70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın arkadaşlar hiç yazamıyorum size beni unutacaksınız diye korkuyorum.Ama sizin yazdıklarınızı fırsat oldukça okuyorum.Herkese selamlar rejime devam
Selam nazom merak etme unutmayiz seni...

1000 Adim step yaptim simdi göbek atiyommmmm hadin kzlarrrrralkisalkisalkis

bende yediklerimi yazayım ne zamandır yazmıyordum..
3 kayısı, birkaç tane kanüzümü...
1 bardak ılık su..
1 kepekli elmek,peynir,domatez,salatalık ve salam ile tost...
1 fincan çay...
1 salatalık arada yedim...
1 kase süt ne konfleks
1 kase cacık ve 1 tene etimek yiyeceğim birazdan...
akşama taze fasülye pişirmiş annem... bu kadar yeter artık... inşallah başka birşeyler yemem..

Günaydın arkadaşlar hiç yazamıyorum size beni unutacaksınız diye korkuyorum.Ama sizin yazdıklarınızı fırsat oldukça okuyorum.Herkese selamlar rejime devam

ayparçam unutmayız yazmış ama unuturuz sen mesajları oku bir satır yazma olurmu???
okuyunca bir kaç satır yaz o zaman unutmayız bak...

yaaa bende evermiyorum kan testi yaptırdım ama henüz gösteremedim doktora normal kan testinde çıkıomu sen hangi bölüme gittin?
aklım karıştı şimdi

selam kızlar nasılsınız sabahtan yoğundum şimdi bişeyler yazmaya vakit buldum sabah tostumu yedim öğlende sebze yemeği ve yoğurt yedim gayet iyiyim fazla gelmedi yemek normalde hep fazla geliodu ama hareket etmiyorum hiç evdede vaktim yok bebekle uğraşıyorum eve gidince bir an önce hareket etmek lazım yaa (((((((senağlama

AyParCaMM+, bursefa+, defdef, magrenta kızlar selm nasılsınız şekerler BURSEFA canım demişin artık kimseler girmiyo ama hani kankin yok ortalarda kız WHıTEHAL nirdesin kız yoksun çıktın işten kayıpsın dedik işten çıkınca ayrılmaz pc nin başından AYPARCAM canım MAŞALLAH şeker çok iyi gidiyon 1000 adım falan şeker seninkide bursefanınkindenmi yani hani şu yatağın altına girenlerdenmi kaloymı canım benim band bana baki ben ona hiç içimden gelmiyo zate geç geldim dün ya uff sanırım 78 olmuşumdur bakmıyom kiloya MAGRENTA canım yeğenini öp benim içinde ALLAH analı babalı büyütsün çok şekerdir şimdi kızlar bugün yediklerim sabah domates salatalık beyaz peynir taze nane maydanoz dere otu rokayla karışık salata yaptım ekmeğim kalmamıştı yani kepek olanı şekersiz az sütlü nescafe ve sonra arada bir avuç kuru üzüm ve nescafe sonra arada 1 elma daha öğlen yemeğimi yemedim mercemek çorbası salatayla yicem akşamada semizotuyla yemek yepcam yoğurtla yerim ve geldiğimden bu yana yeni rejim modundayım ya üf yine destan

Ben sabah hiç bişey yemedim bir nescafe içtim.Öğle 3 adet grisini yedim 1 dilimde hazır keklerden yedim yanında 2 fincan çay.1,5 lt. su bitirdim.Rejime devam ediyorum.Kiloda veriyorum ama bitkisel zayıflama ilacıda kullanıyorum daha önce bahsetmiştim.5-6 kilo daha vereyim.ınşallah önümüzdeki 2 ayda veririm.Ondan sonra bebiş yapma çabalarına başlayacağım.Çaba dedim ama umarım bir problem olmazda çok çaba sarfetmeyiz.Korkuyorumda bir sürü insan sorun yaşıyor bu konuda.ınşallah allahım doktor doktor gezdirmeden nasip etsin bizlere.
Aman ne gevezelik ettim ben öyle.Ne kadar uzun yazmışım.Bursefa yaz unutmayalım dedi ya.Bende iyice abarttım galiba

canım ben iyiyim bu ara işlerde yoğun fazla girmiyorum... kankim yok evet bende muzdaribim bu konuda ama teyzesinde kalıyor.. geçen gün cuma eve dönücem o zaman görüşürüz demişti... yarın gelir kısmetse...

sağol canım... azda olsa yazınca sende daha güzel motive olacaksın... doğrularımız yanlışlarımız çıkacak... hatalarımı düzeltir daha güzel kilolar veririz... kilo dışında sorunlarımızıda paylaşıyoruz burada... gel böyle arada yaz... gelmediğinde aaa neden gelmedi diye biz ararız merak ederiz o zaman... Allah gönlüne göre versin inşallah... isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın:Saruboceq::Saruboceq: bende teyze olmak istiyorum artık...

bugün; sabah yarım bardak süt içtim.. bitirmeye vaktim olmadı
öğlen arkadaşlarla okuldan kaçtığımız için mecburen biraz cips yedim ve kola içtim(Azcık.. tadımlık gibi..) onu dengelemeye çalışıyorum bugün.. demin 4 çorba kaşığı kurufasülye 3 çorba kaşığı pilavı karıştırıp yedim.. bugün daha bişey yemeyeceğim.. haa 1-2 çatalda pasta yedim :icecream: yaa şu pasta ve cips çok moralimi bozdu off ya:/ ama dengeledim sanırım yaa:) baya yürüyüşte yaptım..
neyse artık tatlıdan uzak durcam.. gerçi bu tatlıları hafta sonunda ödül niyetine yediğimi varsayayım:):)

bursefa+, nnurayy sobe kızlar nasıl gidiyo ya ben hala giremedim rejim olayına yanı girdimde çok güzel gidiyodu bu saate kadar ama oğlumun popocops diye bişey varya ondan yedim yarım kase küçüktü canım tatlı çekmişti o yüzden bende dedim yoksa devam etcem en iyisimi bal yiyimde geçsin tatlı olayı 4 tatlı kaşığı bal götürdüm ya spor olmayınca olmuyooooo ya ama ben dışarda yürümeyi hergün 10 kilometre bile yürürüm ama oğlumu nereye bırakcam ama band çok sinir bozucu bakcem belki sizin aletten alırım BURSEFA oğlum okula başlayınca zaten yürürüm ama 2 sene var daha

kızlar içerdeyim yemek yapcem semiz otu yemeğineyse bakıyom arada size ama olum geçince ps ye kapıyo pencereyi ya küçültülmüş pencereden ne istiyon ya kızlar kurdu olmuş bunun

kızlar çok yoğunum yarın işe gelmiyecek yarın sabah 10:30 da oğluşum sünnet oluyor pazara eğlencemiz var hayırlısı bakalım dua edin bizim için sorunsuz atlatalım pazartesi görüşürüz artık resimde atarım size bol bol kilo bildirimi yapamıyacağım tartılacak fırsat bulamadım lahanayı yapmayı bırakın su içecek vaktim olmadı kendinize iyi bakın görüşürüz

SEVİLCAN sobe kız nasıl gidiyo yeni yaşam canım okuduğuma göre herşey yolunda bu arada tebrikler bi galataraylı olarak şampiyonsunuz da bakem neyse kardeş takım olduğu için çok da üzülmem ben

benim psikolojim kötü ya olmuyo şimdide dondurma yedim ya rejim yapınca sürekli aklımda yemek oluyo bu saatte şunu yicem yok bunu yicem daha çok yemeği düşünüyom ya eskiden zayıftım üff ya
acaba bu sigara olayımıdır ne çocuk olmadan önce çok içiyodum ve nescafede çok içiyodum yemek aklıma gelmiyodu şimdi günde 3 veya 2 bazen hiç yok zate aç karnına içemem hiç bide yasak evde yani mutfakta içiyom çocuk var diye içemeyiz bide görsün istemiyoz eşimde zate mutfakta içer evdeyken ya kötü bi alışkanlık hamileyken aylarca içmedim emzirme döneminde 40 içmedim ama o zaman yemek aklıma gelmezdi sürekli bide özgürlük gidiyo dışarı çıkamıyosun var diye evde sürekli oluncada tv izle yemek ye kızlar çok moralim bozuk geçen sene yemek düşünmezdim rejimde ya şu angöbeğim de fırlıyo bu sefer veremiyom kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…