70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

sözü bitirmenin en kibar yolu en son varmı bir isteğiniz annecim benim demek şahsen benim bütün herkese son konuşmamada öle derim anlaşılır gitmek istediğim veya teli kapatmak istediğim

annecim demiyorum bi de ben gerek yok dimi şimdi yani ben nişandan sonra anca derim herhalde..
neyse bakalım ben bi arayayım

bende gezmek istiyorum ama gözüm yemiyo. hava yine kapalı .dünde böyleydi sonra aniden bir dolu başladı ve yarım saat sürdü heryer kar yağmış gibi oldu. buranın dolusu da bir acayip

burda da yaa bi yağmur başlıyor sudan çıkmış balığa dönüyorsun aniden başlıyor bitiyor ıslandığımla kalıyorum
benim de gözüm yemiyor yani

sözü bitirmenin en kibar yolu en son varmı bir isteğiniz annecim benim demek şahsen benim bütün herkese son konuşmamada öle derim anlaşılır gitmek istediğim veya teli kapatmak istediğim

had, baby görüşürüz çüüüüüüz desin kapasın
hehe bende kornudan arayamıyom ya şimdi aradımı başlıyo hemen bıdı bıdı bir sürü şeye.şunu ne ettin şunu ne yaptın niye aramadın hiç. yok babanı aramıyon yok şunu da ara. çocuk yok mu. ne zman geliyonuz gelmeyecek misiniz
herşeye karışıyo ay öldürüyor beni aramaya çekiniyorum resmen:18:

kız yaşlı onlar olsun gönüllerini alıverin 5 dakcık yarın öbür gün sizin evlatlarınız gelinleriniz damatlarınız size öle yapsa alınmazmısınız :26:şahsen ben alınırım o yüzden sadece 5 dak çekersin sonra zaten kapatçan teli eninde sonunda ana baba duası almak çok sevaptır derler işleriniz rast gider arayın bakem çabukk accık küçük sözü dinleyin

neyse kızçelerim öpüyorumm kocaman sizi ben kocişin istekelrini anca yetiştiririm bir daha fırsatım olmaz girmeye yarın görüşürüzzz Allah'a emanet olun

ay arayacam da vakit kazanıyorum
ay kızım benim kaynana bana neler neler etti heç aranmayı haketmiyor da ben yine arıyorum arada birde o 5 dk değil en az 15-20 dk olacak şimdi öffffffff
bence saygı ve sevgi kendiliğinden olmaz kazanılması lazım. ben eğer oğluma kızıma ve eşlerine onun bana davrandığı gibi davranırsam onlarda beni hiç aramasın hakları yani
aman neyse korkunun ecele faydası yok arayam kurtulam bari

aradım
kapatmaya yakın var mı bi isteğin dedim o da annemi sordu yani kapatamadık
işe yaramadı ptty
ama güzeldi ya seviyorum bu kadınla konuşmayı pek eğlenceli
bi konuşmaya başlamadan önceki stresimi yensem tam olcak
konuştum rahatladım

ptty alıntı yaptım ama nereye gitti anlamadım cnm
yok bu hafta kaçamak yok artık bitti kendime söz verdim dün yine oldu ufak tefek ama bu günden sonra yok artık cnm

bugün kü menüm
yazayımda kaçamak olmasın

saat 10 5- çilek
saat 11 2 dilim ekmek, 1 kk light peynir, 1 domates,
5 yeşil zeytin, 1 çay kaşığı zeytin yağı
ara: yoğurt yada süt
yemek: 3 kaşık mantar sote, 1 kase soğuk çorba( biz böyle deriz ama ayran aşıda deniliyor sanırsam), yeşillik, 1 dilim ekmek
ara: meyve
akşam çok açlık hissedersem 1 kase daha soğuk çorba içerim

benimde günüm aynen öyle geçiyor
ama çocuk olunca %30u yemek hazırla %70ide evi topla olarak geçiyor
çünkü odayı topluyorsun
çıkıp 5-10 dk sonra tekrar dağılmış oluyor
bende sınavdan gelince aradım kyanıvalideyi
eşime dedim önce ben konuşayım
gününü kutladım sonra dedim neyse oğluna veriyorum
eğer önce eşim konuşsaydı sonra biz kapatamazdık telefonu
bütün gün yaptıklarını ayrıntısıyla anlatıyor çünkü

selam kızlar
açık lise sınavda görevliydim sonrasında anneme geldim
silifkeye özel batırık var kısırın sulusu gibi bişey
annem ondan yapacakmış hatta şuan hazırlıyor
börek ve havuçlu kekte yapmış
negerek varsa bukadar şeye, hergün burdayız
yemedende göndermez kesin
bugün diyet işi böylece yatar
akşam cıss yok ama en azından o yönden kar edelim

ay benim çocukta sağolsun eşim. akşam yatmadan mutfağı topluyom sabah kalkıyom yine dağınık. işe giderken topluyorum geliyom bakıyom yine dağınık.
ay hala arayamadım ya hiç içimden gelmiyo. of. eşim aramış gıcık insan beni bekler dimi şimdi arayacam bir sürü laf edecek . her aradığımda canımı sıkacak birşey buluyor
öf öf bana neden düştü bu kayınvalide

kısııııııııııııır bayılırım ya
az ye bakim ben seni mezun eecem bu ay kafama koydum

Uffff bende müstakbel kaynanamı arayamayacağım valla kusura bakmasın benim de içimden gelmiyor hiç.

Nefretim kadın yaa..

nasılsınız kızlarr
menümü sizinle paylaşmaya qeldimm

sabah: 1 bardak su
2 dilim çavdar ekmeğiyle peynirli tost
1 salatalık
1 fincan yeşil çay

ara
5-6 fındık

öğle
1 minik porsiyon yağsız menemen 1 yumurtayla yaptm
1 dilim çavdar ekmeği

ara
yarım muz

akşam
1 kase spichal k

Selam kızlar :)
Yaklaşık iki ay önce işe girdiğim için burayı -ve doğal olarak diyeti- bırakmak zorunda kalmıştım.
Ama işten ayrıldım ve tekrar buraya döndüm.
Diyet yapmamama rağmen neyse ki hiç kilo almadım, 500 gr. verdim.
Özledim sizleri. öpüyorum :)

hatılıyorum seniii
tekrar hoşgeldin canım

Uffff bende müstakbel kaynanamı arayamayacağım valla kusura bakmasın benim de içimden gelmiyor hiç.

Nefretim kadın yaa..
aradım duymadı galina açmadı ya. öff açsaydıda bitseydi bu işkence

tekrardan hoşgeldin

canım sıkılıyo diye evrene mesaj yollarsan olacağı bu. mailime baktım hoca yazdığım ödevi geri yollamış. her sayfayı boyamış gıcık buraları değiştir diyo. kısaca baştan yaz deseydin ya gıcık 90 sf ya hepsini mi değiştireyim anlamadım ki öf öffffffffffffff

nasılsınızz
bugün benim üzerimde bi yorgunluk varr

benim deee

neeyyy
vicdansız hoca yaa o kadar şey değiştirilir mi

arkadaşlarım mezun oluyooooo :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
facede kepli resim görmekten bıktım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…