70-79 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Aralarda bağırsakların için birşeyler iç, ayrıca menüne uymuyorsan yuh sana

Şu salçayı yemeyi de bırakk her sabah

kız içtim geçen pazartesi anca faydası oldu daha sanırım regl yaklaştıkça ondan böyle geç etki etti karnımı bir görsen bu sabaha kadar davul gibydii ama şimdi iyi şükür tmm yemicem canım benim, domatesime kurban olurum bennnn

anammm dışarıda nasıl yağmur yağıyorrr oyyy oyyy

Bebeğim bu tarz şeyler için canını sıkma lütfen , ayrıntılı anlatabileceksen söyle bi , çünkü sen psikolojik olarak yemek yiyen bi insansın korkmaya başladım

Bugün miğdemle dertleşiyoruz resmen abuk subuk sesler çıkarıyo, dün gene annemlerle otururken miğde yine bişiler söyledi " ne diyon yaa daha yeni yedin" dedim miğdeye..

Annem böyle bakıyo

kilolarla savaşırken akıl sağlımızdan da olcaz valla yakındaa ayy çok güldümmmm sen çok yaşa emi norammm

Kahvaltıdan önce : 2 kayısı-Su

Kahvaltı (10:30) : Tost ince dilim kaşarlı , çay şekersiz

Öğle (13:30) : 5 nugget , Domates,Salatalık,bi dilim ekmek, yemek sonrası yeşilçay

Ara (15:30) : 5 fındık ve Türk kahvesi

Ara (17:30) : Ananas(2 parmak kalınlıkta) , yeşilçay

Akşam ( 19:00-19:30) : Tavuk sote , Yoğurt ,Salata

Ara (21:00) : 5 fındık , yeşilçay

sevimlilik yaparak bizi kandıramazsın cuma günü senden beklediğimi görmezsem vay haline

burada da yağıyor ve ben yaz gelmemesine seviniyorum kendi adıma daha hazır değilim

Zaten bu yaz çok kurak geçicekmiş, her damla beni mutlu ediyor

1 kilo anlaştıydık dimiiii 68.4 o zaman ben bir dahaki arada bir bitki çayı daha içeyim yoksaa vay halime cuma günü giremezsem kızlar bilin ki noradan korkumdannnnnnn :18::18::18::18:

aynen canım çok kurak olucakmış diyorlar o kadar sıcağa dayanamam bende

kız aslında sıcağın olumlu yanıda var yağlarımız erir ne güzel cıııızzz bızzzzzzzzzz diyeee sesler çıkarırlar

puccaaa ne güzel kilo vermişsiniz süper yaa başlangıç kilomuzda aynıymış ben 5 li rakamları hayal bile edemiyorummm :26:

Teşekkür ederim. :))
Zaten 5 i gördüğünde de paranoya başlıyo acaba ben 5li rakamlarda değilmiyim diye.

ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa

Bilemicimmm napcaksın nora var

kilolarla savaşırken akıl sağlımızdan da olcaz valla yakındaa ayy çok güldümmmm sen çok yaşa emi norammm

miğdeme çok acıyorum yaa, sen o kadar ye ye şimdi nasıl acı çekiyor şapşal

Bu menü bana tanıdık geldi, güzel menü canım

annen demıstr gıttı bızım kız ıde

Mustafa Toplaoğluna benziyomuşum ,, o da survivor da açlıktan hayvanlarla fln konuşuyormuş, öyle dedi

Bitki çayını çok içme len , Türk kahvesi yeşil çay fln hüüplet, görüşcez cuma günü

Alırım anahtarını baak

bende gideyim kızlar bir öğle yemeği hazırlayayım kendime

bana da bi fırında ördek lütfen

Son düzenleme:
Hergün bir bilinmeyen sözcük!

Çokokrem: Kremi sürerken fazla kaçıranları uyarma ünlemi

Bundan sonra size hergün bilinmeyen kelimeler servisi vericem

Nasıl tanıdık ? :44:

Bizim buzdolabının menüsü bu

ye yee kiraz ye bugünde
yarım kilo kadar yeeee
hoşgeldin aramıza
mineeeeeeeee
bende regl oldum ufff ya çok karnım ağrıyor bu sefer
senden geçti bize işte
ahhh ettin dimi
gıccıkkkkkk sinrirrrrrrrrrrrrrrrrr

beni geçeceksin diye ödüm kopuyoooooooo

kaçır kaçır fazla kaçır
ayıp kız kadıncağız yapacak bisürü şey
sende kendinimi düşünüyorsun bideee
çocukla daha zor canım işler büyürse çalışan artar belki daha rahat çıkarsın
hoşgeldin uzun zamandır yoksun
4 kilo bişey değilmiş diye düşünüyordumkiii
aylardır veremediğimi hatırladım
ama sen verirsin spor falanda yapıyordun öyle hatırlıyorum
levrek+ salata daha süper olur bence
yoksa az gelir diye düşünüyorum
ama sen beni bırakırsan ben ne yaparım sonraa

bide dil uzatmış
bak seeeeeeeen
anlat rahatla bacım
artık herşeyimizi anlatır olduk
elimizden gelen bişeyse yardımcı oluruz, fikir olur

hmmtamam ınsl gorunurde bırsey yok karnım ınce belım ınce duruyr da suyu azıcıyorum regl oldum olalı nedense :26:kısmet ben elımden gelenı yapayımda:)

esımdun maası almıs bende muhasebe mezunu oldugum ıcın her ay lıste yaparımsuraya su borc suraya su borc var dıye oda parayı bır elıne lısteyı bır elıne alır dunde ole yaptııı borclarını ayırdı:)sonra elınde kalana baktı ulaben maası cekmeden once daha cok para kalıyordu sımdı ıse cok az kaldı dıye soylendı sonra ben dedım e ben?????hele sen dur dedi:) sonra harclıgını aldı kalan parayıda cekmeceye attı kıme lazım olursa bızde sımdılık boyle:)kredı kartı banka kredısı tel fat. o bu su derkennnn

el elde bas basta:)
bende cok tutumlu oldugum ıcın ne ıstesem alır parası oldugu surece cok sukur öyledegıl yanı bızımkısı:):)

yumusadıgı erıdıgıne ısaret cnm bnmkıde oyle cunkümmmm :):):):):)

Teşekkür ederim. :))
Zaten 5 i gördüğünde de paranoya başlıyo acaba ben 5li rakamlarda değilmiyim diye.

Bilemicimmm napcaksın nora var
amaaa yaaaaa ikiniz anca benimle başedebilirsiniz bu boğaz anca ikinizin sayesinde durur bak foto ççektim yediğimin şarjı bitmiş foto makinesinin :26:

anaaa dur ben aranın birini kahve ile değiştirem o zman o da yarıyordu valla bende bu sıralar bir dalgınlık unutkanlık var nolcak halim böle benim kesin ben içten içten sınav stresi yapıom yineee ayyy mezun olemde kurtulem şu çiledennnn

ye yee kiraz ye bugünde
yarım kilo kadar yeeee

bide dil uzatmış
bak seeeeeeeen

ama ben evde kimse kiraz yemiyor ziyan olmasın diye yiyorum :18:

zaten bugüne kadar hep öle diye diye şişmanlamışım aslında şu anda Allah günah yazmasın bazı yemekler çöpe bazısı kediye köpeğe :26:

ama ben onu sen deyince farkettim dil mi çıkarıomuş o smiley sırf senin için pc ye dört gözümle yaklaşıp öle baktımmm hakket dil çıkarıomuşş bense başka bişi zannediyordumm ( lalala yı görünce acil durumlar zannettim )ayyy iyice cahilleştimmm :26::26::26:yoksaa amacım dileğe asla dil çıkarmak değildi

Son düzenleme:
eve gittim,tam bi hevesle yeşil mercimek salatası+cacık yerken eşim aradı
tutturdu haftasonu yanıma gelin diye
annemler cmtesi öğleden sonra vana gitcekler,onlarla gel diyo bana
zaten saatlerimiz bile sayılı,annemlerle çıkarsam cmtesi akşama anca yanında olurum
hem bi de 20 metrekarelik konteynırda eşimin anne babasıyla toplam 5 kişi oluyoruz
4 yatak var ve kıpırdayacak yer yok,geçen pazar ordaydım nefes alamıyodum kalabalıktan
gece de hiç uyuyamadık,bi de üstüne deli gibi sürekli yemek yiyoruz onlarla
gelmiycem,sen cumadan gel,burdaki evimizde rahat rahat oturalım dedim,bozulup kapattı tlfu
mantıklı olan konularda bana gönül koymasını sevmiyorum
zaten gerginim,o da ek oldu üstüne

sabahkı menumu yazmıstım:):):)

arada:1kucuk kase sutsuz mısır gevregi

öglende 1 tabak madımak uzerınede 3 kasık yogurt

sohbet mısafırlerımyenı gıttı ancak geldıkm:)

memnun oldum canim benim adimda suzan 30 yasindayim 4.5 yasinda oglum var cok güzel kilo vermissin canim devamini da bizlen verirsin insallahtekrar hosgeldin
cok sagol neslicim

hosgeldin tekrar canim ayse de gelseydin keske onuda özledik dur ne yaziyordun eheheueueheu cabuk alinan cabuk verilir canim
Suziiiiiiii
Gecmis olsun cnm ya cok uzucu bisey bu ya neler geliyo insanin basina.....
Allah acil sifalar versin..
cok sagol canim benim
sagol dilegim o masallah anneyide zayifladin beni zayiflat dilegim bende anneme el atayim yemeden önce hep bana soruyor bunu yiyebilirmiyim diye
bizim burdada yagmur yagiyor canim ya
arkadaşlarımmmm yakında buraya geliciim bekleyin beni:) bi 3-4 günüm kaldı bence:)) inşallahhhh
niye simdi gelmiyorsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…