70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Selamlar herkese...

Ben malesef ac karnina tam 71 ciktim... Acaba diyorumm regl döneminde 2 kilo fark edermi

sanmiyorum ya siizce kizlar?? Ben cizelgemi degistirmiycem haftaya halen böyle kilolu kalirsam

degistiririm....

slmmm kızlarrr ben kilo verememişim hala 69 kiloyummmm tepiniyorum yürüyorumm genede olmuyor şimdi günde 2 defa yürüyüşe çıkmaya başladımm bakalım hataya nasıl olucak bilmiyorummm inşşş herkes vermiştir ben gibi aynı yerinde saymamıştırrr

biz bu kilolarda neden kaldık acaba bakıyorum ki herkes 69-68-67 takılıp kalmış napmamaız lazım benim spor yapmam lazım yapamıyorum 1 haftadır o kesinde offf

yeniş bi çay okudum gerçi eskieden vardı flora çayı die 15 günde 5 kilo dio acaba burda kullanan varmıhihoyyyt

Magrante ben lotus 100 adlı bir ilaç kullanıyorum 6 tane kaldı.1 ayda 4 kilo verdim.Bakalım kalanlarıda bitirisem belki 1 kilo daha gider.Yani ayda 5 kilo vermiş olucam.Yan etki hissetmedim.Çok susatıyor ama suyu sevmediğim halde günde 3 lt gibi su içiyorum birde tatlıya düşkünümdür tatlı krizlerimi yok etti valla.Hiç canım çekmiyor tatlıyı artık

bugün kiloları söylüyorduk:):)
bende erkenden söyleyeyim:)
75.1 oldum:):) bu hafta yaklaşık bir buçuk kilo vermişimmalkisalkisalkis :)

selam kızlar ben bu hafta kilo aldım maalesef:çok üzgünüm:,geçen haftaya göre 300 gr fazlayım kilom74.0
bu hafta biraz kaçamak yaptım:tomato:,bi de yürüyüşleri aksattım hemen böyle oldu:tomato:...yani ipin ucunu bırakırsam,azıcık boşlarsam gidiyo...çok sıkı tutmam lazım ama insan bıkıyo valla...:1no2:
inşallah haftaya epey kilo veririrm de moralim yerine gelir...:Saruboceq:
bu hafta adet olucam inşallah onun şişkinliği de tartıya yansımıştır da geçer-tatlicadiarzu-

selam kizlar az sonra arkadasa gidicem cikmadan kilomu yazayim dedim gecen hafta 63.100 dum az once ac karnina 62.400geldim 600 gr bunada sukur almadigima sukrettim vallahi umarim herkez vermistir

süper süper süper:lepi::lepi:Şeniz
maşallah nuraycım sana
azmin elinden hiç bi şey kurtulamaz,bende senin gibi azim yok maalesef:1no2:
gıdım gıdım gidiyo kilolar,iki ileri bi gerifisfisfisyoruldum valla:bbo:
seni tebrik ediyorumalkisalkisalkisalkisalkisalkis
çıtır arkadaşım benima.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

yıne katılım cok az,ve sayfalar zor acılıyor.
bugun yediklerim
sabah 3 dlm ekmek,peynir, 2 dlm pastırma(kayserıden geldı,yemesem olmazdı),1 zeytın,salatalık,recel
ara: 1 elma
ogle:domates corbası,kasarlı kofte,kuskus,salata,su muhallebisi

ben diyet yapıyormuyum acaba?:sm_confused:

selam kızlar bende kaç saatten beri uğraşıyorum sitede sorun var herhalde neyse kilomu bildireyim 72.6 kiloyum çok az ama benim istediğimde böylesi zaten nekadar ağır verirsem okadar okadarkalıcı oluyo benanneme gidicem pazar akşamı görüşürüz inşallah herkes istediği kiloyu vermiştiropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ohh maşallah kızlar sanki ben diyetteyim
sabah 3 zeytin 2 ufak dilim simit
arada 5-6 tane çubuk kraker
ögle yeşil fasulye 1 kaşık 1 kaşık pilav ve cacık
arada 1 soda
bi satten bir dondurma ve akşamada bakalım işteee
bu arada ekmek tüketimim nerdeyse sıfır kızlar ekmegin bebeğe hiç bir faydası yokmuş zaten:)))

ah canım neler yapıyorum... aç karnına kayısı, sıcak su, ekmeğim kepekli, confleks yiyorum hergün uru meyva ve tahıl, 5!i bir yerde çay yapıp içiyorum... akşam salatama zeytinyağını bol koydum zararı az ama bağırsaklarımı açlıştırsın diye de yokk... olmuyor...
karnım şişşş... belki kilo bile verdim ama olmuyor malesef...

işlerim çok anca girebildim.. katılım çok az. herhafta düşüyor.. okullar kapaınca kmse kalmayacak sanırım...

hımmm acaba bende işe yarar mı ben normalde çok su içerim zaten offf yaaa acaba verebilirmiyim

canım sen meyveni sebzeni ye de ekmeğin çok faydası yok zaten ama az az ye gene onunda bi faydası var elbet :)

ben öğlen pizza yedim elbet kilo veremem alırım ticket olayı beni bozacak valla kafamçokkarıştı

kızlar ben geldimmm akşama kuzenim misafir egelecek fazla kalamıcam evi toparlıyorum zatii kilo bildirimim yapayım dedim 72 olmusum sanırım 600 gr gitti öptim hepiciginizi

selam bende kilomu söyliyim 75.5kg olmuşum bu sıralar gene sindirim sistemimi bozmuşum uzun yola çıkınca böyle oldu sanırım kilo vermem yavaşladı neyse kilo verenleri şimdiden tebrik ediyorum grşrz öptüm

slm kızlar sızlere bır haberım var yarın bır ajansa kayıt yaptırıyorum kım bılır belkı yakında benı tv dede görursunuz sans dıleyın butun işler bana gelsın fotolarımı gönderdım yarına randovu aldılar hemen gelın göruselım dıye bakalım iaşllah benım için hayırlı olur artık diyet işini daha sıkı tutmam lazım bugun yıne kacırdım yemegı ama hemen toparlamaya basladım bıle tekrar bomba gıbı dıyetımı yapıcam evet sıtemızde sorun var kac kere gırmeye calıstım gıremıyom neyse hepınızı öptüm sans dılyın bana

30-05 Haziran arası zayıflama yarışması sonuçları

Kilo veren arkadaşlarımızı tebrik ederiz...

SEVİLCAN..........................68...................66.5............1.5:hooray:
LOXANDRA.........................74..................72.5.............1.5:hooray:
ROSEBUD_93.....................76.5...............75.1.............1.4:hooray:
Ayaynilay............................74..................72.6.............1.4:hooray:
ESSN.................................73.9...............72.5..............1.4:hooray:
xZEYNA..............................75.................74.................1:hooray:
NAZO.................................67.2...............66.4..............0.8:lepi:
Nurayy...............................63.1................62.4..............0.7:lepi:
Meryemtaze.......................76.2................75.5..............0.7:lepi:
ZEYNP..............................72.6.................72................0.6:lepi:
Gul_0663...........................70.3.................70.1.............0.2:lepi:

Azmedip aynı kiloda kalan arkadaşlarımız...

BURSEFA..........................71..................71
SEDAOZER........................68..................68
WHITEHALL........................72.................72
AZRAMM............................69.................69
EFSANUR...........................66.................66
TALYA................................77................77

Özel durumlarından dolayı kilo alan arkadaşlarımız...

AYPARCAMM....................69.2...............71............0.8klava:
MAGRENTA.......................66.5...............67............0.5klava:
EBTUNA............................73.7...............74............0.3klava:

Özel durumundan dolayı kilo bildirimi yapamayan arkadaşlarımız...

ALMIRA...................................................69.8opuyorumnanaktan
MİNNA9595..............................................69.5opuyorumnanaktan

Henüz bildirim yapmayan arkadaşlarımız...

CUCU86...................................................75.4
Elcincakar................................................72.5
GÜLEYSA...............................................67.2
TOMBİKOS..............................................73
KIYMET_AY.............................................77
YELİZ_DOGAN.........................................74.4
FRANSİYUM............................................71.5
TABU.......................................................79.8
TUUBAAOZ..............................................70
GOKBOYA...............................................80
YOKRUMUZFALAN...................................66.5
ZEYİNEPU................................................79
FRANSEZ.................................................77
EATES.....................................................70

YARIŞMADAN MUAF TUTTUĞUMUZ CANIMIZ ARKAAŞIMIZ...

Melankoli................................72..............74.6:CüvCüv:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…