70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bugünkü menüm

sabah:
1 activia yoğurt
1 kepekli galeta

ara:
6 ad. çilek

öğle:
salata + ızgara kabak patlıcan

ara:
1 portakal

akşam:
1 kase yoğurt
3 yk yulaf ezmesi
10 ad fındık

ara:
şekersiz yeşil çay
1 portakal

Sabahın düzensiz olmuş, nerde zeytin-peynir-domatesin, öğlene de yoğurt da ekleyebilirsin.

çikonun azı çoğumu olurrr

zaten bende yüzük parmağımın büyüklüğünde küccücük poğaça yedim maşallah bende pek küçük yapmışım dün kocişe poğaçaları ,benim için bu tek yudumluk diyor bana ,bende hadi be ordan bu narin elllerden bu poğaçalar çıktı kusura bakma dedim o da bir sevin bir sevin görmeniz lazımmmmm çocuklar gibiydi kekte yaptım kimbilir kaç dilim yedi kociş ama ben onunkinden sadece çok küçük bir ısırık aldım ve yemiycem dedim onu ,yemedim bu kadarı yeter deyip bıraktımm ahhh ahh pisim dün sanaa çokk sözler vermiştim sözdee Allah'ım senn beni affet ,napim ama akşamda misafir gelmeseydi çayın yanında onları koyunca dayanamayıp kendimde yedip küçücük:18::18::18::18:

Canım Dileğin gönderdiği protein diyetini yapıyorum...

Sanırım ondan 15 badem var listede :44:

Hadi len sen dobiksen ben bogaz koprusunun yolunu tutayim
Guzelssin guzelsin enerjini dusurme bulusma oncesi
Yeterince motive edecek seninki seni gerci

Günaydın kızlar.
Yorgunluktan ölüyorum.
Uyku da yok.
Kendimi dobik hissediyorum gene.
Hepimize güzel bir hafta olur inşaallah.
Saopa sopa sopa
şşt fenerliler size özellikle günaydın, geçmiş olsun, üzülmeyin

kızlar günaydın

haftasonu diyet açısından...hmmm.. nasıl desem....

:120::120::120::120::120::120::120::120::120:
Sen sus kiz smiley konusuyo
Ee ben farkli durumdamiyim eeee hayir

günaydın kızlar
çok mutlu bir hafta geçirmeniz dileğiylee
:

Son düzenleme:
günaydın kızlar kusura bakmayın ne olur hafta sonu çalışmıyorum o yuzden gıremıyorum aklım hep sizde kım ne yedı neler yaptı diye :) nasılsınız bakalım

5saatlik uykuyla duruom accık uyusammıki :44:

bide benim metoyu hızlandırmam şart napçemm ne yemem gerek :44:

dolabada bakayım geleyim neler varmış ne yicem bugün ona göre menü çıkarayım kendime sizde hemen yorumlayınn

DİLEĞİMM TOPİĞEE BİR HALLER OLDU VALLA BAŞIMIZ OLARAKK SEN KAÇAMAK YAPINCA DİREK HERKES KOPMUŞ BENDE DAHİL ACİLEN BİZİ KENDİMİZE GETİR LÜTTFEN

ben de haftasonu cozuttum ama arada bi yapmak lazımm yaa..vücudu böyle şok ediyorummm

ben çok gerildim yaa

cumartesi gününe artı da olursam bu özgüveni mi paramparça yapıcak

Aslında çok bahsetmek istemiyorum ama işte Hakanla ilk kez buluşcak gibi korkularım var nooldu bana yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…