Ben stepperden memnunum canim tv seyrederken rahat oluyo :) ve iyi terletiyoayparcam en çok sen kullanıyon seteeper i sende yaz kız kolaymı bide işe yararmı yürüme bandımı omu sencede BURSEFA canım oğlum 3.5 yaşında aslında beykozda oturuyo olsaydım yürünürdü arabasıyla ama çengelköy cadde hep ve hızlı yürüyüş olmayınca olmazki saatte 4 kilometre olması lazım arabayla zor ama herhal alcam aleti yarında yeminle başlim diete o zaman tutuyom
Günaydın kızlar... ben aynı kilodayım malesef... kabızlık şişkinlik var... ne yapacağımı şaşırdım artık... kilo verenleri tebrik ediyorum...
ahh canım bızde aynı sevgıyle kucaklıyoruz sen iyi ol yeter bız senı böle sevıyoz öptum tatlım sanada hayırlı cumalargünaydınnn çıtırr kızlarrr alımlı bayanlar hepinizi bebişimle beraber sevgiyle kucaklıyoruz
benim tartımda kilom hala aynı ama en son dr da 74.6 çıkmıştım umarım şişliktir
hepinizi çok seviyorum hayırlısı cumalar diliyorum kızlar hoşçakalın:)))
günaydın bende 70.1 im bir haftada 200 gr gitmiş damlaya damlaya göl olur misali gidiyorum ben=))))
merak ettim canım hangi ilacı kullanıyorsun?ben almıcam diom ama böle yazınca dayanamıom yaaa offfBen sabah hiç bişey yemedim bir nescafe içtim.Öğle 3 adet grisini yedim 1 dilimde hazır keklerden yedim yanında 2 fincan çay.1,5 lt. su bitirdim.Rejime devam ediyorum.Kiloda veriyorum ama bitkisel zayıflama ilacıda kullanıyorum daha önce bahsetmiştim.5-6 kilo daha vereyim.İnşallah önümüzdeki 2 ayda veririm.Ondan sonra bebiş yapma çabalarına başlayacağım.Çaba dedim ama umarım bir problem olmazda çok çaba sarfetmeyiz.Korkuyorumda bir sürü insan sorun yaşıyor bu konuda.İnşallah allahım doktor doktor gezdirmeden nasip etsin bizlere.
Aman ne gevezelik ettim ben öyle.Ne kadar uzun yazmışım.Bursefa yaz unutmayalım dedi ya.Bende iyice abarttım galiba
yaaa bende evermiyorum kan testi yaptırdım ama henüz gösteremedim doktora normal kan testinde çıkıomu sen hangi bölüme gittin?
aklım karıştı şimdi
ben ilk dahiliyeye gitmiştim orda 2 çıktı sonuç ilaç kullandım biraz yükseldi aralıkta kadın doğuma gidince rica ettim tahlil de demir de istermisiniz dedim istedi yine düşmüş dedi ilaç yazdı almadım hata yaptım iyice düştü demekki metabolizmam çalışmıyor yine
hangi doktora giderseniz gidin doktordan kanda demir e bakmasını isterseniz o testte çıkıyor...
ya dahiliye ye gittim açıkladım durumu ama doktor salağın teki çıktı işte tekrar gidip baktırıcam bi ara artık eski sonuçlarıda gösteririm saol canımm bu demir işinide sölerim o zaman :)
kolay gelsin canım sen bu koşuşturmacada kilo verdin bence pzt sölersin artık resimleride beklioz ufaklık artık erkek oluo kolaycacık geçer gider inşallahkızlar çok yoğunum yarın işe gelmiyecek yarın sabah 10:30 da oğluşum sünnet oluyor pazara eğlencemiz var hayırlısı bakalım dua edin bizim için sorunsuz atlatalım pazartesi görüşürüz artık resimde atarım size bol bol kilo bildirimi yapamıyacağım tartılacak fırsat bulamadım lahanayı yapmayı bırakın su içecek vaktim olmadı kendinize iyi bakın görüşürüz
günaydın kızlar kilo verenleri tebrik ederim valla ben zar zor verebiliorum bir süredir şişlik var bende adet olucak gibiyim şiştimde şiştim kocaman bir göbvek oldu anlamadım neden yaakilom 67 görünüyo şişlik mi kilo mu aldım bilmiyorum bu hafta hiç yürümedim haftaya tekrar başlıyorum yürümeye :) kısmetse lahanayada başlıcam olmuo böle klava:
günaydınlar çıtır hatunlar kilom aynıııııı yine değişmedi ya.....:1no2::1no2:
inşallah sizler verirsiniz...
xzeyna en çoook senin vermene sevindim bak gör böyle 1 kilo 1 kilo gidecek hepsi....
yeter ki sen vazgeçme....a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?