ben geçen hafta uzak kaldım biraz sevgilisi mi gelicekti bu hafta :44:
Sinir yapmisin kuZum senAynenn çıldırcam biraz daha görüşemezsek
Sende konseere gitmişin iyi bari değişiklik olmuştur hep sınav hep sınav.
Bu hafta sonu millet naptı okuyamadım ama benim durumum fena.
kızartmak için mi
günaydaın canım
günaydın hanımlar. ah ah dilek kimse ile görüşememiş, cıslar yanilmiş falan haberler fena :)
ben haftasonu nerede ise hiç cıs yemedim. ama sabah tartıldım 1,5 kilo artıdayımşoklardayım tartıyı falan kaldırdım yok tartılmak bana artık cumaya kadar.
sadece cumartesi günü bir parça çiko yemiştim ya onun dışında cısım yok ki niye yine artı oldum of of
bu arada iki aydır totoyu kaldıramayan ben dün ilk kez azcık spor yaptımher yerim ağrıyo yani
hepinze cıssız iyi bir gün dilerimmmm
Sinir yapmisin kuZum sen
Olsun canem gec olsun guc olmasinnn
Ayrintilari bekliyoruz
Gerci ben biliyorum ne olucani
Cocukcagizbu sekilde bakip akan agiz suyunun etkisiyle hebele hubele konusacak
Gunaydin janem
Takildigim nnnnnnalet olasica 78 e regle 3 kala veda etcem diye sok diyet yapiciim
Bes gun sabretsem duzenime doncem
Allahhhhim sen su damlanin girtlagina istahsizlik ver simidini erit amin
kızartmak için mi
günaydaın canım
günaydın hanımlar. ah ah dilek kimse ile görüşememiş, cıslar yanilmiş falan haberler fena :)
ben haftasonu nerede ise hiç cıs yemedim. ama sabah tartıldım 1,5 kilo artıdayımşoklardayım tartıyı falan kaldırdım yok tartılmak bana artık cumaya kadar.
sadece cumartesi günü bir parça çiko yemiştim ya onun dışında cısım yok ki niye yine artı oldum of of
bu arada iki aydır totoyu kaldıramayan ben dün ilk kez azcık spor yaptımher yerim ağrıyo yani
Günaydınnnnnn
Günaydııııııııııııııııııııııııııııın...
Kahvaltımı yaparken gene sizi okurum dedim pek konuşmamışsınız
Herkes nerede ki??
Günaydın kızlar.
Yorgunluktan ölüyorum.
Uyku da yok.
Kendimi dobik hissediyorum gene.
Hepimize güzel bir hafta olur inşaallah.
Menümü de yazayım.
08:10
Şekersiz Türk kahvesi
09:00
2 domates,
Peynir,
6 tane zeytin,
Salatalık
11:00
10 fındık
13:00
6 tane nugget,
Salata
16:00
10 fındık
Akşam için canım köfte istiyor veya ızgara yicem salatayla
Dışarda olacağım için kararsızım.
heh senle ikimiz uğraş ararken alaaası geldii senin başına deseneeearadım duymadı galina açmadı ya. öff açsaydıda bitseydi bu işkence
tekrardan hoşgeldin
canım sıkılıyo diye evrene mesaj yollarsan olacağı bu. mailime baktım hoca yazdığım ödevi geri yollamış. her sayfayı boyamış gıcık buraları değiştir diyo. kısaca baştan yaz deseydin ya gıcık90 sf ya hepsini mi değiştireyim anlamadım ki öf öffffffffffffff
valla hayranım sana grafiti helal olsun sana kaçamak yapsan bile diğer öğünle dengeliyorsun ne diyim kiherkese iyiakşamlar bütün annelerin anneler gününü kutluyorumbende bügünki menümü yazayım
günün anlamıına uygun kaçamaklarımda oldu(oğluşum kızım ve eşim bana süpriz yapmıslar)neyse
sabah:domates salatalık dereotu maaydonoz acı yeşil biber 1 dilim peynir 5 zeytin 2 grisini kayısı cayı
ara öğün:10badem
45 dk koşu bantında yürüyş
14:002.ara öğünümün yerine 1 dilim pasta ve cok cok az cips yedim 1 bardakta zero
kend,me ceza olarak akşam yemeğimi yeemedim
1.30dk dısarıda yürüyüş
akşam20:30da 2 dilim armut ve yarım kiivi
az önce 7 otluçay içtim gün içinde de 3 ltre su
hehh anca sen pisim yemek düşün nerden bilion belki süs balığı almıştır kızaa sevgilisiiikızartmak için mi
günaydaın canım
ben burdayım valla şeker geçmişten geliyorum ancaGünaydııııııııııııııııııııııııııııın...
Kahvaltımı yaparken gene sizi okurum dedim pek konuşmamışsınız
Herkes nerede ki??
ooooo dileğimmm günaydınnnn vicdan azabı olaylarına girilmiş ve hemen liste hazırlanmışşş azmine hayranımmmMenümü de yazayım.
08:10
Şekersiz Türk kahvesi
09:00
2 domates,
Peynir,
6 tane zeytin,
Salatalık
11:00
10 fındık
13:00
6 tane nugget,
Salata
16:00
10 fındık
Akşam için canım köfte istiyor veya ızgara yicem salatayla
Dışarda olacağım için kararsızım.
şşt fenerliler size özellikle günaydın, geçmiş olsun, üzülmeyin
kızlar günaydın
haftasonu diyet açısından...hmmm.. nasıl desem....
:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
kızlar günaydın
kızlar günaydın
nasılsın şeker.diyet nasıl gitti hafta sonu
Günaydın canım
Ne yedin ki byle dedin şimdi
maç günü çok içtim ve çok yedim
ya aşırı yemedim ama , ciss yedim işte cipsten tutunda çikoya kadar , az yedim ama yedim işte :26::26:
Kesin artılardayım ve hakan bu hafta geliyo ben neden böyle bi gevşeklik yaptım anlamadım yani :84::84::84::84::84:
maç günü çok içtim ve çok yedim
ya aşırı yemedim ama , ciss yedim işte cipsten tutunda çikoya kadar , az yedim ama yedim işte :26::26:
Kesin artılardayım ve hakan bu hafta geliyo ben neden böyle bi gevşeklik yaptım anlamadım yani :84::84::84::84::84:
Badem 10 tane yeterli diye biliyorum.Tekrar herkese günaydııınlarr...
Kahvaltı - 8 buçuk
3-4 dilim peynir
2 adet yumurta beyazı
10 zeytin -domates-salatalık
Kahvaltıdan sonra
Türk kahvesi
Ara - 10 buçuk
15 fındık
Öğle-1 buçuk
Schnitzel + salata
Ara-4de
15 adet badem + yeşilçay
Ara-6 da
6 fındık
Akşam-7 buçuk
80gr light ton balığı + salata
Ara -9 da
15 adet fındık
heh senle ikimiz uğraş ararken alaaası geldii senin başına deseneee
valla hayranım sana grafiti helal olsun sana kaçamak yapsan bile diğer öğünle dengeliyorsun ne diyim kiböle kaldım ahh neden bende bunu başaramıyorummm
hehh anca sen pisim yemek düşün nerden bilion belki süs balığı almıştır kızaa sevgilisiii
ben burdayım valla şeker geçmişten geliyorum anca
ooooo dileğimmm günaydınnnn vicdan azabı olaylarına girilmiş ve hemen liste hazırlanmışşş azmine hayranımmm
ahhh ahh kızçelerr karnımm öle şişki dün kayısı form çayıda içtim hala tam manasıyla tık yokaşırı derecede şişim ve karnıma sancılar giriyor napçem ben böleee + zaten bugün tartıda+800 çıktım nedenki yaaaaaa anlamadımm halbukse cuma ve perşembe yapmıştım kaçamak çokmu yaptımki :44::44::44:
offf zayıflamak istiyorummmmmmmmm eski kiloları almak istemiyorummmmmm hazirana kadar 65 olaydımyaaa yaaa sınavlar için akrabaların bulunduğu şehre gitçem ,geçenki sınavda diyet yapıom dediklerinde inanmamışlardı bu sefer farketmelerini istiyorumm sonuçta 10 kilo farkedilir bir rakamdır dimi :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?