Aralarda bağırsakların için birşeyler iç, ayrıca menüne uymuyorsan yuh sana
Şu salçayı yemeyi de bırakk her sabah
yok cnm bu defa kilo değil malesef
ya bi işe adım attım pişman oldum şimdi yakamı kurtaramıyorum işin içinden çıkamıyorum
cnm hiç bişe yapmak istemiyor.bir şey yemekte istemiyor.kendimi çok kötü hissediyorum
Bebeğim bu tarz şeyler için canını sıkma lütfen, ayrıntılı anlatabileceksen söyle bi , çünkü sen psikolojik olarak yemek yiyen bi insansın korkmaya başladım
Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..
Annem böyle bakıyo
kız içtim geçen pazartesi anca faydası oldu daha sanırım regl yaklaştıkça ondan böyle geç etki etti karnımı bir görsen bu sabaha kadar davul gibydii ama şimdi iyi şükürtmm yemicem canım benim, domatesime kurban olurum bennnn
anammm dışarıda nasıl yağmur yağıyorrr oyyy oyyy
Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..
Annem böyle bakıyo
sevimlilik yaparak bizi kandıramazsın cuma günü senden beklediğimi görmezsem vay haline
burada da yağıyor ve ben yaz gelmemesine seviniyorum kendi adıma daha hazır değilim
Zaten bu yaz çok kurak geçicekmiş, her damla beni mutlu ediyor
puccaaa ne güzel kilo vermişsiniz süper yaa başlangıç kilomuzda aynıymış ben 5 li rakamları hayal bile edemiyorummm :26:
ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa
kilolarla savaşırken akıl sağlımızdan da olcaz valla yakındaaayy çok güldümmmm sen çok yaşa emi norammm
Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su
Kahvaltı (10:30) : Tost ince dilim kaşarlı , çay şekersiz
Öğle (13:30) : 5 nugget , Domates,Salatalık,bi dilim ekmek, yemek sonrası yeşilçay
Ara (15:30) : 5 fındık ve Türk kahvesi
Ara (17:30) : Ananas(2 parmak kalınlıkta) , yeşilçay
Akşam ( 19:00-19:30) : Tavuk sote , Yoğurt ,Salata
Ara (21:00) : 5 fındık , yeşilçay
annen demıstr gıttı bızım kız ıde
1 kilo anlaştıydık dimiiii 68.4o zaman ben bir dahaki arada bir bitki çayı daha içeyim yoksaa vay halime cuma günü giremezsem kızlar bilin ki noradan korkumdannnnnnn :18::18::18::18:
aynen canım çok kurak olucakmış diyorlar o kadar sıcağa dayanamam bende
kız aslında sıcağın olumlu yanıda var yağlarımız erir ne güzel cıııızzz bızzzzzzzzzz diyeee sesler çıkarırlar
bende gideyim kızlar bir öğle yemeği hazırlayayım kendime
miğdeme çok acıyorum yaa, sen o kadar ye ye şimdi nasıl acı çekiyor şapşal
Bu menü bana tanıdık geldi, güzel menü canım
Mustafa Toplaoğluna benziyomuşum ,, o da survivor da açlıktan hayvanlarla fln konuşuyormuş, öyle dedi
Bitki çayını çok içme len , Türk kahvesi yeşil çay fln hüüplet, görüşcez cuma günü
Alırım anahtarını baak
bana da bi fırında ördek lütfen
ye yee kiraz ye bugündeSABAH(7:30)
baharatlı lor,salçada yedim yine :18:ama azdı yaaa (ben adam olmıcam bu gidişle)
1siyah zeytin ,2 bardak çay.1 dilim ekmek
ARA(11:45)
kiraz yada erik
erik ne kadar yemem lazım kaç tane onun ölçüsü :44:
ÖĞLEN(13:30)
bol salata içine 2 kaşık bulgur ve 2 kaşık da nohut ,yanına da bir bardak ayran
ARA(17:00)
kiraz yada erik
AKŞAM(19:30)
çorba ve slata ya da bilmiyorum nesfitde yiyebilirim (canım hiçbişi istemiyor akşama yine bir gerginlik olur evde)
böyle kızlar varmı bir sorun şimdilik tabi bide ben uyabilsemm şu listelerime çok bir güzel olcak ama:18:
hoşgeldin aramızakendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum
mineeeeeeeee
bende regl oldum ufff ya çok karnım ağrıyor bu sefer
senden geçti bize işte
ahhh ettin dimi
gıccıkkkkkk sinrirrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar sayfa ağır açılıyor
bugün niyeyse
öğleden sonra arkadaşa davetliyim oraya gidecem
inşallah fazla kaçırmam
ben gidem oğluşu uyutam
kalkınca yemeğini yedireyim
uyku saati erken ama bugün böyle olsun artıkın
öptüm sizi
mineeeeeeeee
çocukla daha zor canım işler büyürse çalışan artar belki daha rahat çıkarsın
evet çok zor canım
anlayışlı gerçekten eşim
anlayışlıda olması gerekiyo zaten diye düşünüyorum
çünkü ben bizim için çalışıyorum
işyeri açmadan önce tüm bunları onunla konuşup açtım
tabi yogun olmadığımda yemeğimizi yapıyorum
ama gün geliyor 8 buçuk 9 da evde oluyorum
ertesi güne yemek yapacak halimde olmuyo
çocuk olunca halim ne olcak bakem
hoşgeldin uzun zamandır yoksunmrb kızlaarr uzuunca bi aradan sonraa merhabaaa :)
aslında arada girip okuyorum ama knulara dahil olmak gibi olmuooo
ben 58 le bırakmıştım diyeti ama tabiiiki bırakmak yaramadı 62 oldum hatta küsürler var ööff çok fenayımm :S
dileklede msjlaştık aslında p.tesi yazıcaktım ama pazar gecesi çok rahatszılandım azil hast derken çarşamba oldu :)
neyse öle yada böyle tekrar 58 e düşşmeyi deniicem inş. da süşücem
maşallah sizde dur durak vermemişinizz gitmiş kilolarınızzz
tekrar sizinleyim inş... öpüyürumm hepiniziiii
levrek+ salata daha süper olur benceBende menümü yazayım (2.5 lt su + 2 saat yürüyüş + 160 mekik)
Sabah
2 dlm tam buğday ekmeği arası 4 dlm sucuk
1 domates
Ara
10 badem
1 şekersiz türk kahvesi
Öğlen:
1 bardak bol acılı çorba
göbek salata
Ara
1 elma
2 yk yoğurt
Akşam:
1 levrek + ayran
bide dil uzatmışama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa
anlat rahatla bacımyok cnm bu defa kilo değil malesef
ya bi işe adım attım pişman oldum şimdi yakamı kurtaramıyorum işin içinden çıkamıyorum
cnm hiç bişe yapmak istemiyor.bir şey yemekte istemiyor.kendimi çok kötü hissediyorum
Neden illa diyetisyene gitmek istiyorsun ki, burada da çok güzel kilo veriliyo. Tahlil falan yaptırmak istiiyorsan endokrinoloji doktoruna git, tahlillerini yaptırabilirsin o bölümde.
Haftaya regli sonuçları tartıya yansır canım, bu hafta artı olabilir, takma kafana.
Günaydın kızlarrr,
Herkes bu son 2 güne çoook dikkat etsin, eksi görmek istiyorsanız.
Akşam biz de maddi konulardan eşimle tartıştık, beni çooook üzdü. Bazen o kadar anlayışsız oluyor ki, hayatı zehir ediyor, bütün harcamaları ben yapıyorum, 2 çocuk bakımı, kredi kartları, ödemeler,taksitler, hepsi bende. Marketi pazarı dahi görürüm, üstüne bir de laf yiyorum, çok harcama yapıyorsun diye. Reva mı bu bana, Allah aşkına, ben de çalışıyorum üstelik. Valla ne yapıcam bu kocayla bilmiyorum. Sizinkiler nasıl kızlar, evli olanlar, marketi, pazarı onlara mı gördürüyorsunuz, vayki ay sonu denk gelmesin hesabımız, hemen ilk lafı kredi kartlarını bırak bana, ben harcamaları yaparım oluyor. Ben 5 kuruş parasız yaşayacam, onun eline bakacam, çalışırkene bir de, olacak iş mi bu. Bir de çok da tutumluyum, hayat pahalı oysa ki, offffff of.
İşte benim de durumlar böyle, Allah hepimizin yardımcısı olsun.
yumusadıgı erıdıgıne ısaret cnm bnmkıde oyle cunkümmmm :):):):):)ya kizlarbisey sorucam :44:
benim göbek kücüldü yani daha var ama eskisine göre kücüldü
ama eskisinden daha cok sallaniyo sanki yürürken felan
ay ne bileyim yumusadi felan gibi bisey :26:
normalmi neden böyel oldu :44:
amaaa yaaaaa ikiniz anca benimle başedebilirsiniz bu boğaz anca ikinizin sayesinde durur bak foto ççektim yediğimin şarjı bitmiş foto makinesinin :26:Teşekkür ederim. :))
Zaten 5 i gördüğünde de paranoya başlıyo acaba ben 5li rakamlarda değilmiyim diye.
Bilemicimmm napcaksın nora var
anaaa dur ben aranın birini kahve ile değiştirem o zman o da yarıyordu valla bende bu sıralar bir dalgınlık unutkanlık var nolcak halim böle benim kesin ben içten içten sınav stresi yapıom yineee ayyy mezun olemde kurtulem şu çiledennnn
miğdeme çok acıyorum yaa, sen o kadar ye ye şimdi nasıl acı çekiyor şapşal
Bu menü bana tanıdık geldi, güzel menü canım
Mustafa Toplaoğluna benziyomuşum ,, o da survivor da açlıktan hayvanlarla fln konuşuyormuş, öyle dedi
Bitki çayını çok içme len , Türk kahvesi yeşil çay fln hüüplet, görüşcez cuma günü
Alırım anahtarını baak
bana da bi fırında ördek lütfen
ama ben evde kimse kiraz yemiyor ziyan olmasın diye yiyorum :18:
ye yee kiraz ye bugünde
yarım kilo kadar yeeee
bide dil uzatmış
bak seeeeeeeen
memnun oldum canimkendimi size tanıtayım kızlar 31 yaşındayım 9 yıllık evliyim 7 yaşında bir kızım var aile şirketimizde finansal konulardan ben sorumluyum.2009 yılının son aylarında aklım başıma gelip 86.100 kilo ile zayıflama serüvenim başladı ara ara bazı sorunlar yüzünden sekteye ugrasada en son 62 kg. kadar zayıflayabildim son 3 aydır çok yogun günler geçirdiğim için yine kilo aldım sabah 66.800 dü kilom inşallah yeniden sizinle kaldıgım yerden devam etmek istiyorum ve kendim için bişiyler yapmak istiyorum
cok sagol neslicimhoşgeldin kısçe aramızdasın bile
burda motivasyon tavan yapmış
topik olarak aile gibiyiz birbirimizle sadece zayıflama amaçlı değil hertürlü destek ve derdimizi sıkıntımızı paylaşıyoruz
inşallah sende aramızda menülerine uyup sağlıkla klo verir ve hedefine ulaşırsın
geçmiş olsun suzim ksrdeşine
evet anlatmıştın biliyoruz olayı canım
öptüm seni tatlım
hosgeldin tekrar canimmrb kızlaarr uzuunca bi aradan sonraa merhabaaa :)
aslında arada girip okuyorum ama knulara dahil olmak gibi olmuooo
ben 58 le bırakmıştım diyeti ama tabiiiki bırakmak yaramadı 62 oldum hatta küsürler var ööff çok fenayımm :S
dileklede msjlaştık aslında p.tesi yazıcaktım ama pazar gecesi çok rahatszılandım azil hast derken çarşamba oldu :)
neyse öle yada böyle tekrar 58 e düşşmeyi deniicem inş. da süşücem
maşallah sizde dur durak vermemişinizz gitmiş kilolarınızzz
tekrar sizinleyim inş... öpüyürumm hepiniziiii
cok sagol canim benimSuziiiiiiii
Gecmis olsun cnm ya cok uzucu bisey bu ya neler geliyo insanin basina.....
Allah acil sifalar versin..
sagol dilegimHoşgeldin aramıza
Ne güzel kilo vermişsin. Tebrik ederim.
Aldıgın kilolar içinde çokta üzülme demekki başarabiliyorsun istediğin motivasyon burda mevcut
Ahh ahh bende sıkıldım sanırım sürekli diyet işinden bakalım daha buralardayım
Olmadı 1 hafta izin alabilirim sizden
Geçmiş olsun canım hatırlıyorum o olayı.:26:
Annem 74 kiloydu canım sonra ablamla beraber bana uydular rejime başladılar.
Öylelikle verdi kilo.
bizim burdada yagmur yagiyor canim yaBu hava böyle olduğu sürece benm canım hiç bişey yapmak istemiyor.
Bıktım artık yağmurdan ya
Spor yapasım bile gelmiyor.
Kendime yemekte hazırlamak istemiyorum. Hep pratik şeyler yiyorum. Çok sıkıldım
niye simdi gelmiyorsun canimarkadaşlarımmmm yakında buraya geliciim bekleyin beni:) bi 3-4 günüm kaldı bence:)) inşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?