışmıydım neyse bir daha toparla
sonra işşşşşşşşş
işten akşam gel yemek hazırla tıkın çay faslı sonra mutfağı toparla
hım işten gelince tabii ilk iş evi toplamaktı unuttum.
çay faslı bitince saat olmuş mu 9-10 aaaaaaaaa azıcık nette takıl falan yat uyu
evet haftasonumda sabah kalk kahvaltı sonra temizlik le gçiyo
ay şöle bir bakınca ne sıkıcı hayatım var ayol. yarısı yemek hazırla ve ye diğeer yarısı evi topla ile geçiyo
kız ptty biz acilen zevk veren bir uğraş falan bulalım yoksa patlayacağız sıkıntıdan
bende sınavdan gelince aradım kyanıvalideyihad, baby görüşürüz çüüüüüüz desin kapasın
benimde günüm aynen öyle geçiyor
ama çocuk olunca %30u yemek hazırla %70ide evi topla olarak geçiyor
çünkü odayı topluyorsun
çıkıp 5-10 dk sonra tekrar dağılmış oluyor
bende sınavdan gelince aradım kyanıvalideyi
eşime dedim önce ben konuşayım
gününü kutladım sonra dedim neyse oğluna veriyorum
eğer önce eşim konuşsaydı sonra biz kapatamazdık telefonu
bütün gün yaptıklarını ayrıntısıyla anlatıyor çünkü
selam kızlar
açık lise sınavda görevliydim sonrasında anneme geldim
silifkeye özel batırık var kısırın sulusu gibi bişey
annem ondan yapacakmış hatta şuan hazırlıyor
börek ve havuçlu kekte yapmış
negerek varsa bukadar şeye, hergün burdayız
yemedende göndermez kesin
bugün diyet işi böylece yatar
akşam cıss yok ama en azından o yönden kar edelim
had, baby görüşürüz çüüüüüüz desin kapasın
ay benim çocukta sağolsun eşim. akşam yatmadan mutfağı topluyom sabah kalkıyom yine dağınık. işe giderken topluyorum geliyom bakıyom yine dağınık.
ay hala arayamadım ya hiç içimden gelmiyo. of. eşim aramış gıcık insan beni bekler dimişimdi arayacam bir sürü laf edecek . her aradığımda canımı sıkacak birşey buluyor
öf öf bana neden düştü bu kayınvalide
Selam kızlar :)
Yaklaşık iki ay önce işe girdiğim için burayı -ve doğal olarak diyeti- bırakmak zorunda kalmıştım.
Ama işten ayrıldım ve tekrar buraya döndüm.
Diyet yapmamama rağmen neyse ki hiç kilo almadım, 500 gr. verdim.
Özledim sizleri. öpüyorum :)
aradım duymadı galina açmadı ya. öff açsaydıda bitseydi bu işkenceUffff bende müstakbel kaynanamı arayamayacağım valla kusura bakmasın benim de içimden gelmiyor hiç.
Nefretim kadın yaa..
Selam kızlar :)
Yaklaşık iki ay önce işe girdiğim için burayı -ve doğal olarak diyeti- bırakmak zorunda kalmıştım.
Ama işten ayrıldım ve tekrar buraya döndüm.
Diyet yapmamama rağmen neyse ki hiç kilo almadım, 500 gr. verdim.
Özledim sizleri. öpüyorum :)
nasılsınızz
bugün benim üzerimde bi yorgunluk varr
canım sıkılıyo diye evrene mesaj yollarsan olacağı bu. mailime baktım hoca yazdığım ödevi geri yollamış. her sayfayı boyamış gıcık buraları değiştir diyo. kısaca baştan yaz deseydin ya gıcık90 sf ya hepsini mi değiştireyim anlamadım ki öf öffffffffffffff
benim deee
neeyyy
vicdansız hoca yaa o kadar şey değiştirilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?