Selam nazom merak etme unutmayiz seni...Günaydın arkadaşlar hiç yazamıyorum size beni unutacaksınız diye korkuyorum.Ama sizin yazdıklarınızı fırsat oldukça okuyorum.Herkese selamlar rejime devam
Günaydın arkadaşlar hiç yazamıyorum size beni unutacaksınız diye korkuyorum.Ama sizin yazdıklarınızı fırsat oldukça okuyorum.Herkese selamlar rejime devam
günaydın ben çalıştığım için yazmaya pek fırsat bulamıyorum sabah pc yi açınca hemen yazılanları okuyup işe dalıyorum bugün aklıma kilo verememenin nedeniyle ilgili geçen sene yaşadığım bir olay geldi sizlerle paylaşayım istedim....
haşimato için doktora gitmiştim belimdede fıtık var kilo vermen lazım dedim rejim yap yürü dedi ben onları hep yapıyorum dedim ukalaca bana kilo veremediğine göre yapmayı bilmiyorsun demekki dedi ...(ben 15 yaşımdan beri kilo ile ilgili herşeyi denedim hep başardım yazın verdim kışın hareketsizlikten aldım ne zaman istesem kilo verdim anlayacağınız 2 senedir veremiyorum problem var) neyse kan tahlilleri istedi sonuçları götürdüm demir en düşük 11 olması gerekirken 2 ye inmiş sen nasıl yaşıyorsun nasıl ayakta geziyorsun dedi metabolizman bu durumda çalışmaz ve ne yapsan kilo veremezsin dedi bende geçen hafta rejim yapmayı bilmiyorsun demiştiniz demekki hata bende değil demirimdeymiş dedim kadın güldü=)))
yanlış tuşa basınca yazdıklarım yarım kaldı =)) doktor 3 ay demir hapı kullan ondan sonra kilo vermeye başlarsın dedi gerçektende öyle oldu hap bitince iştahım kapandı 1.5 ayda hiç bir şey yapmadam 6 kilo vermiştim 1 aydır herşeyi yapıyorum kilo veremiyorum yine demirim düştü sanırım kontrole gideceğim işlerden fırsat bulunca
Bursefam unuturuz diyorsa unuturmusuz :dilcikar:ayparçam unutmayız yazmış ama unuturuz sen mesajları oku bir satır yazma olurmu???
okuyunca bir kaç satır yaz o zaman unutmayız bak...
yaaa bende evermiyorum kan testi yaptırdım ama henüz gösteremedim doktora normal kan testinde çıkıomu sen hangi bölüme gittin?
aklım karıştı şimdi
ben ilk dahiliyeye gitmiştim orda 2 çıktı sonuç ilaç kullandım biraz yükseldi aralıkta kadın doğuma gidince rica ettim tahlil de demir de istermisiniz dedim istedi yine düşmüş dedi ilaç yazdı almadım hata yaptım iyice düştü demekki metabolizmam çalışmıyor yine
hangi doktora giderseniz gidin doktordan kanda demir e bakmasını isterseniz o testte çıkıyor...
AyParCaMM+, bursefa+, defdef, magrenta kızlar selm nasılsınız şekerler BURSEFA canım demişin artık kimseler girmiyo ama hani kankin yok ortalarda kız WHİTEHAL nirdesin kız yoksun çıktın işten kayıpsın dedik işten çıkınca ayrılmaz pc nin başından AYPARCAM canım MAŞALLAH şeker çok iyi gidiyon 1000 adım falan şeker seninkide bursefanınkindenmi yani hani şu yatağın altına girenlerdenmi kaloymı canım benim band bana baki ben ona hiç içimden gelmiyo zate geç geldim dün ya uff sanırım 78 olmuşumdur bakmıyom kiloya MAGRENTA canım yeğenini öp benim içinde ALLAH analı babalı büyütsün çok şekerdir şimdi kızlar bugün yediklerim sabah domates salatalık beyaz peynir taze nane maydanoz dere otu rokayla karışık salata yaptım ekmeğim kalmamıştı yani kepek olanı şekersiz az sütlü nescafe ve sonra arada bir avuç kuru üzüm ve nescafe sonra arada 1 elma daha öğlen yemeğimi yemedim mercemek çorbası salatayla yicem akşamada semizotuyla yemek yepcam yoğurtla yerim ve geldiğimden bu yana yeni rejim modundayım ya üf yine destan
Ben sabah hiç bişey yemedim bir nescafe içtim.Öğle 3 adet grisini yedim 1 dilimde hazır keklerden yedim yanında 2 fincan çay.1,5 lt. su bitirdim.Rejime devam ediyorum.Kiloda veriyorum ama bitkisel zayıflama ilacıda kullanıyorum daha önce bahsetmiştim.5-6 kilo daha vereyim.İnşallah önümüzdeki 2 ayda veririm.Ondan sonra bebiş yapma çabalarına başlayacağım.Çaba dedim ama umarım bir problem olmazda çok çaba sarfetmeyiz.Korkuyorumda bir sürü insan sorun yaşıyor bu konuda.İnşallah allahım doktor doktor gezdirmeden nasip etsin bizlere.
Aman ne gevezelik ettim ben öyle.Ne kadar uzun yazmışım.Bursefa yaz unutmayalım dedi ya.Bende iyice abarttım galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?