slmmm kızlarrr ben kilo verememişim hala 69 kiloyummmm tepiniyorum yürüyorumm genede olmuyor şimdi günde 2 defa yürüyüşe çıkmaya başladımm bakalım hataya nasıl olucak bilmiyorummm inşşş herkes vermiştir ben gibi aynı yerinde saymamıştırrr
selam kizlar az sonra arkadasa gidicem cikmadan kilomu yazayim dedim gecen hafta 63.100 dum az once ac karnina 62.400geldim 600 gr bunada sukur almadigima sukrettim vallahi umarim herkez vermistir
günaydın bursefacım canım sana tavsıyem bak ben bu metobolızma cayı varya onu yapıyorum ayrıca içine madonoz sapları ve kekık kullanıyorum bıdene bence cok faydalı oluyor gercekten işe yarıyor mutlaka dene
hımmm acaba bende işe yarar mı ben normalde çok su içerim zaten offf yaaa acaba verebilirmiyimMagrante ben lotus 100 adlı bir ilaç kullanıyorum 6 tane kaldı.1 ayda 4 kilo verdim.Bakalım kalanlarıda bitirisem belki 1 kilo daha gider.Yani ayda 5 kilo vermiş olucam.Yan etki hissetmedim.Çok susatıyor ama suyu sevmediğim halde günde 3 lt gibi su içiyorum birde tatlıya düşkünümdür tatlı krizlerimi yok etti valla.Hiç canım çekmiyor tatlıyı artık
ohh maşallah kızlar sanki ben diyetteyim
sabah 3 zeytin 2 ufak dilim simit
arada 5-6 tane çubuk kraker
ögle yeşil fasulye 1 kaşık 1 kaşık pilav ve cacık
arada 1 soda
bi satten bir dondurma ve akşamada bakalım işteee
bu arada ekmek tüketimim nerdeyse sıfır kızlar ekmegin bebeğe hiç bir faydası yokmuş zaten:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?