kendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum
kızlar sayfa ağır açılıyor
bugün niyeyse
öğleden sonra arkadaşa davetliyim oraya gidecem
inşallah fazla kaçırmam
ben gidem oğluşu uyutam
kalkınca yemeğini yedireyim
uyku saati erken ama bugün böyle olsun artıkın
öptüm sizi
mineeeeeeeee
SABAH(7:30)
baharatlı lor,salçada yedim yine :18:ama azdı yaaa (ben adam olmıcam bu gidişle)
1siyah zeytin ,2 bardak çay.1 dilim ekmek
ARA(11:45)
kiraz yada erik
erik ne kadar yemem lazım kaç tane onun ölçüsü :44:
ÖĞLEN(13:30)
bol salata içine 2 kaşık bulgur ve 2 kaşık da nohut ,yanına da bir bardak ayran
ARA(17:00)
kiraz yada erik
AKŞAM(19:30)
çorba ve slata ya da bilmiyorum nesfitde yiyebilirim (canım hiçbişi istemiyor akşama yine bir gerginlik olur evde)
böyle kızlar varmı bir sorun şimdilik tabi bide ben uyabilsemm şu listelerime çok bir güzel olcak ama:18:
dilekkkkkk noraaaaaa beğenmediniz dimi menümü çok mu yiyorummm bıktınız mı benden
kendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum
öncelikle herkese merhabalarepey bi zamandır ara ara girip sizleri sessizce takip ettim aranızdaki arkadaşlık ve motivasyon çok hoşuma gitti bi zamanlar bizde 80-89 topici olarak çok güzel muhabbetlerimiz oluyordu sonra grup dagıldı ama yinede iletişimi bırakmadık.herneyse eger aranıza kabul ederseniz bende sizlerle burada kalan kilolarıma veda etmek istiyorum benide aranıza alırsanız çok mutlu olurum
Günaydın suziş, sana da kocaman öpücük
Ve günaydın bütün hatunlar
Anca çıkabildim geçmişten
Dilek toparlanmana sevindim bebeğim. Sen böyle olunca motive oluyor bizede
Birde elma sirkesi konusu vardı annem içti bi ara hayretle izledim o iğrenç şeyi nası içti diye.
Annemde bi değişiklik görmedim ama denemek isteyen deneyebilir. Hayatta ağzıma sürmiceğim bişey bi dilim az ekmek yerim gene içmem onu
yarin bilmiyorum gelebilirmiyim kizlaryarin burda tatil kardesim askeriyenin hastanesinde yatiyormus viyana disinda onun yanina gitmeyi düsünüyoruz
anlatmisdim kardesimi sokakda cecenler dövüp telefonunu calmislardin ordan dizinde problem vardin oda askeriyede ona problem olmus egitim yaparlarken dizi ters mi dönmüs ayagini kipirtatamamis onun yanina gitcez
tekrar günaydin kizlar
hosgeldin canimbende hic elma sirkesini icmedim icememde
kolay gelsin canim
masallah annende citir anne dilekkotlan tunik birde yemek su yapar 2 kilo fazla
spor yapmaya calis dilegimben spordan kacan bi insandim yani hic yazilmayi bile düsünmüyordum esim yazil diye diye yazildim
simdi gittikce gidesim geliyor hem monoton hayatima biraz renk katti sankimbaksana evren bile beni zorla platese gönderiyo bugün :111: birde seklim semalimde degisti kendimi zayif hissediyorum :86:
yaw uzak dur şu tartıdan anaaa
illaki canını sıkmıştır ama yalannnn yanlış bişeye niye canın sıkılıyoo
ya o kadar kzıçe sana çıtır diyo yalanmı konuşuyoz bizzz
seni görenböle kalıyo
sen artık zayıfsın tatlım za-yıf,idealsin süpersin, bak ben gerçekçiyimdir, burdaki kızların hepside öyle gerçeği sölüyo
azcık bi uzaklaştır şu tartıyı kendinden, biraz kafandan at rahatla
çünkü kolay değil uzun zamandır dewam ediyosun o kadar kilo werdin hakkınla alın terinle bebeim
cidden kolay değil, biraz uzaklaş tartından ne bileyim sana ne iyi geliyosa onu yap
biliyorum kilo alma korkusu war seni çok iyi anlıyorum, aynısı bendede war
hiç bozma moralini bakayım sen tatlım
ya daha takintilarim yok hatta farkindayim verdigimin
ama su mekikde haklisin iyi olur
sarkma degil canim tam tersine kilo verince toparlandi ama
simdi daha bi yumusak sanki göbegim :26:
kiz sende ne göbek var kii
dilekim acaba diyorum kilolu iken
sis ve daha sertti karnim acaba diyorum yaglar önce yumusayip sonrami gidiyo :26:
ay ne bileyim sarkma felan degilde yumusadi sanki göbegim sallaniyo sanki yürürken :26::26:
mrb kızlaarr uzuunca bi aradan sonraa merhabaaa :)
aslında arada girip okuyorum ama knulara dahil olmak gibi olmuooo
ben 58 le bırakmıştım diyeti ama tabiiiki bırakmak yaramadı 62 oldum hatta küsürler var ööff çok fenayımm :S
dileklede msjlaştık aslında p.tesi yazıcaktım ama pazar gecesi çok rahatszılandım azil hast derken çarşamba oldu :)
neyse öle yada böyle tekrar 58 e düşşmeyi deniicem inş. da süşücem
maşallah sizde dur durak vermemişinizz gitmiş kilolarınızzz
tekrar sizinleyim inş... öpüyürumm hepiniziiii
dilekkkkkk noraaaaaa beğenmediniz dimi menümü çok mu yiyorummm bıktınız mı benden
hadi beee ordan ben bişi yapmadımm evdekilereee
Ben beğendim bebeğim ama kahvaltıda salça tüketmek yerine domates ye
evde neden gerginlik var düdük naaptın evdekilere
ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraaMenüne uymuyorsun sorun bu.
hadi beee ordan ben bişi yapmadımm evdekilereee
onlar kendi kendilerine ediyorlar söleniyorlar söleniyorlar sinir ediyorlar beni hoş eşim savunur benide ama yinede arada kalmak çok kötüü bişii +kimsenin kalbini kırmak istemiyorum sonuçta onlar bizim büyüğümüz ve para konusunun evde tartışılması sinir edici bir durum eşimde bende çok önemsemeyiz parayı (yani bazıları vardır çok konuşur para hakkındaa sabah kalkar o para nerde akşam yatar o nere gitti)böyle durumlarda stres oluyorum şeker önemsiz yere amannn napiimm takmıyacağımm kafamaa
ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa
Hayrola beybi?
Kilo mu?
Gamze neyin var ?? :26:
Gamze senin neyin var bak ben meraklanınca çok sinirleniyorum biliyor musun şaplak şaplak üstüne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?