canım hayırlı olsun oglusmuz delikanlı oluyo dmek kız Allah birlikte daha güzel günler nasip eder inşallahkızlar çok yoğunum yarın işe gelmiyecek yarın sabah 10:30 da oğluşum sünnet oluyor pazara eğlencemiz var hayırlısı bakalım dua edin bizim için sorunsuz atlatalım pazartesi görüşürüz artık resimde atarım size bol bol kilo bildirimi yapamıyacağım tartılacak fırsat bulamadım lahanayı yapmayı bırakın su içecek vaktim olmadı kendinize iyi bakın görüşürüz
bursefacım nasılsın görüşemiyoruz bi denk gelip..senim su stepperla nası gidiyo farketiiriyo mu ben daha alamadım bu hafta sonu alabilirim yada en geç öbür kipaya gidip bi bakıcam fiyatına öyle karar vericem nerden alacagımacanım ben iyiyim bu ara işlerde yoğun fazla girmiyorum... kankim yok evet bende muzdaribim bu konuda ama teyzesinde kalıyor.. geçen gün cuma eve dönücem o zaman görüşürüz demişti... yarın gelir kısmetse...
sağol canım... azda olsa yazınca sende daha güzel motive olacaksın... doğrularımız yanlışlarımız çıkacak... hatalarımı düzeltir daha güzel kilolar veririz... kilo dışında sorunlarımızıda paylaşıyoruz burada... gel böyle arada yaz... gelmediğinde aaa neden gelmedi diye biz ararız merak ederiz o zaman... Allah gönlüne göre versin inşallah... isteyen herkeze annelik duygusunu yaşatsın:Saruboceq::Saruboceq: bende teyze olmak istiyorum artık...
selam..bende 178 cm e 72 kiloyum..pfff...3 sene önce 85 kiloydum.bitki çaylarıyla tam 22 kilo verip 63 kiloya düşmüştüm.süper olmustum.ama son 6 ayda tekrar 72 ye cıkmısım.sanırım sınavlardan stresten.simdi soğan suyuna başladım.gayet iyi gidiyor.birde dergide Angelina Jolie nin doğumdan sonra 11 kiloyu nasıl verdiğini okudum.Sarımsak çayıyla vermiş.birde onu denicem.kesinlikle etkili deniyor.ve cok basit yapımı.sarımsak ve zencefil kullanılıyor sdc. =)
canım dondurmanın diger tatlılara nazaran kolorisi daha az ama tabii tatlı tatlıdır tut kendini deki nasılsa kilo verdikten sonra bunların açlıgını çekmicem rejim diyet olmayacak normal bi hayat yaşayacam sadece kilo verene kadar verdikten sonra yine senin onlar kökü kurumuyo ki (tabii verdikten sonra abartmadan yenecek:) ) öyle de beni motive ediyodu valla bide içine gideregin elbiseler pantolonları düşün yanlardan önden pırtlamıcak uzun süre rahatlık için kısacık bi zamn tutabilirsin kendini ben böyle telkin veriyom kendime hem bak zamn cabuk geçiyo sonra bu geçen zamn geçince aaa şimdiye zayıflamış olabilirdim dersinhala kimseler yok BURSEFA canım baktım resimlerin çok şekersin ya o bursadaki parka gemlikteki görümcemde götürmek istemiştide olmamıştı bişeyler çıkmıştı güzelmiş baya amanebilim bana çok değişik güzel dedi öylemi ben buralardan güzel yerler yokmuş gibi geliyo istanbulun en güzel semtlerinde oturmuş biri olarak beykoz da büyüdüm çamlıcada tepede oturduk şimdi evlendiğimden beri çengelköy alt kattayım ama üst katlar balkon boğaz süper yani anlat bize bursayı merak ediyom uludağa çıktık geçen ağustosda enb tepeye otellrin olduğu yere ama beykozda var öle yeşillik çok yanı bana pek bişey ifade etmedi yazın belki kışın güzeldir anlat işte KIZLAR SıZDE anlatın güzelmi semtleriniz ayparcam merak ediyom almanyayı almira sende ya kızler sürekli rejim rejim başka şeylerde konuşup araya sokalım rejimi belki daha motive oluruz fazla bahsetmezsek bide rusyada okuyan öğrenci kadeş vardı TOMBıKOS du sanırım oda yok nerelerde acep
canım dondurmanın diger tatlılara nazaran kolorisi daha az ama tabii tatlı tatlıdır tut kendini deki nasılsa kilo verdikten sonra bunların açlıgını çekmicem rejim diyet olmayacak normal bi hayat yaşayacam sadece kilo verene kadar verdikten sonra yine senin onlar kökü kurumuyo ki (tabii verdikten sonra abartmadan yenecek:) ) öyle de beni motive ediyodu valla bide içine gideregin elbiseler pantolonları düşün yanlardan önden pırtlamıcak uzun süre rahatlık için kısacık bi zamn tutabilirsin kendini ben böyle telkin veriyom kendime hem bak zamn cabuk geçiyo sonra bu geçen zamn geçince aaa şimdiye zayıflamış olabilirdim dersin
kız gel hoşgeldin şeker boyun süper daha bebesinde:ecrin_bebek: sen öğrenci falan canım sıkma canını kolay verirsin kilo sende kötüde durmuyodur boya bak 178 -tatlicadiarzu-ana biz napek 163 boyla kilomu sölemim kızlar sopayla kovalarklava: klava:75 .5 lere inmişken daha 2 hafta önce neyse 78 demimde amaaan canım :dance:saolsun kilolu kilolu dolaşırım pilajlarda bu senede nolcek yav
süperdi azim yavv:roflol::roflol:
Tutamadim bogazimiiiiiiiiiiiiiiigelmişlerde amanda teşrif etmişlerde ayparcam sakın sen yedim deme regl dönemindeydinbak en kolay kilo o zaman veriliyomuş tutarsan boğazı sakın bak senin az kaldı zate
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?