herkese iyi akşamlar.selamlar.bende 1 haftadır diyetteyim.ortam çok güzel bende katılmak isterim.bugünkü menümü yazıyım hemen
sabah:
yarım domates,yarım salatalık,3 zeytin,1 yumurta,1 dilim kepekli ekmek,açık çay
ara:
1 elma
öğle:
haşlanmış karnıbahar üzerine sarımsaklı yoğurt,1 dilim kepek ekmeği,söğüş yarım domates,yarım salatalık
ara:
11 fındık
akşam
5 çilek,3 yenidünya
gece:
7 otlu doğadan çay
spor:20 dk koşu bandı 15 dk bisiklet 15 dk air walker toplam 1 saat sporbitti...
sen kendine haksızılık ettiğinin farkında değilsin galiba , alemin kralındaki beşer gibi olurum şimdi valla insanlıktan çıkarmaa beni kızz maşallah ne güzel olmuşsun ilk haline bak bir sonra buna bak şükret halinee ahh herkesda zayıf bacak bende kalınnn valla kesecem bu bacakları neden böyleki benimkiler 69u gördüm hala kalın geliyor bana maşallahın var canım tebrik ederim boy kaç senin +bu kiloya ne kadar sürede geldinVİRÜS(aynı yorumumu kopyaladımm )hakket sopalıksın sen maşallahın var valla tekrar sölüyorüm ve sen o halden o hale geldi isen kesinlikle zayıflarsın aslında senin tek istiyacın artık bence spor sporla destekle kendini bilmiyorum yapıyormusun :44:
valla bütün gün evde oturan biri olarak buna rağmen verebiliyorum kilo şu an için ama sen en azından okulun falan var muhakkak bir ghareket olur onları daha fazla arttırdınmı o da bir spor olur bence(şahsen bazen işe bundan dolayı bile girmek istiyorum,çünkü biliyorum vücudumu ben çalışmaya başlayınca tüm gün hep oaraya buraya olursa hareketten gider kesin kilolar kolayca)
görmedim valla canım topiğe geçen hafta sık giremedim ama böyle menü paylaşınca ve bu haftada böyle yapıcam deyincee bir anda ondan öle dedim :18:
ama sakın yapma kaçamak doktoruna uy vardır bir bildiği emin ol sonucunda çok mutlu olacağızahh kelin ilacı olsa kendine sürermiş ben anlatıom böle ama bide kendime sürsem ilacı
hoşgeldin
kepekli ekmek yerine daha doyurucu olan çavdar ekmek yemeni tavsiye ederim
bitki çayını günde 3 bardak içsen daha iyi olur
kilo çizelgenide şu linklerden yapabilirsin
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-gruplari/32323-kilo-cizelgesi-nasil-yapilir.html
http://www.kadinlarkulubu.com/yeni-uygulamalar/156466-yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
bulunduğum ilçede sadece kepek var
sorma ya çatlayacam sinirimden
olursun bacu-ım sende olun acele etmeeeeeeee ah ah öğrencilik en iyi yıllrdı çok ararsın çok
İyi akşamlar beybiler.:82:
Hafta sonum kısaca: dip köşe temizlik, çamaşır suyu, elbezi, vileda, kırılmış tırnaklar, soyulmuş eller , üst baş batık bi hâl bundan ibaretti.
Sevgiliyle de görüşemedim tek sevgilim elime yapışan kovaydı.
Yarın iş çıkışından sonra görüşebileceğiz.
Saçımı yaparken bi yandan yazayım dedim.
Yorgunluktan ölüyorum.
He bide nerde cıss varsa yedim karnım patlayacak durumda.
Tam görüşme öncesi felaket yani.
Bana kaderimin bi oyunu mu bu şarkısınısöyler..
Öptüm sizii
öfffff
o kadar heyecanla bekledim seni...
neyse bakalım nasip değilmiş.. yarın bi kavuşun da siz de rahatlayın biz de rahatlayalım
git dinlen canım belli ki zor geçmiş haftasonu...
Allah rahatlık versin
Aynenn çıldırcam biraz daha görüşemezsek
Sende konseere gitmişin iyi bari değişiklik olmuştur hep sınav hep sınav.
Bu hafta sonu millet naptı okuyamadım ama benim durumum fena.
kızartmak için mibu arada aşkım bana balık almıııışşşşşş
Günaydınnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?