70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlar ancak girdim..sabah 9da dükkana gidiyorum bu saatte en erken geliyorum sabah sade kahveyle bi parça çikolata yedim öglen yogurt 1 dilim ekmek bi tane dolma ve bi avuç kiraz şimdide peynitli salata yaptım kendime onu yiyorum bi yıgın da su içtim:))

canım hayırlı olsun oglusmuz delikanlı oluyo dmek kız Allah birlikte daha güzel günler nasip eder inşallah

bursefacım nasılsın görüşemiyoruz bi denk gelip..senim su stepperla nası gidiyo farketiiriyo mu ben daha alamadım bu hafta sonu alabilirim yada en geç öbür kipaya gidip bi bakıcam fiyatına öyle karar vericem nerden alacagıma

kimseler yok zeynep girmiş içerlerdeyken onu da kaçırdık anladım ben seni BURSEFA canım kötü oluyomuş kimseler yokken buralar ya gidip bidaha dondurma yemek istiyo canım bakarmısınız beynime diyoki aşkı memnu başlarken yersin oğlunda uyuyacak şimdi yeme ya ben ya pes etcem yada fena olcam yarından itibaren yeminmi etsem yine zate bi haller oldu bana 5 de kalkan ben kalkamazda oldum sabah şeytan girdi içime sanki nazarmı desem bilmiyom iznikten geldikten sona fenayım yaaa nerdesiniiiiiz

hala kimseler yok BURSEFA canım baktım resimlerin çok şekersin ya o bursadaki parka gemlikteki görümcemde götürmek istemiştide olmamıştı bişeyler çıkmıştı güzelmiş baya amanebilim bana çok değişik güzel dedi öylemi ben buralardan güzel yerler yokmuş gibi geliyo istanbulun en güzel semtlerinde oturmuş biri olarak beykoz da büyüdüm çamlıcada tepede oturduk şimdi evlendiğimden beri çengelköy alt kattayım ama üst katlar balkon boğaz süper yani anlat bize bursayı merak ediyom uludağa çıktık geçen ağustosda enb tepeye otellrin olduğu yere ama beykozda var öle yeşillik çok yanı bana pek bişey ifade etmedi yazın belki kışın güzeldir anlat işte KIZLAR SıZDE anlatın güzelmi semtleriniz ayparcam merak ediyom almanyayı almira sende ya kızler sürekli rejim rejim başka şeylerde konuşup araya sokalım rejimi belki daha motive oluruz fazla bahsetmezsek bide rusyada okuyan öğrenci kadeş vardı TOMBıKOS du sanırım oda yok nerelerde acep

herkes behlülün derdine düşmüş kimse kalmamış topikte.ben yarın sabah kızımın okul pikniğinde olucam şimdiden bildirim yapayım dedim yarım kilo vermişim.66 olarak yazarsınız artık. görüşürüz kızlar

slm kızlar valla bende askı memnuyu izliyordum bizimkiler kurtlar vadisine gecti bende hemen kendimi buraya attm benım kafam kafamı vurun hakettım neler yedım anlatamam sabah 3 zeytin çerek ekmek öglene dogru brovni saat 3 gibide domatesle kavaltılık yag ve cerek ekmek yedim sonra barbunyayı pişirdim ve en az 2 dolu tabak yedim bide aksam bizimkiler gelince bugun mola olsun dedim onlarlada yedim ve bıber kızartması barbunya mercimek corbası yarımda ekmek ayyy anam ben ne çok yemişim kendime çok kızıyorum neyse bacılar beni affedin işallah yarın tardıda su tutmam cok üzülürüm sabırsızlanıyorum yarın için acaba kim sampiyonumuz neyse benımde cenem düstü yeter hepinizi öpüyorum

selam..bende 178 cm e 72 kiloyum..pfff...3 sene önce 85 kiloydum.bitki çaylarıyla tam 22 kilo verip 63 kiloya düşmüştüm.süper olmustum.ama son 6 ayda tekrar 72 ye cıkmısım.sanırım sınavlardan stresten.simdi soğan suyuna başladım.gayet iyi gidiyor.birde dergide Angelina Jolie nin doğumdan sonra 11 kiloyu nasıl verdiğini okudum.Sarımsak çayıyla vermiş.birde onu denicem.kesinlikle etkili deniyor.ve cok basit yapımı.sarımsak ve zencefil kullanılıyor sdc. =)

kız gel hoşgeldin şeker boyun süper daha bebesinde:ecrin_bebek: sen öğrenci falan canım sıkma canını kolay verirsin kilo sende kötüde durmuyodur boya bak 178 -tatlicadiarzu-ana biz napek 163 boyla kilomu sölemim kızlar sopayla kovalar klava:klava:75 .5 lere inmişken daha 2 hafta önce neyse 78 demimde amaaan canım :dance:saolsun kilolu kilolu dolaşırım pilajlarda bu senede nolcek yav
süperdi azim yavv:roflol::roflol:

canım dondurmanın diger tatlılara nazaran kolorisi daha az ama tabii tatlı tatlıdır tut kendini deki nasılsa kilo verdikten sonra bunların açlıgını çekmicem rejim diyet olmayacak normal bi hayat yaşayacam sadece kilo verene kadar verdikten sonra yine senin onlar kökü kurumuyo ki (tabii verdikten sonra abartmadan yenecek:) ) öyle de beni motive ediyodu valla bide içine gideregin elbiseler pantolonları düşün yanlardan önden pırtlamıcak uzun süre rahatlık için kısacık bi zamn tutabilirsin kendini ben böyle telkin veriyom kendime hem bak zamn cabuk geçiyo sonra bu geçen zamn geçince aaa şimdiye zayıflamış olabilirdim dersin

yine kimseler yok kızlar bitti bitter nerdesiniz anam kadını görünce nasıl sinir oluyom kendime yav gelsenize canım sıkıldı ayparcam sende bitmemiştir bitter avrupada geç bitiyo başka almira var sonra nurayy var bide tombikos vardı yurdışından başka varmıydı kızlar üff ya bugünde amma üff dedim ahada çıkıyom işte

ahada gelmişler zeynep ah canım ah ya o dediğini artık yemiyo bu kafa geçen yazlık kışlık olayında ne elbiselerimi ayırdım kenarada bunada gircem yok bu kalsın baktıkça zayıflarım yürüme bitti rejim addaaa dondurmaya gelince :icecream::icecream::icecream:
işte bu kadar yedim ya

a.smerhabaaa..zaten boyum da olmasa ortada yuvarlanırım heraldee hehe

gelmişlerde amanda teşrif etmişlerde ayparcam sakın sen yedim deme regl dönemindeydinbak en kolay kilo o zaman veriliyomuş tutarsan boğazı sakın bak senin az kaldı zate

gelmişlerde amanda teşrif etmişlerde ayparcam sakın sen yedim deme regl dönemindeydinbak en kolay kilo o zaman veriliyomuş tutarsan boğazı sakın bak senin az kaldı zate
Tutamadim bogazimiiiiiiiiiiiiiiiklava:
Valla dayanamiyorummmm aklim fikrim düsüncem cikolata suan
Bugün yediklerim

07.00 - 4 Kaysi, 2 Erik
10.00 - 1 Tabak Müsli
11.40 - Sebze
12.20 - Mantarkavurmasi, Pilav(esmerpirinc)
17.10 - Tonbalikli Salata
17.30 - 2 Cezerye
19.00 - Kepek bisküvü
21.50 - 1 elma

Sabah 1000 Adim step yaptm simdide yapcam 1000 adimmm:a015:

iyi akşamlar kızlar... benim bağlantı kopuyor... okudum alıntı yaptım ama gitti.. okuduklarıma göre cevaplarımı yazayım...

kıymet'çim bugün tek başına kalınca benim isyanımı anlamışsındır... kaç gündür söylenip duruyorum mücadele ediyorum... işyerinde baze açıyorum vaktim olunca ama acil işim çıkıyor kapadan kalkıp gidiyorum işletmeye... sobelenişsin ama okuyamadım kaldı... eve gelincede yemek yedm, sabah kahvaltısı için ekmeğimi hazırladım, brokoli haşladım öğlen için... dizi bir yandan saat hoop geçti gittii

stepperı hergü en az 15-20 dakika kullanıyorum 1 hafta oldu sanırım... kilomu sabah tartılınca göreceğim ama değişiklik yok saırım... incelme olabilir daha ölçmedim... çok terlettiği kesin... güzzel hareketli bir müzikle yada televizyon seyrederken güzel yapılıyor...

kıymetçim çocuğun küçük olabilir ama onuda al yanına yavaşda olsa yürü bence... arabası falan yokmu daha güzel olur hem yürür hemde arabayı iterken biraz zorlanırsın... bursayıda alatacağım ama şu öesajı bitireyim ondan sonra...

zeynepcm seninle görüşemiyoruz valla.... iş olunca hiç bakamıyorum... müdürler falan geziyor pat kapatıyorum iterneti... sabahları daha rahat oluyor... ondan sonra koşturmaca...

nazocum çok güzel böyle haber aldıkça seviniyorum.. daha güzel dostluklar oluşacak bak göreceksin...

stepper hakkında

bursefa canım resimlerini gördüm artık senide gözümde canlandırıyom konuştuklarımın görünce resimlerini daha hafızamda kalıyolar şekerler çıkoyom aslında açık dururda kociş geliyo aradı hazırlanim bende şişkoyuz ama hala hatunuz canım yanıı

dlayy aramıza hoşgeldin canım...

kaçamak yapmaya çalışanlarmı varr???? dondurnalar, çukulatalar...klava:klava:klava: geliyorr zor duruyorum.. yarın bildirim var...

ayparcam en çok sen kullanıyon seteeper i sende yaz kız kolaymı bide işe yararmı yürüme bandımı omu sencede BURSEFA canım oğlum 3.5 yaşında aslında beykozda oturuyo olsaydım yürünürdü arabasıyla ama çengelköy cadde hep ve hızlı yürüyüş olmayınca olmazki saatte 4 kilometre olması lazım arabayla zor ama herhal alcam aleti yarında yeminle başlim diete o zaman tutuyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…