70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

mrb kızlaarr uzuunca bi aradan sonraa merhabaaa :)

aslında arada girip okuyorum ama knulara dahil olmak gibi olmuooo

ben 58 le bırakmıştım diyeti ama tabiiiki bırakmak yaramadı 62 oldum hatta küsürler var ööff çok fenayımm :S

dileklede msjlaştık aslında p.tesi yazıcaktım ama pazar gecesi çok rahatszılandım azil hast derken çarşamba oldu :)

neyse öle yada böyle tekrar 58 e düşşmeyi deniicem inş. da süşücem

maşallah sizde dur durak vermemişinizz gitmiş kilolarınızzz

tekrar sizinleyim inş... öpüyürumm hepiniziiii

Hoşgeldin şeker, verdiğin kiloların yanında aldıkların hiçbirşey, zaten azminle daha önce başarmışsın yine başaracaksın , hedefee varana kadar ve vardıktan sonra da onu kooruyana kadar bizden kopma

Ara
2 badem

Ogle yemeemi yedim geldimm
Bi kase limonlu salata
Koz parlican yogurt keten tohumu corek otu karisimi
1 uno denge

Aksam icin kabak hasliyorum suyuna bol maydanoz ve sarimsak attim suzup yogurtlayi aksam ycm
Yanina salata tabiisi

neskuik canım benim hemen ben sana sorularımı sorayım canım

öncelikle muhasebe ve vergi uygulamaları 2 .sınıf öğrencisiyim (açıköğretim-dışarıdan okuyorum)bu sene hayırlısı ile mezun olucam .
fakat aklıma takılan şeyler var ,beni bu şekilde serbest muhasebeci işe kabul edermi :44:
serbest muhasebeci yanındamı yoksa bir fabrikada falan oranın muhasebesinimi tutmak daha mantıklı sence hagisi
ben bu açıköğretim önlisans mezunu olduğum için ieride kendi büromu açabilirmiyim eğer açamazsam bile kendi büromu açmak için neler yapmalıyım :44:

sana kendi hayal ettiğim şeyi söyliyim tabi konu hakkında henüz fazla bilgiye sahip değilim sadece bir kaç araştırma onlarda yeterli gelmedi bana

ben buradan mezun olduktan hayırlısı ile 2 seçeneğim var

1.ya muhasebeci yanında bu mesleği öğrenmek için düşük ücrete çalışçam yada sigortalı çalışmak istiyorum(tabi sigortalı çalıştırırlarmı deneyimsiz bir elemanı bilmiyorum )dicem öyle çalışıcam
2.Bir fabrikaya girip askeri ücretle sigortalı muhasebesini tutucam orannın (öğrenmek şartı ile)

2. seçenek büro açamam için faydalı olmaz diyor çevremdeki çoğu insan , ama diğer özel kişi yanındada çalışınca çok uzun süre durman gerekli diyorlar hemde düşük ücrete +temizliği çay servisi falan filan cabası diyorlar netten okuduklarım bunlar

şu an bir iş görüşmesinde bulunmadım ve acayip bir şekilde tırsıyorum,çünkü sende bilirsinki dersler ezber bir eğitim oluyor fakat görerek öğrenmek daha farklı oluyor şu an derslerden illallah geldi resmen ama görerek öğrenirsem yapabiileceğime inanıyorum sence bu meslek gerçekten yapılabilirmi ?

İleride bir büro açtığımda eşimle(o da bilgisayar programlama önlisans mezunu) birlikte ikimiz yürütebilirmiyiz ve kendim işyerimi açtığımda kazandığım maaş ne kadar olur sence :44:

EŞİMLE BİR AN ÖNCE KENDİ İŞ YERİMİZİ AÇIP AİLE BÜROMUZU KURMAK BİRİKİM YAPMAK VE HAYATIMIZI KURTARMAK İSTİYORUZ SENCE OLUNABİLİR BİR YANI VARMIDIR BUNUN :44:

ama ben sana sorular sormuştum gitmişsin yetişemedimm

neyse kızlar aranızda varsa konu hakkında bilgisi özeldende cevaplayabilirsiniz burdan da

Bende menümü yazayım (2.5 lt su + 2 saat yürüyüş + 160 mekik)

Sabah

2 dlm tam buğday ekmeği arası 4 dlm sucuk
1 domates

Ara

10 badem
1 şekersiz türk kahvesi

Öğlen:

1 bardak bol acılı çorba
göbek salata

Ara

1 elma
2 yk yoğurt

Akşam:

1 levrek + ayran

dilekkkkkk noraaaaaa beğenmediniz dimi menümü çok mu yiyorummm bıktınız mı benden

Suziiiiiiii
Gecmis olsun cnm ya cok uzucu bisey bu ya neler geliyo insanin basina.....
Allah acil sifalar versin..

Hoşgeldin aramıza
Ne güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim.
Aldıgın kilolar içinde çokta üzülme demekki başarabiliyorsun istediğin motivasyon burda mevcut

Ahh ahh bende sıkıldım sanırım sürekli diyet işinden bakalım daha buralardayım
Olmadı 1 hafta izin alabilirim sizden

Geçmiş olsun canım hatırlıyorum o olayı.:26:

Annem 74 kiloydu canım sonra ablamla beraber bana uydular rejime başladılar.
Öylelikle verdi kilo.

Geçen seninle de yazıştık ya.
Cidden çok korkuyorum kilo almaktan
Bide farklı tartı fazla gösterince resmen çöktüm.
Biraz uzaklaşmak iyi fikri aslında.

Sıkılaşman gerk işte canım yağlar yumuşamıyo etin yumuşuyo

Hoşgeldin tekrar canımm.
58i kısa sürede görürsün insaallah.

Gamze senin neyin var bak ben meraklanınca çok sinirleniyorum biliyor musun şaplak şaplak üstüne

kızlar çok teşekkür ederim sıcak karşılamanız için inşallah dediğiniz gibi aldıklarımı kolayca veririm bu sabah iyi başlamadım ama şu saatten sonra elimden geldiğince dikkat edeceğimmm

puccaaa ne güzel kilo vermişsiniz süper yaa başlangıç kilomuzda aynıymış ben 5 li rakamları hayal bile edemiyorummm :26:

Ben beğendim bebeğim ama kahvaltıda salça tüketmek yerine domates ye

evde neden gerginlik var düdük naaptın evdekilere

hadi beee ordan ben bişi yapmadımm evdekilereee
onlar kendi kendilerine ediyorlar söleniyorlar söleniyorlar sinir ediyorlar beni hoş eşim savunur benide ama yinede arada kalmak çok kötüü bişii +kimsenin kalbini kırmak istemiyorum sonuçta onlar bizim büyüğümüz ve para konusunun evde tartışılması sinir edici bir durum eşimde bende çok önemsemeyiz parayı (yani bazıları vardır çok konuşur para hakkındaa sabah kalkar o para nerde akşam yatar o nere gitti)böyle durumlarda stres oluyorum şeker önemsiz yere amannn napiimm takmıyacağımm kafamaa

Menüne uymuyorsun sorun bu.
ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa

Aralarda bağırsakların için birşeyler iç, ayrıca menüne uymuyorsan yuh sana

Şu salçayı yemeyi de bırakk her sabah

Hayrola beybi?
Kilo mu?

yok cnm bu defa kilo değil malesef
Gamze neyin var ?? :26:

ya bi işe adım attım pişman oldum şimdi yakamı kurtaramıyorum işin içinden çıkamıyorum

Gamze senin neyin var bak ben meraklanınca çok sinirleniyorum biliyor musun şaplak şaplak üstüne

cnm hiç bişe yapmak istemiyor.bir şey yemekte istemiyor.kendimi çok kötü hissediyorum

Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..

Annem böyle bakıyo

Bu hava böyle olduğu sürece benm canım hiç bişey yapmak istemiyor.

Bıktım artık yağmurdan ya

Spor yapasım bile gelmiyor.

Kendime yemekte hazırlamak istemiyorum. Hep pratik şeyler yiyorum. Çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…